Dodaj do ulubionych

Mit o antysemityzmie w PL pada

09.04.08, 15:37
Izrael nie ma większego sojusznika w Europie niż Polska - przekonuje
Władysław Bartoszewski, pełnomocnik rządu ds. kontaktów z Żydami.

Aha, jakby kto nie zauważył w natłoku zdarzeń, Donaldu jest z wizytą
u starszych braci w wierze.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Mit o antysemityzmie w PL pada 09.04.08, 15:38
      Kropiwnicki byl tydzien temu:)
    • Gość: remi Re: Mit o antysemityzmie w PL pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 15:47
      a absztyfikant twierdzi coś zupełnie innego.Czyżby chciał cały czas
      wbijać klina pomiędzy nasze zaprzyjaźnione narody? Komu zależy na
      skłóceniu Polaków i Żydów?
      • absztyfikant Re: Mit o antysemityzmie w PL pada 09.04.08, 15:52
        Donek powiedzial, ze w Polsce nie ma miejsca na antysemityzm, ale nie mowil
        przeciez, ze antysemityzmu w Polsce nie ma. Oj jest, duzo tego gowna zwlaszcza
        w niektorych kruchtach. Spadac.
        • Gość: remi Re: Mit o antysemityzmie w PL pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 16:07
          Odpowiedź niegodna prawdziwego semity. Czuję że robisz to
          specjalnie, aby negatywnie nastawić do nas Polaków. Nie wiem kim
          jesteś, ale widzę że jesteś V kolumną.
          • absztyfikant Re: Mit o antysemityzmie w PL pada 09.04.08, 16:16
            Na taki element jak ty nie trzeba wplywac. Prawda boli, nie?

www.jewish.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1218&Itemid=72
            W ciagu kilku minut moge zapodac kilkadziesiat podobnych akcji z ostatnich
            tygodni? Chcesz?

No i widzisz, zawsze sie osmieszysz.
          • ohne_zucker On jest jak Michnik, specjalnie budzą demony... 09.04.08, 16:25
            blog.rp.pl/wildstein/2008/03/25/walenie-palka-antysemityzmu/
            Może i wpis nie warty przypomnienia, ale ze względu na to kto go
            napisał wyjątkowo ważny.
            • absztyfikant [...] 09.04.08, 16:34
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: czekając.na.godota Re: On jest jak Michnik, specjalnie budzą demony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 19:58
                absztyfikant napisał:
                > Co ty belkoczesc przyglupie?:) Po pierwsze ta medialna dziwka nie
                >jest Zydem.
                Określenie dziwka jest zarezerwowane dla Ciebie prostaku.Bronka
                musisz jakoś inaczej nazwać skoro juz musisz w ten prostacki sposób
                zakrywać brak argumentów i kompleks wobec tekstu Wildsteina.
                • absztyfikant :-) 10.04.08, 23:55

www.youtube.com/watch?v=Hpl4GF2Wrko
      • Gość: Teresa Re: Mit o antysemityzmie w PL pada IP: *.opera-mini.net 09.04.08, 20:42
        Nie ma sensu zaklinac rzeczywistosci. W Polsce jest masa antysemitow. Szczegolnie widac to bylo w czasach kaczora, gdy cale to robactwo wypelzlo na wierzch.
        • ohne_zucker Re: Mit o antysemityzmie w PL pada 09.04.08, 21:03
          Teresa mózg wyprany...
          • absztyfikant Re: Mit o antysemityzmie w PL pada 09.04.08, 21:44
            Ci polscy nazisci to co, z Niemiec przyjechali? Podskakuj dalej.
            wiadomosci.wp.pl/kat,1329,wid,8819486,wiadomosc.html?ticaid=15aed&_ticrsn=3

W tym samym czasie marsz ONR szedł dalej powiewając biało-czerwonym flagami i
            transparentami z symbolem falangi. "Polska cała tylko biała", "Tu jest Polska,
            nie Izrael" "Żydzi z Polski precz"
            • ohne_zucker Ogarnij się oszołomie... 09.04.08, 22:08
              w_krakowie.tur-info.pl/p/ak_id,21009,,izrael,ochroniarze,izraelscy_ochroniarze,krako
              w,kazimierz,mike_urbaniak,atak.html

ww6.tvp.pl/247,20080114638433.strona
              i przestań płakać prymitywku bo facetowi nie przystoi, nawet takiemu
              bez ramion.
              • absztyfikant Re: Ogarnij się oszołomie... 09.04.08, 22:12
                Hehehehehe:) A boy, having just been convicted of murdering his parents, begs
                the judge for leniency because he is an orphan... Pathetic as usual.
                • ohne_zucker Re: Ogarnij się oszołomie... 09.04.08, 22:16
                  sam jesteś patetyczny śmieciu skoro nie potrafisz napisać tego po
                  polsku, a może zwyczajnie pretensjonalny...
                  • absztyfikant Re: Ogarnij się oszołomie... 09.04.08, 22:17
                    Patetyczny to wzniosly. A pathetic to zalosny. Do szkoly! What a douche bag!
                    • ohne_zucker Re: Ogarnij się oszołomie... 09.04.08, 22:18
                      wiem co piszę śmieciu, a douche bag to sezon 8 z 2002 r. - trochę
                      nie w czsie śmieciu jesteś :))
                      • absztyfikant you mean your socks? 09.04.08, 22:23
                        1 : having a capacity to move one to either compassionate or contemptuous pity
                        2 : marked by sorrow or melancholy : sad
                        3 : pitifully inferior or inadequate <the restaurant's pathetic service>
                        4 : absurd, laughable <a pathetic costume>
                        www.merriam-webster.com/dictionary/pathetic
                        P.S.
                        Drop your cocks and grab your socks
                        • ohne_zucker jak zwykle w temacie prymitywie :) 09.04.08, 22:24

• absztyfikant Re: jak zwykle w temacie prymitywie :) 09.04.08, 22:27
                            It's none of your business kid. You better start praying to this crucified kike
                            (as you like to say). You're a little, dirty douche bag.
        • mamoniowa303 czesc Tereska 09.04.08, 22:55
          Moja siostra wracajaca z Izraela byla swiadkiem takiej oto sceny w
          samolocie: stara Zydowa, ktorej przypadlo miejsce obok ksiedza
          wpadla w histerie, pozniej zrobila awanture, poniewaz nie chciala
          tam usiasc. Ksiadz nie byl ani parchaty, ani tredowaty.Zaloga
          musiala szukac innego miejsca, bo baba omal nie oplula swojego
          niedoszlego sasiada, lot byl opozniony, wielkie zamieszanie...
          Gdyby sytuacja byla odwrotna i Polak zaczal wariowac, od razu
          zostalby uznany za antysemite.
          Czy to dziala tylko w jedna strone ??? Mozna obrazac Polakow,
          Cyganow, Murzynow, Rosjan, a Zydow nie wolno nawet skrytykowac, by
          nie zostac posadzonym o zle intencje ??? Sorry, ale tu juz dochodzi
          do absurdow.
          Dlaczego tak jest ?
          • absztyfikant "stara ZYDOWA" 09.04.08, 23:07
            "Zydowa" mowisz? Moze po prostu byla troche niezrownowazona psychicznie?
            Dlaczego nie wolno skrytykowac? Ty bylas kiedys w Izraelu? Zydow tam pare
            milionow, ksiezy wszelkich odmian cala masa i jakos wszyscy jezdza tymi samymi
            autobusami, pociagami i nawet robia wspolne pikety.

Nie, w Polsce nie ma antysemityzmu:) Mam nadzieje, ze sie troche wstydzisz, bo
            gdyby ktos nie daj boze napisal "Polaczek pijaczek" to bylby wrzask i oj wej wej
            oj wej, oj gewalt, no nie?
            • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 09.04.08, 23:10
              tak mialo byc, zwykla literowka.
              Trzeba pojechac do Izraela, aby zglebic wszelkie problemy i znalezc
              odpowiedzi na nurtujace pytania ? Nie bylam, ale z pewnoscia sie tam
              wybiore.
              Na czym polega polski antysemityzm ?
              • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 09.04.08, 23:15
                Ludzie na ten temat prace naukowe pisza, a ja mam to wyjasnic w kilku zdaniach?
                Antysemityzm nie jest wylacznie polska specjalnoscia, to ogolnoswiatowy fenomen.
                I jak kazda zaraza ma wiele odmian. Poczytaj na spokojnie ten artykul. Wprawdzie
                to tylko wikipedia, ale jest to bardzo dobrze opisane, w zarysie rzecz jasna.
                pl.wikipedia.org/wiki/Antysemityzm
                W razie pytan jestem do dyspozycji.
                • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 09.04.08, 23:19
                  Znam pojecie tego slowa. Domyslam sie zatem, ze twoja teza o tym
                  problemie w Polsce jest oparta na tych wszystkich naukowych pracach ?
                  • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 09.04.08, 23:25
                    Nie chodzi o pojecie, ale o to co sie pod nim kryje. Zrob kiedys eksperyment i
                    wypusc swoje dziecko w jarmulce na miasto...
                    • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 09.04.08, 23:31
                      A mozna wypuscic dziecko z Betlejem poza mury miasta ???
                      Niedokladnie czytasz, wiem co sie kryje pod pojeciem. I co, naparwde
                      przeczytales te wszystkie naukowe opracowania ?
                      • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 09.04.08, 23:39
                        W przeciwientswie do Ciebie bylem w Betlejem kilkanascie razy i nie czerpie
                        swoich informacji z mediow. Zle im tam? Maja co chcieli. Rzadza sie jak chca. A
                        ze jest mur miedzy Autonomia a Izraelem? BOGU DZIEKI. Jak go nie bylo to
                        autobusy w Jerozolimie wybuchaly 2 razy w tygodniu. Teraz juz nie wybuchaja.
                        Ostatecznie maja tez granice z Jordania, tylko jak widzisz w tym arabskim kraju
                        tez ic nie chca. Gaza ma granice z Egiptem, a Egipt od kilku tygodni buduje
                        jeszcze wiekszy mur. Widzisz Mamoniowa jak to jest z ta tzw. wiedza gazetowa?

Tutaj sobie zobacz co wyprawiaja Arabowie z izraelskim obywatelstwem mieszkajacy
                        w Jerozolimie, razem z Zydami. Tylko obejrzyj do konca, bo stracisz gwozdz
                        programu. Miesiac temu.
                        uk.youtube.com/watch?v=1I4O0WSvevs&NR=1
                        • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 09.04.08, 23:46
                          absztyfikant napisał:
                          absztyfikant napisał:
                          A w ktorym miejscu napisalam o tym, iz korzystam z informacji
                          mediow ??? Chyba cos ci sie kolego pomylilo, nie uwazasz ? Poza tym
                          bardzo chetnie poznam tytuly tych naukowych publikacji, o ktorych
                          wspomniales na poczatku a pozniej konsekwetnie milczysz na ten temat.
                          Wiem, ze byles w Betlejem, moja rodzina jezdzi tam regularnie, dwa
                          razy do roku i wiadomosci czerpie z ich relacji.
                          Widzisz absztyfikancie, prawda jest jak d.upa, kazdy ma swoja.
                          • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 09.04.08, 23:54
                            Fajnie, ze jezdzi. Milcze? Ja milcze? No bez jaj, czy ja kiedys bylem malomowny?
                            Mam kilka polek z ksiazkami na ten temat. Teraz czytam wspomnienia Begina,
                            swiezutkie wydanie. Sprecyzuj co Cie interesuje, to podrzuce Ci cos ciekawego.

Proponuje zaczac od czegos uniwersalizujacego, chocby esejow prof. Berlina.
                            Chetnie Ci je udosteponie, powiedz tylko slowo.

Ponizej wrzuce Ci co napisla moja przyjaciolka kilka godzin po tym zamachu:

Rozdziela nas niezbyt szeroka szosa. Do pierwszej intifady żyliśmy obok siebie
                            bardzo spokojnie. Ich dzieci grały w piłkę z naszymi, ich kobiety pracowaly w
                            naszych domach.
                            Kiedy zaczęła się pierwsza intifada, ta idylla skończyła się bardzo szybko.
                            Stali na szosie i rzucali w nasze domy kamieniami, łamiąc żaluzje, bijąc szyby,
                            niszcząc dobre stosunki. Po południu z balkonów wszyscy widzieliśmy ich kobiety
                            idące ze swoimi dziećmi do przychodni lekarskiej, do supermarketu, do banku.
                            Kiedyś z okna widziałam tlum Arabów z tej wioski, z zasłoniętymi twarzami, z
                            palcami pokazującymi „V” i z palestyńskimi sztandarami. Na zakręcie stali nasi
                            żołnierze. No i oczywiście dziennikarze z całego świata... Nie filmowali
                            rzucania kamieni, nie filmowali podniesionych rąk, nie filmowali zaczepek
                            Arabów, nie filmowali ich plucia na naszych żołnierzy. Dopiero jak przybliżyli
                            się na 3 metry do naszych i żołnierze wymierzyli w nich broń, wtedy zaczeli
                            filmowac... I to jeszcze jak dokładnie... Zarząd mojej dzielnicy wystosował
                            wtedy 2 listy: jeden do Teddy’ego Kollek, ówczesnego burmistrza Jerozolimy, z
                            prośba o zabronienie obecności wozow transmisyjnych w naszej dzielnicy i drugi
                            do Muchtara wioski, z zawiadomieniem, że albo przestaną rzucać kamieniami w
                            nasze domy i prowokować żołnierzy, albo nie ma przychodni lekarskiej,
                            supermarketu i banku, a rura wodociągowa skończy się właśnie na zakręcie. To
                            zrozumieli natychmiast i rzucanie kamieniami się skończyło. W zeszłym roku miano
                            rozpocząć budowę muru w środku tej wioski. Przedstawiciele Jabbel el Mukkaber
                            przylecieli z krzykiem o pomoc do nas: pomóżcie, nie dajcie rozdzielić wioski,
                            nie chcemy do autonomii. Pewno, ze nie chcą. Tam im nie będzie tak dobrze, jak w
                            Izraelu, więc zarząd dzielnicy zebrał tysiące podpisów, zrobiliśmy wspólną
                            demonstracje z mieszkańcami Jabbel el Mukkaber i mur wybudowano trochę dalej,
                            nie rozdzielając ten wioski, która została po stronie izraelskiej.

Zamachowiec pochodzi z tej własnie wioski. Arab z izraelskim obywatelstwem.
                            Pracowal w tej jesziwie jako kierowca.
                            • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 00:05
                              Dla porownania chetnie przeczytalabym list mieszkanca Betlejem. Ot
                              zwyklego czlowieka zyjacego za murem.
                              • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 00:12
                                Pogadaj z tymi chrzescijanskimi Arabami ktorych wyrzneli chlopcy Arafata.
                                Kiedys chrzescijanie stanowili tam wiekszosc, a dzisiaj...

www.ekumenizm.pl/content/article/20070924085605508.htm
                                www.arabia.alleluja.pl/tekst.php?numer=15958

Trzebna tym gnojkom islamskim przyznac, ze sie sluchaja swojego proroka
                                MACHO-mineta...
                                • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 00:44
                                  jestes medium, ze proponujesz mi seans spirytystyczny ?
                                  • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 01:01
                                    Zobacz sobie jak Francuzi spiewaja hymn Izraela z okazji 60-lecia.
                                    www.franckyperez.com/video.html
                                    Seans? To nie ten adres. Widze, ze zaniemowilas, bo rozmowa wylamala sie ze
                                    schematu "zli Zydzi" kontra "biedni i przesladowani Arabowie", tfu, "tzw.
                                    Palestynczycy". Milej nocy.
                                    • wujtarabuk Cos dla Absztyfikanta 10.04.08, 20:00
                                      O czym wiedza wszyscy, nawet Zydzi.
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=78145470
                                      • absztyfikant Re: Cos dla Absztyfikanta 10.04.08, 20:45
                                        Zyd by nie wzial nicku Safed. Safed to miasto w Izraelu, odpowienik Czestochowy
                                        w Polsce. Jedne z 4 najbardziej swietych miast w judaizmie. Zyd napisalby Cfat.
                                        Piekne miejsce swoja droga:
                                        youtube.com/watch?v=pw1JHW0-r78
                                        Safed to arabska nazwa.

Marna prowokacyjka.

• absztyfikant Cfat jest prawie tak fajny jak Kazimierz nad Wisla 10.04.08, 20:48
                                          upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/GllSprng_356PAN3.jpg
                                          W oddali widac jezioro po ktorym Jezus chodzil po wodzie.
                                    • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 20:16
                                      Odpisujesz na moja wypowiedz i twierdzisz,ze zaniemowilam. Powinnam
                                      odpisywac, zanim ty swoje posty zamiescisz na stronie ? Ciekawe he
                                      he he
                                      • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 20:46
                                        He he he.
                  • gozal Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 21:58
                    te, mamoniowa, nie trzeba być geniuszem i czytać doktoratów na temat
                    antysemityzmu (nie miej wobec tego kompleksu na tym tle). wystarczy posłuchać
                    zwykłych ludzi, którzy żyda na oczy nie widzieli, a przypisują mu wszelkie zło,
                    nienawidzą go i plują dookoła na wszelkich forach, dowodząc swoich ciasnych
                    horyzontów myślowych i nie tylko. no i nie pomijajmy ośrodków życia
                    intelektualnego siejących antysemityzm, takich jak radio maryja. są też "fajne"
                    wydawnictwa, krzewiące prawdziwą wiedzę o żydach i eksploatowaniu przez nich
                    prawdziwych polaków. jest tego od groma. tego masz w polsce całe mnóstwo. jak
                    takie rzeczy czytam w doniesieniach prasowych czy na forach, to normalnie chce
                    mi się wyć nad naszym ciemnym narodem. nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać no
                    i żeby nie było, że jestem żydówką, tak samo jak nie jestem lesbijką tylko
                    dlatego, że dostrzegam homofobię w polsce i opowiadam się przeciwko niej. bez
                    odbioru, bo to raczej nie ma sensu.
                    • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 22:03
                      gozal napisała:

bez
                      > odbioru

pomyliles miejsca chlopczyku, to jest forum. Jesli nie masz zamiaru
                      dyskutowac, zaloz bloga i tam spisuj swoje wyjatkowe przemyslenia.
                      • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 22:08
                        Mamoniowej nerwy puszczaja...
                        • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 22:16
                          skoro wiesz, ze puszczaj mi nerwy, badz tak dobry i uswiadom mnie
                          jeszcze, z jakiego powodu to sie dzieje ?
                          • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 22:35
                            Nie wiem dlaczego wypedzasz forumowiczke z tego forum i jeszcze nazywasz ja
                            chlopcem. Wino zaszkodzilo czy jednak nerwy puszczaja?
                            • mamoniowa303 Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 23:26
                              >bez
                              odbioru<
                              po czym poznac plec w tych dwoch slowach ?
                              Moj drogi, ja nikogo nie wypedzam, przeklej moze swojej przyjaciolce
                              definicje forum z wikipedii, o ile mi wiadomo, sluzy to do wymiany
                              mysli, dyskusji. A teraz pomysl, jaki sens mialo by forsowanie
                              monologow ?
                              • absztyfikant Re: "stara Zydowka" 10.04.08, 23:32
                                Napisala jeden post, a ty ile? Pisz ad rem, a nie ad personam. Poszukaj sobie w
                                wiki o erystyce Schopenhauera. Poza tym jej nie znam.
        • Gość: . Re: Mit o antysemityzmie w PL pada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 23:39
          A co sądzisz o pełzającym wszędzie żydowskim robactwie?
    • absztyfikant hehehehe 09.04.08, 21:41
      Here we go again douche bags:

ze we ze we ze we ze:)
      www.jewish.org.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=41&Itemid=72
      • Gość: kożuch Re: hehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 00:03
        Ty jakiś strasznie pobudzony jesteś! Opanuj się
        • absztyfikant Re: hehehehe 10.04.08, 00:04
          W piatek wyjezdzam do tzw. wod na 2 tygodnie, wiec odpoczniesz sobie ode mnie.
          Ale pamietaj - ja zawsze predzej czy pozniej wracam:)
          • techniczny_1 A oto tekst mitomanki 10.04.08, 20:24
            www.gazetawyborcza.pl/1,75515,5104221.html
            • absztyfikant Re: A oto tekst mitomanki 10.04.08, 20:49
              Podskakuj dalej. Twoje argumenty po prostu zwalaja z nog, he he he.
              • Gość: Michal Re: A oto tekst mitomanki IP: *.europe.hp.net 10.04.08, 21:11
                absztyfikant napisał:

> Podskakuj dalej. Twoje argumenty po prostu zwalaja z nog, he he he.

twoje tez prymitywie

absztyfikant napisał:
                > Co ty belkoczesc przyglupie?:) Po pierwsze ta medialna dziwka nie
                >jest Zydem.

o Wildsteinie...

he he he.
                • mamoniowa303 Re: A oto tekst mitomanki 10.04.08, 21:20
                  Najlepiej zapytac izraelskich dziennikarzy. Juz oni najlepiej wiedza
                  kto jest Zydem, a kto nim nie jest :)
                  • Gość: Michal Re: A oto tekst mitomanki IP: *.europe.hp.net 10.04.08, 21:22
                    :)
                  • techniczny_1 mamoniowa, ale tylko oni moga sie tym zajmowac, 10.04.08, 21:32
                    jezeli ktos inny cokolwiek wspomni o Zydach - np ze dziadek tego czy
                    tamtego byl Zydem, juz jest antysemita. No ale... to azjaci, nie
                    rozniacy sie od przedstawicieli islamu. Tylko Absztyfikant probuje
                    na sile, nieudanie wykazac, ze to przedstawiciele swiata Zachodu, no
                    ale niektorym przez wieki udawalo sie wykazywac, ze Ziemia jest
                    nieruchoma...
                    • absztyfikant Re: mamoniowa, ale tylko oni moga sie tym zajmowa 10.04.08, 22:07
                      Hahahaha:) Boze, wcale nie ma w Polsce antysemityzmu:) Nu, naprawde:)
                      • techniczny_1 ... a jest ? gdzie ten antysemityzm ? 10.04.08, 22:32
                        pewnie jest, tylko tak to juz absztyfikancie jest, dla jednego
                        ratlerek to nieszkodliwy kurdupel, a dla innego grozne psisko; a tak
                        w ogole, to mysle ze jestes po prostu zwyklym forumowym
                        prowokatorem, co to lubi isc pod prad, a jak wywola burze, to wtedy
                        siedzi przed monitorem i sie brzydko dotyka ;-) a feee
                        • absztyfikant Re: ... a jest ? gdzie ten antysemityzm ? 10.04.08, 22:34
                          Sprawdz w wikipedii psychologiczny termin "projekcja". Bywaj mi zdrow, przyjacielu:)
                  • absztyfikant Re: A oto tekst mitomanki 10.04.08, 21:43
                    Pomylili sie. A moze to proroctwo?:))))))
              • techniczny_1 Absztyfikant, tutaj nie ma co argumentowac 10.04.08, 21:29
                tekst "broni sie" sam. Tak prymitywnych, trywialnych,
                stereotypowych, pretensjonalnych, podszytych ignorancja lub zla wola
                tresci od dawna nie mialem okazji czytac, no moze niektore teksty z
                Gazety Bubla moglyby z nimi konkurowac. A co do "podskakiwania", nie
                musze, jestem od Ciebie o glowe wyzszy.
                • absztyfikant Re: Absztyfikant, tutaj nie ma co argumentowac 10.04.08, 21:45
                  :))))
    • absztyfikant Mrozek wysiada 10.04.08, 22:16
      Tylko wy potraficie pluc na Zydow i Izrael jednoczesnie krzyczac z oburzeniem,
      ze antysemityzmu w Polsce nie ma. Bywajcie mi zdrowi, kabaret zalozcie.
      • mamoniowa303 Re: Mrozek wysiada 10.04.08, 22:20
        Gosciu, z toba jest jak z Gagarinem, on polecial w kosmos, Boga nie
        zobaczyl i powiedzial, ze go nie ma. Na czym polega twoj problem
        wszyscy wiedza i obawiam sie, ze nie jestesmy w stanie ci pomoc.
        Mielenie tego samego wtornego tematu jest po prostu nudne. Zycze
        powodzenia w tropieniu wrogow narodu wybranego. Ciao !
        • mamoniowa303 zapomnialam 10.04.08, 22:23
          Na koniec jeszcze jedno, jak bedziesz w Izraelu nastepnym razem, nie
          zapomnij zlozyc kwiatow na grobie Salomona Morela !!! Teraz juz
          znikam do ciekawszych zajec !
          • Gość: Michal rozmowa z absztyfikantem zawsze mi sie kojarzy tak IP: 15.203.169.* 10.04.08, 22:27
            gadaj z dupa to cie osra...

ten jezyk zrozumie bo nim biegle wlada.
            pzdr
            • absztyfikant Sprawy ida w dobrym kierunku :-) 10.04.08, 22:33
              Na wszystkich forach najwieksi "przyjaciele zydostwa" pieja z oburzenia. Bedzie
              git - to dla mnie znak, ze idzie ku lepszemu.

Polska i Izrael maja coraz lepsze stosunki! Amen!

youtube.com/watch?v=32dwAP5peiU
              -
              Forum "Arabia Saudyjska"
              Forum ארץ-ישראל "ErecIsrael"
          • absztyfikant Re: zapomnialam 10.04.08, 22:38
            Teraz blysnelas ciotka:-) Zapomnialas o Wolinskiej, Bermanie i jeszcze kilku
            takich. Tymczasem z dokumentów Armii Krajowej (pewnie tez Zydzi, hehehe) wynika,
            że w samej Małopolsce było około 60 tysięcy szmalcowników.
            www.forum-znak.org.pl/index.php?t=przeglad&id=1760
            W Izraelu bede w sobote, jade wymoczyc tylek w Morzu Czerwonym:)
            • mamoniowa303 drogi Gagarinie 10.04.08, 23:17
              Salomon Morel do konca swojego podlego zycia pobieral antysemicka
              emeryture z Polski,panstwo Izrael nigdy nie zgodzilo sie na jego
              ekstradycje.
              A o Wolinska musialabym zapytac bystrzakow z izraelskiej prasy,
              oczywiscie o jej narodowosc.
              • absztyfikant Re: drogi Gagarinie 10.04.08, 23:31
                Bo izraelskie prawo zakazuje ekstradycji swoich obywateli. To prawo powstalo
                kilka lat po tym jak przestaly dymic kominy krematoriow, to zlozone. Takie prawo
                dziala od 1948 roku. Mozna sie z tymi przepisami nie zgadzac, ale nikt Morelowi
                tylka specjalnie nie chronil. Cos jeszcze Walentyno?

www.youtube.com/watch?v=QYrPOz9IUBg
                Walentyna, Walentyna, już gwiazd kraina ją dobrze zna.
                Były kwiaty dla Gagarina, a Walentyna twista ma.
                Walentyna, Walentyna, to pierwsza w świecie podniebna miss.
                Jej imieniem więc się zaczyna najnowszy "Walentyna Twist".
        • absztyfikant Re: Mrozek wysiada 10.04.08, 22:36
          Nie musze ich tropic, sami sie do mnie dobijaja dzien i noc. Chyba sa
          masochistami:-)
      • techniczny_1 Absztyfikant, sympatyczny z Ciebie chlopak 10.04.08, 22:26
        ale masz zwidy, omamy, padles ofiara urojeniowej wizji swiata. Ale
        co tam, tkwij sobie w swoim intelektualnym grajdolku i puszczaj
        slodkie baczki razem z egzaltowanymi, pretensjonalnymi
        redaktorkami :-) na szczescie jestescie w mniejszosci.
    • absztyfikant Ale skoro juz sie zrobilo wesolo w tym watku... 10.04.08, 22:53
      ...to pozwole sobie, moi drodzy, w swojej nieograniczonej dobroci polecic Waszej
      uwadze ten krotki filmik:-)

www.youtube.com/watch?v=9cAVJyBshh0
      • techniczny_1 Absztyfikant... pocieszny jestes :-) ale co tam, 10.04.08, 23:21
        nie jestes w moim cyrku, nie jestes moja malpa i nie ja musze sie z
        Toba uzerac :-)
    • absztyfikant napiszcie prosze cos jeszcze :-) 10.04.08, 23:43
      Fajowo jest:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka