kasi.ek 27.06.09, 19:03 Witajcie,mój syn ma 18 mies i nie dostał sie do żłobka...proszę was bardzo o namiary na prywatny żłobek w drodze z bramy portowej do polic. ile kosztuje, adres itp. na inetrnecie nie znalazłam prawie nic:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusia25 Re: żłobek 28.06.09, 17:47 bo w Sz-nie prywatnych żłobków nie ma... Poszukaj prywatnych przedszkoli, niektóre przyjmują już 2-latki, więc może za kilka miesięcy Ci synka by przyjęli. A jak nie - to niania... Odpowiedz Link Zgłoś
lotos2004 Re: żłobek 28.06.09, 19:45 Mojego synka tez nie przyjęli:((tez nie mam pojecia co teraz zrobic: (mam do wyboru nianie,albo rezygnacje z pracy:(a moze sa tu jakies az nie tak drogie nianie:)?jakby sie znalazły jakies panie prosze o kotakt na gadu 10227306:) Odpowiedz Link Zgłoś
alcia76 Re: żłobek 29.06.09, 15:33 Dziekuje.Niestety opiekuje sie dziecmi w wieku od 2.5 lat. Prosze sprobowac poszukac na infoludku tam sie bardzo duzo nian oglasza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ggossia1 Re: żłobek 30.06.09, 22:08 hej moje dziecko chodzi do prywatnego żłobka na Przecławiu, kosztuje 690 zł, jestem bardzo zadowolona, mały ma 1,5 roku i tez mu sie podoba www.happykids.szczecin.pl wiem że jeszcze miało się cos otwierać na gumieńcach Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.ek Re: żłobek 01.07.09, 21:01 Dzięki, będę jednak musiała babcię cisnąć, żeby dalej z małym siedziała, chyba, że mi umowy nie podpiszą:))Znalazłam za 750 klub stonoga na warszewie i jeszcze jeden gdzieś na przyjaciół żołnierza, ale w podobnie wysokiej cenie...to dla mnie za dużo nie stety, więc daruję sobie te żłobki prywatne. może uda się jeszcze do państwowego z listy rezerwowej- oprócz mojego jeszcze 160 dzieci jest ,ale nie tracę nadzieji:) Odpowiedz Link Zgłoś