Gość: Karol IP: *.zacheta.net 04.12.03, 09:42 Poczekamy zobaczymy. Rozdział o SLD będzie pewnie liczył z 500 stron. Poczytajcie PiS-owcy to forum gdzie afera goni aferę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Mam pytanie do dzialczy PiS 04.12.03, 14:54 Czy Panstwa zdaniem propozycja (klubu Od Nowa) przyznania Marianowi Jurczykowi mieszkania nosi znamiona korupcyjne ? Pozostaje z szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Mam pytanie do dzialczy PiS 04.12.03, 15:23 raczej chumorystycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Mam pytanie do dzialczy PiS 04.12.03, 15:38 No to ja mam inne poczucie humoru, wybacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple PiS zwalczy korupcję ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:15 W tej chwili we Francji toczy się proces byłego premiera z prawicy gdzie okazało się , że co drugi kontrakt był opłacany na fundusze partii. Jest to więc problem nie tylko Polski, ale Europy. Włochy też są nieprawdopodobnie skorumpowane w sferze polityki. W Niemczech pamietamy aferę kanclerza Kohla. Jak się okazuje im bardziej kraje mają ustrój i politykę zbliżone do systemu USA od razu korupcja w polityce jest niższa. Wielka Brytania, Irlandia, Szwajcaria. U nas jednak przekroczyło to granice możliwej tolerancji. To już plaga. Odpowiedz Link Zgłoś
anaksymenes Pleple co ty tak naprawdę chciałeś powiedzieć w 04.12.03, 15:21 tym wątku??? Jakieś kocopały gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Musiał byś zacząć czytać książki aby zrozumieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:26 To nie moja wina. Może przemkneło Ci przez myśl , że może po prostu nie zrozumiałeś ? No to wyłoże Ci to tak abyś zrozumiał. Twoim językiem i na Twoim poziomie nowynicku. Dla prostego robotnika lub tzw "polskiego fachowca" to co narysuje mu inżynier to też są kocopoły. To zjawisko znane w Polsce. To wcale jednak nie znaczy, że inżynier narysował kocopoły. Inżynier narysował prawidłowo to co ma zrobić robol. Tylko, że robol tego nie rozumie i jeszcze w dodatku nie szanuje wiedzy innych. Może co najwyżej pokląć (poszczekać) na inżyniera. To robol potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
anaksymenes Pleple Po raz kolejny twoje metafory sa dalekie od 04.12.03, 15:31 rzeczywistości nie niosąc ze soba żadnej istotnej treści. Jak chcesz być zrozumiany to mów wprost o co ci chodzi NIE SIL SIĘ NA INTELEKTUALIZM gdy ci rozumku nie starcza. Twoja Mama Już sie na tym raz (w kampanii 2002) wywaliła - WyCIĄGAJ WNIOSKI CHŁOPCZE DROGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Nie muszę się wysilać panie Bartnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:42 Przy Tobie nie muszę się wogóle wysilać. Reszta to chorobliwe insynuacje na które nie sposób odpowiedzieć panie Bartnik. Odpowiedz Link Zgłoś
anaksymenes Pleple zaRadny Bartnik chba ci płaci za promocję 04.12.03, 15:47 absz i bartnik to góra i dół jeśli zrozumiesz metaforę Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie muszę się wysilać panie Bartnik 04.12.03, 21:18 Teza o tym, ze jestem Bartnikiem szyta jest grubymi nicmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana inżynier-członek palestry IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 15:37 iżynierze-członku palestry!jak piszemy partykułę"by"z czasownikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Re: inżynier-członek palestry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:40 Nie widzisz swoich błędów ? Ja nie będę Ci ich poprawiał bo to nudne i nie płacisz mi za to. Polecam Ci www.neuromag.med.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: inżynier-członek palestry 04.12.03, 15:41 Pleple, mam cos dla Ciebie i Twoich mocodawcow: www.samoobrona.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anaksymenes Ana mów prościej bo PLEPLE nie wie co to partykuła 04.12.03, 15:41 jak masz na obrazkach to mu na e-mail wyślij Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absz dostałem e-mail OLAĆ HOMOFOBÓW odnowiony 04.12.03, 15:30 Na homofoba tez trzeba sobie zasluzyc. To sa smieci, a nie homofoby. Odpowiedz Link Zgłoś