Dodaj do ulubionych

Szkoła Podstawowa "Słoneczna"

IP: 81.15.243.* 14.11.03, 21:25
Jest to jedna z najlepszych szkół jakie miałem okazję
poznać.Program szkoły , nastawienie na edukację kreatywną,
konsekwęcja z jaką realizuje się postawione cele. Godnym
najwyższej pochwały jest stanowisko dyrekcji szkoły w
incydencie z alkocholem i bierną postawą rodziców. Brawo , przy
takiej postawie mamy szansę choć w minimalnym stopniu zmniejszć
zagrożenie alkocholowe wśród młodzieży. Rodzice Ci którzy
zabrali swoje pociechy powrócą do tego problemu ale już w
wymiarze szerszym, bardziej złożonym.
Obserwuj wątek
    • gelaan Re: Szkoła Podstawowa "Słoneczna" 05.10.14, 13:08
      najpierw pisz prawidłowo (alkohol), a potem o szkole, bo my o tej szkole mamy do napisania w samych negatywach. dużo, by tu pisać, ale szkoda czasu na taka szkołę!!!!! A CO DO ALKOHOLU TO NAWYJAZDACH P. DYR. SOBIE POPIJAŁA. DZIECI DOBRZE WIDZĄ!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bylam Re: Szkoła Podstawowa "Słoneczna" IP: *.static.espol.com.pl 31.10.14, 23:25
      wszystko w swoim czasie. tam chodza dobrzy uczniowie, a złych się wyrzuca, po to by mieć najlepsza reputacje. ZBIERAMY PODPISY DLA UCZNIOW KTORZY ZOSTALI WYRZUCENI ZA ZLE WYNIKi W NAUCZANIU, ALE NAJWAZNIEJZE ZA MOBING NA NAUCZYCIELACH PRZEZ PANIA K.............
      • piotr197888 Re: Szkoła Podstawowa "Słoneczna" 08.06.17, 17:25
        Szkoła Słoneczna w Szczecinie jest placówką gdzie metoda nauczania równa się upokarzaniu dzieci, zawstydzaniu ipomiataniu ich uczuciami, zwłaszcza tymi z orzeczeniami o niepełnosprawności których jest bardzo wiele w tej ,,szkole,, .Pani Dyrektor osoba niechlujna, która nie wie co znaczy higiena jamy ustnej i do czego służy żelazko jest wyjątkowo antypatyczna i niekulturalna. Oceniam ta Panią bardzo negatywnie. Była dla mnie nieprzyjemna i niegrzeczna do momentu aż nie dowiedziała się że przyszedłem zapisać córki do szkoły, jej pomyłka okazała się bardzo pouczająca. Popytalem znajomych i okazało się że dzieci są traktowane jak zwierzęta, później sam zrobiłem wywiad i byłem świadkiem poniżania dzieci na placu przed szkołą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka