Dodaj do ulubionych

Ośrodek STilo, ceny na mieście?

18.07.09, 09:38
Mam pytanie bo jade z rodzinka na wczasy z malym dzieckiem do osrodka STILO
napiszcie mi czy on jest faktycznie blisko morza?? w ogole jakie sa ceny na
miescie za rybke itd? sa jakies atrakce szykowane na 2 polowe lipca? a moze ja
bedzie padac to napiszecie co warto zobaczyc, gdzie pojechac z malym
dzieckiem?? bede wdzieczna
Obserwuj wątek
    • aaali Re: Ośrodek STilo, ceny na mieście? 07.02.10, 10:44
      witam,
      wybieram sie do osrodka stilo w miedzyzdrojach. moge prosic o
      informacje na temat tego osrodka

pozdrawiam
      • tosia300 Re: Ośrodek STilo, ceny na mieście? 15.03.10, 12:14
        Ja też jadę do Stilo od 17.07.10 znalazłam w internecie 4 opinie pozytywne i 2
        negatywne.Ale wszystko się okaże na miejscu.
        • collu Re: Ośrodek STilo, ceny na mieście? 15.06.10, 17:50
          Witam!!! W Ośrodku Stilo byłam już trzy razy mi się tam podoba chociaż nie ma
          tam wielkiego hallo!!! W łazience jest czysto pościel też ok., jeżeli jedzie się
          z małym dzieckiem to dobrze jest prosić o miejsce na parterze bo piętro ma
          strome schody. Jest trochę drogo za nocleg 65zł od osoby. W tym roku jadę znowu
          bo to pewne miejsce a do morza wystarczy przejść przez wał i już:)
          • tosia300 Re: Ośrodek STilo, ceny na mieście? 28.06.10, 21:31
            A jakie jest jedzenie w tym ośrodku jadę tam w lipcu
            • aniiias Re: Ośrodek STilo, ceny na mieście? 03.07.10, 10:25
              Byłam w tym ośrodku 2 lata temu i w tym roku też się tam wybieram.
              Przypadł mi on do gustu głównie dlatego, że jest bardzo, bardzo blisko
              morza. Do centrum trzeba kawałek dojść, ale nie jest to bardzo daleka
              odległość, w sam raz na spacer. Co do jedzenia, według mnie było ok,
              posiłki były dość urozmaicone, a przy stołówce można kupić np. pizzę.
              Na terenie ośrodka znajduje się też mały sklepik. Polecam! :)
    • tosia300 Re: Ośrodek STilo, ceny na mieście? 31.07.10, 22:12
      Właśnie wróciłam ze Stilo i jeżeli ktoś lubi syf w pokoju ,brudną łazienkę to
      polecam.Ja tam już nigdy nie wrócę zwalony urlop kasa wyrzucona w błoto.
      • keson55 Re: Ośrodek STilo, ceny na mieście? 22.07.13, 20:12
        Ośrodek Stilo w Międzyzdrojach to tylko ładna strona w internecie ,po przyjeżdzie na miejsce z rodziną dostalem brudny pokój ,podziurawione drzwi łazienkowe ,brudne ściany ,brak mebli ktore miały być w pokoju który rezerwowałem (podwyższony standard), na terenie odbywały się chamskie imprezy pod wiatą o 11 rano ,opróżnianie pęcherzy pod płotem a na to wszystko patrzały dzieci z koloni i bawiące się dzieci na terenie Stilo.Nie polecam tego ośrodka ,to jest maszynka do robienia kasy a nie ośrodek wczasowy. Ja wyciągnołem swoją zaliczkę od stilo i w godzinę za tą samą gotówkę znalazłem piękny apartament przy centrum.
    • olo-07 SKANDAL 04.09.13, 19:44
      Ten ośrodek to skandal. Brudne pokoje, zagrzybiony brodzik, brudna dziurawa firanka. przed pokojem połamane krzesła i pęknięty brudny stół. Leżak kosztuje 5 zł, Internet 20 zł, telewizor ma 4 kanały. Obsługa recepcji a konkretnie jedna z pań nie miła i wiecznie naburmuszona. Jedzenie to szczyt bezczelności ze strony ośrodka codziennie na śniadanie dwa sero-podobne plastry, dwa plastry wędliny trzy plastry pomidora i kawalontko margaryny chyba palmy. Kolacje to samo ale zamiast pomidora był ogórek. Kiedyś podali LECZO - to makaron z parówką i plastrem kiszonego ogórka. Wszelkie ciepłe dania na kolacje podawali w takich ilościach że mieściły się w literatkach, hitem dnia był też zaserwowany makaron z surową tartą marchewką. Ryba panga nie była pierwszej świeżości a ziemniaki podawali stare utłuczone z taką ilością ojeju, że ociekały. Byliśmy ma wczasach zorganizowanych więc nie mogliśmy zrezygnować. Jedynym plusem była bliskość do plaży 20m. a tak to SYF SYF SYF
    • ela690 ośrodek stilo w Międzyzdrojach 15.10.13, 14:55

Witam,
      byłam w tym roku w Sitlo i było super!!! Dużo dobrego jedzenia, wiele imprez towarzyszących
      dla dzieci . Pokoje ok i bilsko plaży . Polecam i przyjade za rok
    • janhtc stilo miedzyzdroje 28.08.14, 12:54
      miałem ostatnio nieprzyjemność pobytu w tym ośrodku. Nie dajcie się zwieść. zdjęcia przedstawiają zupełnie inny stan niż rzeczywistość. Na początku powitała nas osoba ze wschodu nie znająca ani jednego słowa po polsku sprzątająca (jeśli to można nazwać sprzątaniem) nasz pokój. Miał być apartament a okazało się ze to zapchlona nora, brudna zniszczona, szafa bujała się na kilka cm . stół z czarnymi plamami nie do zmycia, brak czegokolwiek co mogłoby stanowić wystrój tego czegoś co zwą apartamentem poza dziurawymi firanami. Lodówka w stanie zniechęcającym do jedzenia. Łazienka w stanie zniechęcającym do umycia się (chyba lepiej już w morzu się orzeźwić). Wszystko płatne dodatkowo (parking, internet, parawany, leżaki). Obsługa nie miła, niekompetentna. Generalnie nie polecam i nie wiem kto napisał choć jedno dobre słowo o tym ośrodku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka