spiga 04.09.03, 18:21 Tak nas załatwili: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13239&w=6207156 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masakra3 Re: Mylovitz a Mysłowice 05.09.03, 08:52 Popularność tego chłamu w naszym kraju, z jego britrockową ofertą, zawsze pozostawała dla mnie tajemnicą „Enigmy”. Banda chi chi manów!!! Ahaaa bardzo jestem wdzięczny barlineckiej załodze, za to że po koncercie dała tym baty boyom po ryjach, za rozpierpierdalanie sprzętu z miejskiego domu kultury!!! BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOVERKA 24 Re: Mylovitz a Mysłowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 16:01 masakra3 napisał: > Popularność tego chłamu w naszym kraju, z jego britrockową ofertą, zawsze > pozostawała dla mnie tajemnicą „Enigmy”. Banda chi chi manów!!! > Ahaaa bardzo jestem wdzięczny barlineckiej załodze, za to że po koncercie dała > tym baty boyom po ryjach, za rozpierpierdalanie sprzętu z miejskiego domu > kultury!!! BRAWO!!! Skoro Myslovitz ,twoim zdaniem,jest chlamem,to odpowiedz,co w naszym kraju nim nie jest?? Moze zaczne sluchac to co zaproponujesz,i tak jak ty,rowniez bede wdzieczny jakiejs barlineckiej zalodze.O ranyyyyyy.....czego ja slucham!! Jakichs bojow z Myslovitz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Mylovitz a Mysłowice 05.09.03, 20:39 myslovitz to jeden z najlepszych o ile nie najlepszy zespół w polsce i opinie jakiegoś prostaka i półgłówka z barlinka tego nie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś