ja_aska 11.11.08, 22:03 jaka zenada w XXI w. staram sie nikomu zle nie zyczyc ale mam nadzieje, ze bydle sie pomyli i samo skonsumuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parowkowa [...] 11.11.08, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siiiiiiiiiiiiiiiii Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: 62.69.218.* 11.11.08, 22:52 Nie życzę Ci żle trucicielu,ale żeby to się przeciwko Tobie obróciło.To tylko taka mała klątwa. Nie wiem czy wiesz kretynie że kot to zwierze święte Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 08:01 Gość portalu: siiiiiiiiiiiiiiiii napisał(a): Nie wiem czy wiesz kretynie że kot to zwierze święte ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Wlasnie! Jak juz truc, to raczej swiete krowy w Ciecinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexxxx Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 22:53 parowkowa ostro, ale moze masz racje... dzieci dziedzicza geny rodzicow. matka ku... corka tez ojciec zlodziej synus zazwyczaj tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość No i mamy kolejnego truciciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:41 Czyżby pani Agnieszka Prajsner ? Odpowiedz Link Zgłoś
eastern-strix Polacy powinni nauczyc sie odpowiedzialnosci... 11.11.08, 23:03 ...mamy najwiecej psow o kotow w Europie i zwierzeta sa najgorzej traktowane. Kastracja powinna byc obowiazkoa,bo ci wszyscy tepiciele bezpanskich kotow chyba zapomnieli,ze ich niewykastrowany kocur w ciagu pieciu lat moze dac poczatek nawet 5000 (tak!) kotom! Hipokryzja nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
fantastyczna [...] 11.11.08, 23:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 11.11.08, 23:17 jak kto otruł?ciemnogród i plebs który za nic ma miłośc prezydenta do kotów a który to przeważnie na tego prezydenta własnie głosował .a poważnie mówiac to bestaialskie sk...! które trzeba wreszcie surowo ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 12.11.08, 00:28 w ogóle Policja niech się zajmie tym bydłem co okupuje wieczorami przystanek autobusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 12.11.08, 01:28 Moim zdaniem za duzo jest ludzi, ktorym biedne koty przeszkadzaja. To zalosne, zeby w duzym miescie, na osiedlu jakis nieczuly debil trul koty. Kolego, jak nie podobaja ci sie bezpanskie zwierzeta, to moze wez sobie jednego a nie psioczysz? Przestrzen publiczna nie nalezy do ciebie. Chcialoby sie nie wiedziec, z kim sie w jednym miescie zyje... debili, meneli, postkomunistycznych low-life'ow i kryptowiesniakow mamy zatrzesienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wses Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 12.11.08, 01:32 Dodam jeszcze, ze ostatnio spotkalem sie z identycznym zachowaniem jakiegos "pana domu" w centrum miasta (bo kto wpada na takie pomysly jak nie jakis 50 letni dziad, ex-robol?). 2 koty lezaly martwe na trawniku przy misce obok siebie. Dzwonilismy na policje, powiedzieli, ze nie zajmuja sie takimi sprawami. Widocznie JEDNAK SIE ZAJMUJA, jak gazeta napisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morlokh Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 05:23 Ho ho, ileż człowieczeństwa i miłości do bożego stworzenia w wypowiedziach niektórych obrońców zwierząt. Jak czytam te pobożne życzenia śmierci dla dzieci i rodzin truciciela, to myślę, że uzdrawianie rodzaju ludzkiego poprzez eksterminację należałoby zacząć od was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 co za skór..syn ? IP: *.chello.pl 12.11.08, 07:29 oby zdechł w męczarniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.gazownia.szczecin.pl 12.11.08, 07:34 u mnie na Sikorskiego ktos wytruł gołębie bo przeszkadzały; prawdopodobnie pan który codziennie chodzi do kościoła-bo akurat jemu najbardziej przeszkadzały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 07:40 Właściwie to miałem nawet tego nie czytać! jEDNAK KOMENTARZE debili od dokarmiania kotów mną wstrząsnęły! Policja ma się zajmować takimi głupotami? To może jeszcze tymi co wykładają trutkę na szczury? Jaka troska o dzieci którym do piaskownicy srają koty? Czy policja nie ma co robić? Bandytów nie szukaja bo się boją, teraz pewnie będą kasować "zjmowaczy" kopert! Łatwo i przyjemnie! A taki bandyta np. to może zabić! Wracająć do kocich mam - to nie mam nic przeciwko posiadaniu kotów i psów. Ale chyba jeden wystarczy? Ktoś kto nie wie jak śmierdzą koty nie może mieć zdania. Kocim mamom trzeb podlać waleriany pod drzwi i niech im tam srają do woli! Pamiętam z dzieciństwa taką jedną wywalała na podwórko ryby i inne jedzenie dla biednych kotków! Smród był niesamowity i syf wokół jak w Rumunii! Od tego powinny być jakieś służby!Ale po co? KOty są ważniejsze! Każdy lubi koty ale stada kotów to juz problem, nie nalezy ich dręczyć ale... TRZEBA PODNIEŚĆ OPŁATY ZA POSIADANIE ZWIERZĄT - NASZE PARKI I ULICE SĄ PEŁNE GÓWIEN I TE NASZE BIEDNE DZIECI SIĘ W TYM BAWIĄ! W TYCH PIASKOWNICACH. A PRZYJACIELE ZWIERZĄT WYPROWADZAJĄ SOBIE TE ZWIERZĄTKA JAK DO SRALNI JAKIEJŚ! KTO WIDZIAŁ ŻEBY STRAŻ MIEJSKA WLEPIŁA KOMUŚ MANDAT ZA ZANIECZYSZCZANIE MIASTA? PO CO LEPIEJ CZYHAĆ W STREFIE PARKOWANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_macierewicz kto cię spłodził fajfusie ? 12.11.08, 08:07 jeżeli te bawiące sie w piaskownicach dzieci, mają tak głupich rodziców, to im współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: kto cię spłodził fajfusie ? 12.11.08, 10:40 felix_macierewicz napisała: > jeżeli te bawiące sie w piaskownicach dzieci, mają tak głupich > rodziców, to im współczuję. jak to kto go splodził ?jakas niedorozwinieta inetelektualnie dewota ,a założe się że było ich w domu co najmniej z siedmioro bo takie purytanskie wsteczne ciemniactwo rozmanża sie jak nie przymierzajac tepione przez nich koty, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: kto cię spłodził fajfusie ? 12.11.08, 19:00 piotr33k2 napisał: > jak to kto go splodził ?jakas niedorozwinieta inetelektualnie > dewota ,a założe się że było ich w domu co najmniej z siedmioro bo > takie purytanskie wsteczne ciemniactwo rozmanża sie jak nie > przymierzajac tepione przez nich koty, he he. Żal mi ciebie, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamilcz. Nie masz arhumentów to lepiej gościa pojechać? Jedynie e.zwierzolub wypowiedziała się konkretnie i trzyma poziom , reszta szambo... Nie potraficie z ludźmi rozmawiać a zwierząt bronicie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: kto cię spłodził fajfusie ? 12.11.08, 21:54 a ten gosc co miał mądrego do powiedzenia? a ty co masz mądrego do powiedzenia ? na takie ewidentne sk... i tak odpowiada sie tylko chamstwem i nie ty bedziesz mi mówic czy mam milczec, a wogóle to spadaj na drzewo ze swoimi pesudomoralizatorskimi tekstami a jak już to dedykuj je nie mnie tylko temu zwyrodniałemu kmiotowi, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: kto cię spłodził fajfusie ? 13.11.08, 11:28 piotr33k2 napisał: > a ten gosc co miał mądrego do powiedzenia? a ty co masz mądrego do > powiedzenia ? A co nie może mieć innego zdania? tylko jedne słuszne? > na takie ewidentne sk... i tak odpowiada sie tylko > chamstwem i nie ty bedziesz mi mówic czy mam milczec, a wogóle to > spadaj na drzewo ze swoimi pesudomoralizatorskimi tekstami a jak już > to dedykuj je nie mnie tylko temu zwyrodniałemu kmiotowi, he he. Chamstwo to wybija z twoich wypowiedzi, ale faktycznie nie warto ci zwracać uwagi bo tylko się rozjudzasz jak rydzykowe plemie :) Bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto cię spłodził fajfusie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:41 Milcz śmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 08:12 Nie bede komentowac smierci tych kotow....Smutne...Poczekam do wyjasnienia..... Wolalabym dowiedziec sie,ze najadly sie trutki na szczury,niz swiadomosc,ze dobil je czlowiek..... Ale z drugiej strony....20 bezpanskich kotow na ekskluzywnym osiedlu - dokarmianych przez dluzszy czas - to dziwne....Ekskluzywne osiedle nie ma zadnych przepisow?....Jakkolwiek by to brzmialo - ekskluzywny - kojarzy sie z 'dopracowanym" prawnie.... - moze koty przeszlyby na moje podworko - gdzie nikomu to nie przeszkadza.... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Jak powiedzialem. Truc wladze miasta! 12.11.08, 08:20 Skoro prawo nie dziala, to znajda sie ludzie ktorzy maja po prostu dosyc.. a ze to drastyczne? no coz, jezeli nie potraficie tego zalatwic w sposob cywilizowany, to macie to, na co zaslugujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Jak powiedzialem. Truc wladze miasta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:41 Jedyne na cu ty ŚMIECIU zasługujesz to śmierć przez otrucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 08:22 Wyastrować a nie otruć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 12.11.08, 10:28 bella1 napisała: Ale z drugiej strony....20 bezpanskich kotow na ekskluzywnym osiedlu - > dokarmianych przez dluzszy czas - to dziwne....Ekskluzywne osiedle nie ma > zadnych przepisow?....Jakkolwiek by to brzmialo - ekskluzywny - kojarzy sie z > 'dopracowanym" prawnie.... - moze koty przeszlyby na moje podworko - gdzie > nikomu to nie przeszkadza.... .. rozumiem, ze ty nie mieszkasz na ekskluzywnym osiedlu, a ja nie mogę zrozumieć twego zdziwienia, jeżeli tam nie byłaś, to nie pisz, że to dziwnie. Widocznie nie znasz belcia Szczecina, hehhe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 12.11.08, 14:07 one sa tak ekskluzywne jak bloki na przyjazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:40 O proszę , KOLEJNY LUDZKI ŚMIEĆ , przynosisz wstyt i hańbe gatunkowi ludzkiemu , powinno sie tobie podać truciznę abyś zdechł ŚMIECIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.zchpolice.com 12.11.08, 08:09 zgadzam się Skoro takie z nich samarytanki to niech zyja pod jednym dachem z tycmi smierdzielami, a nie przez te ich dokarmianie paleta sie dziadostwo po osiedlach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.tieto.com 12.11.08, 09:01 Skoro wolisz plagę szczurów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:36 Z tobą dziadu też się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:45 Debilny śmierdzący ludzki śmieciu z Polic niebawem się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 08:37 straszne podobnie jest na osiedlu Reda i na pomorzanach Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 08:41 No to juz wiecej wiemy....Ze nie kazdemu pasuje obecnosc kotow na osiedlach...I co z tym zrobimy?... Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 09:00 Bella i nie tylko kotów pare psów tez zostało podtrutych :( ludziom wszytsko przeszkadza, koty, gołebie , psy inni ludzie :( ciekawe kiedy beda podtruwac wrzeszczace bachory bawiace sie na dworzy w berka? jest to zadanie dla Gminy Toz i schroniska , edukowac o sterylizacji, informowac informowac informowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: 195.124.114.* 12.11.08, 09:06 swiat sie zmienia, juz nikogo nie bawia bezpanskie psy czy zapchlone koty, niektorzy maja dosc kocich odchodow w piaskownicy, czy psiego moczu na klatce schodowej ... Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 09:13 wiesz goisciu a ja ma dosc wyrzucanych przez pewnych jegomości petów na chodnikach, butelek po piwie i wodce na trawnikach oraz papierków po batonikach i opakowaniach chipsów wyrzucanyc przez kulturalne i dobrze wychowane dzieci. o obsranych i oskianych bramach nie wspomne - bo przeicez kazdy szanujacy sie pies tam idzie załatwiac swoje potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: 195.124.114.* 12.11.08, 09:30 no i co z tym zrobisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu? Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.kalisz.mm.pl 12.11.08, 09:15 Co do kotow to sa one barzo potrzebne szczegolnie w takim miescie jakszczecin ktory jest bardzo zagrozony plaga szczurow przecierz smietniki kladki schodowe wsypy male stwiki,piwnice na osiedlu jest to wspanialamiejsce dla szczurow ktore sa naprawde bardzo niebezpieczne i jak zadne inne przenosza mase najgorszego kur.... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 09:18 Gość portalu: stachu? napisał(a): szczurow ktore sa naprawde bardzo niebezpieczne i jak zadne inne przenosza mase najgorszego kur.... ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Wydaje mi sie ze najwieksze ku...two przenoszone jest w okolicach UM, a takze na konwentyklach partyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.globalconnect.pl 12.11.08, 09:34 to po ch...j je karmić ?! same się wyżywią albo " populacja sama zmaleje..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:43 Ludzie mają też dosyć debili , więc uważaj na siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 09:21 Mieszkalam kiedys na Pomorzanach, ul. Wloscianska/Gnieznienska - tam dopiero byla paranoja... Byly kobiety, ktore opiekowaly sie gromadka kotow - mialy domki przy garazach, byly zadbane, wysterylizowane. Nie mogly nikomu przeszkadac gdyz placow zabaw nie bylo bo przeszkadzaly starym babom. Nawet slupki do siatki zostaly wyciete (bo odbijanie pilki preszkadzalo) i postawiono na golym boisku tabliczki "zakaz grania w pilke". Postawiono natomiast slupki do wieszania prania.... tragedia. Pewnego dnia koty dostaly piekny, nowy, duzy, ocieplony domek. Jakis czas potem zostal on spalony, z kilkoma kotami w srodku. Nie sraly do piaskownic bo takowych nie bylo - ale moze sraly na trawnik na ktorym wieszano pranie i to tak bardzo kogos zdenerwowalo?? Glupoty i okrucienstwa ludzi nie da sie zrozumiec. Pozdrawiam ~ foretka ~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:46 Dochodzenie w toku , ścierwo które to zrobiło odpowie za to prędzej czy później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzy Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.globalconnect.pl 12.11.08, 09:31 ganiąc sposób pozbycia się kotów, to jak można pozbyć się ich z podwórka ? Gówna w piaskownicy to norma, smród w samochodzie też. Najgorsi są kretyni co je karmią, jak jest taki miłośnik kotków to do domu sobie je weźmie. KOt powinien sam pożywienie sobie znaleźć, ptaszka myszkę szczurka...od tego jest KOT. Dokarmiając koty tylko powiększa się ich populację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:47 Kretynem to jesteś ty śmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 13:44 Prawdę napisał, ale oczywiście obrońca zwierząt od siedmiu boleści elokwentnie odpowiedział... Nie mam nic przeciwko kotkom i pieskom , dopóki osoby tak jak te Panie się nimi opiekują, niestety na pomorzanach ludziska tylko dokarmiają, ale już fakt że taka kocia rodzinka szt 7 robi do piaskownicy to juz nikogo nie obchodzi. Fakt zwierzeta sa ważniejsze niż zdrowie ludzi. a 3 lata temu były tylko dwa kotki... Gościa który w taki sposób próbuje rozwiązać sprawę kotów nic nie usprawiedliwia :/. i Powinno się hgo osądzic bo to sku...syństwo, ale zaślepienie niektórych "obrońców" zwierząt jest porażające ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 20:25 Napisał debilizmy godne bezmózgiego debilnego ludzkiego śmiecia , czyli również kogoś takiego jak ty ścierwo Odpowiedz Link Zgłoś
samsabat Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 13.11.08, 11:22 Gość portalu: gość napisał(a): > Napisał debilizmy godne bezmózgiego debilnego ludzkiego śmiecia , > czyli również kogoś takiego jak ty ścierwo LOL ale mi dosrałeś, pewnie dumny z tego jesteś :) Pochwal się kolegom kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:43 Miałem rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 12.11.08, 14:12 "ganiąc sposób pozbycia się kotów, to jak można pozbyć się ich z podwórka ? Gówna w piaskownicy to norma, smród w samochodzie też. Najgorsi są kretyni co je karmią, jak jest taki miłośnik kotków to do domu sobie je weźmie. KOt powinien sam pożywienie sobie znaleźć, ptaszka myszkę szczurka...od tego jest KOT. Dokarmiając koty tylko powiększa się ich populację." Co ty pieprzysz czlowieku? Zastanow sie chwile. Ciesz sie, ze sa wrazliwi ludzie na tym swiecie, a nie tylko takie samolubne pasozyty jak ty. Jak nie chcesz miec kotow na podworku to sie wyprowadz! Paranoja, co za idioci na tym forum siedza... nic dziwnego, ze trzyma poziom bramy. Jeszcze raz, idioci: to jest przestrzen publiczna. Zaczynam sie zastanawiac, czy wy wlasne dzieci dokarmiacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 20:27 Najgorsze to są takie debilne , bemzmózgie ,ludzkie ścierwa jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 22:44 Kto był pierwszy na ziemi,psy,koty,szczury czy ludzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingo Smierc kotom. Wszystkim, nie tylko tym IP: *.cust-83.exponential-e.net 12.11.08, 10:27 "bezpanskim". Koty niszcza srodowisko ptakow w zastraszajacym tepie. Policzcie ile zostalo slowikow czy skowronkow w krzakach? ZERO. Kot znajomej w ciagu tygodnia przynosi jej do domu 3-4 ptaszki. Glownie wroble i sikorki. To jest min. 150 ptakow na rok. A ile zabije i nie przyniesie? Od czasu do czasu przyniesie mysz. A na tym osiedlu ile bylo kotow? 20 - to pewnie > 5000 zabitych ptakow. Ludzie mowia - naturalna selekcja. Nieprwada - koty maja pomoc od ludzi ktorym tak i "szkoda". A ptakow to nie szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Smierc kotom. Wszystkim, nie tylko tym IP: *.chello.pl 12.11.08, 11:41 to esbecy na emeryturze odgrywają się na biednym społeczeństwie i na kocich dewotkach. I za to ,że chcą im zabrać emerytury i przywileje. Porządny esbek na emeryturze , jak za dawnych czasów lubi porządek na swoim osiedlu, sam ma dwa psy jeden obronny , drugi na polowanie. te jego psy nienawidzą kotów , rozpraszają ich uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Smierc kotom. Wszystkim, nie tylko tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 13:35 Śmierć to niebawem zapuka do twoich drzwi ludzki śmieciu , twój post razem z adresem IP zostanie przekazany Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Smierc kotom. Wszystkim, nie tylko tym IP: 62.69.217.* 12.11.08, 14:26 Wielką literą to się pisało Milicja - policja wolno już pisać małą literą. Wyrażenie "ludzki śmieć" jest charakterystyczne dla pewnej psychopatycznej formacji intelektualnej, która przetrwała do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Ludzie ktorzy kochaja zwierzeta 12.11.08, 14:47 nienawidza czlowieka. Kto to powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo Ludzie, którzy nienawidzą kotów IP: 195.124.114.* 12.11.08, 14:49 w swoim następnym życiu wrócą jako myszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Ludzie ktorzy kochaja zwierzeta IP: *.chello.pl 12.11.08, 18:46 Oj, uogolniasz. Zlosc przez ludzi przemawia, chyba Cie to nie dziwi. A nienawisc do ludzi to chyba jakis spadek po epoce PRL :) Cala nadzieja w mlodych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingo Tylko pospiesz sie. IP: *.cust-83.exponential-e.net 13.11.08, 13:36 Wyjezdzam 5 grudnia w cieple strony na dluuuzej a bym z checia porozmawial z Policja o moim IP i twoim IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tylko pospiesz sie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:44 Milcz śmieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 11:34 Dobrze , że się ujawniłeś , twój adres dostaniemy od portalu . Odpowiedz Link Zgłoś
korcula Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 12:43 Jestem przerażona! Do tej pory Pod Kasztanami było dla mnie wzorem ludzkiej postawy wobec zwierząt. Było miejscem, które zawsze w dyskusjach wskazywałam jako przykład wspołistnienia przyrody oraz światłych i mądrych mieszkańców. Okrucieństwa, jakiego jesteśmy świadkami, dopuścił się ktoś z tego osiedla. Jest to stwór ułomny, z niedorozwiniętym fragmentem mózgu odpowiedzialnym za uczucia wyższe. I nie zrozumie nigdy wagi swego podłego czynu, bowiem cierpienie innych stworzeń jest dla niego obojętne. Sprawiedliwym by jednak było, aby ból, który świadomie zadał, był w jakiś sposób również jego udziałem. Niech przekleństwo ścignie tego gnoja w najbliższej minucie i niech zdechnie na trawniku wijąc się w męczarniach. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 13:37 To ścierwo zostanie w miarę łatwo zidentyfikowane , to nie jest duże osiedle , jest ochrona i stosowne środki elektronicze , więc to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 12.11.08, 14:09 Ja mieszkam na innym osiedlu , ale u nas nie ma kotów , bo pojawiły sie lisy. Co zrobić z lisami? rąbią gołębie ,aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliwy Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: 195.124.114.* 12.11.08, 14:48 z dwururki i jest czapka dla kochanki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingo Trzymac lisy IP: *.cust-83.exponential-e.net 13.11.08, 13:42 Golebie to takie fruwajace szczury. Tylko babcie o tym nie chca wiedziec. A ja im (babciom) zycze by te golebie sraly im na glowy. Dwa lisy przychodza codziennie do ogrodu, jak uruchomie webcam to pokaze. Jeden jest cak fajny ze dostaje codziennie jedzenie. Golebie tez przegonil. O dziwo nie zauwazylem by interesowal sie drobnica - wroblami czy sikorkami. Odpowiedz Link Zgłoś
e.zwierzolub Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? 12.11.08, 16:26 poziom wypowiedzi niektórych ludzi jak widać dalej pokazuje co sobą reprezentują zajmuję się kotami podwórkowymi, dokarmiam, leczę, sterylizuję by niepotrzebnie sie nie rozmnażały sprzątam po sobie i po innych, którzy dokarmiają owe koty wyrzucając jedzenie przez okno bo im się nawet dupy ruszyć nie chce i do misek nałozyć te koty, które zostały otrute również były sterylizowane, by nie powiekszać grona bezpańskich zwierząt o dziwo, teksty mówiące, ze jak nie będziemy sterylizować to "zaleje" nas fala kotów można sobie wsadzić gdzieś ile z kotów, które nie jest wysterylizowanych przeżywa więcej niż 2 lata?? ile małych kotów w ogóle nie przeżywa?? ile zwierząt ginie pod kołami samochodów, zabijane przez tych, którzy są nazywaniu ludźmi?? wystarczy dbać otoczenie, sprzątać ale zabijanie jest nie tylko niezgodne z prawem, ale również z każdą religią te zwierzaki są sterylizowane nie żeby nie "zalały" podwórek, tylko dlatego, zeby było jak najmniej zwierzat potrzebujacych pomocy i jak najmniej zwierząt do zabijania przez takich ludzi a Wami niech potem szczury sie zajmą, trochę historii i poczytania o chorobach i może byście inaczej na to spojrzeli trudno się dziwić "miłośnikom" zwierząt, ze komuś takiemu życzą jak najgorzej, bo to coś człowiekiem nie jest jesteście przeciwni wolno żyjacym kotom, ale to że banda wyrostków sika gdzie popadnie jakos nikogo nie razi to że rozwydrzone małolaty niszczą otoczenie, smiecą, zaczepiają i grożą innym to też w porządku? człowiek stacza się coraz bardziej i mam tylko nadzieję, ze kiedyś w koncu sie nie odrodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 12.11.08, 18:41 Nie no, nie doczepiaj do tego jakichs 'antyludzkich' ideologii. Nad zwierzetami pastwia sie "gorsi" ludzie, gdzies czytalem, ze srednia iq wsrod takich dreczycieli to 91, jestem przekonany, ze jeszcze mniej. Widocznie ktos ma "ogromne problemy ze soba" (jest tepakiem, bucem i pewnie sprawia mu to przyjemnosc), ale to nie powod do zaglady ludzkiej cywilizacji. Uwierz mi, większość ludzi to... ludzie, tacy prawdziwi:) Nie tylko proletariat. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ktoś rozsądny. 12.11.08, 18:47 Raczej rozsądny "inaczej", podobnie jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojra Re: Ktoś rozsądny tzn. IP: *.cust.tele2.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 18:49 ten co otruł został przeklęty, juz niedługo bedzie po nim, sic, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Kto cię spłodził fajfusie ? IP: *.chello.pl 12.11.08, 19:08 piotr33k2 napisał: > jak to kto go splodził ?jakas niedorozwinieta inetelektualnie > dewota ,a założe się że było ich w domu co najmniej z siedmioro bo > takie purytanskie wsteczne ciemniactwo rozmanża sie jak nie > przymierzajac tepione przez nich koty, he he. Żal mi ciebie, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamilcz. Nie masz arhumentów to lepiej gościa pojechać? Jedynie e.zwierzolub wypowiedziała się konkretnie i trzyma poziom , reszta szambo... Nie potraficie z ludźmi rozmawiać a zwierząt bronicie < ludziem, to ty może jesteś, bo z człowiekiem masz mało wspólnego zwyrodnialcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ktoś rozsądny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 20:30 "rozsądny" czyli debilne , bezmózgie, ludzkie ścierwo jak ty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 19:23 Jak kto? Chyba to jasne, że miłośnik słowików. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Sławek Nitras, Jemu źle z oczu patrzy... IP: *.net.pbthawe.eu 12.11.08, 19:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do H56 Re: Sławek Nitras, Jemu źle z oczu patrzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 20:46 wreszcie ci prawde w oczy powiedzieli, zomolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIECOSIEDLA Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 21:24 JAK TO KTO ??? DEBILNE , BEZMÓZGIE , LUDZKIE ŚCIERWO JAK TO KTOŚ DOBRZE UJĄŁ . WIEDZ ŚMIECIU , ŻE PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ DOWIEMY SIĘ KIM JESTEŚ , A WÓWCZAS...TWOJE ŻYCIE PRYWATNE I ZAWODOWE PRZESTANĄ ISTNIEĆ : ŻONA , DZIECI , FIRMA , KONTRAHENCI ITD. ,ITD. ,ITD., I CAŁA RESZTA ŚWIATA SIĘ O TOBIE DOWIEDZĄ DZIĘKI DZISIEJSZYM ŚRODKOM MASOWEGO PRZEKAZU , A PO WYJŚCIU Z WIĘZIENIA ( JEŚLI ZDĄŻYSZ TAM TRAFIĆ ) NIE BĘDZIESZ ZNAŁ DNIA ANI GODZINY KIEDY CIĘ "SKOŃCZYMY" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: 195.124.114.* 13.11.08, 11:35 synku wylacz komputer bo tata znowu dupe pasem zleje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIECOSIEDLA Re: Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 09:49 Tak to sobie możesz mówić idioto do swojego syna , jesli masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groniu Kto otruł koty na osiedlu Pod Kasztanami? IP: *.chello.pl 13.11.08, 00:16 to smutne że żyjemy w tym mieście przy boku takich kreatur Odpowiedz Link Zgłoś