Dodaj do ulubionych

Stanowisko Od Nowy odnosnie teatru ???

19.09.03, 23:29
Od Nowo kochana, jakie jest wasze stanowisko w sprawie przyznania pieniedzy
dla ambasadorki Szczecina Anny Augustynowicz ? Mam na mysli scene na
Boguslawa.

Czy w przypadku Ani sprawdzi sie powiedzenie nie rzucajcie perel miedzy
wieprze* ?

*to nie konkretnie do Od Nowy, tylko generalnie - absz.

--
Uciekajcie przez zboze, magazynier we wsi stoi

Obserwuj wątek
    • Gość: oho Re: Stanowisko Od Nowy odnosnie teatru ??? IP: *.devs.futuro.pl 20.09.03, 07:38
      Pewnie będzie takie jak w przypadku Parku Technologicznego. Obie panie
      zachowywały się na sesji Rady wobec profesora Sołdka jak przekupy. Ta starsza
      była oburzona brakiem konsultacji z naukowcami z US, ta młodsza z kolei chciała
      wiedzieć czy zatrudnieni w Parku technologicznym dostaną wynagrodzenia, bo
      wszak " to skandal" , iż pieniądze mogą być przeznaczane na wynagrodzenia dla
      innych.

Ahoj-przygodo !
      • absztyfikant Re: Stanowisko Od Nowy odnosnie teatru ??? 20.09.03, 12:27
        No zibi, odpowiedz staremu absztysiowi...:)

--

• Gość: zibi Re: Zrób to sam - Słodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 21:42
          Możesz sobie zadzwonić i dowiedzieć się. Telefon służbowy do M.J.W 0 601 742
          783. Podają w sekretariacie RM. Mnie to mniej interesuje. Ale w sprawach mnie
          interesującuch dostałem odpowiedź. Jak się doweisz, to możesz napisać na forum.
          Może kogoś poza tobą to zainteresuje. Możesz też zadzwonić po tę informację na
          służbową komórkę do Teresy Kochańskiej i Władysława Dzikowskiego . Oraz Jana
          Stopyry. Ale ich numery sa utajnione. Pani sekretarka nie chciała mi podać.
    • absztyfikant Re: Stanowisko Od Nowy odnosnie teatru ??? 21.09.03, 01:53
      Ej zibi, ja liczylem na Ciebie.

Bedziesz czlonkiem-obserwatorem w nowym stowarzyszeniu, wiec pomyslaem, ze
      bedziesz wiedzial. Wiesz z kim Jacyna-Witt rozmawiala na spotkaniu z
      prezydentem Walesa, a z kim nie, wiec taka (za przeproszeniem) pierdola nie
      jest chyba dla ciebie czyms niewykonalnym.

Przyznaj sie, Od Nowa wzorem wieszcza Slowackiego kasy dac na teatr nie
      chciala, tak ?

• Gość: zibi Re: Stanowisko Od Nowy odnosnie teatru ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 08:48
        Jeszce raz powtarzam, dowiedz się sam. Cykor tyłek schlastał? Możesz przez
        podstawinego, zaprzyjaźnionego redahtora.
      • absztyfikant Re: Stanowisko Od Nowy odnosnie teatru ??? 21.09.03, 12:58
        Od Nowa nie chciala dac kasy na teatr ? Oj nieladnie nieladnie. Zrobie
        rzeczywiscie sledztwo i jesli sie potwierdza moje obawy, to was na tym forum
        napietnuje straszliwie. Jesli nie to przeprosze.
        • Gość: zibi Re: Stanowisko Od Nowy odnosnie teatru ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 17:40
          A zadzowoniłeś do M.J.W czy tylko bełkoczesz domniemliwie? Miałeś nam tu podać
          konkretną informację.Ja twierdzę, że Od Nowa będzie chciała dać kasę na Teatr
          Współczesny. Jestem o tym dogłębnie przekonany. Ale wiem też że największym
          przeciwnikiem była Malanowska, o czym pisał Kurier.
          • absztyfikant Re: Stanowisko Od Nowy odnosnie teatru ??? 21.09.03, 17:45
            Wiem, Malanowska z radnym nieporadnym NRS-u Trzosem. Jesli pomozecie Ani
            Augustynowicz to chwala wam za to. Tylko mi nie pisz teraz, ze kocham Elzbiete
            M., bo po prostu moje wypowiedzi dotyczyly ujadania na nia i organizowania
            nagonki przed ew. wyrokiem.

W tej sprawie jestesmy sojusznikami (teatr).

--

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka