Gość: agatka:))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 15:47 Szkoda, że mnie tam nie było:(((( Był napewno niezły ubaw choć to jest u nas nowe mam nadzieję, że szybko sie przyjme i będzie organizowane częściej;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Flash mob w Galaxy IP: 194.146.200.* 30.11.03, 16:07 To nie był pierwszy flash mob w szczecinie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Flash mob w Galaxy 30.11.03, 16:09 A tak wygladal MOB w kontrowersyjnym ostatnio Starym Browarze Kulczyka w Poznaniu. twojemiasto.gazeta.pl/poznan/1,36001,1801644.html Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Flash mob w Galaxy 30.11.03, 16:13 Na zdjeciu w artykule w tle widac kolumne upstrzona w zielono-zolte horyzontalne paseczki autorstwa Leona Tarasewicza. Podobnie byly przystrojone podczas wakacji kolumny poznanskiego Teatru Wielkiego. Niezawodna jak zwykle byla LPR, kora okrzyknela Tarasewicza bluznierca. Argumentow nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Flash mob w Galaxy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 19:48 szkoda ze mnie niebylo.bylam o 14.00 a o 14.30 wyszlam z tamtad dowiedzialam sie ze byl ten flash mob.jak wrucilam do domu he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flajsz mop Re: Flash mob w Galaxy IP: *.espol.com.pl 01.12.03, 00:31 ciekawe kiedy zorganizowana bedzie akcja "idziemy do geanta i kupujemy 4 kilo cukru" . Swietna akcja promocyjna, a aktora tego przedsiewziecia wydaje sie ze sa tacy fajni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malky Spektakularna akcja mlodych unitow IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 08:40 Osobiscie nie mam nic przeciwko wszelkiego rodzaju happeningom. Szkoda tylko, ze zaloga mlodych demokratow miast robic cos rzeczywiscie cos pozytecznego dla miasta zabawia sie w Galaxy zupelnie bez celu i sensu. Niezly spadek formy - od nieudanego odwolywania Jurczyka do "bycia malym klebuszkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuWuWu Re: Spektakularna akcja mlodych unitow IP: *.szczecin.pl / *.szczecin.pl 01.12.03, 09:24 Gość portalu: malky napisał(a): > Osobiscie nie mam nic przeciwko wszelkiego rodzaju happeningom. > Szkoda tylko, ze zaloga mlodych demokratow miast robic cos > rzeczywiscie cos pozytecznego dla miasta zabawia sie w Galaxy > zupelnie bez celu i sensu. Niezly spadek formy - od nieudanego > odwolywania Jurczyka do "bycia malym klebuszkiem". Hę??? Chyba pomyliłeś wątki, Flash Mob to coś co z Polityką nie ma absolutnie nic wspólnego. Obij na drugi brzeg many... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malky By the way IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 09:37 Czy ja napisalem ze ma? Wlasnie oto chodzi ze niekoniecznie. A jak nie wiesz kto bral udzial w organizacji to sie dowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SK Re: Flash mob w Galaxy IP: 5.5R* / *.medianet.pl 01.12.03, 09:37 Fajnie że się udało. Flash mob w W-wie prze H&M się nie udał. A w mieście Gryfa było OK. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemekgracz Re: Flash mob w Galaxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 17:25 NIE był to pierwszy flash mob w SZCZECINIE !!! Pierwszy był 15 listopada pod carefurrem o godzinie 14:15 !!! Było bardzo dużo ludzi i było chyba dobrze !!! pozdrawiam przemekgracz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTS Re: Flash mob w Galaxy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.03, 18:09 bylo zarombiascie moze szczecin nareszczie odzyje i wkonccu sie rozkreci tak jak te kilkadziesiat ludzi i wyluzuja na maskaProponuje wiecej jakis dziwnych imprez np : cos w stylu wjscia na miasto w przebraniu z muza do okola szczecina dla wytrwalych Odpowiedz Link Zgłoś