damakier1 18.11.08, 00:10 zakładają kolejne wątki o narkobiznesie w szczecińskiej PO: - Jak się nazywał ten facet, który w kancelarii prezydenta Lecha Kaczyńskiego handlował narkotykami? Bo nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Mam pytanie do wszystkich tych, którzy IP: *.blutmagie.de 18.11.08, 00:20 damakier1 napisała: > zakładają kolejne wątki o narkobiznesie w szczecińskiej PO: > - Jak się nazywał ten facet, który w kancelarii prezydenta Lecha > Kaczyńskiego handlował narkotykami? Bo nie pamiętam. ja tez nie pamietam... ale to nie Prezydent zazywal narkotyki tylko ten "doradca" a tutaj mamy, jak powiedzial wczoraj pan redaktor Karnowski w "skanerze politycznym" w TVN24: "nie zwyklego samorzadowca, tylko przewodniczacego sejmiku wojewodzkiego - a to juz jest naprawde wazna persona majaca we wladzy powazne fundusze" a teraz idz juz spac, trollu "anamar" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Mam pytanie do wszystkich tych, którzy IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.08, 01:16 Gość portalu: hehe napisał(a): > a tutaj mamy, jak powiedzial wczoraj pan redaktor Karnowski w "skanerze > politycznym" w TVN24: "nie zwyklego samorzadowca No jak sam redaktor Karnowski powiedział, to już nie mam nic do gadania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Re: Mam pytanie do wszystkich tych, którzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 00:27 Miał ksywe biały nos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Mam pytanie do wszystkich tych, którzy IP: *.rochester.res.rr.com 18.11.08, 00:37 Gość portalu: ucho napisał(a): > Miał ksywe biały nos? tak samo jak posel M.M. i minister M. D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Re: Mam pytanie do wszystkich tych, którzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 00:59 Chodzi ci o tego damskiego boksera który idzie w zaparte.wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5959034,Mirosl aw_Drzewiecki_byl_9_lat_temu_aresztowany_w_USA.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Mam pytanie do wszystkich tych, którzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 07:43 Pan Piłka się nazywał www.money.pl/gospodarka/polityka/artykul/policja;zatrzymala;urzednika;kancelarii;prezydenta,232,0,252136.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Mam pytanie do wszystkich tych, którzy IP: 195.72.91.* 18.11.08, 07:59 A wiesz, że handlował narkotykami, czy tylko tak sobie bajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernick Re: Mam pytanie do wszystkich tych, którzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 08:49 jak powiadają: pantaarej:) narkotyki to właśnie te nowe standardy w polityce. Niech sie teraz mafia martwi z czego będzie żyć , bo jak widać zachowanie polityków skłania do legalizacji narkotyków. czyli już dwie poważne dziedziny przechodza reorganizację: prochy i ku...stwo- bo takieko k... to dawno nie widziałem w polityce. a teraz jeszcze prochy - mafio rób coś bo umrzesz z głodu! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 jestem ZA 18.11.08, 09:10 Myslisz sie teraz wszystko sie prywatyzuje i komercjalizuje, jestem za tym by narkobiznes tez temu poddac! Działania mafii zostana sprywatyzowane i wejda na giełde! Dosc z tym zakłamaniem - biora wszyscy - ZALEGALIZUJMY! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 naprawde Damo, naprawde 18.11.08, 08:57 Znaczy chcesz powiedziec, ze jak ktos inny kradnie, to kazdy moze krasc, a usprawiedliwieniem bedą czyny innego złodzieja? W takim razie Polska, nasz region i miasto... idzie w dobrym kierunku i trzeba nasilic te dzialania, jak powiedzial pan Krzypipek wyciagajac wnioski z sondażu! Rozumiem, ze jak dziecko wraca ze szkoły i powie, ze wszyscy pija, pala i cpaja, to godzisz sie z tym? Czy moze rozpoczynasz walke z tym na range ogólnopolska? A moze jednak zajmujesz sie swoim dzieckiem... Pan Gawłowski przyrównał działaczy PO do dzieci, które ulegaja pokusom, a Ty jeszcze mówisz, ze inne dzieci tez ćpaja... to wszystko w porzadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: naprawde Damo, naprawde IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.08, 10:58 > Znaczy chcesz powiedziec, ze jak ktos inny kradnie, > to kazdy moze krasc, a usprawiedliwieniem bedą > czyny innego złodzieja? Wcale nie chcę tak powiedzieć. Też uważam, że obaj panowie zasługują na potępienie i słusznie PO zareagowała natychmiast wyrzucając ich z partii. Nie zauważyłam też żadnej próby obrony czy ich usprawiedliwiania ze strony polityków PO. I bardzo dobrze. Zauważyłam tylko, że jak narkotyki pojawiły się w pobliżu kancelarii Kaczyńskiego, to ci wszyscy mnożący teraz wątki na forum siedzieli cicho. Komsomolska czujność pojawiła się dopiero, kiedy rzecz dotyczy polityków platformy. Tej wypowiedzi pana Gawłowskiego nie słyszałam, ale jeśli tak powiedział, to jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
mit.suesstoff pozdrowienia spod Prokuratury śle Michał Ł. 18.11.08, 11:01 bi.gazeta.pl/im/3/4510/z4510213N.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: naprawde Damo, naprawde 18.11.08, 11:06 mnie sprawa kancelarii nie interesuje - od pewnego czasu wiecej zajmuje sie lokalnymi sprawami. Natomiast to ze ktos gdzies tam tez kradnie, a nic sie o tym nie pisze na forum naszym, nie jest dla mnie argumentem, zeby nie wypowiadac sie nad zlodziejstwem na naszym podwórku... No powiedz, co maja narkotyki w kancelarii prezydenta kraju, do narkotykow na urzedach naszych tu lokalnych? To jest lokalne forum, a tematy ogólnopolskie znajduja swoje miejsce na innych forach... sa takie ogólnopolskie, krajowe... poszukaj! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: naprawde Damo, naprawde 18.11.08, 11:12 ja nie jestem przeciwnikiem narkotykow, bo uwazam ze szkodza tak samo, jak alkohol czy papierosy, a nawet statystycznie papierosy i alkohol maja wiecej ofiar. Jestem przeciwnikiem obłudy, wladza uzywa sobie, a ludziom mówi ze nie wolno bo szkodzi... a moze skoro wladza uzywa, to to jest dobre, to niech ludzie sobie tez pouzywaja... ja tez chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: naprawde Damo, naprawde IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.08, 11:37 a już nie używasz? tak wiesz, bez pozwolenia politycznego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: naprawde Damo, naprawde 18.11.08, 11:48 UŻYWAM- najwiekszym narkotykiem jest dla mnie whisky z cola, a ostatnio żoładkówka gorzka mietowa... takze samo oczywiscie z COCA cola... Mam na to akces polityczny wszystkich opcji, a nawet błogosławienstwo tychze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: naprawde Damo, naprawde IP: *.xdsl.centertel.pl 18.11.08, 13:02 > To jest lokalne forum, a tematy ogólnopolskie > znajduja swoje miejsce na innych forach... > sa takie ogólnopolskie, krajowe... poszukaj! > No, nie całkiem. Wiele spraw ogólnych jest poruszanych i na naszym forum. Fakt, że prędko są wyrzucane na "kto nami rządzi". Pewnie, że rzecz zasługuje na pisanie o niej, ale w stu wątkach? Co do oceny samego faktu, to się nie różnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc. Pamiętam nazwisko faceta, który zalewa polską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 11:46 tłuszcze najmocniejszym narkotykiem - kłamliwą sensacją i nienawiścią. MICHNIK. Odpowiedz Link Zgłoś