anet28 29.10.03, 17:48 Chetnie poznam kogos z moich okolic czyli ulicy Hubalczyków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kini_franio Re: mamy ze Zdrojów 02.11.03, 12:40 Hej, a to na pewno w Zdrojach? Mieszkam na ul. Mł. Polskiej i mam 10 miesiecznego synka Franka! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anet28 Re: mamy ze Zdrojów 07.11.03, 20:34 No chyba,ze sa jeszcze jakies. Ja mieszkam zaraz przy szpitalu niedaleko ulicy Cedrowej. Nie kojarze Twojej bo od niedawna tu mieszkam. Aneta mama 4 miesiecznego Mateuszka P.S Troche nudno w tych Zdrojach Odpowiedz Link Zgłoś
kini_franio Re: mamy ze Zdrojów 21.11.03, 19:16 hej, hej, straaaasznie nudno! mieszkam tu od roku i jakoś jeszcze nie przywykłam:) dokąd chodzisz na spacery? podaje Ci moje gg: 3045444 i maila: kini_franio@gazeta.pl, jeśli masz ochotę to napisz ,moze uda nam sie kiedys wybrać razem na spacer? pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
anet28 Re: mamy ze Zdrojów 10.12.03, 21:48 Dawno mnie nie bylo w Cafejce. Probowalam napisac do Ciebie maila ale cos nie dziala. Ze spacerkami u mnie roznie, przewaznie latam po puszczy albo jak mam cos do zalatwienia to w kolo Lidla. Zreszta niebawem przymrozi i skoncza sie spacerki. Narazie dzielnie chodzimy. Na weekend bede u brata, tam mam wpisane moje gadu gadu, to moze porozmawiamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dianakatra Re: mamy ze Zdrojów 12.12.03, 12:11 Hej witam was mamusie!!! Ja jestem ze Słonecznego, to całkiem niedaleko. Bedzie mi miło poznać was. Jestem mamą 10 miesięcznej Diany 17.02.03 r. Pozdrawiam Gosia. Mój numer gadu gadu to: 6949396 Odpowiedz Link Zgłoś