marcinpietka1 08.03.08, 00:23 No SZCZECIN! Pokażcie na co WAS stać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glogg Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.chrobry.pl 08.03.08, 02:59 Nie rozumiem pospolitego ruszenia. Może by nasi politycy wreszcie ruszyli z czymś konstruktywnym? Wirtualne budynki Szczecina i Monopoly, to żenada. Puknijcie się w głowę czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 07:11 Gość portalu: glogg napisał(a): Wirtualne budynki Szczecina i Monopoly, to żenada. Puknijcie się w głowę czasem. Niestety naiwniaczki dają się nabierać na takie puste akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morlokh Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 08:24 Co to k... jest ? Organizowanie pospolitego ruszenia w bitwie o pietruszkę? Jakieś zastępcze pseudosukce - siki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:16 żal w dupce ściska, że wiele ludzi zamiast narzekać coś robi? ale spoko Ci z Gdyni to też debile. Jesteście degeneratami, którzy pływają we własnych rzygowinach. Po co jeszcze mieszkacie w Szczecinie? Przecież jest takie powiedzenie "nie sra się do własnego gniazda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morlokh Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.08, 06:54 Jest też takie powiedzenie: "nie ten ptak kala swoje gniazdo co je kala, lecz ten, co o tym mówić nie pozwala". A skoro uważasz, że obecność Szczecina w Monopoly tak wiele zmieni w tym mieście, to cóż... żyj sobie dalej w tej świadomości. Ja dyskusję z tobą zakończyłem z uwagi na poziom poprzedniej wypowiedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:14 Mieszkasz w Koszalinie? W Szczecinie na pewno nie, bo normalny mieszkańcy kochają własne miasto. Na Naszej-Klasie jest już pz 30tys znajomych, którzy kochają własne miasto i je wspierają. Takie wrzody jak wy są gorsze od politycznego ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morlokh Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.08, 06:57 Właśnie mija 40 lat od końca epoki tow. Wiesława. On też określał arbitralnie, co jest normą, a co nie. Gość portalu: gość napisał(a): "W Szczecinie na pewno nie, bo normalny mieszkańcy kochają własne miasto." Odpowiedz Link Zgłoś
anna.an Zabawa dla dorosłych dzieci....śmiech 08.03.08, 08:41 co za wariactwo.....lepiej każdy mieszkaniec dostałby kilogram cukru za darmo....to byłaby mądrzejsza akcja niż jakieś planszowe gierki dla dzieci.....a dzieci duże podniecone aż niemiło. Nie daj Boże jak wygra Szczecin to będzie ogólnomiejska histeria z tej nic nie znaczącej dla mieszkańców gratki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Zabawa dla dorosłych dzieci....śmiech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 15:39 Co za darmo? Weź się w końcu do roboty? Ja w ta gę nie gram i nie będę grał, są ciekawsze rzeczy w życiu, ale na Szczecin głosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zabawa dla dorosłych dzieci....śmiech IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:11 Taaa Pisorinko...dać cukier. DAĆ DAĆ DAĆ tylko tego chcecie - nic od siebie, a tylko doić. Mi się należy, ja chcę, państwo ma mi zapewnić itd. Dobrze, że tacy malkontenci jak Ty są MNIEJSZOŚCIĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Zabawa dla dorosłych dzieci....śmiech IP: 80.48.71.* 10.03.08, 17:21 No tak, czemu miałby być choć drobny sukces? Lepiej nic nie robić samemu i zniechęcać tych, którzy coś robią... Nawet jeśli 1% dzieci grających w Monopol będzie się chciało dowiedzieć gdzie jest Szczecin to już będzie coś. Coś osiągnięte zupełnie za darmo, więc nie marudź kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pest Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.chello.pl 08.03.08, 08:52 To taki temat zastępczy, mający odciągnąć opinię publiczną od prawdziwych problemów. A co do meritum - Szczecin nie ma szans - choćby z tego powodu że 99% graczy nie bedzie w stanie wymówić nazwy miasta. Chyba że na planszy zostanie użyta nazwa "Stettin"? Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent zaslona dymna dla buractwa, takie igrzyska.... 08.03.08, 08:56 gdy tymczasem... gcwp.gdynia.pl/x.php/1,470/Gdynia-nadal-pierwsza-w-rankingu-Forbes-.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: zaslona dymna dla buractwa, takie igrzyska... IP: *.ip.netia.com.pl 08.03.08, 12:15 Zgadzamy się w jednym: nasze miasto ma badziewnych włodarzy. Ja jednak sądzę, że jeśli by dobrze przyłożyli się do tak prostej akcji jak wypromowanie Szczecina w Monopoly to teraz nie musielibyśmy się zastanawiać, czy się tam pojawi, czy nie. Całą akcję oceniam jako zbyt delikatnie przeprowadzoną i przy braku podstawowych umiejętności. Ale cóż można spodziewać się po Szczecinie... Jacy ludzie, taka władza. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: zaslona dymna dla buractwa, takie igrzyska... 08.03.08, 13:22 www.muurkrant.nl/monopoly/images/polen1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zaslona dymna dla buractwa, takie igrzyska... IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:12 spie..j wrzodzie i nie mieszkaj polityki. Sami mieszkańcy wyskoczyli z taką inicjatywą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zaslona dymna dla buractwa, takie igrzyska... IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:12 mieszaj, nie "mieszkaj" sry. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: zaslona dymna dla buractwa, takie igrzyska... 08.03.08, 19:20 Gość portalu: gość napisał(a): > spie..j wrzodzie i nie mieszkaj polityki. czy to jest ten jezyk POkracznej milosci ? cmok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zaslona dymna dla buractwa, takie igrzyska... IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:28 Mordo Ty moja! wiedziałem, że mogę liczyć na Twoje wsparcie :). Miło, że masz teraz dyżur. Do której dzisiaj pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.centertel.pl 08.03.08, 13:49 A jak wyjaśnimy w regułach gry pulę "dla niezbednych"? Może zamiast pola gry glosować na kasę społeczną : "zostałeś uznany za niezbędnego dla Szczecina i dostałeś 500 000 zł za darmo" To bardziej wiarygodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.europe.hp.net 08.03.08, 13:53 "zostałeś uznany za zlodzieja, musisz oddac 150 000 zł za mieszkanie" i tylko karta: "mowisz, ze oddasz po wyroku sadu" zwalnia cie od zaplaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 14:06 Gość portalu: Michal napisał(a): > "zostałeś uznany za > zlodzieja, musisz oddac 150 000 zł za mieszkanie" > > i tylko karta: > > "mowisz, ze oddasz po wyroku sadu" > > zwalnia cie od zaplaty. :D:D:D:D ja wiem, to nie jest śmieszne - to niestety rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Szczecin w Monopoly. Zagłosujesz - wygramy 08.03.08, 14:10 Fakt, rzeczywistość skrzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechan Zagłosujesz - wygramy, jak platforma! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 16:24 W tym mieście nie możesz nic kupić, płać, rzuć koską i s....j. Zwalnia karta "koledzy z partii wyciągnęli do Ciebie niezbędne ręce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jacynka nie głosuje IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:19 bo na mapie nie będzie pola golfowego :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Jacynka nie głosuje 08.03.08, 19:20 ja tez nie glosuje, bo mam to w dupie, wolalbym np fabryke Siemensa, wtedy moge glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacynka nie głosuje IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:27 widzisz matołku jesteś cieniutki, bo fabryczki nie dają porządnej płacy, a po paru latach można je zwinąć, gdy okaże się, iż Polacy już nie będą chcieli pracować da śmieszną kasiorkę. Lepiej stawiać na turystykę, parki rozryki itd. ale jak lubisz pracować w fabryczkach to leć do Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Jacynka nie głosuje 08.03.08, 19:29 Gość portalu: gość napisał(a): > widzisz matołku jesteś cieniutki, bo fabryczki nie dają porządnej > płacy, a po paru latach można je zwinąć ty naprawde w dupie byles i gowno widziales, a do tego jestes wyjatkowo tepy :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacynka nie głosuje IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 19:32 Buhaha spoko fabryka to kokosy, normalnie ludzie tak się garną, że szczają z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent ty w ogole nie masz o niczym pojecia.... 08.03.08, 19:39 nie pograzaj sie... www.payscale.com/research/IE/Job=Maintenance_Technician/Salary a zaznaczam, ze jest to zwykly technik.... www.payscale.com/research/IE/Job=Computer_%2f_Network_Support_Technician/Salary a tu przyglupie masz jeszcze wiekszego ciecia... www.payscale.com/research/IE/Job=Civil_Engineer/Salary zwykly inzynier.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość szpec SC :) IP: *.cable.smsnet.pl 08.03.08, 20:06 Buhaha po pierwsze to nie jest płaca z fabryk w Polsce, po drugie nawet w Irlandii na takich stanowiskach Polaków raczej nie znajdziesz :). W takich chociażby walijskich zagłębiach przemysłowych, rodowici mieszkańcy do kierownicy i w górę, a Polacy robią za mrówki. Nie znajdziesz tam Walijczyka prola - gó..aną robotę odwalają Polacy. Za 5-10 lat naszych zastąpią Rumuni, Bułgarzy itd. Wracając do przyziemnego życia - łaskawco wyszperaj sobie ile zarabia taki zwykły człowiek na taśmie w przeciętnej fabryce zwolnionej z podatków itd. ale spoko Twój wspaniały Siemens to samo dobro dla mieszkańców miast i wsi :) po prostu eldorado :)))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: szpec SC :) IP: *.europe.hp.net 08.03.08, 20:13 Gość portalu: gość napisał(a): > Buhaha po pierwsze to nie jest płaca z fabryk w Polsce, po drugie > nawet w Irlandii na takich stanowiskach Polaków raczej nie > znajdziesz :). kretynie jak ci mowia madrzejsi to sluchaj i ucz sie. Technik i Technik Utrzymania Produkcji to wlasnie sa te mrowki. Stawka w Irlandii z dodtakiem zmianowym dla zwyklego robola przy lini produkcyjnej (np. obrobka metalu, slusarstwo) to 12 jurkow na czysto. i nie szpanuj jemiole, ze czytales artykol o Walii na glownej stronie Gazeta.pl bo kazdy wyksztalciuch to czytal i furory znajomoscia zagadnienia nie zrobisz. Ktos juz ci wczesniej napisal gdzie byles i co widziales - i mial 100% racji. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent P.S. za to Krzystek glosuje :))))))))))) 08.03.08, 19:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=76566255&a=76566255 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13hfdfv Re: P.S. za to Krzystek glosuje :))))))))))) IP: 83.168.80.* 09.03.08, 17:35 głosujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś