exman 12.07.08, 16:17 tylko prowincjonalne ciule piszą dzsiaj o polityce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koń by się usrał Re: Jest weekend IP: *.ias.bredband.telia.com 12.07.08, 16:20 a tym metropolitalnym wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jest weekend 12.07.08, 16:24 pisz koniu, pisz, nie szukam z tobą zwady. Szczecin to moje miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Re: Jest weekend 12.07.08, 17:44 exman, zagadaj z absztyfikantem, moze nastepnym razem zabiora cie ze soba na impreze :-) wiem ze cierpisz, ale bez przesady, ciagle rozdzierajac sobotnie szaty, dajesz im satysfakcje; wez sie w garsc chlopie Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jest weekend 13.07.08, 11:29 dziecinko, nie uskarżam się na brak imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Re: Jest weekend 13.07.08, 11:31 to "dziecinko" jednak zabrzmialo niepokojaco, chyba jednak jestes w tej kwestii "trafiony zatopiony", gdybys nie byl rozstrzesiony, to bys wymyslil oryginalniejszy bluzg :-) ...mysle, ze absztyfikant nastepnym razem cie zaprosi - nie trac wiary :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Jest weekend 13.07.08, 11:35 techniczny, daj spokój, wydaje ci się ,że wzbiłeś się na wyżyny ale nadajesz z płaskowyżu. Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 Re: Jest weekend 13.07.08, 11:46 o! teraz lepiej :-) juz pachnie swiezynka, jakims pomyslem, co prawda sa widoczne zapozyczenia, ale element tworczy, chocby w kontekscie zastosowania jest tez zauwazalny - gratuluje :-) :-) ...a tak na marginesie: 1. gdybys mial gdzie chodzic na imprezy, to bys nie zadawal prowokujacych pytan o to gdzie takowe sie odbywaja :-) 2. nie mialbys czasu spedzac tyle czasu przy kompie - po imprezie o tej godzinie sie w niedziele spi :-) 3. jakbys chcial mi przywalic ja nie chodze na imprezy - to masz racje, nie chodze :-) 4. zazyczlbym ci milej niedzieli, ale powstrzymam sie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń by się usrał Re: Jest weekend IP: *.ias.bredband.telia.com 12.07.08, 17:48 pisz koniu, pisz, nie szukam z tobą zwady. -------------------------------------------- Nie bijesz nigdy konia?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts weeken nie weekend a PO idzie do dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 17:52 wiadomosci.onet.pl/1787762,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trwam Re: weeken nie weekend a PO idzie do dna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 10:57 PO do dna a geotermia będzie, hurrrrra Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: weeken nie weekend a PO idzie do dna 13.07.08, 12:31 Po pierwsze, szkoła i nauka po drugie idźcie na spacer, nie macie pojęcia jaki Szczecin jest w niedzielę ! Odpowiedz Link Zgłoś