taglinda 03.05.09, 20:45 no to trzeba teraz dezynsekcję, dezynfekcję i deratyzację.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: twarda wazelina Re: Gwiazdy PiS na inauguracji kampanii IP: *.chello.pl 03.05.09, 20:52 Idż zobacz , czy wodolot z Krzystkiem po ścieku garden odpłynął. Odpowiedz Link Zgłoś
tateti brawo dla pomysłodawców!!! 03.05.09, 21:31 Chyba jednak siły wyższe czuwają nad Prawem i Sprawiedliwością, bo w takim słońcu, na tle z jednej strony Wałów Chrobrego a z drugiej strony Odry ta inauguracja w mediach wypadła rzeczywiście imponująco. Brawo dla spin doktorów! Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda Re: brawo dla pomysłodawców!!! 03.05.09, 22:36 siły wyższe.. znaczy, Duch Święty ich natchnął.. ciekawe tylko, co natchnęło taką Sobecką do olania prezesa i jego spindoktorów... ani chybi Duch Bardziej Święty, bo bliski Łojca Dyrechtora dyżurnym sztabowcom pisu bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Cyrk dla ciemnego ludu przyjechal :D IP: *.ipspace.xilinx.com 03.05.09, 22:42 az zaluje, ze nie bylem zrobic sobie zdjecia z kurskim. nieczesto sie zdarza taka okazja. i te slogany, propaganda, i naiwniacy lapiacy kazde slowo. a pis sie wytlumaczyl na tym wiecu dlaczego nic nie zrobil ze stocznia w czasie 2 lat swoich rzadow? to chyba byla pierwsza "obrona" polskich interesow przez bezruch. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cyrk dla ciemnego ludu przyjechal :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:47 Gość portalu: ZED napisał(a): > az zaluje, ze nie bylem zrobic sobie zdjecia z kurskim. nieczesto sie zdarza > taka okazja. > i te slogany, propaganda, i naiwniacy lapiacy kazde slowo. > a pis sie wytlumaczyl na tym wiecu dlaczego nic nie zrobil ze stocznia w czasie > 2 lat swoich rzadow? to chyba byla pierwsza "obrona" polskich interesow przez > bezruch. :) POczekaj na efekty rządów swoich idoli, na razie na naiwniacy dali się nabrać na ich lep cuduff Ech, ZED, ty bezmyślna katarynko na usługach platfusów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Cyrk dla ciemnego ludu przyjechal :D IP: *.ipspace.xilinx.com 03.05.09, 23:32 ja efekty juz widze. pierwszy i najwiekszy jest taki, ze pis nie ma nic do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
tateti :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 03.05.09, 23:35 W przeciwieństwie do ciebie :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) IP: *.ipspace.xilinx.com 03.05.09, 23:59 ja mam tyle do powiedzenia co kazdy obywatel. mam jeden glos, tak jak kazdy w demokracji. za to twoja partia chce miec jeden glos zamiast 38mln i mowic tym 38mln co maja myslec. na szczescie to juz jest dalekie od realizacji. btw zapisalas sie juz oficjalnie do pis czy chcesz miec deske ratunku jak ten okret pojdzie na dno? Odpowiedz Link Zgłoś
pogodny_sz PiS "genetycznie" nie nadaje się do EU 07.05.09, 18:29 Spójrzmy na to trzeźwo. PiS z założenia nie nadaje się do Europarlamentu. Ludzie z ciągłą psychozą walki z wszystkim czy wszystkimi mogą nam tam tylko zaszkodzić. Nie jestem politykiem, ale mam znajomych europosłów, także z innych krajów. Ich opinia jest jednoznaczna - takie partie jak PiS mogą ewentualnie osiągnąć coś w parlamencie krajowym (Sejm), jeżeli znajdą dosyć oszołomów, którzy zagłosują na nich na tyle, żeby dać im większośc. Ale w Parlamencie EU żadna partia z jednego kraju nie ma szans na większość. Tu trzeba umieć się dogadywać, negocjować. Tego "kaczy przychów" niestety nie rozumie dlatego jeśli w Sejmie nie może się z nikim dogadać, to tym bardziej nie mają na to szans w Brukseli/Strasburgu i mogą nam tylko tam zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vox Aleś komplement PiSowi zasunął... IP: *.chello.pl 07.05.09, 18:55 W języku PO "dogadywanie się" oraz "negocjowanie" wymawia się "tak, tak, tak, tak, tak" albo "zgadzam się, zgadzam się, zgadzam się". Ta opinia twoich "znajomych europosłów także z innych krajów" o pisowcach to z twojej strony niezamierzony komplement i dowód na to, że tylko oni dbają o polskie interesy. Czy np. Niemcy będą chwalić Kaczora, który im się twardo postawi czy też Tuska, któremu miękną drżą kolana gdy widzi Merkelową? Normalne, że pochwalą wygodniejszego dla nich polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Re: PiS "genetycznie" nie nadaje się do EU 07.05.09, 19:41 mnie najbardziej zdumiewa to, że im więcej przeciwników unii w jakiejś partii tym więcej z niej chętnych do stołków w europarlamencie. Wallenrody jakieś, same Wallenrody pewnikiem. A już ten solaryjny "miszczu" boksu to chciałby nawet dożywocie w brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Re: brawo dla pomysłodawców!!! 07.05.09, 19:36 wypadła rzeczywiście > imponująco. Brawo dla spin doktorów! Brawo, brawo, brawo w sobotę na Wałach same wały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Skoro PIS zaczyna kampanię w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:00 to znaczy ze bardziej ceni sobie to miasto niz inni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Skoro PIS zaczyna kampanię w Szczecinie IP: *.chello.pl 03.05.09, 22:09 byłem zupełnie przypadkiem na spacerze z rodziną na Wałach a tu taka impreza, mimo że krótka to naprawdę z pompą zrobiona, nawet z ich liderem w tych wyborach Markiem Gróbarczykiem rozmawialiśmy - w sumie inteligentny i konkretny facet, szczególnie na tle tego szczekacza p. Nitrasa. Nie głosowałem na PIS (z racji 3 lat za granicą) ale teraz zagłosuje na Gróbarczyka , tym bardziej że poczytałem o nim na jego stronce - polecam: www.marekgrobarczyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin W koncu jakas impreza z jajami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 22:24 Byłem, widziałem i było naprawde nieźle. Głosowałem na PO. Wierzyłem w "europejskość" tej partii. W najbliższych wyborach zagłosuje na PiS. Nie zgadzam się na ch***two Nitrasa, radnego Majdana, narkomanów z PO i mieszkanie Krzystka. Nie zgadam się na przemądrzałość Marcinkiewicza.Nie zgadzam się na ustawione przetargi w Urzędzie Marszałkowskim. Nie zgadzam się tez na prymitywizm Palikota i Niesiołowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED komentarz sponsorowany.. komentarz sponsorowany... IP: *.ipspace.xilinx.com 03.05.09, 22:44 chlopaki, dajcie sobie spokoj z tymi reklamami. te pompatyczne przemowy to fajnie na waszych reklamowkach wychodza. a w rzeczywistosci jestescie banda frajerow jakich malo bylo w ostatnim XX-leciu i nie przykryje tego propaganda ani makijaz. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 "bo bardziej kochamy Polskę" - mówi Kurski 03.05.09, 22:21 Pan Kurski przekonuje... "bo bardziej kochamy Polskę". Bo my jestesmy bardziej lepsi... lepsiści. Wszyscy sobie geby wycieraja sztandarem i Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: "bo bardziej kochamy Polskę" - mówi Kurski 03.05.09, 22:40 cały problem wszelkich ideologii partyjniackich, gdy znajduja sie tacy, ktorzy próbuja rozstrzygac, ze sa tacy, ktorzy bardziej i tacy którzy mniej... czyli zaczyna sie na wstepie dzielic Polaków! Nie panie Kurski - ja bardziej kocham Polske niz Wy! I co? To moze tych co mniej kochaja Polske zapakowac w pociagi i na Madagaskar... Dziel i rządź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED ale Polska nie kocha ich IP: *.ipspace.xilinx.com 03.05.09, 22:45 dobrze piszesz andreasie. popre cie w tym co mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: ale Polska nie kocha ich 04.05.09, 01:11 Polska kocha Polaków, Polacy kochaja Polske, ale nie wszyscy Polacy kochaja innych Polaków... Czasami niektotzy traktuja Polske, jak dziewke, ktora tylko chca wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Re: "bo bardziej kochamy Polskę" - mówi Kurski 07.05.09, 19:44 andreas.007 napisał: > Pan Kurski przekonuje... "bo bardziej kochamy Polskę". > > Bo my jestesmy bardziej lepsi... lepsiści. > > Wszyscy sobie geby wycieraja sztandarem i Polską. > Dzień świra ponadczasowy. Smutne ale jak widać opcji nie ma. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: "bo bardziej kochamy Polskę" - mówi Kurski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 20:05 Witam. Panią/Pana-Zendafum,taaak,a dzień świstaka to jest to,czyżby?. Odpowiedz Link Zgłoś
tateti bardzo adekwatny komentarz pani Jacyny-Witt 03.05.09, 23:27 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=5&bpm=20&blog=273&lg=1 Ciekawe gdzie zrobi swoją inaugurację PO, czyżby przed zlikwidowaną przez nich stocznią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED serio goska, musialas sie zareklamowac? IP: *.ipspace.xilinx.com 03.05.09, 23:35 i jeszcze ten tekst o migalskim? przeciez ten czlowiek dwa lata udawal niezaleznego eksperta w mediach, a na koniec okazalo sie, ze bedzie kandydatem pis. NIEZALEZNEGO POLITOLOGA! malo kto w srodkowiskach akademickich zrobil z siebie taka dziwke. Odpowiedz Link Zgłoś
tateti podbijaj 03.05.09, 23:36 POdbijaj i reklamuj dalej :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Lena Kolarska - Bobińska? 03.05.09, 23:39 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Niezalaeżny ekspert na listach peło:))))))))))))))))))))))))))) twoja hiPOkryzja POwala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED goska, smieszna z ciebie kobiecina IP: *.ipspace.xilinx.com 03.05.09, 23:49 ta kobieta nie zajmuje sie jedynie komentowaniem w mediach. byla miedzy innymi doradca prezydenta i jest wysoko cenionym specjalista. jej miejsce na listach jest jak najbardziej uzasadnione bo tacy ludzie sa potrzebni w parlamencie. migalski, jest politologiem, w mediach, pod plaszczem bezstronnosci przekonywal ludzi do pis, a na koniec okazalo sie, ze jest po prostu ich propagandzista. jakos Lena Kolarska-Bobińska nie robila reklamowe wyborczych dla PO, a migalski dla pis tak (za co przegrali w sadzie i musieli przepraszac). nie przypominam sobie by parlament potrzebowal specjalistow od propagandy (za to pis potrzebuje ich nieograniczone ilosci, tobie w kampanii tez by sie przydali bo jak na razie slabo ci idzie). chcesz mowic o mojej hipokryzji? twoj nowy idol to jest wlasnie przyklad takiego zachowania. a teraz pis, za dobre sprawowanie, dal mu stolek w parlamencie. chcesz porownywac kto nadaje sie do eu? poczytaj zyciorysy: pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Migalski pl.wikipedia.org/wiki/Lena_Kolarska-Bobi%C5%84ska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Marcinkiewicz idiotą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 06:34 nie dość że ciągle szuka na forum jakiejś Goski, zrobił kampanię wyborczą za 20 tys zł to jeszcze nie wie o czym pisze?a wasz Majdan to wybitny specjalista od Euro?wstydź się razem z tym twoim papierem toaletowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Marcinkiewicz idiotą? IP: *.ipspace.xilinx.com 04.05.09, 08:54 bedziesz w kazdym poscie pisal o papierze toaletowym? fetysz jakis? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Marcinkiewicz idiotą? 04.05.09, 09:17 będziesz w każdym poście wychwalał PO ? fetysz jakiś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Marcinkiewicz idiotą? 04.05.09, 20:45 oczywiscie, rozgryzles mnie. masz mnie jak na talerzu. robie to bo mnie to jara ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Re: Lena Kolarska - Bobińska? 04.05.09, 15:14 tateti napisała: > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > Niezalaeżny ekspert na listach peło:))))))))))))))))))))))))))) > twoja hiPOkryzja POwala Z tym literowaniem "PO" to rozumiem, taka inteligencja maniera czy tylko efekt kaczej grypy? Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: Lena Kolarska - Bobińska? 04.05.09, 19:45 To taka zabawa, gdyby PO było poważną partią to można ich poważnie traktować, ale, że są POważni inaczej to nazwa peło jest jak najbardziej pasująca. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Gwiazdy PiS na inauguracji kampanii 03.05.09, 23:38 strach przed powrotem do władzy tych nawiedzonych psycholi i szkodników jest tak duzy że żadne słoneczne wiece, spin doktory i inne oszczercze spoty czy wynalazki im nie pomogą, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
tateti PO w miejscu ZOMO 03.05.09, 23:41 Na razie mamy system totalitarny zafundowany przez Tuska i Schetynę w którym do robotników strzela się gazem. POwrót do przeszłości, chłopcy z peło stanęli w miejscy ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED a co w miejscu twojego mozgu? IP: *.ipspace.xilinx.com 03.05.09, 23:51 i ty chcesz byc prezydentem a takie bzdury piszesz. moze zaniesiesz zwiazkowcom troche opon i kamieni by mieli czym rzucac w policje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Re: a co w miejscu twojego mozgu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 06:35 PO zlikwidowało stocznię sczecińską a o Nitrasie mówią że jest papierem toaletowym i wszyscy ryczą z niego ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: pis w miejscu pzpr 03.05.09, 23:52 tateti napisała: > Na razie mamy system totalitarny zafundowany przez Tuska i Schetynę > w którym do robotników strzela się gazem. POwrót do przeszłości, > chłopcy z peło stanęli w miejscy ZOMO. jakoś nikt w polsce oprócz nawiedzonych i sfrustrowanych oszołomów ( równiez na tym forum) tego nieodczuwa ,odczuwa za to i sie boi powrotu macierewiczów ,bandytów lipców ,rydzyków czy towarzyszy kaczynskich , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur PO w miejscu ZOMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 06:37 ja się nie boję powrotu PiS,ja się boję systemu totalitarnego który zgotowało nam PO.Systemu jednopartyjnej władzy z opozycją w podziemiu,pałowaniem ludzi na ulicach a tak to powoli wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: PO w miejscu ZOMO 04.05.09, 08:36 Gość portalu: lemur napisał(a): > ja się nie boję powrotu PiS,ja się boję systemu totalitarnego który > zgotowało nam PO.Systemu jednopartyjnej władzy z opozycją w > podziemiu,pałowaniem ludzi na ulicach a tak to powoli wygląda mediami wychwalającymi Jedynie Słuszną, w których nie poczytasz o likwidacjach, złodziejstwie, korupcji, stołkach... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 masz racje Piotrze... 03.05.09, 23:49 Zgadzam sie z Toba, masz racje... Nam juz nic nie pomoże "żadne słoneczne wiece, spin doktory i inne oszczercze spoty czy wynalazki im nie pomogą przed bandami "nawiedzonych psycholi i szkodników"... Zniszcza wszystko... znikąd ratunku, znikąd pomocy, S.O.S. S.O.S. Ratunku! Ratunku! Na pomoc ginącej miłości Nim zamrze w niej puls pocałunków I tętno ustanie zazdrości Ratunku! Ratunku! Na pomoc ginącej miłości Nim zbraknie jej głosu i łez S.O.S.! S.O.S.! www.youtube.com/watch?v=9TgfolwSfT0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: masz racje Piotrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 23:59 Bardzo przepraszam SzP A007, Ale co ma -ratunku na pomoc ginącej miłości do bandy nawiedzonych psycholi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: masz racje Piotrze... 04.05.09, 00:03 no, bo moze to efekt ginacej miłosci, a o tym przeciez mówił pan Kurski, że on i oni bardziej kochaja Polske... to moze, to ginaca miłośc i trzeba S.O.S. ratunku pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: masz racje Piotrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 00:22 Dzień dobry SzP Andreasie. Miłego wieczoru. Jeżeli o taki efekt chodziło to co innego,a to przepraszam. Na S.O.S to ....... ,kiedy jednostki są pod wodą,ale może się mylę ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: masz racje Piotrze... 04.05.09, 00:25 no to akurat dobry moment, bo zdaje sie toniemy... byc moze wlasnie z mniejszego, a moze nawet braku kochania Polski - co zauważa pan Kurski, a wiec razem S.O.S ratunku na pomoc ginącej miłosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: masz racje Piotrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 00:29 SzP Andreasie Zgoda odnośnie S.O.S czyli ratunku na pomoc ginącej....... ,ale może bez profanowania "miłości",szkoda tak wzniosłego uczucia dla polityki ..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: masz racje Piotrze... 04.05.09, 00:36 o bardzo przepraszam czyzby tu było bardziej odpowiednie slowo z tak zwanej ulicznej włoszczyzny mówiace o odbywaniu stosunku do Polski, czyli wlasnie polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: masz racje Piotrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 00:52 SzP A007 Politycy w "miłości i z miłości" do Polski,pozostawili tylko -w,i,z, a tzw."miłość" a kto ją tam "widział",miłość nie przynosi im dochodów-jest dla nich-bezproduktywna,niestety ich nie "uskrzydla", ani nie przenosi..... .Z "włoszczyzny" zdecydowanie wolę seler i marczewkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: masz racje Piotrze... 04.05.09, 00:59 bo polityka, to nie je bajka, to je bitwa, a dla niektórych, to je banie... bo banki dostaja! ;) Dobranoc, a upraszam usilnie sie o ocene moich ostatnich fotek... a co mnie sie nalezy, jak psu buda. ;) fotoforum.gazeta.pl/72,2,781,94811190.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: masz racje Piotrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 01:14 :))))) Polityczne bańki i owszem-mydlane z szarego mydła. Dobranoc-skuterek i owszem,owszem-niczego sobie,a za przeproszeniem to-to czarne co udaje mewę to jaka "rasa"? :))))) i krewetek zabrakło :))))) Miłego wieczoru,przeprzszam poczytam grobowiec i kawka,bez krewetek z rusztu-muszę wreszcie "złapać" odrobinę czasu i po nie pojechać :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: masz racje Piotrze... 04.05.09, 01:25 po dokonaniu powiekszen znacznych, stwierdzam, ze to czarne co udaje mewe, to kaczka. No, i próbowałem uciec od polityki, a tu prosze... sie nie da. A ja zaliczyłem krewetki, ale i sandaczyka na miejscu, co tez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: masz racje Piotrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 01:39 :)))) Powiada Pan,że kaczka,ymmm .....,chyba kaczka nadziewana....., zdecydowanie kaczki mi to "coś" nie przypomina,ale to pana dzieło.... Chińskim targiem-niech i będzie to kaczka oczywiście nie z rusztu... Powinien ktoś napisać książkę kulinarną, "w kuchni bez polityki,ani rusz" ..... :))) Dobranoc ja jako nocny "marek" popodziwiam wreszcie padający deszcz z książką i kawą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasola I znowu ten kretyn jojo brudziński IP: *.fn.pl 03.05.09, 23:55 panom z PIS-uaru to ja dziękuje. Szczególnie jojo brudziński zasłużył się dla regionu podczas dwuletnich rządów PIS-uaru zawiązując koalicje z sld. Gęby pełne frazesów aby tylko dorwać się do szmalu. PIS-UAROWI NIE! KAPCIOWY BRUDZIŃSKI DO DOMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macrac1068 gorącym żelazem wypalimy tę pomyłkę polityczną IP: *.chello.pl 04.05.09, 00:57 podobnie jak w TV nie pokazano do kogo właściwie mówiła "mała gruba dziewczynka" tak i w tej notce nie napisano ilu było chętnych do posłuchania tych opowieści z mchu i paproci. A było wieeelu sympatyków-jakieś 35 osób w porywach do 40 (licząc z tymi przechodzącymi z lodami). Równie wspaniale i odpowiednio nawiązuje wielki plakat PIS na dawnym budynku DANY: do wyburzenia.A ten dzisiejszy przejazd z flagami ulicami miasta: 12 samochodów osobowych;średnio w każdym 4 osoby to daje....całkiem spore grono ok.50 osób :)) - damy radę wyciąć toto w pień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur nie dacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 06:38 bo poza tym że was więcej,bo stołków do razdania trochę macxie to wasz POtencjał intelektualny na POziomie papieru toaletowego i mijsca gdzie się go uzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: nie dacie IP: *.chello.pl 04.05.09, 06:57 No ale przecie papier toaletowy się rozwija. Więc jakaś szansa na rozwój jest. Odpowiedz Link Zgłoś
chaot my tworzymy frakcję z partią Margaret Thatcher 04.05.09, 08:36 szkoda, że jeszcze nie dodał, że Thatcher zniszczyła ruch związkowy w Wielkiej Brytanii, do której PIS się tak chętnie odwołuje. Może nie każdy pamięta strajki górników, stoczniowców itd w latach 80-tych. A nasza Solidarność... tak solidarność przez małe s. O nich miał piosenkę zespół Miki Mousoleum Brytyjscy górnicy nie mieli już sił Przez prawie rok walczyli o swe prawa Brytyjscy górnicy nie mieli już sił, bo walka z polskim węglem to nie łatwa sprawa Żelazna Lady zaciera ręce Śląskie Pierony są uparte w pracy I włażą z węglem w dupę pani Thatcher, by pomóc załatwić jej, swych brytyjskich braci Proletariusze wszystkich krajów, łączcie się ! Niech żyje robotniczy internacjonalizm ! Patrzcie i uczcie się, jak kapitalistów wspomaga socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś
erykxvi Gwiazdy PiS na inauguracji kampanii 04.05.09, 11:05 Znów gomółkowska propaganda PiS. Kto po 64 latach myśli jeszcze o zmianie granic ? Jak PiS chce reprezentować Polskę w Europie, robiąc z naszego sąsiada wroga ? Oni faktycznie wyczerpali repertuar, została im jeszcze tylko walka ze stonką (ale zrzuconą przez niemców...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Gwiazdy PiS na inauguracji kampanii IP: *.chello.pl 04.05.09, 11:29 O słodka niewiedzo... O błogosławione nieuctwo, brak zainteresowania historią i zwykłe chciejstwo.... Problem jest taki, że faktycznie PO i pani Steinbach (oraz jej kompanioni) należą do jednego europejskiego ugrupowania EPL. Warto zamiast sloganów o Gomułce mieć świadomość jakie były zapisy w Niemieckiej Konstytucji, jak przebiegały rozmowy Kohl - Mazowiecki, jak skonstruowany przez tą dwójkę został traktat polsko - niemiecki. Jeżeli taką wiedzę się posiada, można rozpocząć dyskusję. Jeśli tej wiedzy nie mamy - będziemy szczęśliwi i przeświadczeni, że wszyscy naokoło kochają Polskę i Polków, i cały czas poświęcają jedynie myśleniu jak temu dzielnemu narodowi zajmującemu tereny między Odrą i Bugiem zrobić dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar park jurajski 05.05.09, 14:59 a mnie jest tych pisowczyków zwyczajnie,po ludzku-żal...mała grupka dziwnych,zakompleksionych ludzi,otumaniona nienawiścią i zatrzasnięta w ciasnym,dusznym pomieszczeniu...spoceni,przerażeni i kąsający wszystko co ich przerasta.są jak dinozaury...skazani na wymarcie i nawet nie rozumieją dlaczego.kompletnie i z każdym dniem bardziej poza rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinozaur Re: park jurajski czyli absztyfiaknt i SD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 15:22 To raczej jakbym ciebie widział absztyfikant,kąsasz,spocony,z stami,przerażony utratą dochodów i świadomy własnej słabości. A PIS ma się dobrze i jego wyborcy w granicach 30% także.Zdobądź chociaż 1% razem z tym swoim Piskorskim to porozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: park jurajski czyli absztyfiaknt i SD 06.05.09, 15:49 popatrz córeczko,oto dinozaur.brzydki,brudny i nieładnie pachnie,ale to nie jego wina.wiesz,dziecko one już takie są....szczerzy kły nie dlatego,że chce cię ugryźć,tylko dlatego,że się boi.zróbmy mu zdjęcie,będziemy miały pamiątkę....wiesz,dinozaury długo jż nie pożyją...szkoda ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gwiazdy PiS na inauguracji kampanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.09, 16:55 ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Gwiazdy PiS na inauguracji kampanii 05.05.09, 14:42 no cóż,każdy ma takie gwiazdy,na jakie zasługuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Gwiazdy PiS na inauguracji kampanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.09, 14:51 ciebie rajcuje tylko jedna gwiazda, ale za to wybrana Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Gwiazdy PiS na inauguracji kampanii 06.05.09, 15:44 Gość portalu: ccc napisał(a): > ciebie rajcuje tylko jedna gwiazda, ale za to wybrana taaa.doda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.garden Panowie z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 17:09 U mnie straciliście już tak wiele za swoje nieudacznictwo i głupotę, że mojego głosu nie dostaniecie. Zresztą aktywistom PiS wcale o wygraną w wyborach czy o jakies naprawdę zmiany moim zdaniem nie chodzi ale o te dietki. Wystarczą dla tego wąskiego grona. PO i SLD ma więcej gąb do wykarmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Panowie z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 23:42 a panie? Odpowiedz Link Zgłoś