h5n12 19.11.08, 17:58 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,O-Rydzyk-do-PiS-popre-was-jesli-wystawicie-moich-ludzi-na-swoich- listach,wid,10585605,wiadomosc.html?ticaid=16fea Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Tata Rydzyk znów mąci :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 18:11 PiS będzie mogło liczyć na poparcie o. Tadeusza Rydzyka i jego mediów w nadchodzących wyborach do Europarlamentu. Twórca Radia Maryja stawia jednak warunek: jego ludzie muszą dostać czołowe miejsca na listach PiS. Jak nieoficjalnie dowiedział się serwis tvp.info, szczególnie zależy mu na trójce obecnych eurodeputowanych: Mirosławie Piotrowskim, Urszuli Krupie i Witoldzie Tomczaku. - Te trzy osoby to dla nas warunek absolutnie do spełnienia. Jeśli to ma być jedyna cena, jaką przyszłoby nam zapłacić za poparcie Torunia, to na pewno dojdziemy do porozumienia - mówi jeden z członków komitetu politycznego PiS. Entuzjazmu członków komitetu politycznego PiS nie podzielają politycy tej partii związani z Radiem Maryja. - W naszym środowisku jest wiele osób rozczarowanych postawą Kaczyńskich. Poza tym, PiS potrzebuje poparcia ojca dyrektora jak tlenu Politycy PiS związani z Radiem MaryjaPiS potrzebuje poparcia ojca dyrektora jak tlenu. Bez sympatii Radia Maryja stałby się 10- procentową partią. Takim PC-bis. Dlatego powinniśmy domagać się większego dowartościowania naszego nurtu - mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie-100 Re: Tata Rydzyk znów mąci :) IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.08, 18:18 Broszę się o Tatę nie martwić, martwcie się o Wujka Waltera z WSI- 24, bo jak zdejmie parasol ochronny, który rozłożył nad PełO to w najbliższych wyborach Paria Odlotów będzie miała gorszy wynik niż SO w ostatnich wyborach. Jeśli chodzi o sprawy finansowe to Wujcio Walter jest dużo droższy. Za medialne wsparcie Bufetowa funduje mu stadion "Legii" za PÓŁ MILIARDA złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kaczyński - najgorszy prezydent IP: *.cable.smsnet.pl 19.11.08, 18:51 news.money.pl/artykul/prezydent;traci;poparcie,99,0,384867.html w sondażu Polityki 18% poparcia, znaczący spadek po wygłupach w Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie-100 Re: Kaczyński - najgorszy prezydent IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.08, 19:05 Sondażownie też rodem z byłych WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kaczyński - najgorszy prezydent IP: *.cable.smsnet.pl 19.11.08, 19:09 hehe, ale jak komuś innemu leci to już jest OK? Wtedy jest dobry sondaż?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie-100 Re: Kaczyński - najgorszy prezydent IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.08, 19:15 Czy ja w POprzednich wposach odnosiłam się do sondaży - czytaj ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie-100 Re: Kaczyński - najgorszy prezydent IP: *.xdsl.centertel.pl 19.11.08, 19:15 Czy ja w POprzednich wpisach odnosiłam się do sondaży - czytaj ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś