bbury 21.01.02, 15:25 Nie mam pomysłu gdzie mogą sprzedawać takie rzeczy... Pomorzecie ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stettiner Re: Gdzie można kupić gwizdek ??? 21.01.02, 15:28 A po co ci gwizdek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Gdzie można kupić gwizdek ??? 21.01.02, 15:32 Zasadniczo pobieżnie - po to żeby gwizdać ;) Ale tak serio, nie mam pomysłu na sklepy sportowe ? harcerskie ? oferujące taki "osprzęt"... Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: Gdzie można kupić gwizdek ??? 21.01.02, 16:42 Kiedys widzialam gwizdki w sklepie z osprzetem harcerskim na Pilsudskiego.:) Chcesz kogos wygwizdac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Gdzie można kupić gwizdek ??? IP: 192.168.0.* 22.01.02, 08:23 podchodzimy od tylu do policjanta z drogowki, walimy w leb i pozyczamy gwizdek a w trudniejszej wersji to powinny byc w sklepach ze sprzetem sportowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pomo(rz)emy!! IP: 212.244.77.* 22.01.02, 08:44 Pewnie znajdziesz w kazdym sklepie sportowym albo harcerskim. jest taki sklep na Piłsudzkiego jak sie idzie od Radissona w strone pl. Grunwaldzkiego po prawej stronie. Wybierasz się do Salt Lake City???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pomo(rz)emy!!-corecta IP: 212.244.77.* 22.01.02, 08:45 Gość portalu: mika napisał(a): > Pewnie znajdziesz w kazdym sklepie sportowym albo harcerskim. jest taki sklep > na Piłsudzkiego jak sie idzie od Radissona w strone pl. Grunwaldzkiego po > prawej stronie. > Wybierasz się do Salt Lake City???? eee..po lewej, nie prawej stronie....zawsze mi sie myli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: Pomo(rz)emy!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 08:51 coz moglo by spowodowac ze Mika wrocila jak nie blad Burego :)) a swoja droga gwizdek dolaczany jest gratis do kazdego egzemplarza strategii rozwoju szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 13:17 Wcale się nie pomyliłem, no chyba że policzyć za błąd nie śwaidomość "niezlikwidowania" sklepu harcerskiego ;) Ale tak serio w sklepach sportowych nie już za wiele osprzętu "niedresowego" ;) Gdzież się podziały Camping czy Maraton. Ale z tym harcerskim - sprawdzę na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 13:22 czyli swiadoma prowokacja ? Bury ty chyba nie miales polskiego z Bogucka? a gwizdek mozesz kupic w sklepie mundurowym na pocztowej Odpowiedz Link Zgłoś
javal Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:14 pakuz napisał(a): > a gwizdek mozesz kupic w sklepie mundurowym na pocztowej a nie jest przypadkiem w sprzedaży wiązanej (razem z pałą)? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:21 z masą miałem (mam nadzieje że nie widzi mojej ortografii bo od razu mnie pozna ;) Serio gwizdka szukam. Wiecie jaki jest efekt jak się gwizdnie (choćby na palcach) gdy bezmyślne barany przełażą na czerwonym świetle... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
javal Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:26 bbury napisał(a): > z masą miałem (mam nadzieje że nie widzi mojej ortografii bo od razu mnie > pozna ;) > > Serio gwizdka szukam. Wiecie jaki jest efekt jak się gwizdnie (choćby na > palcach) gdy bezmyślne barany przełażą na czerwonym świetle... ??? wiem, bo przetrenowałem to w latach siedemdziesiątych, a koleś basem dodał "OBYWATELKO!!" i samochód mało nie przejechał jakiejś starowinki, która zatrzymała się na środku pasów... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:44 No i bury będzie miał niewinne staruszkina sumieniu...... Bury, nie ma ŻADNYCH gwizdków w tym mieście ! Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 14:56 Jak staruszka łazi na czerwonym świetle to jest sama sobie winna... Ja nie chodzę - więc jak widać jest możliwe takie "nienormalne" zachowanie. I nikt mnie już nie zmyli co do gwizdka. Jego zakup może powstrzymać jeno likwidacja sklepu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Pomo(rz)emy!! IP: 192.168.0.* 22.01.02, 14:59 > Serio gwizdka szukam. Wiecie jaki jest efekt jak się gwizdnie (choćby na > palcach) gdy bezmyślne barany przełażą na czerwonym świetle... ??? zgubiles sluzbowy i teraz sie boisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:22 Niech no ja cię spotkam gwiżdżącego na skrzyżowaniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pomo(rz)emy!! IP: 212.244.77.* 22.01.02, 15:26 stettiner napisał(a): > Po gwizdku :))) Biedni policjanci.... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:33 Gość portalu: mika napisał(a): > stettiner napisał(a): > > > Po gwizdku :))) > > Biedni policjanci.... Z akt sprawy: "... oskarżona zostala zatrzymana na gorącym uczynku w chwili gdy okładała parasolką strszego krawężnikowego Kulasa. Poddała się jednak po tym gdy po brawurowej interwencji młodszego krawężnikowego Ćwirka - przeprowadzonej z użyciem instrumentu gwiżdżacego wprowadzanego w ruch za pomocą wydechu - została otoczona wezwana do opuszczenia parasolki i zaprzestania czynności wymachiwawczych..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pomo(rz)emy!! IP: 212.244.77.* 22.01.02, 15:37 bbury napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > stettiner napisał(a): > > > > > Po gwizdku :))) > > > > Biedni policjanci.... > > Z akt sprawy: > "... oskarżona zostala zatrzymana na gorącym uczynku w chwili gdy okładała > parasolką strszego krawężnikowego Kulasa. Poddała się jednak po tym gdy po > brawurowej interwencji młodszego krawężnikowego Ćwirka - przeprowadzonej z > użyciem instrumentu gwiżdżacego wprowadzanego w ruch za pomocą wydechu - został > a > otoczona wezwana do opuszczenia parasolki i zaprzestania czynności > wymachiwawczych..." hehe..może ona ma na Ciebie lepsza bron niz parasolka. Lepiej za duzo nie myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:40 ??? no właśnie - po co mam myśleć skoro możesz mi powiedzieć ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: Pomo(rz)emy!! IP: 192.168.0.* 22.01.02, 15:41 Gość portalu: mika napisał(a): > hehe..może ona ma na Ciebie lepsza bron niz parasolka. wdziek? Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:50 w piosence było inczej. Ale zapomniałem słów (części) :) ... to nasza broń kobieca... Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:50 Zaraz, zaraz- najpierw jedno ważne pytanie: bury, czy poza gwizdkiem będziesz też miał MUNDUR? Bo jak tak, to ja odwołuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Pomo(rz)emy!! 22.01.02, 15:51 Za mundurem panny sznurem a ja nie lubię tłoku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pomo(rz)emy!! IP: 193.178.168.* 22.01.02, 18:12 Hi, hi!! Może was pogodzę ?? Stettiner będzie miała, poza innym uzbrojeniem PARASOL Beretta, półautomatyczny, 9 mm z celownikiem laserowym:-)))) A bbury z wrażenia połknie gwizdek zamieniając się w Misia Coralgola... :-))) A potem przyleci ptasia policja d. milicja.... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś