Dodaj do ulubionych

Kto szanuje M. Jacyne - Witt - niech sie wpisze

03.12.03, 12:06
Prosze o wpisy !
Obserwuj wątek
    • Gość: Nowicki Re: Kto szanuje M. Jacyne - Witt - niech sie wpis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 12:14
      Ja!
      • Gość: Karol Nie lubęe ale szanuję IP: *.zacheta.net 03.12.03, 13:15
    • Gość: grysys Re: Kto szanuje M. Jacyne - Witt - niech sie wpis IP: *.iscnet.pl 03.12.03, 13:33
      Uważam pania M.Jacyne-Witt za piękna kobietę. Nie mam zdania co do Jej poglądów
      politycznych.
      Dla mnie ta Pani jest zminnna jak kierubej chorągiewki na wietrze.
      • Gość: vlado Re: Kto szanuje M. Jacyne - Witt - niech sie wpis IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 15:46
        jal loobisch malootkie,wyschniente,tlenione pjendziesiony bez biustu,to jes
        fajna,niepowiem.....
    • Gość: pleple szanuje M. Jacyne - Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 15:56
      Za temperament, inteligencję, konsekwencję, wiedzę i pracowitość.
      • Gość: Gacek Re: szanuje M. Jacyne - Witt IP: *.pl 03.12.03, 16:45
        Znam, ma bystra i wie czego chce. Jak trzeba to będę za.
        • Gość: Ana Re: szanuje M. Jacyne - Witt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 16:47
          nie trzeba...
    • Gość: lala Re: Kto szanuje M. Jacyne - Witt - niech sie wpis IP: 193.95.99.* 03.12.03, 17:50
      bardzo szanuje. i doceniam prace w radzie miasta. jako pierwsza powiedziala:
      dosyc szeptanej korytarzowej polityki. wszystko ma byc jawne (GS) i tak
      dziala. probowalem poprosic ja zeby zalatwila mi jedna sprawe. powiedziala ze
      moze to zrobic oficjalnie. nie pojdzie do nikogo prosic bo to rodzi
      zobowiazania. probowalem nalegac. nic z tego nie wyszlo. oficjalna droga,
      poprzez pisma i interpelacje doprowadzila do rozwiazania problemu. od tej pory
      ja szanuje i cenie sposob dzialania. polecam przy sprawach trudnych ale
      zgodnych z prawem.
      a nie szanuje bartnika vel absztyfikanta za ciagniecie kasy z miasta na mkl.
      ta kasa ginie w kieszeni absztyfikanta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka