Dodaj do ulubionych

pytanie do mjw...

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 14:31
reprezentowany przez ciebie klub"od nowa"zaproponował,by z zasobów miejskich
podarować mieszkanie p.jurczykowi.sama również na tym forum wielokrotnie
twierdziłaś,że taki prezent się prezydentowi"należy".chciałam spytać,czy w
świetle ostatnich wydarzeń,sprawa nadal jest aktualna,czy stanowisko klubu
nie zmieniło się i na jakim całość jest obecnie etapie?
Obserwuj wątek
    • absztyfikant popieram i podbijam, ale 18.12.03, 14:36
      jak mniemam pani radna nic nie odpowie swoim starym zwyczajem:)
      • Gość: Lex Re: popieram i podbijam, ale IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 14:39
        Pani Małgorzato,proszę o odpowiedz.Sam się nad tym pytaniem zastanawiałem.
      • Gość: muzyk z AHA Re: popieram i podbijam, ale IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 13:06
        To istotne pytanie.Niecierpliwie czekam na reakcję,Pani Małgorzato.
    • Gość: Ana Re: pytanie do mjw... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 15:02
      może chociaż plepluś wqrzony się odezwie...albo jakiś ząb...
      • absztyfikant Re: pytanie do mjw... 18.12.03, 15:03
        Chyba zostali spuszczeni ze smyczy, ostatnio zdarza im sie nawet krytykowac Od
        Nowe.
        • Gość: vlado Re: pytanie do mjw... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 12:20
          ee,ściemniają!
        • Gość: pleple Re: jestem przy tablicy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 13:32
          Staram sie na wszystko w polityce patrzyć obiektywnie. Staram się. Może nie
          zawsze mi to wychodzi. Jednak tym sie różnię od Ciebie, że mam tę świadomość ,
          że mogę nie być obiektywny. Nie jestem zwolennikiem Od Nowy, co już pisałem
          ale wspieram na tym Forum gdyż krytyka Od Nowy jest nie merytoryczna, brutalna
          i poniżej pasa. A słabszych (5 mandatów) lub brutalnie atakowanych zawsze
          bronię.
          Skoro wywołano mnie do tablicy w sprawie mieszkania dla Jurczyka to jestem w
          oczywisty sposób temu przeciwny i nie tylko mieszkaniu dla Jurczyka ale dla
          każdego działacza. Twój ulubieniec Sochański aby podlizać się kościołowi dał
          mieszkanie Prezesowi Katolickiego Radia As !!!
          Jurczykowi (żart) dałbym mieszkanie a nawet willę aby tylko zrezygnował z
          funkcji Prezydenta. Uważam, że taka willa to mniejszy kosszt dla budżetu niż
          hip hopy , które ten pawian z brzytwą w ręku jeszcze na wyczynia na nasz
          koszt.
    • Gość: m.j.w Re: pytanie do mjw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:25
      Marian Jurzcyk jest postacią szanowaną poza Szczecinem, a także w naszym
      mieście, o czym świadczy 56 tys. głosów w wyborach na prezydenta miasta. Jeżeli
      prezydent miasta mieszka w budce na działkach, z której może być wyeksmitowany,
      to uważam, że powinien otrzymać możliwość zamieszkania w mieszkaniu komunalnym.
      Mogłoby to być mieszkanie z TBS, gdzie czynsz jest wysoki i wynosi 8,10 zł/m2
      plus media. W, często sprywatyzowanych już, mieszkaniach komunalnych mieszka
      wielu prominentnych przedstawicieli byłej i obecnej klasy panuącej, których
      zasługi nie są wcale większe niż Jurczyka.
      Natomiast inną sprawą jest kwestia odpowiedzialności Jurczyka za decyzję, za
      którą mieszkańcy Szczecina muszą zapłacić 9,5 miliona złotych. Jurczyk nie
      podjął tej decyzji, aby zablokować budowę kolejnego hipermarketu, ale aby
      zabezpieczyć interesy innej grupy biznesowej. Jest to działanie na szkodę
      mieszkańców Szczecina oraz niosące domniemanie korupcji i mam nadzieję, że cała
      Rada Miasta poprze naszą wspólną inicjatywę skierowania sprawy do rozpatrzenia
      przez prokuratora.
      P.S. Do poczytania forum siadam raz na kilka dni. Ciężko pracuję i nie mam
      czasu na ciągłe śledzenie dyskusji. Pozdrawiam przyjaciół.
      • Gość: kubuś Re: pytanie do mjw... IP: *.xtra.pl 19.12.03, 20:45
        Podobno Pani mjw (ach ten histeryczny obłęd w oczach, kto by się potrafił
        oprzeć)ma obiecane od "grupy trzymającej władzę w Naszym mieście jakiś sklepik
        przy byłej ścianie płaczu i jest z teg opowodu bardzo zadowolona - poczekamy
        zobaczymy. Widać to zresztą ( a może lepiej powiedzieć słychać w jej
        wypowiedziach - ten ciepły ton w tym charczącym gardełku, co za rozkosz....

Będziemy dziadowskim miastem dopóki takie chwasty będą naszą "elitą" i tyle.
        • Gość: m.j.w Re: pytanie do mjw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 20:57
          Wypowiedź pana nie dotyczy tematu.
          P.S.Uprzejmie (pomimo pana , grzecznie mówiąc, niegrzecznej wypowiedzi)
          informuję, iż posiadam dwa własne lokale użytkowe w centrum Szczecina i nie
          zamierzam na razie nabywać trzeciego. A co do oceny mojego spojrzenia i głosu -
          nie mogę się odwdzięczyć, bo się nie znamy, ale nie ma ludzi idealnych.
          • Gość: kubuś Re: pytanie do mjw... IP: *.xtra.pl 19.12.03, 21:04
            O??!
            Panienka z "okienka" się odezwała.
            A dlaczego to Panienka jest taka pewna, że się nie znamy.
            Oj znamy się, znamy.
            A ze sklepikiem to zobaczymy.

Na poważnie,

Kobieto,
            Rozumiem, że w tych mętnych czasach starasz się zaczepić jak umiesz - a to
            Marek Koćmiel, a to Marian Jurczyk, a to...?
            Tylko proszę, nie dorabiał do tego ideologii i nie bełkocz, a ponadto uważaj,
            bo jak to mawiają Anglicy przy brydżu jesteś "po partii"- dla ułatwienia patrz
            jakikolwiek słowniczek.

bibibib

• Gość: m.j.w Re: pytanie do mjw... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 21:32
              Uwielbiam konstruktywne, wieczorne dyskusje. Raz na jakiś czas mam na nie nawet
              czas. A szczególnie lubię przerzucać się argumentami na konkretny temat.
              Czasami nawet lubię jak lecą pióra albo krzesa się ogień. Niestety, człowieku
              zwany kubuś, w twoim przypadku jest to stek inwektyw i obraźliwych wypowiedzi,
              a nie ciekawych polemik. Bawię się tym, bo western z lat 70-tych jakoś mnie nie
              wciągnął, a do kroniki jeszcze 15 minut, więc mam chwilę czasu.
              • Gość: kubuś Re: pytanie do mjw... IP: *.xtra.pl 19.12.03, 21:42
                Widzisz kobieto zwana "...." Twój poziom intelektualny to wieczorna "Kronika
                Szczecińska", współczuj Ci.

Poważnie,

Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo to jak ze ślepym o kolorach, a jeśli mnie
                sprowokujesz to zacznę brzydko sypać.

Pamięć mam dobrą, bo widzisz są tacy na świecie co zbierają informacje i je
                analizują, w LWP to się kiedyś nazywało "podoficer opracowania danych", czy
                jakoś tak.

bibib
          • Gość: Lex Re: pytanie do mjw... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 09:39
            sklepik przy"ścianie płaczu"p.jacyna ma już od dawna.
            • Gość: Nowicki Re: pytanie do mjw... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 13:54
              To wcale niejest"sklepik"tylko bardzo porządny sklep,a do tego włascicielką nie
              jest Pani Małgorzata,tylko jej mąż,P.Marek!
      • rrado Re: pytanie do mjw... 20.12.03, 12:22
        Gość portalu: m.j.w napisał(a):

> Marian Jurzcyk jest postacią szanowaną poza Szczecinem, a także w naszym
        > mieście, o czym świadczy 56 tys. głosów w wyborach na prezydenta miasta.

o szacunku nie swiadczy ilosc glosow. nie jest tez ona wystarczajcym
        uprawnieniem do dostania czegos za darmo od gminy w momencie gdy co miesiac
        dostaje sie od niej 13 tys zl!!!! czyba to jest jasne. lubie odnowe ale ciezko
        chba by cos glupszego wymyslec.

Jeżeli
        >
        > prezydent miasta mieszka w budce na działkach,

to nie budkla tylko willa.

z której może być wyeksmitowany,
        >
        > to uważam, że powinien otrzymać możliwość zamieszkania w mieszkaniu
        komunalnym.

niech sobei je kupi. to nie jest problem odnowya nai pani ani moj. jest
        demokracja jest rownosc wobec prawa. rodziny z dziecmi nie maja mieskzania a
        damy je dziadowwi z 13 tys zl pensji. sumienia pani nie ma?

>
        > Mogłoby to być mieszkanie z TBS, gdzie czynsz jest wysoki i wynosi 8,10 zł/m2
        > plus media. W, często sprywatyzowanych już, mieszkaniach komunalnych mieszka
        > wielu prominentnych przedstawicieli byłej i obecnej klasy panuącej, których
        > zasługi nie są wcale większe niż Jurczyka.

ok dajcie mu kawalerke w tbs to zgoda.

> Natomiast inną sprawą jest kwestia odpowiedzialności Jurczyka za decyzję, za
        > którą mieszkańcy Szczecina muszą zapłacić 9,5 miliona złotych. Jurczyk nie
        > podjął tej decyzji, aby zablokować budowę kolejnego hipermarketu, ale aby
        > zabezpieczyć interesy innej grupy biznesowej. Jest to działanie na szkodę
        > mieszkańców Szczecina oraz niosące domniemanie korupcji i mam nadzieję, że
        cała
        >
        > Rada Miasta poprze naszą wspólną inicjatywę skierowania sprawy do
        rozpatrzenia
        > przez prokuratora.

ok ale czy jesli rada miasta nie poprxze wniosku to odnowa zlozy doniesienie do
        prokutratury z wlasnej inicjatywy?
        pozdrawiam rado
    • Gość: m.j.w p.s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:29
      p.s. Na ataki kilu nicków nie odpowiadam. Mogę podyskutować.
      • Gość: TRAN-S Re: p.s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 09:28
        P. Małgosiu,życzę dalszej takiej konsekwencji w działaniu w następnym roku.
        Szkoda, że nie przeszedł Pani projekt utworzenia w Szczecinie centrali
        logistycznej i transportowej. Sprawdziłem że zabrakło tylko jednego głosu.
        Myślę, że nie przeszedł tylko dlatego że to Pani go firmowała. Ale i tak był to
        sukces.
    • absztyfikant czesc m.j.w !!!!!!!!!!!!! 20.12.03, 11:26
      Szkoda, ze nie odpowiedzialas na pytanie dotyczace aktualengo stanu realizacji
      waszego smialego pomyslu !!!
      • Gość: hej ! Re: czesc m.j.w !!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 11:36
        powiadom Prokuraturę Wojtek w związku z niegodnymi czynami Twojej klubowej
        koleżanki. I dalej karm dzieci na koszt osób które oczerniasz.
      • Gość: m.j.w Re: dzień dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 11:48
        Na razie Marian Jurczyk nie jest eksmitowany z działki. Jeżeli będzie to miało
        miejsce, to miasto wydaje móstwo kasy na budowanie mieszkań w TBS-ach, więc nie
        widzę żadnego problemu w przydzieleniu mieszkania także Marianowi Jurczykowi.
        Tym bardzie, że zgodnie z obowiązującym prawem, tych mieszkań nie można
        wykupić, więc dobrze byłoby aby przekonał się na własnej skórze, co to znaczy
        spłacać kredyt za kogoś innego.
        • rrado Re: dzień dobry 20.12.03, 12:15

> Na razie Marian Jurczyk nie jest eksmitowany z działki. Jeżeli będzie to
          miało
          > miejsce, to miasto wydaje móstwo kasy na budowanie mieszkań w TBS-ach, więc
          nie
          >
          > widzę żadnego problemu w przydzieleniu mieszkania także Marianowi Jurczykowi.
          > Tym bardzie, że zgodnie z obowiązującym prawem, tych mieszkań nie można
          > wykupić, więc dobrze byłoby aby przekonał się na własnej skórze, co to znaczy
          > spłacać kredyt za kogoś innego.

popieram pozdrawiam rado
          • Gość: pleple Popieram mjw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 12:25
            Też popieram. Płacisz całe życie i nigdy nie jest Twoje. Za takim czyms mogli
            głosowac tylko absztyfikanci tego społeczeństwa
            • rrado Re: Popieram mjw 20.12.03, 12:29
              Gość portalu: pleple napisał(a):

> Też popieram. Płacisz całe życie i nigdy nie jest Twoje. Za takim czyms mogli
              > głosowac tylko absztyfikanci tego społeczeństwa

sam pomysl tbs nie jest zly. to mieskznaia czynszowe. wielu ludziom pozwlaja
              mieszkac swobodnie nie widze w tym problemu. pozdrawiam rado
              • Gość: pleple Re: Popieram mjw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 12:31
                tego typu dobrymi pomysłami piekło jest wybrukowane. Chociaż formalnie jest
                dobrym pomysłem, przyznaję.
                • Gość: m.j.w Mieszkanie dla Jurczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:08
                  Mieszkanie w TBS które mamy zamiar ewentualnie zaproponować Marianowi
                  Jurczykowi, o ile zostanie bezdomny, jest:
                  - bardzo drogie - 8,10 zł/m2 plus media ; przy mieszkaniu rzędu 60 m2 wychodzi
                  to miesięcznie ok. 1.000 zł.
                  - nienabywalne i niezbywalne - nie można go przekazać rodzinie, zameldować
                  bliskich, wykupić, zamienić się samodzielnie, zabezpieczyć kredyt na hipotece,
                  spłacić w krótszym terminie, odziedziczyć itd.
                  - nieopłacalne w budowie - wycena terenu jest przyjęta na podstawie wyceny
                  rzeczoznawcy, ten sam teren na wolnym rynku potrafi osiągnąć cenę 5 razy wyższą
                  (kilka ostatnich przetargów miejskich); wszelkie media i infrastruktura jest
                  finansowana przez miasto bez analizy racjonalności tych wydatków
                  - wspierające lobby finansowe - KFM musi się z czegoś utrzymywać, jako
                  instytucja państwowa i jednocześnie wspierać i uzależniać swoich; mnóstwo ludzi
                  z tego żyje
                  - nie dające poczucia bezpieczeństwa - jeżeli TBS zbankrutuje, a może się to
                  zdarzyć niechcący lub umyślnie, to majątek wraz z mieszkańcami będzie
                  wyprzedawał syndyk
                  - drenujące z pieniędzy rynek szczeciński i powiększające majątek gminy -
                  wiadomo, że gmina powinna mieć tylko mieszkania socjalne, dla najuboższych;
                  zwiększenie majątku gminy (w dziedzinach, w których działa gospodarka rynkowa)
                  rodzi niegospodarność i korupcję.
                  Myślę więc, że w takim mieszkaniu powinien zamieszkać Marian Jurczyk oraz parę
                  innych osób, ale nie będę wytykać kto, bo nie o nich tutaj mowa.
                  P.S Jeżeli RM nie podejmie uchwały dot niegospodarności Mariana Jurczyka, to
                  radni którzy wyjdą z taka propozycją, sami skieruja sprawę do prokuratora. Będę
                  wśród nich. I nie będzie to inicjatywa klubów radnych, tylko radnych z różnych
                  opcji.
                  • rrado Re: Mieszkanie dla Jurczyka 20.12.03, 15:12

> Mieszkanie w TBS które mamy zamiar ewentualnie zaproponować Marianowi
                    > Jurczykowi, o ile zostanie bezdomny, jest:
                    > - bardzo drogie - 8,10 zł/m2 plus media ; przy mieszkaniu rzędu 60 m2
                    wychodzi
                    > to miesięcznie ok. 1.000 zł.

cos moze byc drogie tylko w stosunku do czegos. przyz arobkach 13 tys to nie
                    ejst zdrogie ale jak mowielm to popieram ten pomysl.

> P.S Jeżeli RM nie podejmie uchwały dot niegospodarności Mariana Jurczyka, to
                    > radni którzy wyjdą z taka propozycją, sami skieruja sprawę do prokuratora.
                    Będę
                    >
                    > wśród nich. I nie będzie to inicjatywa klubów radnych, tylko radnych z
                    różnych
                    > opcji.

o bardzo dobrze. to mi sie podoba. prosze nas tylko poinformowac jak to bedzie
                    juz. pozdrawiam rado.
                    • Gość: przechodzien Mieszkanie dla Jurczyka ? IP: *.a2000.nl 21.12.03, 11:00
                      Chyba nie myslimy tutaj tylko o przyszlych trzech latach? Czy sie myle?
                      A co dalej ? M.J. nie bedzie do smierci zarabial tyle ile zarabia teraz,
                      nieprawda? I co wtedy ? Eksmisja na bruk ?
                      A kto mi odpowie na pytanie dlaczego kazdy wymysla na swoje kopyto jakies
                      rozwiazania ( czytaj - wylamuje otwarte dzrzwi ) zamiast wziac sprawdzone
                      rozwiazanie? A takie sa w calej reszcie Europy. Istnieje cos takiego jak
                      mieszkanie sluzbowe ( jak Bialy Dom a Ameryce ) i po problemie.
                      Dlaczego upieramy sie tutaj przy jakichs kosmicznych ideach ?
                      Jestem zdecydowanie przeciwny darowiznie. Jest zapewne w Szczecinie ogromna
                      ilosc ludzi ktorzy sa w gorszej sytuacji ekonomicznej niz Pan Prezydent i im by
                      sie o wile bardziej takia darowizna przydala. Wszystkich nalezy mierzyc ta sama
                      miarka. Nie mialbym nic przeciwko temu, gdyby Pan Prezydent otrzymal przywilej
                      powiedzmy krotszego czekania na mieszkanie spoldzielcze czy komunalne z racji
                      zajmowanej funkcji. W koncu nie kazdy jest prezydentam, a prezydent musi
                      rowniez reprezentowac swoja osoba miasto na zewnatrz, dlatego powinien JUZ
                      przyzwoicie mieszkac. Potem, kiedy skonczy mu sie kadencja nie bedzie to az
                      takie istotne.
                      pozdrowienia
                      przechodzien
                      • rrado Re: Mieszkanie dla Jurczyka ? 22.12.03, 19:17
                        Gość portalu: przechodzien napisał(a):

> Chyba nie myslimy tutaj tylko o przyszlych trzech latach? Czy sie myle?
                        > A co dalej ? M.J. nie bedzie do smierci zarabial tyle ile zarabia teraz,
                        > nieprawda? I co wtedy ? Eksmisja na bruk ?

niech odklada co mnie to obchodzi. myslisz ze on sie przejmuje gdzie ty
                        bedziesz mieszkal? a ty chyba 13 tys nie wyciagasz.
                        pozdrawiam rado
                  • Gość: ząb zupa Re: Mieszkanie dla Jurczyka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 16:35
                    Propozycję mieszkania dla Jurczyka z TBS w całości popieram. Za trzy lata
                    emeryturkę wypracuje sobie z naszych podatków całkiem wysoką, więc jego, w
                    przeciwieństwie do pozostałej większości emerytów, będzie na nie stać. Chyba że
                    za niegospodarność wyląduje w niewielkim pokoiku z okratowanym okienkiem. Wtedy
                    będzie mógł zrezygnować z mieszkania w TBS, bo nie będzie należało do niego.
                    • malgorzata_pacyna_kit list otwarty do pana prezydenta 21.12.03, 12:40
                      Drogi Prezydencie!

Bardzo mi się podoba zestawienie Panskiego nazwiska z imieniem i tym „Pan
                      Prezydent”.

Brzmi to slicznie i nad wyraz seksualnie.

Widzialam Pana kilka dni temu w Urzedzie jak nas Pan przed zakusami
                      niemieckiego wichrzyciela Rethmanna bronil. Wygladal Pan tak pieknie, jak
                      Juliusz Cezar z filmu o Juliuszu Cezarze (nie mylic z Juliuszem Słowackim).

I ten uśmiech! Bardzo poetycki. Pan wogole bywa bardzo poetycki. Pewnie
                      tysiące szczecinianek powtarza to Panu prosto w uszko za pomoca papeterii z
                      czerownymi serduszkami. Tak wlasnie dziala na kobiety to zestawienie Pana
                      imienia i nazwiska z tym „Pan Prezydent”.

Ladne spojrzenie ma Pan, wytworne nawet. Podziwiam Pana z rozdziawionym
                      otworem (gebowym) i nie moge oprzec się wrazeniu, ze znamy się jakos bardzo
                      dlugo... Jakby z przedszkola, albo harcerstwa. Wiem, ze to niemozliwe, ale
                      uczucie tej bliskosci, tego znajomostwa nie daje mi sie wyspac.

Podziwiam Pana, Panie Prezydencie. Musze przyznac, ze chyba się w Panu lekko
                      chemicznie zapuszczam. Wysylam niekontrolowane kochliki (sic!) w Panska
                      strone...

Czy mozliwe byloby jakies spotkanie po obradach ? Niech Pan wybaczy moj
                      tupet, moja rozbestwiona propozycje tak bezposrednia, tak bezczelna, ale na
                      usprawiedliwienie mam niewiele...

Chodzi mi o jakies romantyczne spotkanie, bo jestem romantyczna jak pisarze,
                      poeci, wielcy artyści prawdziwi. Zajechalby Pan tym swoja nowa Octavia.
                      Jechalby PN wolno, statycznie, z puszkinowskim patosem. Pojechalby Pan pod
                      moje „okna” i leciutko zatrabil – tyt, tyt!...

Wtedy ja wybieglabym w zwiewnej sukience i z lekka maniera modelki swiatowej
                      stanęłabym przed Panskim wozem. Pan by wysiadl, uklonil sie, patetycznie
                      roztwarl dzrwi i nakazal wygodnie rozsiasc sie na tylnim siedzeniu.

Moglibysmy pojsc na artystyczny film o kochankach niespelnuionych, czytac
                      wiersze Juliusza Slowackiego (tego prawdziwego), pojsc nawet do filharmonii
                      nieopodal Pana urzedu czy na wystawe kulturalna. Ja bym Panu niesmialo
                      zerkala w oko. Pan by niesmiało slal usmiechy takie jak na zdjęciach Pan
                      robi... Takie słodkie...

Proszę nie odtracac mnie... Niedlugo zalatwie Panu nowe i bardziej godne Pana
                      mieszkanie… Proszę nie wyrzucac mnie. Mnie podana na golasa w tym wymownym
                      watku.

Ja wiem, ze mowia, ze ma Pan kolejna zone i odczuwa do niej, to co zwykle
                      mężczyźni odczuwaja do swoich kobiet. Zazdrosc sciska mi pluca. Choc jestem
                      podobna do Marylin Monroe, to glos mam raczej Janis Joplin. Zaspiewam Panu
                      to, co MM śpiewała JFK.

Prosze bysmy tylko pogadali i popatrzyli sobie w oczeta... Proszę...

MP-K

PS.
                      Jestem bardzo ladna
                      • Gość: sz40 było IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 17:01
                        Nie przejmuj się Małgośka, frajerzy będą cię atakować, bo masz duże poparcie w
                        tym co robisz a oni tylko biją pianę. Wyjątkowym chamstwem jest przekręcanie
                        czyjegoś nazwiska ale czegomożna spodziewać się po sfrustrowanych ćpunach.
                        Pozdrawiam serdecznie i życzę dalszych sukcesów. Jak tak dalej pójdzie to
                        przyszłe wybory wygracie w cuglach bo oderwani od życia partyjniacy tylko
                        atakują albo załatwiają swoje krzywe interesiki i posadki.
                  • Gość: Ana wolta jacyny-witt... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 09:56
                    małgorzato jacyno-witt!kolejny pokaz dwulicowości.najpierw twierdzisz,że
                    jurczyk jest szanowany,ma duży elektorat itp.,więc należy mu się od miasta
                    mieszkanie,by"mieszkał godnie"(to twoje słowa!).teraz robisz woltę,twierdząc,że
                    propozycja twojego klubu miałaby być swoistą karą dla jurczyka("niech zobaczy
                    jak to jest"itd.)może po prostu przyznaj się do wygłupu,a nie rób durniów z
                    innych?
            • Gość: Ana Re: Popieram mjw IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 09:48
              tego typu mieszkań jest większość w cywilizowanym świecie...no,ale żeby o tym
              wiedzieć,trzeba wychylić łeb z grajdoła,pleple...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka