gosc_z_cabla 21.08.08, 22:01 i nienawidzę PiSuarów!!! kto jest ze mną ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiełbaska Re: Kocham Platformę Obywatelską i PiS!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 22:04 Ja kocham i pisuarów i popaprańców! Kto jest ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_z_cabla Re: Kocham Platformę Obywatelską i PiS!!!! 21.08.08, 22:06 kiełbaska ci w dupę PiSuarskie ścierwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Kocham Platformę Obywatelską i PiS!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 22:22 Gościu z cabla chudyś w rozumie jak w dowcipie. Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! 21.08.08, 22:11 Słaba prowokacja, starzejesz się Bezcukrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_z_cabla Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! 21.08.08, 22:14 cbaabc napisał: > Słaba prowokacja, starzejesz się Bezcukrowy. Od prowokacji jest morderca ziobro !!! my kochamy ludzi !!!! BIG LOWE FOR OLL (uczę się razem z Panem Premier)!!! www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-257/serce%5B2%5D.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 22:17 ale i ty absztyfikant nie młodniejesz tylko te nicki rozmnażasz w postępie geometrycznym.Bo jak się robi inne rozmnażanie to już nie pamiętasz stara pierdoło Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Wszyscy kochamy Platforme... 21.08.08, 22:17 Wszyscy kochamy Platforme! Pltaforma ma najlepszych fachowców! Platforma robi cuda... To napisałem JA, Andreas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiopa uwielbiam Platformę Obywatelską !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 22:20 a szczególnie uwielbiam prezydenta Krzystka za rozwój Tsetschina, przewodniczącego Barana za samo nazwisko, marszałka Jablońskiego za jego kulturę osobistą, marszałka Husejkę za błyskotliwe wypowiedzi, przewodniczącego Łuczaka bo pięknie wygląda w mundurze, posła Nitrasa za prawdomówność Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_z_cabla Re: uwielbiam Platformę Obywatelską !!!! 21.08.08, 22:22 a ja do tego kocham MArszałka Drożdża, i to bardzo często... bo my się tam wszyscy kochamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: uwielbiam Platformę Obywatelską !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 22:49 Szwintuchy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peol czy jest instrukcja od schetyny na 22.08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.08, 23:12 bo ja jeszcze nie dostałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 08:41 Ja też kocham wszystkie prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Ile płacicie za głos? IP: 195.72.91.* 22.08.08, 09:20 Bo wicie zbieram kasę na domek. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! 22.08.08, 09:51 Kocham i nienawidzę to nie sa słowa odpowiednie do wyrażenia uczuć w stosunku do partii politycznych.Mogę popierać, symaptyzować, może byc mi obca ideowo albo obiojętną-ale żeby mieszać w to aż tak silne uczucia, raczej nie , nie prowadzi to do niczego dobrego a trąci fanatyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! 22.08.08, 10:06 i tu nie masz racji . Jezeli chodzi o PO to to tylko kochać. Nie czujesz tych silnych uczuć ze strony premiera. Przecież on zapowiadał politykę miłości czujemy to wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! 22.08.08, 10:11 EEEEE, jest różnica miedzy premierem czy prezydentem, a partią. Zreszta bardzo proszę, jak cała partia gremialnie chce ludzi kochać wszystkich razem i każdego z osobna to ok i zacnie bardzo,zawsze to lepsze i przyjemniejsze niz sianie nienawiści, szukanie spisków i wyciaganie trupów z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! 22.08.08, 14:57 taaaa Polska taka jest bez srodka... same skrajnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: środek Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 17:40 Kiedys było Porozumienie Centrum..... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Kocham Platformę Obywatelską !!!! 23.08.08, 12:58 była tez Galeria Centrum w Szczecinie, ale to nie była ani galeria, ani w centrum... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Kocham Platformę Obywatelską !!!! 23.08.08, 13:12 Jeśli chcesz mieć różowy balet, wygodną chatę, wózek, szkło, nie licz na żadną z twoich zalet, lecz wstąp czym prędzej do PeO. Gdy kurczy się ogólna pula i kapitalizmu gaśnie blask, wtedy na partię się wybula, aby ściszała ludu wrzask. Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Aresztowania w Rządzie Miłości !!! 22.08.08, 17:35 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5617852,Wspolpracownik_ministra_rolnictwa_zatrzymany_pod_zarzutem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Aresztowania w Rządzie Miłości !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 07:40 78 78 gg, www.doda.net.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: ciągnij cabla gościu z PO, sondaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 13:30 wiadomosci.onet.pl/3853814,relacjetv.html Odpowiedz Link Zgłoś