e.zwierzolub 20.04.09, 18:59 już 22 kwietnia a nie tylko polityka i polityka ;) www.dzienziemi.org.pl/2009/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vlad.H. Uwaga - ostrzezenie przed strona IP: *.cable.quicknet.nl 20.04.09, 19:40 Strona nieprzyjazna odwiedzajacym - w miare mozliwosci unikac odwiedzania albo monitowac webadmina o poprawienie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Uwaga - ostrzezenie przed strona 20.04.09, 20:08 Czy tego dnia rolnicy mają wychodne ? Odpowiedz Link Zgłoś
e.zwierzolub Re: Uwaga - ostrzezenie przed strona 21.04.09, 08:29 fakt - strona rewelacyjna nie jest :( mam nadzieję, że sam też coś wysłałeś do webadmina ale ogólnie cel jest ważny :) Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Dzień ZIEMI 20.04.09, 21:14 Racja, fajnie, że wreszcie inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
cieka-wy Re: Dzień ZIEMI 21.04.09, 09:27 switonemsi napisał: > Racja, fajnie, że wreszcie inny temat. To nie tylko inny temat, to także okazja ( równiez dla Ciebie ) by coś zrobić dla Ziemi, ot chociażby posprzątać w okół własnego domu, posadzić drzewko czy po prostu nie rzucać petów na ulicę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Re: Dzień ZIEMI 21.04.09, 09:28 Petów nie rzucam, bo nie palę. Drzewka niedawno posadziłem i nawet sprzątam po swoim psie. Acha i odpady segreguję, choć wydaje mi się, że na wysypisku i tak wszystko wymieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
cieka-wy Re: Dzień ZIEMI 21.04.09, 20:23 switonemsi napisał: > Petów nie rzucam, bo nie palę. Drzewka niedawno posadziłem i nawet sprzątam po > swoim psie. > > Acha i odpady segreguję, choć wydaje mi się, że na wysypisku i tak wszystko > wymieszają. Chodzący ideał, no ,no !!! Odpowiedz Link Zgłoś