Dodaj do ulubionych

A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza

25.06.09, 08:43
fakty.interia.pl/polska/news/czarnecki-i-palikot-najlepsi-polityczni-blogerzy,1328594

A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza bo jedyna. Szkoda że
żadnemu politykowi nie chce się komentować życia publicznego, na
szczęście jest jeden polityk w Szczecinie. Namawiam wszystkich do
blogowania.
Obserwuj wątek
    • Gość: pikuś Daj spokój, Gośka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:53
      Nie wypada sobie robić autoreklamy, to takie żenujące.
      Tateti - to raczej nie sama Jacyna, ale jej mąż albo syn...
      • Gość: Hania Re: Daj spokój, Gośka IP: 194.88.225.* 25.06.09, 10:02
        A ja sadziłam, ze blok Goski redaguje pani profesor Lubińska.
        Jej ( pani profesor) styl i sposób wypowiadania się)
      • anamar żałosne 26.06.09, 11:38
        niestety gosia jest zbyt prymitywna,by zrozumieć,że taką nachalną,prostacką
        autoreklamą robi sobie znacznie więcej krzywdy niż pożytku.wyborcy nie są takimi
        przygłupami,jak wyobraża sobie szczecińska populistka...kompletny brak wyczucia.
    • Gość: czaban Husejko Najlepszejszy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:54
      Najlepszy jest Marszałek Husejko który każdy dzień kończy donosem na
      Jacynę-Witt, Kazanieckiego, Muchę, Kijaka czy też nawet swojego
      kolegę z ławki Drożdża. Blog to może sobie każdy głupi założyć,
      nakłaniam każdego polityka żeby został politycznym konfidentem jak
      nasz bajkopisasz Husejeczko!!
      • Gość: czambuł Re: Husejko Najlepszejszy:) IP: *.viol8r.org 25.06.09, 08:59
        Gość portalu: czaban napisał(a):

> Najlepszy jest Marszałek Husejko który każdy dzień kończy donosem na
        > Jacynę-Witt, Kazanieckiego, Muchę, Kijaka czy też nawet swojego
        > kolegę z ławki Drożdża. Blog to może sobie każdy głupi założyć,
        > nakłaniam każdego polityka żeby został politycznym konfidentem jak
        > nasz bajkopisasz Husejeczko!!

Husejko trzęsie się żeby nie stracić POsadki, bo to śliska POsadka :)))
        A co on bidulek będzie robił jak go POsuną? Nic przecież nie POtrafi :)))))
    • Gość: ziomek Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 11:47
      www.jacyna-witt.pl/
      ja myślę że to z szacunku do wyborcy Jacyna-Witt prowadzi ten blog.
      Dzięki temu po pierwsze prezentuje swoje poglądy a po drugie
      przekazuje pewne informacje. Pozostali albo boją się albo są za
      głupi żeby sklecić kilka zdań
      • Gość: gość Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.chello.pl 02.07.09, 16:37
        zgadzam się z tym. To fajna babka. tak trzymać
    • kotbehemot6 Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) ))))))))))))) 25.06.09, 11:51
      Chromolisz. Na blogu Jacyny nie można zamieścic komentarzy, a to kwnresencja
      radochy z pisania blogu, i dla blogującego i dla internautów.
      U MJW mamy ołtarzyk zachwytu nad własną osobą.
      • Gość: mówiąc siemasz Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) ))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:03
        to jest ogromna radocha jak ktoś ci wpisze na blogu "behemot ty
        pedale"
        • kotbehemot6 Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) )))))))))) 25.06.09, 12:08
          owszem . Nie boje sie krytyki, a konstruktywan krytyka jest bardzo cenna.
          Co do wpisu zacytowanego przez Ciebie- to pewnie pomyślalłbym sobie o niskim
          poziomie wpisującego,a pedalem byc nie moge , choćby z tego powodu,ze jestem
          kobietą. A swoją droga jak rozumiem,ów wpis miał być obraźliwy...czy mogę
          wiedziec co masz pzreciwko osobom homoseksualnym??????
          • prawdziwy-partyzant Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) ))))))))) 25.06.09, 12:11
            zatem behemoth jesteś pedałem i piz.ą.
            i ogólnie pozdrówka

(ale frajda!!!!)
            • kotbehemot6 Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) )))))))) 25.06.09, 12:15
              Bardzo odkrywcze. gartuluje poczucia humoru wysokich lotów- szkoda,że na inne
              cię nie stac a moze nie możesz. Jakos nie dziwi. Pzwól,ze potraktuje cie zze
              zrozumieniem , tak jak traktuje sie osoby ulomne
              • Gość: ciapciak Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) ))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:52
                takie własnie komentarze

- jesteś ułomny
                - gratuluje poczucia humoru
                - chyba sam jesteś pedałem
                - nie stac cie na nic orginalnego

trzeba będzie wpisywać co chwile po umożliwieniu poszukiwaczom ulgi
                w internecie komentowanie. Blog ma komunikowac co myśli blogujący,
                jak chcesz cos przekazac blogującemu wyślij mu mail albo nawet
                zadzwoń.

• kotbehemot6 Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) )))))) 25.06.09, 12:56
                  Oh Ty ciapacaiku- oczywiście nie zwróciłes uwagi na światłe i merytoryczne
                  wypwiedzi partyzanta- proponuję tam pzreprowadzić analizę. To co zacytowałeś,
                  jest odpowiedzią na jakże merytoryczne wypowiedzi partyzanta w kwestii braku
                  komentarzy na blogu JCW. Po prostu zacznij czytac całośc dyskusji i wyciągac
                  wnioski.
                  • Gość: orlica Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) ))))) IP: *.chello.pl 27.12.09, 19:13
                    super babka
                • kotbehemot6 Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) )))))) 25.06.09, 12:57
                  i gdzie to ja napisałam "sam jestes pedałem" Oraz "nie stac na nic
                  oryginalnego"- ????????
                • kotbehemot6 Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) )))))) 25.06.09, 13:01
                  Blog to nie pamiętniczek. Istota komunikacji polega na WYMIANIE myśli, a nie na
                  oświadczeniach blogującego. Szacunek dla internauty wymagałby równiez
                  umożłiwienia mu równie publicznej odpowiedzi i komentarza do wypowidzi
                  blogującego.Mało szavcunek zwykła ludzka otwartośc na innego człowieka, a
                  wwyoadku MJW na swoejgo własnego wyborce. Pani MJW czci sama siebie i nie
                  dopuszcza innych do swojego ołtarzyka. Moze się boi???? Szkoda.
                  Jest takie piękne przysłowie
                  prawdziwa cnota krytyk sie nie boi"
                  • Gość: antyściemniak a kto ci broni kometować absztyfikant? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 13:41
                    na blogu nie muszą być zamieszczane komentarze bo to zależy od
                    blogującego.Straszne jakoś ci nerwy puszczają bo blog Jacyny-Witt
                    ciekawszy od stetinum w którym rządzisz absztyfikant? na blog
                    powołują się dziennikarze a twój portal zlewają bo mdły i
                    konformistyczny? zatrudnij Jacynę-Witt do pisania felietonó to
                    wzrośnie atrakcyjność portalu :)))
                    • kotbehemot6 Re: a kto ci broni kometować absztyfikant? 25.06.09, 14:16
                      Rozczaruje Cie, Nie bywam na Stettinum i na blogu MJW od dawna tez nie, bo jet
                      nudny i wieje megalomanią. Nic mi nie puszcza- moze oczko w pończosze.
                      PO za tym mało mnie obchodzi atraklcyjnośc portali netowych. mam ciekwsze
                      zajęcia w realu.
                      • Gość: antyściemniak Re: a kto ci broni kometować absztyfikant? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 14:33
                        oj absztyfikant:))))) jaki ty śmieszny jesteś:))))) jak nie bywasz
                        na blogu to skąd wiesz że wieje nudą? a ze stetinum też wieje nudą?
                        a do ciekawych zajęć w realu zaliczasz zianie nenawiścią na fum GW
                        do PIS? to takie bezinteresowne hobby? :)))))))))))))))))))))))
                        • kotbehemot6 Re: a kto ci broni kometować absztyfikant? 25.06.09, 14:40
                          Z tym blogiem to jak nelubiana potrawa, spróbujesz raz z ciekawości, dwa dla
                          sprawdzenia się i trzy dla zupełnej pewności-jak za każdym razem czujesz
                          niesmak, to więcej nie próbujesz.

Ziac nienawiścia???? Znowu czegoś nie doczytałaś, nie zrozumiałas i tak
                          bajdurzysz....gzdie to ja czymkolwiek ziaję, hę???????To,że sie PIS sam osmiesza
                          to ich problem, ale żeby sie z tego nie posmiać...no sam powiedz
                          • Gość: alior Re: a kto ci broni kometować absztyfikant? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:05
                            wszędzie ziejesz nienawiścią absztyfikant.I to nienawiścia
                            chorą,więc niewiarygodną
                • Gość: wał Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) )))))) IP: *.chello.pl 28.11.09, 16:34
                  goń goń
            • Gość: orlica Re: Buahahahahahahahahah:)))))))))))) )))))))) IP: *.chello.pl 27.12.09, 19:30
              Jest najlepsza
    • Gość: Elorado Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: 79.175.253.* 25.06.09, 12:30
      A chu..mnie blog obchodzi? Sorry, nie chcę kobiety, która zamiast zajmować się
      miastem będzie tworzyła swój wirtualny świat na blogu. Nawet boi się komentarzy!
      LOL!

A ty agitowcu wyp....z tego forum :)
      • Gość: ziomal Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:54
        to ty czerwony śmieciu wyp...j z tego forum bo już rzygam od twojej
        kurew..ej agitki
        • Gość: Elorado won to "kto nami rządzi"! IP: 79.175.253.* 25.06.09, 13:33
          Problem w tym, że ja szczam na każdą partię, a Ty i Twoja Tatei uprawiacie tu
          jawną agitkę. Zaśmiecacie to forum i taka jest prawda. Wypier... do "kto nami
          rządzi"
    • Gość: gigi Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:36
      Przestan sie wyglupiac, bo jestes takim samym blaznem jak zed.
      Takim zachowaniem zwolennikow mjw nie przybedzie, a wrecz przeciwnie.
      • Gość: ZED Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 12:52
        Odpieprz się koleś? Dzięki. :)
        • Gość: ziomal Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 12:55
          oooo śmieć się odezwał :)))))))))))))))))))))
          • Gość: ZED Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 15:49
            smiec to zajmowal sie twoim wychowaniem prostaczku. szkoda, ze wyrosla
            z tego taka menda, ktora stac jedynie na bluzgi. zwykla ci... nie facet.
            • Gość: ziomal Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 15:52
              Gość portalu: ZED napisał(a):
              zwykla ci.pa nie facet.

Lepiej być ci.pą niż p.i.z.d.ą jak ty, zadku :))))))))))))
              To oczywiste.
              • Gość: ZED Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 17:42
                pi... to twoja stara, a ty jestes jej corka ci....
                • Gość: uuu ... IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 25.06.09, 20:17
                  wylazla ci sloma z butow
                  • Gość: ZED Re: ... IP: *.mysmart.ie 26.06.09, 13:57
                    jak sie ma do czynienia z chamem to trzeba rozmawiac na jego poziomie
                    bo inaczej nie dociera.
                    • Gość: ziomal Re: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 14:41
                      dlatego powinna od razu walnąć Łuczaka w mordę a nie kulturalnie
                      odpowiadać na pytania
        • Gość: gigi Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 07:16
          tylko jak przestaniesz robic z siebie idiote. dziekuje.
      • Gość: twarda wazelina Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.chello.pl 25.06.09, 13:24
        A ja byłem pewien ,że pani Gosieńka będzie kandydowała do PE.
        odpoczęłaby trochę od tej szumowiny i prostactwa w sejmiku
        Była 100 razy lepszą kandydatka niż Gróbarczyk , pociągnęłaby listę.
        PIS miałby lepsze notowania .
        Pani Gosia miałaby bliżej na golfa do Portugalii, i spokojnie mogłaby się
        przygotować do fotela prezydenta.
        Nitras przygotowuje na miejsce kwyfka człowieka bez twarzy Zydorka.
        No popatrzcie kto to jest.
    • Gość: antyściemniak Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 13:48
      blog to rodzaj pamiętnika.
      pl.wikipedia.org/wiki/Blog
      i taką rolę doskonale spełnia blog Jacyny-Witt.
      To też dowód na pracowitość polityka,bo napisanie tekstu to często
      duży wysiłek także czasowy.Szkoda że nikt inny nie prowadzi bloga
      ale szczerze mówiąc to kto miałby w Szczecinie to robić?
      • Gość: zona.pijaka Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 15:03
        Zalozylabym się o butelkę denaturatu że ten jej blog odwiedza
        dzienne nie więcej niz 10 fanow z calego swiata ... oraz dzieki
        reklamie linkowania na tym forum, popieranej osobiście przez
        admina - z ciekawości - dodatkowo z dwadziescia osob. Oto i wszyscy
        jej wyborcy.
        Gdyby bylo inaczej, jestem pewna ze udostepnilaby tak prostą rzecz
        jak wgląd do statystyk online swojego bloga. A taki wgląd kazdy
        dostawca uslug hostowania zapewnia.
        PS, redirekt, czyli przejscie z poprzedniej strony linkującej tez
        kazde porządne statsy pokazują.
        • Gość: pt Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.business.broadband.hu 25.06.09, 15:47
          Gość portalu: zona.pijaka napisał(a):

> Zalozylabym się o butelkę denaturatu

Jak tam proces o oszczerstwa i pomowienia, scierwojadzie?
          • Gość: zona.pijaka Witt jest najlepsza do Sierakowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 16:59
            Gość portalu: pt napisał(a):
            > Jak tam proces o oszczerstwa i pomowienia, scierwojadzie?

Twój? CBA juz zebralo na ciebie kwity stara ropucho. I pewno myslisz
            gląbie że skoro schowalas sie za proxy to jestes nie do namierzenia?
            • Gość: zonapijaka to zjeb Re: Witt jest najlepsza do Sierakowa IP: *.anonymouse.org 25.06.09, 17:03
              Gość portalu: zona.pijaka napisał(a):

> Gość portalu: pt napisał(a):
              > > Jak tam proces o oszczerstwa i pomowienia, scierwojadzie?
              >
              > Twój? CBA juz zebralo na ciebie kwity stara ropucho. I pewno myslisz
              > gląbie że skoro schowalas sie za proxy to jestes nie do namierzenia?

Ciebie juz dawno namierzyli, pedrylu udajacy kobiete :D:D:D:D
              Kwestia czasu jest obicie twojej mordy przez kogos z twoich "wielbicieli"
              ktorych masz na tym forum sporo :D:D:D
    • Gość: szoł mast goł an Jacyna - gwiazda kultury pop? IP: 83.238.212.* 25.06.09, 14:43
      Nie wiem dlaczego administratorzy zezwalają na wklejanie takich
      wątków i na bójkę pałkarzy politycznych.

Prymitywna lanserka radnej: "Jacyna - Witt najlepsza" Dodam jeszcze
      "NIECH ŻYJE TOWARZYSZ LENIN I JEGO NIEŚMIERTELNE IDEE", pozostając w
      tej poetyce. Zarówno tytuł, "wstępniak" jak i co najmniej kilka
      wpisów śmierdzą propagandą w stylu głębokiego PRL-u! Takie są
      Kaczory, taki jest PiS, wielka antykomuna.

Nie zdziwiłbym się, gdyby to sama Jacyna udzielała się w
      komentarzach.

A swoją drogą, jeśli wartością polityka jest prowadzenie bloga, to
      gratuluję dojrzałości i zrozumienia zasad demokracji. Wyjdż babo na
      miasto, rozejrzyj się i zobacz ile jest do zrobienia. A może coś
      zrób dla tego miasta, zamiast robić tu za kameleona.

Jacyna próbuje wykorzystać złą passę Platformy i przypomina o sobie
      za wszelką cenę. Okropieństwo.
      • Gość: alior Re: Jacyna - dobry polityk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:04
        W przeciwieństwie do gwiazd kultury pop typu Nitras,
        Atamańczuk,Łuczak, Majdan, Geblewicz, Baran, Pańka,
        Kasznia,Marcinkiewicz czy inne
      • anamar Re: Jacyna - gwiazda kultury pop? 26.06.09, 11:45
        niestety,admin tego forum zezwala nie tylko na prostacką formę autopromocji
        p.jacyny,ależ też na ubliżanie tym,którym się to nie podoba.wstyd,albercie.
        • tateti Rafał - naczelny oszczerca forum GW 26.06.09, 12:58
          Ale też zgadza się na ubliżanie pani Jacynie-Witt przez twoją osobę
          Rafał pod postacią różnych nicków. Więc bilans wychodzi na zero.
          Czyżbyś chiał zamknąć ludziom usta i wprowadzić cenzurę? Zacznij od
          siebie.
          • anamar leo,why?????????????????????????? ? 03.07.09, 12:08
            tateti napisała:

> Ale też zgadza się na ubliżanie pani Jacynie-Witt przez twoją osobę
            > Rafał pod postacią różnych nicków. Więc bilans wychodzi na zero.
            > Czyżbyś chiał zamknąć ludziom usta i wprowadzić cenzurę? Zacznij od
            > siebie.

kurde,to już nie uważasz mnie za absztyfikanta?????????co się stało?
            • tateti hmmmm 03.07.09, 12:43
              Nie zmieniłem zdania Rafał, ale też wiem kim jesteś w realu i dziwię
              się twoim zachowaniom. Po prostu osobnikowi w twoim wieku i z taką
              pozycją nie wypada włączać się w nurt pohukiwań na forum GW.
              Powinieneś raczej pisać poważne teksty, analizy i publikacje niż
              wdawać się w takie POszczekiwania.
              • anamar Re: hmmmm 03.07.09, 13:32
                małgoś,odnoszę wrażenie,że poczułaś się zagrożona...ponieważ nie mam zamiaru udowadniać,że nie jestem wielbłądzicą,pozwolisz,że pozostanę w swoim, jak go określiłaś "nurcie pohukiwań".ty zaś,jak rozumiem pozostaniesz na swoim blogu i ze swoimi nickami na forum.takie twoje prawo.szczecinianie z pewnością zasłużyli na prezydenta,który nieudolnie udaje kogoś innego i bywa na tym przyłapywany.dużo zdrówka życzę!
                • tateti Re: hmmmm 03.07.09, 13:49
                  Małgoś, hmmmm, to ładne imię. Gdybym był kobietą, to chciałbym się
                  tak nazywać. Tym bardziej że bardzo szanuję Małgorzatę Jacynę-Witt,
                  Margaret Thatcher i Małgosię Kalicińską - z mojej klasy ;). Może dam
                  tak na imię swojej córce?
                  Oj, absztyfikant - Rafale - metody kórymi operujesz nie są zbyt
                  celne. Robisz z siebie idiotę. Powtarzam: zajmij się poważną
                  publicystyką na temat kontaktów polsko - izraelskich, i odpuść sobie
                  udawanie idioty. Pohukiwanie w twoim wykonaniu jest mało wiarygodne,
                  bo wynika z animozji osobistych w stosunku do Małgorzaty Jacyny -
                  Witt, a nie racjonalnych przesłanek.
                  • anamar Re: hmmmm 03.07.09, 13:54
                    mimo wszystko pozostanę przy swoim tradycyjnym ( jestem na tym forum od kilku
                    lat) pohukiwaniu.pozdrowienia dla całej załogi,w szczególności dla montażystów!
                    • tateti Re: hmmmm 03.07.09, 14:03
                      Próbujesz być dowcipny w sposób prostacki? To też ci nie wychodzi :(
                      • anamar jaki dowcip?????????????? 03.07.09, 14:09

tateti napisała:

> Próbujesz być dowcipny w sposób prostacki? To też ci nie wychodzi :(

no coś ty????ja na poważnie!
                • Gość: bojkot ścierwa anamar - oszust, wstyd z takim rozmawiać... IP: 94.254.240.* 03.07.09, 13:51
                  forum.gazeta.pl/forum/w,70,68858046,69208974,Re_oj_drodzy_PeOwcy_sracie_w_gacie_.html

Autor: anamar 18.09.07, 13:39 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany

Nie pracuję przy biurku. Jestem handlowcem. Annamar w życiu na oczy
                  nie
                  widziałem, słowo honoru ! Po prostu uważam Cię , Andy za płaczliwego
                  pajaca ,
                  który ma pretensje do całego świata , że ktoś to zauważył. Reagujesz
                  chamstwem i
                  obrażaniem innych. Nie chcę mieć z Tobą więcej do czynienia , cześć.
                  • tateti Re: anamar - oszust, wstyd z takim rozmawiać... 03.07.09, 14:08
                    Masz rację, parę razy już absztyfikant wpadł, ale cały czas ociera
                    twarz i idzie naprzód!
                    • anamar kilka słów prawdy 03.07.09, 15:52
                      musisz małgosiu zrozumieć,że twój styl autopromocji poprzez opowieści o golfie i
                      pochlebne wpisy na własny temat na forum śmieszy (ale i żenuje)nie tylko
                      mitycznego absztyfikanta.podobnie z uprawianym przez ciebie pustosłowiem i
                      populizmem w lokalnej polityce....to nie absztyfikant jest twoim
                      wrogiem.najbardziej szkodzisz sobie sama.będąc babcią-czas zrozumieć,że jesteś
                      tylko trzecioligowym,lokalnym politykiem z rozdętym ego.w polityce, mimo
                      częstych zmian partii- od unii wolności po pis nie osiągnęłaś nic.twoje
                      zapowiedzi i autopromocyjne akcje,od wielu lat prowadzone przed wyborami, nigdy
                      nawet cię nie przybliżyły do upragnionego STANOWISKA.poza radną się nie
                      wychylisz...nie wystarczy pokrzykiwać cienkim głosikiem,tupać nóżką i pisać bloga...
                      • Gość: endy prawda księdza Tisznera :))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:13
                        g....0 prawda :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: Karlson Re: kilka słów prawdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:52
                        Nieczęsto zdaża się równie chciwa i hałaśliwe babsko. Za stanowisko
                        oddałaby wszystko.
            • beatrix13 Małgorzata J.-W. - najlepsza grafomanka 04.07.09, 23:32
              i lansująca się forowiczka
              tylko tyle jej zostało do końca
    • Gość: waldek Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:09
      Na onet jest sonda:
      którego blogu polityków brakuje ci w onecie:
      ..........
      ...........
      .............
      • Gość: waldek nasza sonda: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:13
        mi na przykład brakuje blogu Atamańczuka. No i jeszcze Nitrasa.
        Chciałbym się dowiedzieć czegoś o firmie jego żony i tatusia.
        Jakiej są branży, jakcy są odbiorcy.
        No i jeszcze chciałbym poznać firmę Gzyla - szwagra Nitrasa. Bo w
        oświadczeni majątkowym pisze że prowadzi działalność gospodarczą
        ale nie podaje nazwy.
        No i jeszcze chciałbym się dowiedzieć czy Krzystek i Nitras maja
        rozdzielność majątkową ze swoimi zonami? A jeżeli tak, to dlaczego?
        Może mogliby napisać o tym na blogu. Będę o to apelował na forum
        GW, na pewno zareagują.
        • Gość: dziki Re: nasza sonda: IP: *.chello.pl 25.06.09, 16:23
          A może były sędzia , obecnie prawnik i przyjaciel Nitrasa , Niebieszczański
          opowiedziałby tak jak w prokuraturze jak z Paszyńskim kręcił Lód.
          • Gość: kromal Re: nasza sonda: IP: 77.242.225.* 25.06.09, 19:33
            mnie tam brak wśród wielbicieli Jasnie Wielmoznej Pani Jacyny
            kultury. zobaczcie jakie teksty "rodzinka" wysyła do ludzi, którzy
            maja inne zdanie, ile chamstwa i jadu i ile nas czeka jeszcze
            upokorzeń i złośliwości. A na prezydenta Jacynka nie pójdzie. nie
            będzie zawieszała działalności jadła chleb ze smalcem, bo przecież z
            pensji prezydenckiej nie wyżyje.
            • Gość: ALIK Re: nasza sonda: IP: 194.88.225.* 25.06.09, 22:50
              tO ZNACZY,że teraz zyje ze złodziejstwa. jak nie z ku..., to ze
              złodziejstwa
    • tateti nowy wpis 25.06.09, 23:36
      www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=6&bpm=21&blog=291&lg=1
      Polecam nowy wpis na blogu Jacyny-Witt. celny i dowcipny czyli bez
      zmian
      • Gość: Elorado Re: nowy wpis IP: 79.175.253.* 26.06.09, 13:05
        W dupie mma te Wasdze POPiSy :)nie byłem na ostatnich wyborach i na kolejne też
        nie pójdę. Jesteście politycznym dnem.
        • Gość: sss Re: nowy wpis IP: *.chello.pl 26.06.09, 17:20
          ale czlowieku przez takich ja Ty prawdziwe ideowe partie to plankton
          jest tyle partii politycznych, glosuj na ten durny plankton, kropla drazy skale
          a Pani MJW to ja proponuje start z list UPR czy Prawicy RP
          • Gość: anioł Re: nowy wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:52
            a dlaczego? Pani jacyna-Witt powinna być typowym platformersem a
            nie jest? Przedsiębiorca, ustabilizowana, niezależna finansowo,
            liberalna, gra w golfa, a jednak wolała PIS a nie PO.Widocznie
            przewidziała te wszystkie skandale bo znała tych ludzi z
            młodzieżówek partyjnych i wiedziała czego się po nich można
            spodziewać. Mądra kobieta!
            • Gość: zona.pijaka Re: nowy wpis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.09, 21:53
              Bredzisz, ciemnotę wciskaj tobiepodobnym durniom. Niczym Anioł z
              Alternatywy 4, podpieła sie pod PiS, bo akurat wtedy PiS z Lepperem
              byli przy korycie, Liczyła na profity bo kazda polityczna szmata
              tylko na to liczy. Obojetnie z jakiej partii.

> Przedsiębiorca, ustabilizowana, niezależna finansowo, liberalna,
              gra w golfa, a jednak wolała PIS a nie PO.

Ja tez wolę ustabilizowane społeczensrtwo, bogatych, pracowitych
              przedsiębiorczych ludzi niż gołodupców moherów, zazdroszczących
              wszystkim wsystkiego. Do roboty chamy a nie pierdzieć poprzed
              komputerem i tracic czas.
              • Gość: anioł Re: nowy wpis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:57
                To raczej PIS podpiął się pod nią bo zdobyła najwięcej głosów w
                wyborach do sejmiku ze wszystkich kandydatów i dzięki temu PIS ma
                jednego radnego więcej.
                I ja też uważam że Jacyna-Witt nadaje się na prezydenta Szczecina.
              • Gość: pt Re: nowy wpis IP: 76.73.1.* 26.06.09, 22:05
                jak tam scierwojadzie? wygrales cos na gieldzie? :))))))))))))) chyba
                samocjhodowej w 3 kubki :))))))))))))))))))))))))
                aha, jeszcze jedno - chowam sie za proxy i sie ciebie nie boje :DDDDDDD
                • Gość: pt Re: nowy wpis IP: 76.73.1.* 26.06.09, 22:08
                  Gość portalu: zona.pijaka napisał:pierdy i oszczerstwa jak zwykle

jak tam scierwojadzie? wygrales cos na gieldzie? :))))))))))))) chyba
                  samochodowej w 3 kubki :))))))))))))))))))))))))
                  aha, jeszcze jedno - chowam sie za proxy i sie ciebie nie boje :DDDDDDD
    • paulparis Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza 27.06.09, 09:12
      Przecież to zwykły oszołom. Zwykła przekupa z turzyna..ze stoiska z podrabianymi
      jeansami...idealnie pasuje.
      • anamar Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza 03.07.09, 14:12
        paulparis napisał:

> Przecież to zwykły oszołom. Zwykła przekupa z turzyna..ze stoiska z podrabianym
        > i
        > jeansami...idealnie pasuje.

z tym,że te dżinsy tylko 3-ciej jakości a podrabiane nieudolnie.
        • Gość: endy szanse rosną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:14
          Skoro absztyfikant taki zjadliwy to szanse Małgorzaty Jacyny-Witt
          na fotel prezydenta rosną :))) widocznie też zna ostatnie sondaże ;)
          • beatrix13 Re: szanse rosną 04.07.09, 23:42
            Gość portalu: endy napisał(a):

> Skoro absztyfikant taki zjadliwy to szanse Małgorzaty Jacyny-Witt
            > na fotel prezydenta rosną :))) widocznie też zna ostatnie
            sondaże ;)
            .............
            ostatnie sondaże w jej domu na Gumieńcach?
            :))))))))))))))
            • albin55 Re: szanse rosną 05.07.09, 22:46
              beatrix13 napisała:

> Gość portalu: endy napisał(a):
              >
              > > Skoro absztyfikant taki zjadliwy to szanse Małgorzaty Jacyny-Witt
              > > na fotel prezydenta rosną :))) widocznie też zna ostatnie
              > sondaże ;)
              > .............
              > ostatnie sondaże w jej domu na Gumieńcach?
              > :))))))))))))))
              > Czas zatem uciekać z miasta.
    • Gość: halny Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 11:00
      www.jacyna-witt.pl/
      Fajny wpis osoby która ma dystans do samej siebie i do głupków
      wkoło siebie. Te głupki to zdaje się narkomani, złodzieje i
      oszczercy.Takich mamy reprezentantów w radzie miasta sejmiku i
      sejmie. Znacie te nawiska: Radosław M, Sławomir N. Bartosz K.
      Michał Ł. Cezary A.?
      • Gość: konst_anty Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:42
        no nie wiem !

nie problem być lepszym od tych platformianych kurdupli

a no zobaczymy , na razie gó... robi się coraz rzadsze, olechowski
        odszedł z platformy, platformiaki kradną na potęge bo wiedzą że
        koniec bliski,
        • Gość: konst_anty Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 17:44
          prokuratorzy przekładają kartki nerwowo,
          co to będzie ?

• andreas.007 Pamietaj Tateti, ze wszystko moze sie przejeść 04.07.09, 23:58
      Miekj umiar, bo zgodnie z zasadami toksykologii
      wszystko moze byc trucizna - zależy jedynie od dawki!

Zaczynasz truć!
      • Gość: kacha Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta IP: *.szczecin.mm.pl 05.07.09, 22:16
        Litwiński po odejściu Zaremby ostatnią ostoją PO.
        • anamar Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta 06.07.09, 11:25
          Gość portalu: kacha napisał(a):

> Litwiński po odejściu Zaremby ostatnią ostoją PO.

nie wiem czy litwiński w ogóle ma zamiar kandydować,ale to niegłupi i
          merytoryczny facet.jacynka u niego nawet za breloczek do kluczy nie mogłaby robić...
          • Gość: Karlson Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:47
            Sądzę, że p. Jacyna nawet nie będzie kandydować. Ona się na
            prezydenta tak nadaje jak moja koza z daczy.
            • anamar Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta 07.07.09, 11:53
              Gość portalu: Karlson napisał(a):

> Sądzę, że p. Jacyna nawet nie będzie kandydować. Ona się na
              > prezydenta tak nadaje jak moja koza z daczy.

o,przepraszam!kozy to są bardzo inteligentne,pożyteczne i sympatyczne zwierzęta!
          • Gość: nieradek Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 20:00
            Czy Litwiński jak był radnym to pracował w firmie która wygrywała
            przetargi w mieście Szczecinie? W firmie Calbud dla przypomnienia.
            • beatrix13 Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta 06.07.09, 21:21
              okna okna dla tbsów w przetargach
              • tateti Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta 06.07.09, 22:37
                Nie rozumiem, przecież SLD, czyli twoi koledzy absztyfikant mają
                dostę do domniemanych dokumentów o jakichś oknach dla TBS i nikt o
                tym tobie pary z gęby nie puścił? I na forum nie napisał? Coś słąbo
                się staracie z tym zdobywaniem "POważych" dokumentów :)
                A tak a'propos to jak firma budowała budynki TBS? Przypomnij nam
                absztyfikant.
                • anamar Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta 07.07.09, 10:48
                  o,przepraszam!ja już dawno o oknach w tbs-ach pisałam. i o tych w scr również.
                  • prawdziwy-partyzant Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta 07.07.09, 10:53
                    anamar napisała:

> o,przepraszam!ja już dawno o oknach w tbs-ach pisałam. i o tych w
                    scr również.

no i właśnie dlatego Policja namierza twoje IP w celu przesłania
                    materiałów dowodowych do prokuratury w sprawie pomówienia. miłego
                    dnia :)
                    • anamar Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta 07.07.09, 11:26
                      prawdziwy-partyzant napisał:

> anamar napisała:
                      >
                      > > o,przepraszam!ja już dawno o oknach w tbs-ach pisałam. i o tych w
                      > scr również.
                      >
                      >
                      > no i właśnie dlatego Policja namierza twoje IP w celu przesłania
                      > materiałów dowodowych do prokuratury w sprawie pomówienia. miłego
                      > dnia :)
                      a wielkie mi tam namierzanie!dwa kliknięcia raptem!
                      • Gość: ściema i wyskoczy IP portalu sedina.p? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:43
                        • anamar Re: i wyskoczy IP portalu sedina.p? 07.07.09, 11:51
                          zapewne!a obok otworzy się pudełeczko,z którego wyskoczy trzech
                          absztyfikantów-jeden większy od drugiego!
                          • Gość: ściema Re: i wyskoczy IP portalu sedina.p? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:54
                            jak ruska babuszka?rzeczywiście POdobny jesteś
                            • anamar Re: i wyskoczy IP portalu sedina.p? 07.07.09, 15:08
                              zawsze lubiłam matrioszki...
                              • kotbehemot6 Re: i wyskoczy IP portalu sedina.p? 07.07.09, 15:13
                                ładna matrioszka nie jest zła...a ściema na fantastyczny nick-wyjątkowo pasujący.
                                • anamar Re: i wyskoczy IP portalu sedina.p? 07.07.09, 15:42
                                  kotbehemot6 napisała:

> ładna matrioszka nie jest zła...a ściema na fantastyczny nick-wyjątkowo pasując
                                  > y.

tak!a do tego jest uroczy,inteligentny,pełen powabu i niewymuszonej elegancji...
                    • beatrix13 Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta 07.07.09, 17:58
                      prawdziwy-partyzant napisał:

> anamar napisała:
                      >
                      > > o,przepraszam!ja już dawno o oknach w tbs-ach pisałam. i o tych
                      w
                      > scr również.
                      >
                      >
                      > no i właśnie dlatego Policja namierza twoje IP w celu przesłania
                      > materiałów dowodowych do prokuratury w sprawie pomówienia. miłego
                      > dnia :)

......................
                      no to jacyna przegra po całości jak zostaną społeczności lokalnej
                      ujawnione jej metody z krytyką, poprzez donoszenie do prokuratury na
                      forowiczów
                      każdy kto do polityki pcha się powinien b yć odporny na krytykę a
                      nie oczekiwać klakierów
                      swoją drogą ciekawe byłoby jakby Nitras i Krzystek zrobili to samo z
                      chamskimi atakami na nich przez wielonikową radną i jej rodzinkę?
          • beatrix13 Jacynowa z Arłukowiczem też przegra 06.07.09, 21:18
            o ile Bartek będzie chciał kandydować
            starsza pani z każdym przegra
            • tateti i jeszcze z kim absztyfikant? ;) 06.07.09, 22:33
              Czy pani Jacyna-Witt przegra też z tobą jak zechcesz kandydować na
              prezydenta Szczecina? Proszę cię: just do it! Chciałbym zobaczyć
              tę rywalizację!
              • whiteostatnimohikanin Re: i jeszcze z kim absztyfikant? ;) 27.01.10, 14:58
                just do it? reklama
        • Gość: czuk Re: MJW i tak przegra z Litwińskim prezydenta IP: *.chello.pl 06.07.09, 22:35
          Litwiński zaraz się znajdzie w kolejnym Libertasie. To podejrzany
          gość od interesów. CALBUD. i wszystko jasne.
          • Gość: ściema jak nazywają się firmy Gzyla i żony Nitrasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:45
            Bo nie ma tego w oświadczeniu majątkowym.
            • Gość: ściema Re: jak nazywają się firmy Gzyla i żony Nitrasa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 11:56
              Czy Nitras i Krzystek mają ze swoimi żonami rozdzielność majątkową?
              • Gość: mikesz Re: jak nazywają się firmy Gzyla i żony Nitrasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:53
                No włąśnie,a Gawłowski też ma tą rozdzielność majątkową? A dlaczego
                Karpiniuk nie ma żony?czy chce się posięcić dla POlski i POlityki
                czy też z innego POwodu?
                • anamar Re: jak nazywają się firmy Gzyla i żony Nitrasa? 07.07.09, 15:12
                  Gość portalu: mikesz napisał(a):

> No włąśnie,a Gawłowski też ma tą rozdzielność majątkową? A dlaczego
                  > Karpiniuk nie ma żony?czy chce się posięcić dla POlski i POlityki
                  > czy też z innego POwodu?

a czy jacyna ma z mężem markiem rozdzielność majątkową?no bo z poprzednim nie miała.
                  • beatrix13 Re: jak nazywają się firmy Gzyla i żony Nitrasa? 07.07.09, 18:03
                    anamar napisała:

> a czy jacyna ma z mężem markiem rozdzielność majątkową?no bo z
                    poprzednim nie miała.

..............
                    to ilu ona tych mężów miała?
                  • Gość: egon Re: jak nazywają się firmy Gzyla i żony Nitrasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 23:59
                    Nie ma rozdzielności,co wynika z oświadczenia majątkowego.Natomiast
                    panowie chyba maja co też wynika z oświadczeń majątkowych.Czyzby to
                    znaczyło że boja się że kiedyś komornik zastuka do drzwi? To nawet
                    Darek Wieczorek jest w porzo i nie ma rozdzielności.
          • anamar konkretnie 07.07.09, 15:14
            Gość portalu: czuk napisał(a):

> Litwiński zaraz się znajdzie w kolejnym Libertasie. To podejrzany
            > gość od interesów. CALBUD. i wszystko jasne.

jeśli jak piszesz interesy calbudu są podejrzane,to może nam je przybliż?konkretnie.
            • Gość: endy Re: konkretnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 23:57
              Co do konkretów,to akurat ty ich się nie masz prawa domagać
              absztyfikant!
              • anamar Re: konkretnie 08.07.09, 11:48
                pytałam czuka,odpowiedział endy-ale to jak rozumiem,wszystko jedno...ale do
                rzeczy-macie jakieś konkrety,czy po prostu-jak zwykle-tylko kogoś obsrywacie?
    • Gość: zo-sia Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.globalconnect.pl 04.12.09, 09:26
      Jasne, poproszę o jeden przykład pozytywnego i skutecznego,
      efektywnego i realnego działania tej pani. Poza komentowaniem nic w
      rzeczywistości nie zrobiła.
    • Gość: sąsiad Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: *.globalconnect.pl 04.12.09, 17:01
      komentują i to dobitnie nie uciekając się do korzystania ze środków
      przekazu docierających do wąskiej i specyficznej grupy
    • Gość: XX Re: A w Szczecinie Jacyna - Witt jest najlepsza IP: 62.69.217.* 04.12.09, 22:33
      Dobrze, że sama o tym pisze na tym forum! W pogoni za popularnoścuia
      traci sie resztki rozumu i godności. Stac ja przeciez na wykup strony w
      gazecie z napisem "jestem naj!"Fotoshop zrobi swoje i mamy gwiazdę.
      Może Jacyna powinna zatańczyć z gwiazdami na lodzie, zanim stanie się
      lokalną Senyszyn, bo jest juz coraz bliżej z tym swoim wdziękiem i
      autopromocja.
      • Gość: ogon Re: A w Szczecinie Jacyna -Witt jest najlepsza IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.09, 22:37
        i zostanie prezydentem Szczecina
        • Gość: jaro Re: A w Szczecinie Jacyna -Witt jest najlepsza IP: *.szczecin.mm.pl 27.01.10, 22:54
          Pani Małgorzata przy całym tragizmie i groteskowości kandydatury Krzystka,
          Arłukowicza, Zaremby czy Brudzińskiego ma duże szanse na prezydenturę. Byleby
          nie poszła w zbyt emocjonalne tony w kampanii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka