Dodaj do ulubionych

do anala trainera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 07:25
wiesz koles ty chyba masz spory problem z wyslowniem sie
belkoczes cos tam belkoczesz - myslisz, ze tacy ludzie jak ja moga cie
zrozumiec?
(nawet nie jestem pewna czy zrozumiesz to co pisze)

uzyj troche szarych komorek a pozniej klawiatury a poza tym:
jestes obrzedliwy
jestes analfabeta (skoro nie umiesz sie wyslowic)
pomyliles fora
jestes nudny jak flaki z olejem - chlopie obudz sie i czytaj od czasu do
czasu - takich watkow jak twoj bylo na peczki
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: RADA dla anala trainera IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 05.11.03, 09:12
      Weź wyciosaj z drewna coś na kształy penisa, na poczatek może być jakieś 16
      cm, objętościowo przyrównaj do swojego członka. Następnie zdejmij gacie, wypnij
      dupe, poluźnij otwór i wsadż sobie w swoje kakaowe oczko cały kołek, ale nie
      waż sie skrzywić z bólu lub przestawać.- wtedy zrozumiesz KOBIETY!
      • pajdeczka Ten post potwierdza moją opinię.Poczytajcie 05.11.03, 09:15
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> Weź wyciosaj z drewna coś na kształy penisa, na poczatek może być jakieś 16
        > cm, objętościowo przyrównaj do swojego członka. Następnie zdejmij gacie,
        wypnij
        >
        > dupe, poluźnij otwór i wsadż sobie w swoje kakaowe oczko cały kołek, ale nie
        > waż sie skrzywić z bólu lub przestawać.- wtedy zrozumiesz KOBIETY!
        • Gość: Marta Re: pisałam o kobietach Pajda-nie o Tobie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 05.11.03, 09:18
          Ten post był do palanta który non stop pisze o seksie analnym i tym czemu
          kobiety tego nie lubią, więc poradziłam panu żeby postarał się zrozumieć.A
          teraz wyzwij mnie że jestem głupią smarkulą, nic nie wiem o życiu i nie jestem
          na Twoim poziomie umysłowym.
          • Gość: gapart czester Re: pisałam o kobietach Pajda-nie o Tobie IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 09:35
            Daj spokuj Marta
            Twoja wypowiedz jest super!:))))))
            naprawde bardzo obrazowo to ujelas
            hmmm, szkoda, ze ja na to nie wpadlam

pozdrawiam
            • Gość: Marta Re: pisałam o kobietach Pajda-nie o Tobie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 05.11.03, 09:38
              Wiesz bo faceci często namawiają kobiety do róznych praktyk i nie rozumieją
              słowa NIE. Dlatego uważam że sami najpierw powinni spróbować a potem naciskać.
              • Gość: Marta Re: pisałam o kobietach Pajda-nie o Tobie IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 05.11.03, 09:40
                ogólnie nie mam nic przeciwko takim praktykom, niech każdy robi w swoim łóżku
                co chce, ale każdy ma prawo do swojego zdania a facet tak potrafi naciskać jak
                coś chce że to moze być jedyny sposób na uratowanie się od takich praktyk.
                • Gość: gepart czester Re: pisałam o kobietach Pajda-nie o Tobie IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 09:45
                  gdyby mnie facet do czegos zmuszal albo uporczywie namawial wyslala bym go na
                  bambus i w ogle olala typa.
                  ale mi sie nie podoba ten gosc, moim zdaniem ma rozumek wielkosci glowki
                  szpilki.
                  jesli bylby madrzejszy to by robil to nawet ze szczurkiem ale po co o tym tak
                  rozglaszac i to w ten sposob.
                  ta wypowiedz swiadczy o tym jak prostym czlowiekiem jest anal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka