taverna 27.10.08, 12:22 Bede pierwszy raz w Szczecinie w tym tygodniu,prosze o polecenie klimatycznego lokalu na spotkanie i co mozna w niecale 3 dni najciekawszego zobaczyc ,poza starówka? Z gory dziekuje i pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość moja lista IP: *.cable.smsnet.pl 27.10.08, 12:40 Wały Chrobrego Jasne Błonia i Park Kasprowicza Cmentarz Centralny Zamek Książat Pomorskich rejs po Odrze - stateczki odpływają z nabrzeża pod Wałami jak starczy czasu to jezioro Szmaragdowe obowiązkowo spacerek po śródmieściu - Szczecin ma fajny układ ulic warto też zwiedzić schron pod dworcem głównym jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to dam znać a fajne knajpy są na deptaku Bogusława i Podzamczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin kupojad Re: moja lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 14:35 no tak szczecinska "inteligencja" w natarciu. a na temat. jesli szukasz klimatyczego miejsca polecam ci "cafe 22" na szczycie biurowca pazim z ktorego masz panorame na duza czesc Szczecina. milego pobytu. ps. mam nadzieje ze w swiecie realnym w Szczecinie spotkasz zyczliwszych ludzi bo na forum tu zbiera sie tylko miejska kupa nieudacznikow na ktorej sobie zeruje wesolo klapiac zabkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin kupojad Re: moja lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 15:07 niestety ziomus wyszedles na tego kim jestes... a mozna bylo cos madrego napisac, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Tawerna 27.10.08, 17:10 jest klimatyczna i smaczna, tylko te cholerne trociny na podłodze przyklejające się do butów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin kupojad Re: moja lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.08, 19:34 "elity" ach "elity";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeźwy Re: 3 dni w Szczecinie IP: 66.198.41.* 27.10.08, 17:43 taverna napisała: > Bede pierwszy raz w Szczecinie w tym tygodniu,prosze o polecenie > klimatycznego lokalu na spotkanie i co mozna w niecale 3 dni > najciekawszego zobaczyc ,poza starówka? W Szczecinie można obejrzeć różne rzeczy oprócz starówki. Starówkę można obejrzeć na starych pocztówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy do wszystkich i tych z Polski IP: *.chello.pl 27.10.08, 17:54 Free Blues Band Club na Pomorzanach pod Transem to juz tyle tyle lat. Z Ameryki przyjeżdżają gwiazdy muzyczne tylko do tego Clubu. To już tyle tyle lat. Za adaptacje i przebudowę tej piwnicy powinni właścicielom dać nagrodę budowlańca roku. zobaczcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeiss Re: 3 dni w Szczecinie IP: *.net.pbthawe.eu 27.10.08, 18:24 Royal Jazz Club, fajny klimat zapewnia Sylwek Ostrowski, ostatnio udało mu się ściągnąć Billy Harpera do Opery na Zamku, czerwony kontrabas, trąbka, Billy, kto był ten wie o co chodzi, kto nie - niech żałuje... Odpowiedz Link Zgłoś
taverna Re: 3 dni w Szczecinie 03.11.08, 00:44 Wlasnie wrocilam,dzieki za rady,zwlaszcza cafe 22 spelnilo swoja role,idealne na spotkanie. Czerwony szlak przedreptany,cmentarz centralny tez odwiedzilam,robi wrazenie. Pozdrawiam czytajacych ten wpis Szczecinian :),to byly udane 3 dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin kupojad Re: 3 dni w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 13:07 bardzo fajnie nam goscic milych ludzi, zapraszamy ponownie:) Odpowiedz Link Zgłoś