for.malina 23.03.09, 13:37 Witam, jeśli ktoś może polecić dobrego korepetytora z przedmiotów chemia, fizyka, biologia to bardzo proszę o namiary Wolałabym aby korepetytor nie był studentem, ale nauczycielem;p z góry dziękuję i pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Re: Szukam korepetytora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:39 panie piotrze, prosimy, prosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
for.malina Re: Szukam korepetytora 23.03.09, 14:41 hehe, kiedy ja naprawdę szukam nauczyciela;) a panu Piotrowi to z góry dziękuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Szukam korepetytora IP: *.chello.pl 23.03.09, 22:33 Malina, mogę Ci dać wykłady z biologii (anatomii) jeżeli masz więcej jak 25 lat. Wraz z pokazem teoretycznym w zakresie rozmnażania. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Re: Szukam korepetytora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 09:31 jesteś uczniem czy rodzicem pewnie rodzicem , pozwól wybrać dziecku.Watpię czy dziecko chciałoby nauczyciela moje nie chciało.Zazwyczaj jak jest kłopot z przedmiotem to i nauczyciel też z tego przedmiotu jest postrzegany niechętnie.Druga sprawa to koszty student bierze od 20 do 30 zł 1h a nauczyciel od 40 wzywyż za 45 min.Szukaj na infoludek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
for.malina Re: Szukam korepetytora 24.03.09, 11:19 jestem uczniem, chodzi dokładnie o przygotowanie z tych przedmiotów na poziomie maturalnym i jestem zdecydowana co do tego ze nie chcę aby uczyła mnie studentka lub student, z kilku powodów, ale to nie temat wątku;) na infoludku szukałam, ale tam co drugie ogłoszenie to jest własnie Pana Piotra lub studentów... Dlatego pytam tu... może ktoś kojarzy jakichś dobrych nauczycieli? np poleconych przez znajomych czy z własnych doświadczeń szkonych?;) z góry dziękuję i mam nadzieję ze ktoś mi coś podpowie... bo nauczyciele którzy są dobrzy w tym co robią to rzadko się ogłaszają, takie wiści ze ten to dobrze przygotował kogoś do matury/egzaminów to najczęśćiej pocztą "pantoflową" się rozchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Szukam korepetytora 24.03.09, 13:00 tu jest sporo ogłoszeń -> ogloszenia.szczecin.pl/edukacja Odpowiedz Link Zgłoś
goskaa.l Re: Szukam korepetytora 24.03.09, 13:09 Wysłałam wiadomość na for.malina, zajrzyj na pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
for.malina Re: Szukam korepetytora 26.03.09, 14:07 może ktoś jeszcze mógłby kogoś polecić? szczególnie do fizyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Szukam korepetytora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 14:37 W Lo5 są dobrzy nauczyciele fizyki Pan którego nazwiska nie znam ale jest jeden i dyrektorka ale ona to pewnie czasu na korepetycje nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś