Dodaj do ulubionych

PZPR=SLD=PO

19.05.08, 16:09
www.dziennik.pl/polityka/article176179/Leszek_Miller_idzie_na_odsiecz_Platformie.html

miales racje andreas...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość PZPR=SLD=PiS=PO IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 16:17
      zapomniałeś dorzucić PiS. Celowo przekręciłeś wypowiedź Andreasa

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=79752636&a=79756427
      • solid.solvent Re: PZPR=SLD=PO 19.05.08, 16:18
        nie zapomnialem, nie widze nigdzie tam POparcia Leszka "prawdziwego
        chlopa" Milera dla PiSu :)))
        • Gość: gość PZPR=SLD=PiS=PO IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 16:21
          widzę, że partyjne ścierwo SC dalej przekręca, a przecież Andreas
          napisał bardzo wyraźnie:

PZPR=SLD=PiS=PO

• solid.solvent Re: PZPR=SLD=PO 19.05.08, 16:42
            ale ja pisze inaczej POwska swinio :))))
            • Gość: gość Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy :) IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 16:47
              Przestań wcinać to świństwo!

Ihaaa Ihaaa

www.youtube.com/watch?v=ffDPTKn7HiY
              • solid.solvent Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy 19.05.08, 16:49
                znou chciales byc smieszny POwski wieprzku ????
                • Gość: gość Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 16:53
                  ty nawet nie potrafisz być śmieszny hehehe jesteś po prostu nudny -
                  non stop spamujesz politycznymi wątkami. Zrób coś kiedyś zabawnego,
                  albo nie związanego z polityką. Zrobisz? No chyba nie, bo za to ci
                  nie płacą hehehe.
                  • solid.solvent Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy 19.05.08, 16:57
                    Jakos mi nie do smiechu kiedy Szczecinem rzadza POwskie swinie :(
                    • Gość: do naćpaneg jakiś debilek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:24
                      Oj naćpałeś się koleś naćpałeś i pleciesz bez składu i ładu jakby ci mózgownicę
                      wypatroszyli.
                      solid.jakiśtam=wypatroszony mózg=niedorobiony=uwiąd
                      starczy=debil=niedopieszczony=przeorany=niedorozwój
                      umysłowy=samotny=nieszczęśliwy=nidopieszczony=opuszczony przez Pana Boga bo
                      rozum mu odjęło=nie ma do kogo się przytulić i dlatego piepszy i siedzi na
                      FPORUM=w ogóle bardzo nieszczęśliwy człowiek.
                      A śWIAT JEST TAKI PIęKNY I JEST TYLE CIEKAWYCH I FASCYNUJąCYCH RZECZY DO
                      ZROBIENIA I CAłY śWIAT LEżY U NASZYCH STóP A TY SIEDZIEć NIESZCZęśLIWCZE MUSISZ
                      TYLKO NA FORUM.
                      oj biedny człowieczku albo fajtłapo jedna.
                      • solid.solvent Re: jakiś debilek 19.05.08, 18:26
                        domaluj serduszko i wyslij mi na priva w formie laurki,
                        pzdr
                        • Gość: ktos Re: jakiś debilek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:35
                          Zaprawdę powiadam, Bozia rozum ci odjęła. Z tobą dyskutować to juz wstyd, a co
                          dopiero privy z takim. Spadaj bezmózgowy tworze
                          • solid.solvent Re: jakiś debilek 19.05.08, 18:38
                            mozecie chlopaki zalozyc moj fanklub, zezwalam :)
                            pzdr
                            • Gość: as leń tusk przecież ma TVN I POLSAT po im więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:31
                              przecież nie ma co pokazywać gdyż rząd nic nie robi oprócz błędów (matura czy 6
                              i7 latki za rok do szkoły).Ludzie już maja dosyć zapowiedzi co PO zrobi.
                    • Gość: głodny Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: 62.69.217.* 19.05.08, 22:02
                      Mam solidku coraz większy apetyt żeby cię wpie..ć na któryś mój
                      kolejny obiadek. Tak dla swojej dobrej rozrywki. Twojego mocodawcę
                      też. Mam sympatię do was obydwu.
                      Nia zapominam o tobie.
                      • Gość: gość Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 22:06
                        ale ten grzyb nie jest jadalny...
                        • Gość: głodny Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: 62.69.217.* 19.05.08, 22:20
                          Przeżuć i wypluć !
                          • ohne_zucker Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy 19.05.08, 22:21
                            Gość portalu: głodny napisał(a):

> Przeżuć i wypluć !

ty musisz jakiś grubszy kozak być...
                            • Gość: głodny Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: 62.69.217.* 19.05.08, 22:32
                              Hmmmmmmmmmmmmm. Dobry film, jak to widze dobrze się nastrajam.
    • Gość: Vlad.H. PZPR= IP: 80.53.41.* 19.05.08, 22:20
      PZPR=SLD=PO=PiS=LPR=inne partie
      • Gość: Elka do Vlada Re: PZPR= Vlad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 06:50
        zmachałes przynajmniej podstawówke?
        twoje wpisy na to nie wskazują
        • Gość: Vlad.H. Re: PZPR= Vlad IP: *.ok.ok.cox.net 21.05.08, 17:32
          Zachowujesz sie jak porzucona kochanka - mam dla ciebie sugestie...
          13k.pl/-/sugestia.php
    • Gość: Maja Re: PZPR=SLD=PO piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 17:03
      Piosenka o Durniu !!!!

"Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie
      skąd się wziąłem?
      Jestem wesoły Donek, marszałkiem zaś jest Bronek.
      Zdrożała żywność, prąd i gaz,
      więc wam coś obiecam jeszcze raz..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka