solid.solvent 19.05.08, 16:09 www.dziennik.pl/polityka/article176179/Leszek_Miller_idzie_na_odsiecz_Platformie.html miales racje andreas... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość PZPR=SLD=PiS=PO IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 16:17 zapomniałeś dorzucić PiS. Celowo przekręciłeś wypowiedź Andreasa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=79752636&a=79756427 Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: PZPR=SLD=PO 19.05.08, 16:18 nie zapomnialem, nie widze nigdzie tam POparcia Leszka "prawdziwego chlopa" Milera dla PiSu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość PZPR=SLD=PiS=PO IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 16:21 widzę, że partyjne ścierwo SC dalej przekręca, a przecież Andreas napisał bardzo wyraźnie: PZPR=SLD=PiS=PO Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: PZPR=SLD=PO 19.05.08, 16:42 ale ja pisze inaczej POwska swinio :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy :) IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 16:47 Przestań wcinać to świństwo! Ihaaa Ihaaa www.youtube.com/watch?v=ffDPTKn7HiY Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy 19.05.08, 16:49 znou chciales byc smieszny POwski wieprzku ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 16:53 ty nawet nie potrafisz być śmieszny hehehe jesteś po prostu nudny - non stop spamujesz politycznymi wątkami. Zrób coś kiedyś zabawnego, albo nie związanego z polityką. Zrobisz? No chyba nie, bo za to ci nie płacą hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy 19.05.08, 16:57 Jakos mi nie do smiechu kiedy Szczecinem rzadza POwskie swinie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do naćpaneg jakiś debilek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:24 Oj naćpałeś się koleś naćpałeś i pleciesz bez składu i ładu jakby ci mózgownicę wypatroszyli. solid.jakiśtam=wypatroszony mózg=niedorobiony=uwiąd starczy=debil=niedopieszczony=przeorany=niedorozwój umysłowy=samotny=nieszczęśliwy=nidopieszczony=opuszczony przez Pana Boga bo rozum mu odjęło=nie ma do kogo się przytulić i dlatego piepszy i siedzi na FPORUM=w ogóle bardzo nieszczęśliwy człowiek. A śWIAT JEST TAKI PIęKNY I JEST TYLE CIEKAWYCH I FASCYNUJąCYCH RZECZY DO ZROBIENIA I CAłY śWIAT LEżY U NASZYCH STóP A TY SIEDZIEć NIESZCZęśLIWCZE MUSISZ TYLKO NA FORUM. oj biedny człowieczku albo fajtłapo jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: jakiś debilek 19.05.08, 18:26 domaluj serduszko i wyslij mi na priva w formie laurki, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: jakiś debilek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 18:35 Zaprawdę powiadam, Bozia rozum ci odjęła. Z tobą dyskutować to juz wstyd, a co dopiero privy z takim. Spadaj bezmózgowy tworze Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: jakiś debilek 19.05.08, 18:38 mozecie chlopaki zalozyc moj fanklub, zezwalam :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as leń tusk przecież ma TVN I POLSAT po im więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 20:31 przecież nie ma co pokazywać gdyż rząd nic nie robi oprócz błędów (matura czy 6 i7 latki za rok do szkoły).Ludzie już maja dosyć zapowiedzi co PO zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: 62.69.217.* 19.05.08, 22:02 Mam solidku coraz większy apetyt żeby cię wpie..ć na któryś mój kolejny obiadek. Tak dla swojej dobrej rozrywki. Twojego mocodawcę też. Mam sympatię do was obydwu. Nia zapominam o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: *.cable.smsnet.pl 19.05.08, 22:06 ale ten grzyb nie jest jadalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: 62.69.217.* 19.05.08, 22:20 Przeżuć i wypluć ! Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy 19.05.08, 22:21 Gość portalu: głodny napisał(a): > Przeżuć i wypluć ! ty musisz jakiś grubszy kozak być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: Znowu jadłeś grzyby! I kręcisz brzydkie filmy IP: 62.69.217.* 19.05.08, 22:32 Hmmmmmmmmmmmmm. Dobry film, jak to widze dobrze się nastrajam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. PZPR= IP: 80.53.41.* 19.05.08, 22:20 PZPR=SLD=PO=PiS=LPR=inne partie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka do Vlada Re: PZPR= Vlad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 06:50 zmachałes przynajmniej podstawówke? twoje wpisy na to nie wskazują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: PZPR= Vlad IP: *.ok.ok.cox.net 21.05.08, 17:32 Zachowujesz sie jak porzucona kochanka - mam dla ciebie sugestie... 13k.pl/-/sugestia.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: PZPR=SLD=PO piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 17:03 Piosenka o Durniu !!!! "Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? Jestem wesoły Donek, marszałkiem zaś jest Bronek. Zdrożała żywność, prąd i gaz, więc wam coś obiecam jeszcze raz..." Odpowiedz Link Zgłoś