Dodaj do ulubionych

PiS walczy z korupcją

IP: *.zacheta.net 04.12.03, 09:42
Poczekamy zobaczymy. Rozdział o SLD będzie pewnie liczył z 500 stron. Poczytajcie PiS-owcy to forum gdzie afera goni aferę
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Mam pytanie do dzialczy PiS 04.12.03, 14:54
      Czy Panstwa zdaniem propozycja (klubu Od Nowa) przyznania Marianowi Jurczykowi
      mieszkania nosi znamiona korupcyjne ? Pozostaje z szacunkiem.
      • piotr33k2 Re: Mam pytanie do dzialczy PiS 04.12.03, 15:23
        raczej chumorystycznej.
        • absztyfikant Re: Mam pytanie do dzialczy PiS 04.12.03, 15:38
          No to ja mam inne poczucie humoru, wybacz...
    • Gość: pleple PiS zwalczy korupcję ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:15
      W tej chwili we Francji toczy się proces byłego premiera z prawicy gdzie
      okazało się , że co drugi kontrakt był opłacany na fundusze partii. Jest to
      więc problem nie tylko Polski, ale Europy. Włochy też są nieprawdopodobnie
      skorumpowane w sferze polityki. W Niemczech pamietamy aferę kanclerza Kohla.
      Jak się okazuje im bardziej kraje mają ustrój i politykę zbliżone do systemu
      USA od razu korupcja w polityce jest niższa. Wielka Brytania, Irlandia,
      Szwajcaria.
      U nas jednak przekroczyło to granice możliwej tolerancji. To już plaga.
      • absztyfikant Re: PiS zwalczy korupcję ? 04.12.03, 15:16
        co ty pleplasz. enron ?
        • anaksymenes Pleple co ty tak naprawdę chciałeś powiedzieć w 04.12.03, 15:21
          tym wątku??? Jakieś kocopały gadasz
          • Gość: pleple Musiał byś zacząć czytać książki aby zrozumieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:26
            To nie moja wina.
            Może przemkneło Ci przez myśl , że może po prostu nie zrozumiałeś ?
            No to wyłoże Ci to tak abyś zrozumiał. Twoim językiem i na Twoim poziomie
            nowynicku.
            Dla prostego robotnika lub tzw "polskiego fachowca" to co narysuje mu inżynier
            to też są kocopoły. To zjawisko znane w Polsce. To wcale jednak nie znaczy, że
            inżynier narysował kocopoły. Inżynier narysował prawidłowo to co ma zrobić
            robol. Tylko, że robol tego nie rozumie i jeszcze w dodatku nie szanuje wiedzy
            innych. Może co najwyżej pokląć (poszczekać) na inżyniera. To robol potrafi.
            • anaksymenes Pleple Po raz kolejny twoje metafory sa dalekie od 04.12.03, 15:31
              rzeczywistości nie niosąc ze soba żadnej istotnej treści. Jak chcesz być zrozumiany to mów wprost o co ci chodzi NIE SIL SIĘ NA INTELEKTUALIZM gdy ci rozumku nie starcza. Twoja Mama Już sie na tym raz (w kampanii 2002) wywaliła - WyCIĄGAJ WNIOSKI CHŁOPCZE DROGI
              • Gość: pleple Nie muszę się wysilać panie Bartnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:42
                Przy Tobie nie muszę się wogóle wysilać. Reszta to chorobliwe insynuacje na
                które nie sposób odpowiedzieć panie Bartnik.
                • anaksymenes Pleple zaRadny Bartnik chba ci płaci za promocję 04.12.03, 15:47
                  absz i bartnik to góra i dół jeśli zrozumiesz metaforę
                • absztyfikant Re: Nie muszę się wysilać panie Bartnik 04.12.03, 21:18
                  Teza o tym, ze jestem Bartnikiem szyta jest grubymi nicmi...
            • Gość: Ana inżynier-członek palestry IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 15:37
              iżynierze-członku palestry!jak piszemy partykułę"by"z czasownikami?
              • Gość: pleple Re: inżynier-członek palestry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:40
                Nie widzisz swoich błędów ? Ja nie będę Ci ich poprawiał bo to nudne i nie
                płacisz mi za to.
                Polecam Ci
                www.neuromag.med.pl/
                • absztyfikant Re: inżynier-członek palestry 04.12.03, 15:41
                  Pleple, mam cos dla Ciebie i Twoich mocodawcow:

www.samoobrona.org.pl
              • anaksymenes Ana mów prościej bo PLEPLE nie wie co to partykuła 04.12.03, 15:41
                jak masz na obrazkach to mu na e-mail wyślij
    • anaksymenes Absz dostałem e-mail OLAĆ HOMOFOBÓW odnowionych 04.12.03, 15:24
      • absztyfikant Re: Absz dostałem e-mail OLAĆ HOMOFOBÓW odnowiony 04.12.03, 15:30
        Na homofoba tez trzeba sobie zasluzyc. To sa smieci, a nie homofoby.
    • anaksymenes Czy i czym PiS Zwalczy korupcję??? 04.12.03, 15:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka