swantevit 12.11.08, 20:10 Otake prace ksisiek walczyles? w sam raz dla dumnych ciecinian.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: Nadzieja dla Załomia: są setki ofert pracy IP: *.chello.pl 12.11.08, 22:36 A ty Swantevit cieciu jeden sie obudziles, bo juz spamujesz. A co ma to do rzeczy do Szczecin, Zalom to Zalom, Goleniow to Goleniow. Praca jak praca, jest ok, jak dla pracownikow produkcyjnych buraku jeden. Odwal sie od Szczecinian, jeszcze seplenisz na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Nadzieja dla Załomia: są setki ofert pracy IP: *.chello.pl 13.11.08, 02:43 Nadzieją dla Załomia będzie, jak pijanym bydlakom zrobicie inne miejsce do picia piwa niż wiata przystanku autobusowego! To jest normalny skandal co ta chołota tam wyprawia, szczególnie w weckendowe wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Nadzieja dla Załomia: są setki ofert pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 04:59 Gość portalu: jogi napisał(a): > Nadzieją dla Załomia będzie, jak pijanym bydlakom zrobicie inne > miejsce do picia piwa niż wiata przystanku autobusowego! To jest > normalny skandal co ta chołota tam wyprawia, szczególnie w > weckendowe wieczory. Kolejny promyczek nadziei zawita na Załom, gdy jogiemu kupią słownik orto: pisze się "HOŁOTA". Powtórz kilka razy, aż zapamiętasz imię swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Nadzieja dla Załomia: są setki ofert pracy IP: 213.155.182.* 13.11.08, 08:00 "Okazuje się, że sytuacja jest opanowana - mówi Waldemar Dzikowski, wiceprzewodniczący rady miasta. " - a może pan redaktor dokładniej przeczyta imiona szczecińskich radnych?... pamięć już nie ta?........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Nadzieja dla Załomia: są setki ofert pracy IP: 195.72.91.* 14.11.08, 09:02 Jakoś tak mi się przypominało hasło KLD z roku 1993: "Milion nowych miejsc pracy". Złośliwi dopisywali "dla mrówek". Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Tak apropos Placek.. 14.11.08, 09:21 powiedz mi jak to bylo mozliwe aby Tusk z Lewandowskim & consortes znalazl sie w tej samej partii co Geremek, Mazowiecki i Onyszkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Tak apropos Placek.. IP: 195.72.91.* 14.11.08, 09:46 Wiesz, wówczas to było dla mnie oczywiste :-) O ile dobrze pamiętam, Unia Demokratyczna prezentowała się wówczas jako ugrupowanie liberalne gospodarczo, a to samo deklarowali ludzie z KLD (i parę mniejszych partyjek). I tak to uporczywie deklarowali, że w końcu sami w to uwierzyli. Po przegranej w wyborach 1993 roku KLD nie miało wielkiego wyboru - albo zniknąć całkowicie, albo przetrwać w Unii Wolności. Dopieroż się okazało, że udekom bardziej zależy na rządach dusz i dożywotnim autorytecie u prostego ludu niż na liberalnej gospodarce... A do tego to semickie odium, które coraz bardziej partii ciążyło. Balcerowicz dał drapaka, a wyborem Geremka partia ludzi światłych popełniła polityczne harakiri. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Tak apropos Placek.. 14.11.08, 09:49 Gość portalu: Plazzek napisał(a): A do tego to semickie odium, '''''''''''''''''''''''''''''''' W KDLu tez bylo paru Arabow, wiec stan posiadania zachowano.. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 jestem tylko ciekaw pensji 14.11.08, 09:26 Bo w artykule jest informacja o bliskosci dworca, a wiec sugeruje sie dojazd pociagiem, co zaopewne stanowi koszt. Jaka jest wiec ta pensja? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: jestem tylko ciekaw pensji 14.11.08, 09:29 na dworcu mozna tez pyffko se chlapnac.. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: jestem tylko ciekaw pensji 14.11.08, 09:35 to dodatkowy koszt... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: 1500 brutto 14.11.08, 10:13 to zostanie jakies 1000 zeta z górka... na łape. Dojazd. Czy za kilka stów da sie przezyc? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: 1500 brutto 14.11.08, 10:17 andreas.007 napisał: Czy za kilka stów da sie przezyc? ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Da. W Goleniowie. W zakladzie penitencjarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: 1500 brutto 14.11.08, 10:26 Tak po odliczeniu dojazdu zostanie jakies 800, cos pójdzie na jedzenie, dzieci, na mieszkanie zabraknie... to pójda i kupia piwko, by przysiasc na ławeczce z kolegami, a wtedy do akcji wkroczy policja i radni - by pogonic tych lumpów! Radni zrobia komisje, beda wymyslac, co zrobic z lumpami - poleci dieta radnego.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=87182095 Odpowiedz Link Zgłoś