skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 13:49 u lucka? rano padal w goleniowie ale to daleka polnoc Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 13:50 normalny snieg w normalnych policach Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 13:52 a te ostrzezenia, ze jak zobaczysz biale chmury polickie to trzeba uciekac kiedys czytales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 13:54 franekkk napisał: > > normalny snieg > w normalnych policach Franek ty lepiej uciekaj, to siara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 64.9.159.* 23.10.03, 13:53 A tutaj piekna pogoda ;-) weather.chron.com/US/TX/Houston.html ps a snieg to ja w Houston widzialem ostatni raz 13 lat temu i to moze ze 37 platkow wszystkiego i to przez godzine, powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 13:56 zadna siara snieg jak prawdziwy juz widze te kolejki do zmiany opon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 13:58 Franekkk!!!! zwracam honor, doszlo na waly, sypie jak 150, i to grad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 23.10.03, 14:18 Jaki grad? Śnieg jak żywy!! Śliczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 14:24 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Jaki grad? Śnieg jak żywy!! Śliczny!!! jak Ci sie tak podoba, to jak napada wiecej to zapraszam do mnie przed dom, chodniczek odsniezyc. SZUFLA NA CIEBIE JUZ CZEKA Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 14:26 Coz za brak zrozumienia dla potrzeb kobiet! Ja bym Asie zaprosil aby mnie rozgrzala a potem sam sie wzial za lopate... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 23.10.03, 14:29 I po tych dwóch wypowiedziach widać kto jest chłopcem a kto mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 14:29 swarozyc napisał: > Coz za brak zrozumienia dla potrzeb kobiet! > Ja bym Asie zaprosil aby mnie rozgrzala a potem sam sie wzial za lopate... w porzadku, mozecie przyjsc razem, ona niech sie (cie) rozgrzewa, a dla ciebie lopata, ja sie z boku poprzygladam Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 14:32 Gość portalu: lizak napisał(a): > w porzadku, mozecie przyjsc razem, ona niech sie (cie) rozgrzewa, a dla ciebie > lopata, ja sie z boku poprzygladam ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 14:32 Gość portalu: lizak napisał(a): ja sie z boku poprzygladam ''''''''''''''''''''''''''''''''''' KATOLICKI SOCJALISTA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 14:36 swarozyc napisał: > Gość portalu: lizak napisał(a): > > ja sie z boku poprzygladam > ''''''''''''''''''''''''''''''''''' > KATOLICKI SOCJALISTA!! > hm... a wczesniej cie lubilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 23.10.03, 14:38 Kobita? Wiedziałam, że nie mężczyzna ale aż tak? Swarek też nie złapał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc lizak 23.10.03, 14:40 Jezeli jestes damskim lizaczkiem, to zwracam honor... ...Powinienem napisac katolicka socjalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 18:22 Gość portalu: lizak napisał(a): hm... > a wczesniej cie lubilam '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Pierwszy raz Cie widze, wiec od kiedy wlasciwie mnie lubisz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 10:30 swarozyc napisał: > Gość portalu: lizak napisał(a): > hm... > > a wczesniej cie lubilam > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Pierwszy raz Cie widze, wiec od kiedy wlasciwie mnie lubisz...? > TO BYL ZART Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc lizaczek 24.10.03, 12:00 Gość portalu: lizak napisał(a): Pierwszy raz Cie widze, wiec od kiedy wlasciwie mnie lubisz...? > > > TO BYL ZART ''''''''''''''''''''''''''''''' To nie ladnie jest zartowac sobie z cudzych uczuc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 23.10.03, 14:37 Lizak ty zboczeńcu!! Ty myślisz, że każdy lubi to robić przy ludziach?? Mama wie, że lecisz na "świerszczykach"? PS Franekk czego rechoczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 14:40 rany! Aska! przepraszam... w sumie moge wam dac najpierw pokoj do dyspozycji. (a mama nie wie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.zchpolice.com 23.10.03, 14:43 a najbardziej mi sie podoba jak swarozyc zamiast odganiac rywali zaczal prezyc piers i te inne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak franekkk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 14:50 w sumie franekk bylabym nie uprzejma... ciebie tez zapraszam.. chcesz lopate? czy wolisz sobie popatrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 23.10.03, 14:45 Skoro jesteś kobiałką to możesz sama rozgrzewać Swarka!!! Wystarczy kupić termofor:-) Albo poduszkę elektryczną. A mamie lepiej powiedz, zanim znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 14:47 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Skoro jesteś kobiałką to możesz sama rozgrzewać Swarka!!! Wystarczy kupić > termofor:-) Albo poduszkę elektryczną. > A mamie lepiej powiedz, zanim znajdzie. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Aska, bacz bys nie pobluznila! Opieka geriatryczna jeszcze nie jest mi potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 14:53 nie moge rozgrzewac Swarka, bo ja jestem zimna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 14:43 dobra, mowcie mi lizanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 23.10.03, 14:50 Swarku muszę dziołchę jakoś zniechęcić:-) Zważ, że nawet zaczęła kokietować - lizanka sie reklamuje!!!~A Franekkk dobrze zauważył, że prężysz się. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 14:53 Gość portalu: Aśka napisał(a): Swarku muszę dziołchę jakoś zniechęcić:-) Zważ, że nawet zaczęła kokietować - > lizanka sie reklamuje!!!~A Franekkk dobrze zauważył, że prężysz się. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' W ktorym poscie? A jesli juz, to taki odruch bezwarunkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 14:57 uwazaj bo jak sie zacznie warunkowy bezruch to dopiero bedzie przyznaj sie swar, za buziaka wszystko bys odsniezyl co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 14:58 nie odsniezyl a odgarnal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 15:08 Asiu, jesli on sie prezy, to z pewnoscia do ciebie, a nie do mnie. aha.. zaprosilam tez frankkka - przyjdzie popatrzec:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.zchpolice.com 23.10.03, 15:11 lizak napisała: > Asiu, jesli on sie prezy, to z pewnoscia do ciebie, a nie do mnie. > aha.. zaprosilam tez frankkka - przyjdzie popatrzec:-) O! i to mi się podoba oni odgarniaja a my na kanapie...... skrzynka piwa i liga mistrzow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 23.10.03, 15:17 JA CHCĘ LIGĘ MISTRZÓW!!!!!! LIZANKA ZE SWARKIEM ODGARNIAJĄ A MY PRZED TV - TY Z PIWEM JA Z WHISKY Z LODEM. A w przerwie będę patrzyła czy za bardzo nie dokazują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 15:21 jak dalej bedziecie z takim zapalem do tego podchodzic, to sie skonczy na tym ze wy z piwskiem na mojej kanapie i przed moim telewizorem a ja sama bede ten snieg odgarniac. Swarek!!!! pomozesz????? ... im pic piwo...????? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 15:23 Gość portalu: Aśka napisał(a): > JA CHCĘ LIGĘ MISTRZÓW!!!!!! LIZANKA ZE SWARKIEM ODGARNIAJĄ A MY PRZED TV - TY > Z PIWEM JA Z WHISKY Z LODEM. > A w przerwie będę patrzyła czy za bardzo nie dokazują. patrz swarozyc i sie ucz zaraz sie baby o mnie pozabijaja a tobie jeno lopata zostanie i to jest wlasnie liga mistrzow! do przerwy prowadzi aska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 15:29 A ja ta lopata to rozgonie to towarzycho i sam whisky wypije jak aska juz woli gapic sie w tiwi niz w moje lico!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 15:29 > patrz swarozyc i sie ucz > zaraz sie baby o mnie pozabijaja a tobie jeno lopata zostanie > i to jest wlasnie liga mistrzow! > dobra! Aska zeby sie franekkk tak nie cieszyl, to ja ci go bez walki oddaje, nie ma o co sie bic, wezme Swarka (przystojniejszy) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 15:34 lizaczku ty! zanim podam Ci reke, nie mowiac o innych czlonkach, powiedz lepiej czy Ty nie jestes Ana- dziewczyna oziebla i z mala fobia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak do Swarka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 15:47 swarozyc napisał: > lizaczku ty! zanim podam Ci reke, nie mowiac o innych czlonkach, powiedz > lepiej czy Ty nie jestes Ana- dziewczyna oziebla i z mala fobia... No coz - ciepla to ja nie jestem, zwlaszcza dla nowo poznanych mezczyzn - wione chlodem. Fobie tez mam - boje sie malych zamknietych pomieszczen bez okna. Ale zadna Ana to ja nie jestem. A teraz to ja juz do domu musze, lopate w piwnicy odszukac , bo sypie i sypie. Lizak - mam na imie monika, mowia czasem do mnie mona - mona kojarzy sie z ... i stad wlasnie lizak. proste? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: do Swarka 23.10.03, 17:30 Gość portalu: lizak napisał(a): No coz - ciepla to ja nie jestem, zwlaszcza dla nowo poznanych mezczyzn - wione chlodem. '''''''''''''''''''''''''''''''' Bujasz cos. w poscie wyzej piszesz ze Ci sie podobam, wiec lecisz na mnie - nieznajomego mezczyzne...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: do Swarka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 10:32 swarozyc napisał: > Gość portalu: lizak napisał(a): > No coz - ciepla to ja nie jestem, zwlaszcza dla nowo poznanych mezczyzn - wione > chlodem. > '''''''''''''''''''''''''''''''' > Bujasz cos. w poscie wyzej piszesz ze Ci sie podobam, wiec lecisz na mnie - > nieznajomego mezczyzne...:-) leca to liscie z drzew jesienia najczesciej, a ja je musze sprzatac i sprzatac Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 15:34 Gość portalu: lizak napisał(a): > wezme Swarka (przystojniejszy) jezu no nie:( a tak bylo fajnie swarozyc!!! co zes nalgal na moj temat! wiesz co aska bardzo cie lubie (musze sie zabezpieczyc bo w ogole zostane na lodzie) no i moi drodzy nie zapominajmy o skuterku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 23.10.03, 15:36 na skuterku to se mozemy pojezdzic! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 ruja i duchota 23.10.03, 15:39 swar do kosciola! baby do garow! a frankowi juz dawno sie skonczyl dzien pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ruja i duchota 23.10.03, 15:40 a co ty o tej porze na forum jeszcze robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ruja i duchota 23.10.03, 15:48 > a co ty o tej porze na forum jeszcze robisz? martiw sie poziomem moralnosci prezentownym na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ruja i duchota 23.10.03, 15:41 skuter70 napisał: > baby do garow! chamstwo do tej victorii z calego swiata sie zjechalo! to ja jednak panie zapraszam na kanape Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: ruja i duchota IP: 212.14.63.* 23.10.03, 15:42 kanape to ja chetnie zjadlabym..... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ruja i duchota 23.10.03, 15:46 > kanape to ja chetnie zjadlabym..... powidz o garach a nozyce sie odezwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: ruja i duchota IP: 212.14.63.* 23.10.03, 15:49 jak ktos by zrobil dla mnie i postawil przed nos :) skuti to tylko widzi gary.... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ruja i duchota 23.10.03, 15:51 z garw robi sie romantyczna kolacja przy swiecach a potem mozna sie zdrzemnac Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ruja i duchota 23.10.03, 15:47 Gość portalu: Ania L. napisał(a): > kanape to ja chetnie zjadlabym..... nawet nie mow ja przez ten caly snieg to zamiast na obiad do na wymiane gum ps swarozyc jakbys nie wiedzial to gumy to takze opony sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: ruja i duchota IP: 212.14.63.* 23.10.03, 15:56 znowu pada... franciu chyba bez nowych gum nie da rady :) zegnam mile towarzystwo ide na kanape... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.biomag.uni-jena.de 23.10.03, 18:35 pada snieg a ja mam opony zimowe w Szczecinie... Ciekawe czy dojade do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 10:46 jeszcze nie ukradli? czy jeszcze nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 24.10.03, 11:50 No dobra! Poczytałam i mam wnioski: 1. Na kanapie siedzimy ja i lizanka 2. Śnieg zamiata Franekkk ze Swarkiem (po co szufla jak miotła da radę?) 3. Mecze oglądamy we czwórkę To są moje wnioski pokontrolne. Swarek przystojny a i Franio nie od macochy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 11:58 tak mi sie cos pomyslalo ze przeciez ten snieg i tak stopnieje najpozniej w kwietniu to czy w ogole zlazenie z kanapy ma jakis sens?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 24.10.03, 12:00 Nie ma sensu. Na dodatek jak sie go odgarnie to wylezą te liście nie zagrabione co pospadały z drzew. A tak są zmyslnie ukryte:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 12:33 franekkk napisał: > > tak mi sie cos pomyslalo ze przeciez ten snieg i tak stopnieje najpozniej w > kwietniu > to czy w ogole zlazenie z kanapy ma jakis sens?? a co wy u mnie na kanapie do kwietnia chcecie siedziec?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 12:40 i poprosic to grzecznie kogos zeby raz przyszedl i snieg odgarnal, to piwsko przyniesie , kumpli przyprowadzi, kanape zajmie na cala zime i jeszcze do garow mnie zagoni... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 12:44 trzeba bylo zapaszac od razu na seks to moze dla rownowagi najpierw odwalil by snieg a potem na nic juz by nie bylo sil Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:09 skuter70 napisał: > trzeba bylo zapaszac od razu na seks skuter! coz za brak oglady mowi sie ze obejrzec unikatowa kolekcje amazonskich motyli! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:11 Wybacz Skuterowi! On jest spontaniczny jak maly chlopiec Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:19 a potem sie okazuje ze jesst4573 unikatowe egzemplarze , kazdy opisany na 4 stronach maszynoipisu to juz lepiej bez oglady Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:24 skuter70 napisał: > to juz lepiej bez oglady ze sobie pozwole dotegowac do pieca: jedni wola zdobywac himalaje a inni bez oglady zdobywac najwyzszy szczyt holandii -- jedz paprykarz bedziesz wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:41 skuter70 napisał: > trzeba bylo zapaszac od razu na seks to moze dla rownowagi najpierw odwalil by > snieg > a potem na nic juz by nie bylo sil a juz zaczynalam wierzyc, ze mozna czasem z mezczyznami milo sobie porozmawiac, a tu skuter musial sie oworzyc i wywnetrzyc... weekend sie zaczyna, bedziesz mial okazje poszalec, na szczescie nie na moim podworku, bo ja nie mam amazonskich motyli Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc lizaczek 24.10.03, 13:44 Gość portalu: lizak napisał(a): bo ja nie mam amazonskich motyli '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' mam kilka klaserow fajnych znaczkow wiec popros to wezme ze soba i Ci pokarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:46 swarozyc napisał: > Gość portalu: lizak napisał(a): > bo ja nie mam amazonskich motyli > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > mam kilka klaserow fajnych znaczkow wiec popros to wezme ze soba i Ci > pokarze... > > i ty Brutus przeciko mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: lizaczek 24.10.03, 13:48 Gość portalu: lizak napisał(a): i ty Brutus przeciko mnie.... ''''''''''''''''''''''''' Lizaczku! cos mi tu pachnie ze skads cie znam! Z Gumieniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:51 swarozyc napisał: > Lizaczku! cos mi tu pachnie ze skads cie znam! > Z Gumieniec? a skad ci to do glowy przyszlo? ze nie mam znaczkow, to na gumiencach mieszkam? w dabiu tez nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: lizaczek 24.10.03, 13:53 Gość portalu: lizak napisał(a): a skad ci to do glowy przyszlo? > ze nie mam znaczkow, to na gumiencach mieszkam? > w dabiu tez nie maja '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' A czy ja twierdzilem ze na Gumiencach mieszkasz...:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:56 > swarozyc napisał: > > > Lizaczku! cos mi tu pachnie ze skads cie znam! > > Z Gumieniec? > no to ja nie rozumiem... chyba za krotko tu jestem... wczoraj to byl moj debiut Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: lizaczek 24.10.03, 14:01 Gość portalu: lizak napisał(a): no to ja nie rozumiem... chyba za krotko tu jestem... wczoraj to byl moj debiut '''''''''''''''''''''''''''''''''' Ale lubisz mnie od dawna i wiesz ze jestem przystojniejszy od frankkka... Zloto nie dziewczyna!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:09 pewnie, ze cie lubie milo jest jak ktos do mnie mowi "lizaczku" na dodatek chce przyjsc z klaserem zeby razem ogladac znaczki.. a i odsniezania sie nie boi... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: lizaczek 24.10.03, 14:13 i tak od razu, po pierwszym poscie mnie polubilas? Kurza twarz! co ja ci zrobilem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:16 swarozyc napisał: > i tak od razu, po pierwszym poscie mnie polubilas? > Kurza twarz! co ja ci zrobilem?... olsniles mnie swoja inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: lizaczek 24.10.03, 14:19 nie! teraz to sie obraze! Ja tu miesnie preze a ty o inteligencji mowisz... --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:21 swarozyc napisał: > nie! teraz to sie obraze! > Ja tu miesnie preze a ty o inteligencji mowisz... > --- > sorry o ja glupia (krzyknal czerwony kapture i pobiegl do lasu) koszyka zapomnial Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: lizaczek 24.10.03, 14:23 ja jestem przystojniejszy a Franekkk inteligentniejszy.... Zobacz jak rzeczowo o Pogonii dyskutuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:27 ale ja o Pogoni nie mam zielonego pojecia. raz bylam na meczu i malo mnie nie pobili (wszystkich bili, zeby nie bylo ze tylko mnie) policja z psami i z palami weszla, a nad glowami szaliki czerwono-niebieskie... w sumie mi sie nie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: lizaczek 24.10.03, 14:34 kobiecie pieknej nalezy mowic, ze jest inteligentna kobiecie inteligentnej ze jest piekna a lucek jest piekny i inteligentny! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: lizaczek 27.10.03, 12:40 skuter70 napisał: > kobiecie pieknej nalezy mowic, ze jest inteligentna > kobiecie inteligentnej ze jest piekna > a lucek jest piekny i inteligentny! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dlatego nie odzywamy sie do niego...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: lizaczek 24.10.03, 13:47 swar do teatru bys zaprosil ramolu a nie jakies zakurzone znaczki i ten tytul posta!? podlizujesz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 13:53 o! a franekkk jast zazdrosny... jak milo... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: lizaczek 24.10.03, 14:00 pewnie ze jestem zazdrosny takich mialem fajnych kolegow a tu jakas monaliza mi ich konfiskuje ZDRAJCY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:05 franekkk napisał: > > pewnie ze jestem zazdrosny > takich mialem fajnych kolegow a tu jakas monaliza mi ich konfiskuje > > ZDRAJCY!! a sorry franekkk, nie wiedzialam ze jestes innej orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: lizaczek 24.10.03, 14:10 Gość portalu: lizak napisał(a): > a sorry franekkk, nie wiedzialam ze jestes innej orientacji normalnie nie jestem ale dzisiaj po ciemku takie jakies bunt skarpetki wciagnalem a co zazdrosna ze nie jestem zazdrosny?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 14:14 franekkk napisał: > Gość portalu: lizak napisał(a): > > > a sorry franekkk, nie wiedzialam ze jestes innej orientacji > > > normalnie nie jestem ale dzisiaj po ciemku takie jakies bunt skarpetki > wciagnalem > a co zazdrosna ze nie jestem zazdrosny?;)) a tak, slyszalam, ostatnio glosno w mediach, ze trzeba uwazac jakie sie skarpety nosi :-) no a zazdrosna oczywiscie jestem, jakzeby inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: lizaczek 24.10.03, 14:30 Gość portalu: lizak napisał(a): > no a zazdrosna oczywiscie jestem, jakzeby inaczej oj cos klamiesz, tak stereo na dwa fronty nadajesz a wlasciwie to tylko ze swarem filtrujesz buu:( ta zazdrosc to chyba tylko pod publisie Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:48 tu sa jeszcze tlumy oblu...kulturalnych panow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.biomag.uni-jena.de 24.10.03, 12:00 skuter70 napisał: > jeszcze nie ukradli? > czy jeszcze nie wiesz? sa dobrze schowane... ale moze jeszcze nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:07 Gość portalu: Gradus napisał(a): > pada snieg a ja mam opony zimowe w Szczecinie... Ciekawe > czy dojade do domu... spokooko gdyby sledzie graly to bys nawet 160 wyciagnal czy ile tam w sloncu na tym liczniku bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.biomag.uni-jena.de 24.10.03, 13:24 franekkk napisał: > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > pada snieg a ja mam opony zimowe w Szczecinie... Ciekawe > > czy dojade do domu... > > > spokooko gdyby sledzie graly to bys nawet 160 wyciagnal czy ile tam w sloncu na > > tym liczniku bylo 200 nawet bylo... tyle, ze z duzej gorki... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:35 Gość portalu: Gradus napisał(a): > 200 nawet bylo... tyle, ze z duzej gorki... tej na a11 kolo nas? zawsze mnie dziwilo jak hitler mogl taki babol trzasnac przeca tam jest wiecej niz 3 stopnie - dla autostrady niedopuszczalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.biomag.uni-jena.de 24.10.03, 14:03 franekkk napisał: > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > 200 nawet bylo... tyle, ze z duzej gorki... > > > tej na a11 kolo nas? zawsze mnie dziwilo jak hitler mogl taki babol trzasnac > przeca tam jest wiecej niz 3 stopnie - dla autostrady niedopuszczalne nie na naszej... ja nie lamie przepisow :))) W Niemczech na A4 mniej wiecej za Erfurtem... a bez gorki to jedzie tak troche ponad 190 (na zimowkach :)). Na letnich troche wolniej bo duzo szersze mam ;). Normalnie to tak z podeszwa w podlodze to mam na liczniku okolo 180 :). Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:20 masz racje skuter! Nie pozwol im zabic w sobie chlopca! Nich ci bede przykladem... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 13:32 swarozyc zaczynam sie o ciebie bac mily sie robisz!!!! chory jestes??? blondynka cie rzucila?? zima polarna sie zaczela??? moze z peeeeteeeeneeeem pogadaj to wrocisz do rownowagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 24.10.03, 14:30 > swarozyc zaczynam sie o ciebie bac > mily sie robisz!!!! > chory jestes??? blondynka cie rzucila?? zima polarna sie zaczela??? > moze z peeeeteeeeneeeem pogadaj to wrocisz do rownowagi Ja też zaczynam sie o Swarka bać. Nie dość, że zaczyna być miły to jeszcze mnie zdradza i zaniedbuje. Lizanka urok rzuciła, czarownica chyba?:-) Chyba wlezę na krakforum i napuszczę na niego patelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 14:39 ale w ogole to ze swarem mozna sie fajnie bawic np jakis login no e tego co bu tu o! cycatka i od razu bedzie grzeczy potulny i usluzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: 111.111.31.* 24.10.03, 14:45 > np jakis login no e tego co bu tu o! cycatka O co w tym chodzi? Franekkk co ty masz na myśli? Dasz radę przerobić na polski? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 15:05 chodzi mi o to ze ktos dajmy na to ktos rodzaju meskiego zaloguje sie jako cycatka no i zacznie gadac ze swarem stop Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 15:09 i wtedy ma szanse wydebic laptopa, komore i sloiczek sledzi na slodko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: P A D A S N i E G !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 15:19 franekkk napisał: > > chodzi mi o to ze ktos dajmy na to ktos rodzaju meskiego zaloguje sie jako > cycatka no i zacznie gadac ze swarem > stop chyba doszukalam sie tu jakiejs aluzji troszke mi przykro... czy mam sie logowac jako lizanka? przeciez to dopiero rozbudzi wyobraznie i zadze niektorych wyglodnialych mezczyzn, ze o skuterze nie wspomne Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 15:28 aluzje aluzjami chodzilo mi o robienie sobie jaj ze swara a tobie nie ma powodu byc przykro bo my tu sobie w taki sposob gadamy i raczej sie nie loguj bo bedziesz miala kompletnie zawalona skrzynke przez swara ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: P A D A S N i E G !!!!! 24.10.03, 15:02 tak tak zdradzeni powinni od razu lac po pysku! dosyc tego skakania z kwiatka na kwiatek, skwarek chcialby wszystkie baby dla siebie zagarnac a MY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak franekkk!!!! padac przestalo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 13:14 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: franekkk!!!! padac przestalo 27.10.03, 13:20 Dzisiaj u mnie pada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: franekkk!!!! padac przestalo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 13:28 wlasnie wyrwalam klamke w drzwiach od mojego pokoju, kurcze jak nie naprawia, to chyba bede w pracy spac musiala.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: franekkk!!!! padac przestalo 27.10.03, 13:33 podaj adres to przyjedziemy z walowka i pomozemy Ci spedzic noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: franekkk!!!! padac przestalo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 13:37 klamke zepsulam na amen. jada kupic nowa, nawet nie sadzilam ze taka silna jestem. jak nie naprawia to dam znac, przyjezdzajcie Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: franekkk!!!! padac przestalo 27.10.03, 13:21 mialem zalozyc watek pt we czwartek padal snieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: franekkk!!!! padac przestalo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 13:32 kto wie, moze "we czwartek padalo" bardziej by kusilo niz "żantos chrzci" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk we czwartek padało a żantos dalej chrzcił 27.10.03, 13:34 Gość portalu: lizak napisał(a): > by kusilo tylko bez takich bo sie swar zagotuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: we czwartek padało a żantos dalej chrzcił IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 13:40 eetam, Swar romansuje z tyloma kobietami tutaj, ze nie sadze by wogole go to obchodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: we czwartek padało a żantos dalej chrzcił IP: 111.111.31.* 27.10.03, 14:00 konkretnie z 4 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: we czwartek padało a żantos dalej chrzcił 27.10.03, 14:02 Gość portalu: Aśka napisał(a): > konkretnie z 4 ''''''''''''''''''''' A cos ty taka opanowana ze az do czterech moglas doliczyc...? Ja bym sie wsciekl na twoim miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: we czwartek padało a żantos dalej chrzcił IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:10 4 - to juz prawie harem, ale mnie nie zaliczasz do tej czworki? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: we czwartek padało a żantos dalej chrzcił 27.10.03, 14:14 Gość portalu: lizak zapytala ze strachem: > 4 - to juz prawie harem, ale mnie nie zaliczasz do tej czworki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: we czwartek padało a żantos dalej chrzcił IP: 111.111.31.* 27.10.03, 14:16 Do Swarka: jakbym była opanowana to nie czekałabym tak długo na wymianę klawiatury. Poprzednią zniszczył jad, którym plułam na kompa mówiąc o zdradzających facetach. Do lizanki: zaliczyłam cię też. Przecież znam Swarka Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: we czwartek padało a żantos dalej chrzcił 27.10.03, 14:19 no cos ty Asiu.. kocham tylko Ciebie a lizaczek to "one night stand"- jak mawiaja rosjanie... - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: we czwartek padało a żantos dalej chrzcił IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:23 Skwarek! czy ty sie nie boisz, ze jak tak bedziesz flirtowal na 4 fronty, to cie kiedys wszystkie rzuca i sam tak sobie zostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc lizaczek 27.10.03, 14:28 nie, nie boje sie! po prostu wstane od komputera, a tam czeka juz na mnie piekna, kochajaca i wyrozumiala zona...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:34 hmmm... musi byc naprawde wyrozumiala... ja chyba bym byla zazdrosna o taki wirtualny harem Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: lizaczek 27.10.03, 14:35 Ona jest zazdrosna; tylko nie o harem ale o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: lizaczek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:40 myslales zeby zmienic logo na "narcyz"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak przerazony lizak pisze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:17 pewnie ze ze strachem w oczach, boje sie zeby frankkka nie stracic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: przerazony lizak pisze IP: 111.111.31.* 27.10.03, 14:26 A czy jakaś mądra baba rzyciłaby kogoś takiego jak np Alain Delon? Więc czego Swarek ma sie obawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: przerazony lizak pisze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 14:36 Asiu! zostawiam Skwarka wam do podzialu, zawsze co 1/3 to nie 1/4 (chyba glupia jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: przerazony lizak pisze 27.10.03, 14:39 Gość portalu: lizak napisał(a): Asiu! zostawiam Skwarka wam do podzialu, zawsze co 1/3 to nie 1/4 (chyba glupia jestem) '''''''''''''''''' Skad te niespieszne pomysly , lizaczku!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Swarożycu IP: 111.111.31.* 27.10.03, 14:40 Mówiłeś coś mój drogi???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: przerazony lizak pisze IP: 111.111.31.* 27.10.03, 14:40 > Asiu! zostawiam Skwarka wam do podzialu, zawsze co 1/3 to nie 1/4 (chyba glupia jestem) Moja droga! Dwóch juz nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: przerazony lizak pisze 27.10.03, 14:44 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Moja droga! Dwóch juz nie ma! a to mnie zainteresowalo pierwsza to zapewne stettiner(in) a druga Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: przerazony lizak pisze 27.10.03, 14:41 i tak to baby handel uprawiaja a potem jeszcze jakies watpy maja do rownouprawnienia 1/3 1/4 co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: przerazony lizak pisze 27.10.03, 14:45 Zwrociles uwage franek jak szybko znalazly wspolny jezyk? my juz mozemy pojsc do diabla, watek i tak przezyje bez nas (:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka handel IP: 111.111.31.* 27.10.03, 14:50 a co ma wspólnego handel z równouprawnieniem? 1/3 i 1/4 to drogi franusiu tzw UŁAMKI!!!!! Pewnie, że damy radę pociągnąć wątek tylko po co bez was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizak Re: handel IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 15:15 forum bez was byloby jak... zima bez sniegu , co owszem jest zjawiskiem w szczecinie dosc czestym, jednakowoz tracacym nuda i smutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: handel 27.10.03, 15:23 to kupilas ta klamke -i przy okazji- jakas flaszeszke? Wszak nie bedziemy strzepic jezyka na sucho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: handel IP: 111.111.31.* 27.10.03, 15:33 > to kupilas ta klamke -i przy okazji- jakas flaszeszke? > Wszak nie bedziemy strzepic jezyka na sucho... Znająą naszych chłopców bez forum nie pożyli by długo!!!! Swarek nie naciągaj na flachę tylko kup sam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś