angrusz1 Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk ... 19.06.09, 08:03 Niech udowadnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaćpany Re: Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczu IP: 62.69.217.* 19.06.09, 08:13 "- Podpisałem to oświadczenie dwa i pół miesiąca temu - powiedział nam Atamańczuk. - Przemyślałem wszystko i doszedłem do wniosku, że nie mogę zawieść swoich wyborców. Jeden incydent nie może przekreślić mojego życia. Udowodnię, że zasłużyłem na ten mandat." nasz człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema Re: Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczu IP: *.kalisz.mm.pl 19.06.09, 08:15 Próba momentami merytorycznego tonu tej dyskusji mnie przeraża. O czym ny mówimy? O drobnym narkomanie co zostaje posłem? Wybrańcem narodu? Nie nadawałby się na nauczyciela, strażaka, policjanta, urzędnika, żołnierza, lekarza, adwokata, a może byc posłem? To degregolada moralna Platformy. To co ta partia uczyniła z życia społecznego w Polsce jest straszne. Mordercy, gwałciciele i pedofile wstępujcie do PO - to będzie dla Was Platforma do waszych działań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: dzięki, jerema IP: *.chello.pl 19.06.09, 08:18 dzięki że są jeszcze myslący normalnie ludzie, bo ogólny ton komentarzy w stylu "no i dobrze!, może wywalczy legalizację trawki!" mnie przeraża! Gość portalu: jarema napisał(a): > Próba momentami merytorycznego tonu tej dyskusji mnie przeraża. O > czym ny mówimy? O drobnym narkomanie co zostaje posłem? Wybrańcem > narodu? Nie nadawałby się na nauczyciela, strażaka, policjanta, > urzędnika, żołnierza, lekarza, adwokata, a może byc posłem? To > degregolada moralna Platformy. To co ta partia uczyniła z życia > społecznego w Polsce jest straszne. Mordercy, gwałciciele i pedofile > wstępujcie do PO - to będzie dla Was Platforma do waszych działań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szimurina Re: dzięki, jerema IP: *.elblag.vectranet.pl 19.06.09, 08:25 to idź żłopać wódę dalej jak cię to przeraża! Ustawa sprzed 2000 roku byłą bardzo dobra! A teraz wsadzają do aresztu za jointa a nawet mniej i toczą się ważne sprawy w sądach za posiadanie 0,027 grama konopii! Byłeś za granicą w jakimś europejskim państwie? Odpowiedz Link Zgłoś
jurasmysz Re: dzięki, jerema 20.06.09, 15:06 Spróbuj wyjechac z Holandii z zakupionymi "legalnie" jointami i jechac przez Niemcy. Moze wtedy kazdy zobaczy lagodny sposób traktowania obywateli przez prawo w Polsce. Chcialbym zobaczyc takiego gostka, gdy próbowal by sie zblizyc do jakiejs listy wyborczej, jakiejs partii! Nie jestem za zamykaniem ludzie w wiezieniu za posiadanie, tylko za konsekwencje. Jestes narkomanem, twój problem, ale np. prawo jazdy, prawo posiadania broni etc. powinienes zapomniec. Cos za cos. A liczyc na wybór przez jakas partie ...........zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczu 19.06.09, 08:26 Gość portalu: jarema napisał(a): > Próba momentami merytorycznego tonu tej dyskusji mnie przeraża. To co napisałeś poniżej wyraźnie pokazuje, że jesteś oszołomem więc nie dziwi przerażenie próbami merytorycznej dyskusji. > O czym ny mówimy? O drobnym narkomanie co zostaje posłem? Wybrańcem > narodu? Nie nadawałby się na nauczyciela, strażaka, policjanta, > urzędnika, żołnierza, lekarza, adwokata, a może byc posłem? To > degregolada moralna Platformy. Dlaczego akurat Platformy? W swoim oszołomstwie przegapiłeś drobny fakt, że zmuszono go do podpisania oświadczenia. > To co ta partia uczyniła z życia > społecznego w Polsce jest straszne. Nie. Straszne są twoje poglądy zniekształcone przez propagandę jakiejś innej partii. Chyba, że będziesz potrafił wykazać straszność "tego co ta partia uczyniła" :D > Mordercy, gwałciciele i pedofile > wstępujcie do PO - to będzie dla Was Platforma do waszych działań! Jednak jesteś skończonym idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Czas powiedzieć stop wszelkim religijnym oszołomom 19.06.09, 08:18 Jak pokazuje życie, więcej z tej religii wynika tragedii niż pożytku. Są badania dowodzące, że nie istnieje większa różnica w moralności wierzących i ateistów, tyle że ci pierwsi jak widać mogą stale usprawiedliwiać swoje zbrodnie i przewinienia "tradycją religijną" i jeszcze znajdą poklask u sobie podobnych ciemniaków. Ksiądz zgwałki dziecko - sprawa zatuszowana, ojciec muzułmanin dźga nożem córkę - tradycja. Ciekawe dlaczego kiedy jeden człowiek opowiada bajki to jest szaleńcem, a kiedy milion ludzi gada bzdury i jeszcze zaszczepia je swoim i cudzym dzieciom, to są to ludzie "wierzący" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrzydliwie załgan Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk .. IP: *.mofnet.gov.pl 19.06.09, 08:27 Atamańczuk...to ten który zaopatruje Niesiołowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczu IP: *.interblock.pl 19.06.09, 08:30 Religia jest źródłem wszelkiego zła. Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Teraz na miejscu Atamańczuka wykorzystałbym .. 19.06.09, 08:54 tą "popularność" którą się cieszy. Zobaczymy co z nią zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz111 Do bandy zajętych sobą nierobów dołączy ćpun... 19.06.09, 08:56 A to Polska właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Do bandy zajętych sobą nierobów dołączy ćpun. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:02 A gdzie byli "działacze społeczni" PełO, kiedy Nitras i Łuczek w pierwszych dniach kadencji rozbili służbowy samochód na trasie zamkowej? Przecież już wtedy było wiadomo, że to całkowicie nieodpowiedzialny element! www.youtube.com/watch?v=SbfkezMuLRk Późniejsze historie Nitrasa, Łuczaka i Atamańczuka to tylko kontynuacja zdegenerowania życia publicznego w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Narkomani głosują na Platformę IP: *.chello.pl 19.06.09, 09:07 Sądząc po ilości wpisów narkomanów w tym wątku, za pomocą Cezarega A. Platforma Obywatelska zdobyła kolejny segment wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Narkomani głosują na Platformę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:12 www.tuskwatch.pl/images/haj2_small.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Narkomani głosują na Platformę 19.06.09, 09:13 Gość portalu: Rex napisał(a): > Sądząc po ilości wpisów narkomanów w tym wątku, za pomocą Cezarega > A. Platforma Obywatelska zdobyła kolejny segment wyborców. Czy dla ciebie narkomanem jest każdy kto zapali trawkę? Gratuluję samodzielności myślenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Narkomani głosują na Platformę 19.06.09, 10:18 Gość portalu: Rex napisał(a): Narkomani głosują na Platformę > Sądząc po ilości wpisów narkomanów w tym wątku, za pomocą Cezarega > A. Platforma Obywatelska zdobyła kolejny segment wyborców. A swoich zwoleników - narkomanów zdobywała narkotykami kupowanymi w Kancelarii Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:09 Ćpun z PO w sejmie RP.Teraz dopiero będą donaldowe cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczu 19.06.09, 09:11 Gość portalu: marycha napisał(a): > Ćpun z PO w sejmie RP. Zauważyłaś marysiu, że posłowie PO wymusili na nim podpisanie oświadczenia czy może nie za bardzo pasowało to do twojej wizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy34 Re: Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:19 zajaraj będziesz szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk ... 19.06.09, 09:22 Jak w piosence: "... nie dziwi nic". Skoro Pan Premier popalał "maryśkę" (jak sam przyznał), to po alkoholowym dilerze z listy PO, z tej samej listy może być posłem i diler narkotykowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:27 A może to konsekwentna strategia promocyjna Sławomira N. www.youtube.com/watch?v=FniBV3l0Cus Odpowiedz Link Zgłoś
makalaka a vodka? 19.06.09, 09:33 przeciesz na kazdym zlocie partii kazdej leci vodka, bylem kiedys na sld konferencji sluzbowo(kamerzysta) i widzialem jak sie leje vodka, nawaleni politycy mnie przerazaja, i widzimy jak zadza, TRAWA DO SEJMU!!!!!!!!!! co najmniem mieliby wiekszy takt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Znam Atamana osobiście. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 09:38 Powiem krótko - to jeden z bardziej przyjacielskich, szczerych i otwartych ludzi jakich znam. Bardzo dobry kolega, szkoda tylko że poszedł w politykę. Szmaciarze ze szczecińskiej Platformy nie sięgają mu do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
cannabeee78 pysznie moze wkoncu ktos zrobi cos ws legalizacji 19.06.09, 09:44 nadchodzi czas legalizacji a krzyzys gospodarczy moze nam tylko pomóc ! Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk .. 19.06.09, 10:02 Ale chłopaki tam nie mieli tylko marihuany ale również amfetaminę co prawda w niewielkich ilościach ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżej Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 10:08 Polityka to też narkotyk - uzależnia od władzy, a kto ma władze temu g*wno zrobią. ...i myśle, że ten cytat opisuje stan dzisiejszej polityki: "Kradnij i kłam,ze to nie ty tylko ktoś inny a nawet wtedy kiedy cie złapią za rękę powiedz im, że to nie twoja ręka" Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia.marta Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk .. 19.06.09, 10:19 WSTYD. Szczecisraanie, którzy głosowali na Nisrasa są niepełnosprawni umysłowo!! Oto kolejny dowód, że społeczeństwo polskie ma zerową wiedzę na temat programów wyborczych poszczególnych partii, a swój głos oddają (jeśli takowy oddają) pod wpływem impulsu. CHYBA lepiej by było gdyby ci ludzie zostali w domu, bo ich głos to tylko dowód na głupotę mieszsrańców Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Tusk ćpun jest premierem Cezary trzymaj się ! 19.06.09, 10:20 Pan premier ćpun się przyżnał to ćpun nie może być posłem ?. Tożto by była jawna niesprawiedliwość ! Ciekaw jestem kiedy się nasze słońce Peru przybije do maltretowania starej po pijaku 1988 ( u nas to tajemnica poliszynela)że premier leczył się w AA Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Tusk ćpun jest premierem Cezary trzymaj się ! 19.06.09, 10:41 > Pan premier ćpun się przyżnał to ćpun nie może być posłem ?. Według twojej logiki Kaczyńscy są alkoholikami :D Brawo! > Ciekaw jestem kiedy się nasze słońce Peru przybije do maltretowania > starej po pijaku 1988 ( u nas to tajemnica poliszynela)że premier > leczył się w AA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkołyk edukacja legalizacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 12:15 Parę lat temu był wywiad z posłem Markiem Kuchcińskim. Też się przyznał do palenia. Jest z pisu. Jaro Kaczyński nie wiedział,że konopie indyjskie to marihuana.Adaś Bielan chodził na imprezy techno, raz nawet zabrał Jarka. Niestety Jarkowi się nie podobało.Nie wiem czy Bielan ćpał, ale wiem co się dzieje na tych imprezach.80% imprezowiczów je dropsy. a imprezy są na 300-10000 osób jeżeli od palenia robia się dziury w mózgu to poproszę link do zdjęć z tomografi głowy. 1. mózg jest plastyczny i może sie regenerować 2. udowodnijcie, że dziury są od marychy a nie od kleju, alkoholu, spalin, moze sa genetyczne, od chorób... Maryche mozna opodatkować. Korzyści. kolejna nisza do działalności gospodarczej wzrost turystyki dochody z akcyzy wzrost konkurencji dla alkoholu? skutki uboczne: jeżeli istnieją to już społeczeństwo ich doświadcza. Poza tym, jeżeli zgadzamy się na skutki uboczne alkoholu i tytoniu i staramy sie je minimalizować to z marychą jest o wiele mniej problemów. Jedyny problem z Cezarym to to że chciał prowadzic auto po spożyciu. chciał dać łapówkę? Gdyby było legalne to by nie musiał sie ratować. Pozatym gdyby wąchał klej to nic by mu nie mogli zrobić. jest legalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Jeden "lepszy" od drugiego IP: *.globalconnect.pl 19.06.09, 10:41 jak to w PO Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Jeden "lepszy" od drugiego 19.06.09, 10:43 Gość portalu: wojtek napisał(a): > jak to w PO I w PiS :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 10:52 Wstyd Atamańczuk! Protest! Odpowiedz Link Zgłoś
kitzai Nitrasa w Sejmie zastąpi bohater afery z jointami 19.06.09, 10:55 brawo, na prezydenta go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Zatrzymany za posiadanie narkotyków Atamańczuk .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 10:59 Dziwi mnie to że dziwicie się Atamanowi że tak postąpił. Czy naprawdę byliście aż tacy naiwni że wierzyliście jego słowom ? Zostać posłem to jego jedyna szansa by ustawić się jakoś w życiu a ludzie jak to ludzie pokrzyczą a później zapomną :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinup wyborcy sa za glupi zeby rozumiec cokolwiek 19.06.09, 11:04 z tego, co sie dzieje w ich kraju. a frekwencje wyborcze sa dowodem na czasowe uposledzenie funkcji ruchowych 80% polakow, ktorzy zwykle nie sa w stanie dotrzec do komisji wyborczej. co to za panstwo, gdzie osobnik wyrzucony z partii moze nadal zostac poslem z jej ramienia??? co to za panstwo, gdzie jedni poslowie obrazaja sie na drugich i tworza wlasna partie, w wyniku czego, w parlamencie zasiada ugrupowanie, ktore NIE ISTNIALO w czasie kampanii wyborczej??? ludzie, przeciez to rozboj w bialy dzien! Jak cos takiego moze budowac porozumienie i sprzyjac dialogowi, skoro zawsze mozna zabrac swoje zabawki i zaczac bawic sie z innymi? Oczywiscie zaden posel nie ma na tyle honoru, zeby odchodzac z partii zdac mandat i poczekac do nastepnych wyborow. tu problemem nie jest joint, tylko absolutny brak klasy u "politykow" i zenujaca pogon za pieniadzem i wladza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Atamańczuk także z zarzutem łapownictwa? IP: *.nitka.net.pl 19.06.09, 11:06 Ci Panowie z GW widzę, że cenzorują informacje. Ciekawe czemu, ktoś w tak szacownej gazecie próbuje ukręcić łeb sprawie. Pan Atamańczuk zgodnie z zeznaniami Policjantów sokonujących kontroli miał proponować łapówkę w zamian za odstąpienie od wykonywania czynności. Również, trzeba świadomie postawić sprawę, że jazda pod wpływem narkotyków jest równie niebezpieczna jak jazda pod wpływem alkoholu. Szybkość reakcji jest zmniejszona o 2 sekundy albo i więcej. WYobraźcie sobie sprawę, gdyby nie zatrzymała ich policja w tym lesie i Atrykuł w jakieś gazecie. 2 ofiary śmiertele w wyku wypadku spowodowanym przez Radnego pod wpływem narkotyków. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Atamańczuk także z zarzutem łapownictwa? 19.06.09, 11:13 Gość portalu: Mirko napisał(a): > Ci Panowie z GW widzę, że cenzorują informacje. A skąd pomysł, że cenzUrują? Słabo widzisz czy coś sobie ubzdurałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Poselska Agencja "Tanie Dranie" 19.06.09, 11:15 Kiedy powstanie Poselska Agencja Tanie Dranie... Drobne wymuszenia, narkotyki i swinstewka... www.youtube.com/watch?v=H7haiWeUNYY Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Odrazajacy drab 19.06.09, 11:20 Kazdy jakos chce zyc i zawsze do przodu... www.youtube.com/watch?v=HvcDhxSQEr0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
cannabis_indica Nitrasa w Sejmie zastąpi bohater afery z jointami 19.06.09, 11:18 Niestety żyjemy w popieprzonym kraju, w którym prawo z chorego robi przestępcę a użytkownika traktuje na równi z dostawcą. Jeżeli p. Atamańczuk serio zajmie się problemem jak kiedyś próbował to robić minister Balicki to ma mój głos w następnych wyborach nawet jeżeli będzie startował z listy Libertasu!!! Odpowiedz Link Zgłoś