Dodaj do ulubionych

Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie

03.06.08, 09:22
historia Zuzi7-8 miesięcznej suczki kundelki
miała byc inna
ale rzeczywistości i bezmyslność ludzka nie znają granic
Zuzia przyjechał do Szczeicna z Tomaszowa Mazowieckiego , wydawało sie ze tak
grzeczny psiak, ulozony swietnie dogadujacy sie z innymi zwierzetami to skarb-
niestety:(
Zuzia moze byc u dotychczswego opiekuna -TYLKO DO 23 CZERWCA
SZUKAMY PILNIE DOMU DLA ZUZI
ZDJECIA I CAłA HISTORIA ZUZI
www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111137
kontakt mruwa257@wp.pl
tel:607 402 498
gdyby ktoś z Was mógł pomoć i chciał taka wyjatkowa suczke
pomożcie jej
Obserwuj wątek
    • krzysztofsf Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 03.06.08, 10:32
      Mila sunia.
      I ostatni czas, zeby jeko "starszy szczeniak" znalazla nowy dom.
      Idealna dla starszej osoby.
      Sam widze po mojej mamie, ze obowiazki zwiazane z psem pomagaja jej prowadzic aktywniejszy tryb zycia. I ma z kim pogadac ;)
      • ziege77 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 06:58
        dokładnie Zuzua to wspaniały komopan dla ,, starszych" ludzi ale i młodszych :)
        • exman Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 07:20
          a ile pali ?
          • ziege77 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 09:17
            exman napisał:

> a ile pali ?
            to nie jest ważne:)
            wazne jest to ile miłości i szczęścia taki mały psiak wniesie do potencjalnego
            domu:)

• beatrix13 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 21:29
          up
    • exman Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 17:48
      Czy Zuzia potrafi otwierać piwo ?
      • krzysztofsf Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 17:58
        exman napisał:

> Czy Zuzia potrafi otwierać piwo ?

Watpie.
        Ale uwazam, ze nie ma co zartowac z pieska, ktory traci dom.
        Psy naprawde daza wlasciciela autentycznym bezinteresownym uczuciem.
        Jesli nigdy nie miales psa, to tego nie zrozumiesz.
        • exman Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 18:05
          Wiesz, widzę ,że jesteś bardzo młodym człowiekiem, który kocha zwierzęta, pewnie
          nawet należysz jeszcze do LOP. Nie wiem gdzie widzisz żart w pytaniu czy Zuzia
          potrafi otwierać piwo ? Jest mnóstwo psów które to potrafią, a poza tym spróbuj
          sobie uświadomić, że w ten sposób podbiłem wątek. O naiwności, ty nie znasz
          granic, jak armia radziecka.
          • krzysztofsf Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 18:14
            exman napisał:

> Wiesz, widzę ,że jesteś bardzo młodym człowiekiem, który kocha zwierzęta, pewni
            > e
            > nawet należysz jeszcze do LOP.

A ja widze, ze masz powazne poczatki sklerozy, o ile mozna je nazwac poczatkami, bo niedawno dyskutowalismy na temat wieku.

> Nie wiem gdzie widzisz żart w pytaniu czy Zuzia
            > potrafi otwierać piwo ? Jest mnóstwo psów które to potrafią,

Ta..zwlaszcza 7-o miesieczny szczeniak bedacy w posiadaniu kobiety.
            Zreszta o psach pijacych piwo czytalem, o otwierajacych jeszcze nie, zwlaszcza o "mnostwie" posiadajacych ta umiejetnosc.

> a poza tym spróbuj
            > sobie uświadomić, że w ten sposób podbiłem wątek. O naiwności, ty nie znasz
            > granic, jak armia radziecka.

Jak mozesz spostrzec, rowniez wczesniej go podbilem, ale troche w inny sposob...
            • exman Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 04.06.08, 21:36
              Krzysiu, lekcje, paciorek i spać. Niech ci się przyśnią różowe pieski, dobranoc.
              • ziege77 Re: Sunia Zuzia ma czas do 23 czerwca 05.06.08, 07:26
                potem ,, pani ja musi oddac gdzie - nie wiadomo
                Exman wez Zuzie i jestem pewna ze to zdolna Suczka i nauczy sie otwierac piwo:)
                kochani popytajcie znajomych poprzesyłąjcie link z dogomanii sytuacja naprawde
                robi sie nie ciekawa
                • ziege77 Re: Sunia Zuzia ma czas do 23 czerwca 10.06.08, 20:35
                  Zuza ma dom !!!!
                  • exman Re: Sunia Zuzia ma czas do 23 czerwca 10.06.08, 20:40
                    Gratulacje ziege77, za upór i serducho dla zwierzaka ! No proszę, nasza pisanina
                    też okazała się jednak fartowna :)
                    • bella1 Re: Sunia Zuzia ma czas :) 10.06.08, 21:21
                      Fajnie.....
                  • mamoniowa303 juoi jupi jupi 10.06.08, 22:35
                    wielka radosc, ze ktos okazal serce i psinka znalazla dom :)
                  • krzysztofsf Re: Sunia Zuzia ma czas do 23 czerwca 10.06.08, 23:09
                    ziege77 napisała:

> Zuza ma dom !!!!

:)

Mala rzecz, a jakos radosniej.
              • mamoniowa303 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 05.06.08, 09:20
                exman napisał:
                w ten sposób podbiłem wątek.

w ten sposob to moze tylko dobic ten wątek.
                • exman Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 05.06.08, 09:38
                  Zapewne twój sposób byłby lepszy dla Zuzi. Masz jakiś pozmysl poza
                  sarakastyczną uwagą pod moim adresem ?
                  • mamoniowa303 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 05.06.08, 09:59
                    Nie, no twoje glupkowate komentarze na pewno przysporza temu wątkowi
                    ogromnego grona zainteresowanych.
                    Najpierw podziel sie jakims swoim pomyslem, madrym , rzeczowym,
                    pozniej rozliczaj innych.
                    • exman Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 05.06.08, 10:02
                      Widzę, że nad dobro psa przedkładasz łajanie mnie. No comments.
                      • mamoniowa303 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 05.06.08, 10:18
                        W czym sie przejawia twoja troska o tego pieska ? O moje
                        zaangazowanie w tej sprawie nie musisz sie martwic.
                        • Gość: róża Niech miasto uzna Zuzię za niezbędną ! IP: 195.205.242.* 05.06.08, 10:55
                          Otrzyma wtedy wspaniały nowy dom.
                          • Gość: zgryzliwy Re: Niech miasto uzna Zuzię za niezbędną ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:15
                            dwoch zaczelo, trzeci wmieszal polityke. i tak z najciekawszego
                            watku tego forum mamy syf. a zuzie z takim podejsciem uspia na 100%
                            i chyba lepiej dla niej, sam myslalbym o eutanazji gdybym reszte
                            zycia mial spedzic z ktoryms forumowiczem gw.
                            zalozcie sobie temat jakich tu wiele, nasrajcie sobie tam do ryja,
                            ale odpuscie juz tej suni...
                            • mamoniowa303 Re: Niech miasto uzna Zuzię za niezbędną ! 05.06.08, 13:32
                              Alez spedzasz ten czas, tutaj na forum !!! W takim razie cwaniaku
                              wlacz sie aktywnie w poszukiwanie domu dla tego psa !!!W tym temacie
                              w przeciwienstwie do innych, w ktorych mozna sie realizowac jedynie
                              pisanina, mozna zrobic cos dobrego !!!
                              • krzysztofsf Re: Niech miasto uzna Zuzię za niezbędną ! 05.06.08, 19:10
                                mamoniowa303 napisała:

> Alez spedzasz ten czas, tutaj na forum !!! W takim razie cwaniaku
                                > wlacz sie aktywnie w poszukiwanie domu dla tego psa !!!W tym temacie
                                > w przeciwienstwie do innych, w ktorych mozna sie realizowac jedynie
                                > pisanina, mozna zrobic cos dobrego !!!

Ja niestety nie mam mozliwosci - juz jeden psi lokator jest u nas.
                                Zly okres dla pieskow - sezon wakacyjny, wyjazdy
                                • mamoniowa303 Re: Niech miasto uzna Zuzię za niezbędną ! 05.06.08, 19:39
                                  Otoz to :(:(:( przed wakacjami okazuje sie, ze nagle mnostwo osob
                                  nie moze posiadac czworonogow i bez zadnego oporu pozbywaja sie
                                  zwierzat. Mam tylko nadzieje, ze takie sukinsyny skoncza marnie.
                                  Inna sprawa, ze snobizm rozkwitl w calej okazalosci i po prostu
                                  wstyd pokazac sie z kundelkiem, frajerzy nabijaja kabze
                                  pseudohodowcom.Poznniej w sklepach i aptekach mozna spotkac idiotow
                                  z psami na rekach. Ciekawe czy do kosciola paniusie tez chodza z
                                  yorkami ???
                                  Stopien ludzkiej wrazliwosci znalazl sie na rowni pochylej :(
                                  ja niestety tez nie mam mzoliwosci zaopiekowania sie ta suczka. Mam
                                  juz jedna wiekowa i schorowana, nie jest przyjaznie nastawiona do
                                  innych psow na jej terenie...Gdyby nie to, kto wie...sporo ludzi
                                  widuje sie teraz z dwoma pupilami na spacerach...
    • ziege77 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 13.06.08, 08:00
      NIESTETY ZUZA WROCIłA PAN JA ODWIZł POWóD -HMMM BO WARCZAłA !!!!!
      • krzysztofsf Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 13.06.08, 08:21
        ziege77 napisała:

> NIESTETY ZUZA WROCIłA PAN JA ODWIZł POWóD -HMMM BO WARCZAłA !!!!!

:((

Pis musi nabrac zaufania do nowego wlasciciela.
        • ziege77 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 13.06.08, 08:37
          krzysztofsf napisał:

> ziege77 napisała:
          >
          > > NIESTETY ZUZA WROCIłA PAN JA ODWIZł POWóD -HMMM BO WARCZAłA !!!!!
          >
          > :((
          >
          > Pis musi nabrac zaufania do nowego wlasciciela.
          > ja to wiem Ty to wiesz ten pan tego nie wie
          po prostu odwiózł Zuzie jak nie chciana rzecz !!!
        • Gość: bella1 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.06.08, 08:41
          ....Swiat nie stanie z powodu Zuzi.....
          Pies ma czas do 23 czerwca....I tyle....Jak wiele innych.....
          I tak szczesciara....,ktos sie zainteresowal,ktos sprobowal swoich sil... -
          chwala za to....- reszta ma wymowke......;)Obecny - uspraiedliwiony....

• Gość: zgryzliwy Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:29
            przeczytalem te komentarze na stronie dogmanii i naprawde bardzo nieladne
            zachowanie "milosnikow" zwierzat. a pisanie ze pies do wlasciciela ma sie rok
            przyzwyczajac to chyba zart? sam wzialem suczke w mniejwiecej podobnym wieku do
            zuzi. na poczatku tez sie bala ale nigdy nie warczala, a po dwoch dniach nie
            moglem sie juz od niej opedzic. zuzia domu nie moze znalezc bo jest zle
            wychowana, tak jak i wy (do forumowiczy dogmanii)
            • ziege77 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 13.06.08, 12:48
              Gość portalu: zgryzliwy napisał(a):
              . a pisanie ze pies do wlasciciela ma sie rok
              > przyzwyczajac to chyba zart?
              złosliwy czy mogłbyc wkleic ten wpis bo jakos mi umknąl
              złe wychowanie to jedynie u dogomaniaków - bo Zuzia jest wspanialym psem i na
              okres jaki przebywa w DT to jest bardzo dobrze wychowana iuczy sie bardzo szybko
              • Gość: zgryzliwy Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:59
                ziege77 napisała:
                złosliwy czy mogłbyc wkleic ten wpis bo jakos mi umknąl

wpis niejakiej dody:
                "Wszyscy maja racje - psiak potrzebuje kilka tygodni, miesiecy nawet lata."
    • ziege77 Re: Sunia Zuzia pilnie szuka domu pomozcie 17.06.08, 14:20
      podnosze
      tylko tyle mogę zrobić:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka