Dodaj do ulubionych

Daniel Olbrychski ostrzega

06.01.09, 23:13

Pewnie dlatego, że przez rozum cięty i na umyśle szwankuje. Ha ha!
pomponik.pl/news/daniel-olbrychski-ostrzega,1237383
Sobiepan
...jestem sobie panem; wójtem, plebanem...
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.austin.res.rr.com 06.01.09, 23:17
      sobiepan1 napisał:
      > Pewnie dlatego, że przez rozum cięty i na umyśle szwankuje. Ha ha!

Raczej dlatego ze sam jest dwururka.
      • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 06.01.09, 23:22

Jeszcze się nie zdarzyło, aby chłop chłopu zrobił dziecko.
        Ale wielu próbuje. Ha ha!

Sobiepan
        • Gość: hehe Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.austin.res.rr.com 06.01.09, 23:29
          sobiepan1 napisał:

>
          > Jeszcze się nie zdarzyło, aby chłop chłopu zrobił dziecko.
          > Ale wielu próbuje. Ha ha!

Stanisław Anioł: Pomyłka? Pomyłka? A w Charkowie dali dwóm mężczyznom ślub.
          Wszyscy mówili pomyłka, pomyłka! No i po roku urodziły im się bliźniaczki.

:))))))))))))))))
          • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 06.01.09, 23:40
            Ale to było w czasach propagandy sukcesu, choc tera w okresie cudów też próbują do skutku. Ha ha

Sobiepan
            • Gość: hehe Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.hobodave.com 06.01.09, 23:44
              sobiepan1 napisał:

> Ale to było w czasach propagandy sukcesu, choc tera w okresie cudów też próbują
              > do skutku. Ha ha

Za niedlugo podobno beda sobie mogli adoptowac. To takie postepowe...
              No i odpadaja naturalne problemy z bezplodnoscia.
              • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 06.01.09, 23:52
                W razie czego zapłodnią się in vitro. Chciałbym widzieć poród. Ha ha!

Sobiepan
                • Gość: hehe Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.nycmny.fios.verizon.net 07.01.09, 00:00
                  sobiepan1 napisał:

> W razie czego zapłodnią się in vitro. Chciałbym widzieć poród. Ha ha!

Bedzie baaaardzo bolesny :DDDDDD
                  Kiedys jedna kobieta opowiadala ze porod to jak skurcz lydki, tylko dziesiec
                  razy bardziej boli. To u kobiety ktora ma czym rodzic.
                  A u "onych"? Pewnie jak kopniak w jaja X 80
                  :DDDD
                  • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:09
                    Gość portalu: hehe napisał(a):

> sobiepan1 napisał:
                    >
                    > > W razie czego zapłodnią się in vitro. Chciałbym widzieć poród. Ha ha!
                    >
                    > Bedzie baaaardzo bolesny :DDDDDD
                    > Kiedys jedna kobieta opowiadala ze porod to jak skurcz lydki, tylko dziesiec
                    > razy bardziej boli. To u kobiety ktora ma czym rodzic.
                    > A u "onych"? Pewnie jak kopniak w jaja X 80
                    > :DDDD

Kopniak w krocze od tyłu, od tyłu. A jak!!!
                    Sobiepan
                    • bella1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:18
                      Oj,Sobie....pan,Sobie....pan.....;}
                      • Gość: hehe Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.nycmny.fios.verizon.net 07.01.09, 00:21
                        bella1 napisała:

> Oj,Sobie....pan,Sobie....pan.....;}

A ty czego szukasz w meskich tematach, tzipko? :)
                        • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:22

podniety ha ha!
                          ;)
                          Sobiepan
                          • bella1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:26
                            ;)...Trafiles....
                            • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:32

Ale jakby co...;) To my tylko teoretycznie rozważamy co by było, gdyby było.Ha ha!

Sobiepan
                              • bella1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:35
                                Powtorz to jeszcze dziewiec razy - a uwierze....;)
                                • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:40

Ale jakby co...;) To my tylko teoretycznie rozważamy co by było, gdyby było.Ha ha!

Tera wierzysz?

Sobiepan
                                  • bella1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:41
                                    Teraz tak....
                                    Kazdy by uwierzyl .....
                                    • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:42

No!
                                      :)
                                      Sobiepan
                                    • Gość: . Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: 217.153.191.* 07.01.09, 00:45
                                      bella1

Idz zobacz czy cie tam nie ma:
                                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44789
                                      • bella1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:49
                                        Ale to jawna zmiana tematu....Ja chce podniecac sie tym.....;)...
                                        Wy mozecie - to i ja moge ;).
                                      • sobiepan1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:52

A ja biorę się do roboty, bo mnie wywalą na zbity pysk. Ha ha.
                                        Cześć:-)

Sobiepan
                                        • bella1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 00:56
                                          To ja tez sie wezme......Na drutach sobie porobie .....Pomponik dodasz sobie
                                          sam.......;)
                                          • Gość: . Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: 217.153.191.* 07.01.09, 00:58
                                            bella1 napisała:

> To ja tez sie wezme......Na drutach sobie porobie

raczej na drucie
                                            • bella1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 01:17
                                              Nie prostuj mnie "po swojemu".......Powiedzialam,ze ma drutach - to znaczy ' na
                                              drutach'.....Szybko mi poszlo...../fs/...;)
                                              A teraz sie grzecznie wycofuje...... - bo zdalam sobie sprawe ;),ze zasmiecam.....
                                            • anamar Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 13:05
                                              straszne z was chamy.wymiotować się chce.
                                              • Gość: pt Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.austin.res.rr.com 07.01.09, 13:41
                                                anamar napisała:

> straszne z was chamy.wymiotować się chce.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68858046&a=69208974
                                                :))))))))))))))))))))))
                                              • Gość: pt Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: 217.153.191.* 07.01.09, 16:34
                                                anamar napisała:

> straszne z was chamy.wymiotować się chce.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68858046&a=69208974
                                                :))))))))))))))))))))))
                                              • swarozyc Re: Daniel Olbrychski ostrzega 08.01.09, 12:02
                                                anamar napisała:
                                                straszne z was chamy.wymiotować się chce.
                                                ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                Powtorz jeszcze raz, gdzie mialem palcem grzebac?...
                                        • Gość: hehe Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: 78.47.29.* 07.01.09, 00:56
                                          sobiepan1 napisał:

>
                                          > A ja biorę się do roboty, bo mnie wywalą na zbity pysk. Ha ha.
                                          > Cześć:-)

Idz idz, bo jeszcze jej wyschnie :)))))))))))))))
                                          • bella1 Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 01:02
                                            Pozegnalam sie z Sobiepanem.....,a Ty sie nie liczysz.......!
                                            • Gość: gosc Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.noname.net.icm.edu.pl 08.01.09, 11:54
                                              • Gość: gosc Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.noname.net.icm.edu.pl 08.01.09, 11:55
    • exman Re: Daniel Olbrychski ostrzega 07.01.09, 07:48
      toś sobie bella przed snem pokonwersowała z chamami.
      • Gość: gość Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 07:56
        exman napisał:

> toś sobie bella przed snem pokonwersowała z chamami.

Trudno o większego niż ty :)
        images28.fotosik.pl/185/c7c4c0382c4cd522.gif
        images33.fotosik.pl/369/3821a1e6cae0ba7b.gif
        images36.fotosik.pl/22/3400f72bfb12221c.gif
        images47.fotosik.pl/23/8b1ac3084838db6c.gif
        images32.fotosik.pl/427/329e9658ca7830ea.gif
        • Gość: lump Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.chello.pl 07.01.09, 09:30
          Exman, ale dałeś POpis. Nigdy bym cie o to nie podejrzewał. Napisz, jak się sie robi by osiągnąć twój poziom?
          • Gość: . Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.cust.tele2.pl 07.01.09, 17:28
            W 100 stopniowej skali on ma inteligencji powiedzmy 15.
            Podziel to na kilkanaście jego nicków.
    • Gość: Plazzek Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: 195.72.91.* 07.01.09, 07:57
      Pozwolę sobie nie wierzyć, że czytelnicy mieli jakikolwiek wpływ na
      wybór pary roku... I jeszcze jedno, panie O. - telewizja nie ma
      obowiązku transmisji każdej durnej imprezy, jaka w tym kraju się
      odbywa.
      • Gość: gość Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 07:59
        Gość portalu: Plazzek napisał:
        > I jeszcze jedno, panie O. - telewizja nie ma
        > obowiązku transmisji każdej durnej imprezy, jaka w tym kraju się
        > odbywa.

Drugiemu panu O. też warto by było to powiedzieć, temu w niedzielę.
        • Gość: mazzy Re: Daniel Olbrychski ostrzega IP: *.chello.pl 07.01.09, 10:22
          A może z tej mańki! Jak to widzicie?
          Boże mniej w opiece nasze dzieci.

Ten młody rudy to Donek

www.joemonster.org/art/8558/Jak_zrobic_dziecku_papke_z_mozgu__Moj_tata_ma_przyjaciela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka