Dodaj do ulubionych

Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwazja !!

05.11.08, 13:56
www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081105/SZCZECIN/614072330
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 13:59
      nabywac "pierdoly na swieta" i tania wodke?
    • switonemsi Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:05
      Kompletny upadek!
      Toż to mało sklepów w Szczecinie mamy? Ciągle za mało żarłocznym konsumentom?!

Luuudziieeeee! Uspokójcie się.
      • Gość: Ekspans Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz IP: 83.168.108.* 05.11.08, 14:07
        Pewnie Cię zdziwi ano mało mamy za nami jest tylko Śląsk Szczecin ma najmniej pow handlowej w metrach kwadratowych w przeliczeniu na jednegoi mieszkańca i nie dziwię się że to miastoma najwyższe ceny w Polsce dosłownie na wszystko.
        • getiton Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:15
          Kompletnie mnie nie obchodzi ten afrodyzjak dla ubogich.
          • kotbehemot6 Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:22
            tak z ciekawości-gdzie kupujesz jedzenie i czym sie żywisz?????
            • getiton Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:30
              Bardzo różnie, nie jestem przywiązany szczególnie do jednego czy
              dwóch sklepów. A pytanie o to, czym się żywię to już jakaś Twoja
              kompletna paranoja.
              • kotbehemot6 Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:31
                Nie mniejsza niż czynnośc robienia zakupów nazwana rozywką dla ubogich:)))))))
                • getiton Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:39
                  Coś ci się pokiełbasiło dziewczynko, zgoogluj sobie te swoje złote
                  myśli a ujrzysz dno swej duszy :)
                  • kotbehemot6 Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:41
                    Oj chłopczyku......
                • Gość: kiełbaska Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:41
                  Jednak to rozrywka dla ubogich duchem i umysłem.
                  Ale to ich wybór podobnie jak w wyborach politycznych.
                  • kotbehemot6 Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:45
                    Poproszę o sprostowanie
                    zakupy to rozrywka dla ubogich czy tez robienie rozrywki z zakupów jest rozrywka
                    dla ubogich. Przyznam,ze robię zakupy ale w żaden sposób nie jest to dla mnie
                    rozywka...
                    • Gość: kiełbaska Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:56
                      Oczywiście kupowanie chleba, mięsa (przez niektórych), owoców,
                      warzyw, spodni, butów, pasty do zębów, mydła i szmponu do włosów
                      oraz jeszcze kilku innych rzeczy to nie jest rozrywka, ale kiedy
                      ktoś rusza po to do sklepu na trzy godziny, to już jest rozrywka,
                      nawet jeżeli jest bardziej zmęczony jak górnik po szychcie.
                      • andreas.007 Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 18:41
                        robienie zakupów jest rozrywka - ja lubie robic zakupy,
                        ale to nie dla ubogich, a raczej dla zamożnych!

Niedawno łaziłem po Magnolia Park,
                        to musialem mocno trzymac portfel!
                        A i tak nie dalo rady utrzymac...
      • Gość: DamaKier Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz IP: *.xdsl.centertel.pl 05.11.08, 14:53
        switonemsi napisał:

> Kompletny upadek!
        > Toż to mało sklepów w Szczecinie mamy?
        To, czy sklepów mamy za dużo, za mało, czy w sam raz, poznać po tym,
        czy komuś się opłaca inwestować w nowe sklepy. Skoro powstał Auchan
        i ma zbyt, to znaczy, że do tej pory było za mało.
        Życzę wszystkim udanych zakupów. Sama się wybiorę, kiedy tłumy się
        przerzedzą.
        • kotbehemot6 Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 14:56
          zwłaszzca ,ze jest w szcecinie ale to w sumie detal.
        • Gość: kiełbaska Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:58
          Oj, Damo, taki słaby chwyt marketingowy, toż to o pomstę woła.
          Skoro kolejne wybory gromadzą chętnych to znaczy, że mamy mało
          wyborów!
          • Gość: DamaKier Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz IP: *.xdsl.centertel.pl 05.11.08, 16:00
            A skoro odpowiadam kiełbasce, to znaczy, że mamy za mało
            kiełbasek! :)
      • Gość: kierowca krytycy marketów IP: *.globalconnect.pl 05.11.08, 15:44
        Moi sąsiedzi, podobnie jak niektórzy na tym forum, tylko psy
        wieszają na hipermarkety. Że złodzieje, że niszczą prawdziwych
        polskich niednych handlarzy szmat i zgniłej marchewki i tak w kółko,
        samo zło te markety. Ale jak kiedyś do nich wpadłem to zobaczyłem,
        że mieli w kuchnie torby i kartony z zakupami robionymi w Tesco,
        Carrefourze i Geant (teraz Real). Jak wymownie spojrzałem na te
        zakupy to ona się zaczerwieniła i zaczęła stękać, że wiesz no tam
        jest taniej i tylko dlatego tam jeździmy na zakupy.
        No a co mówili dookoła? Podobnie większość forumowiczów. Też tam
        robi zakupy, ale należy krytykować bo to w niektórych środowiskach
        modne.
    • ziege77 Re: Inwazja na Auchan po 15 godz to będzie inwaz 05.11.08, 17:27
      naród ruszył do Auchan bo do domu z ojcem dojechac nie moglismy:0 takie korki
      przy rondzie:)
      • Gość: stary bywalec nowy wątek o Auchan,płatnie reklamują to badziewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 19:47
        sklepik dla kmiotków ze wsi, lipa
        • Gość: Ekspans Re: nowy wątek o Auchan,płatnie reklamują to badz IP: 83.168.108.* 05.11.08, 22:43
          Byłem w Auchan między godz 17 - 19 parking pękał w szwach jeszcze takiej inwazji nie widziałem w zadnym otwieranym markecie w Szczecinie. Czynnych było 52 kasy i kolejki kończyły się między regałami przed wszystkimi kasami. Inawazja inwazja inwazja mało powiedziane.
          • Gość: Ona Re: nowy wątek o Auchan,płatnie reklamują to badz IP: *.chello.pl 05.11.08, 23:26
            Byłam po 20- już było lepiej. Zaopatrzenie imponujące- jest naprawdę w czym
            wybierać (szczególnie ryby i sery). Obsługa dopiero się uczy ale to był pierwszy
            dzień.
            Ładne meble (komody sosnowe) są też.
            No i wrażenie robią drogi dojazdowe!
            • Gość: 234535 Drogi dojazdowe IP: 213.155.168.* 06.11.08, 12:33
              Drogi dojazdowe maja z polbruku, nieprzyjemnie sie po tym jezdzi i pytanie, kiedy sie taka nawierzchnia zacznie rozlazic, zapadac itp
              • Gość: Ekspans Re: Drogi dojazdowe IP: 83.168.108.* 06.11.08, 13:51
                zapadać i zapadaja się to asfaltowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka