kvakva 08.08.09, 00:58 Nazwa Pyromagic sugeruje, że miejscem festiwalu fajerwerków jest Poznań... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alfa Re: Festiwal fajerwerków - zamknięte ulice IP: *.chello.pl 08.08.09, 09:56 Kolejny zakompleksiony debil ze Szczecina? Zauważ że tu nie chodzi o 'pyry'. Termin 'pyro' oznacza w starożytnej grece ogień, skąd został zapożyczony między innymi do języka angielskiego (np pyromaniac, pyrotechnics - zresztą w polskim też masz np pirotechnika) A pyromagic oznacza nić innego jak sztuczki robione za pomocą ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obieżyświat Re: Festiwal fajerwerków - zamknięte ulice IP: *.chello.pl 08.08.09, 23:20 A czemu nie nazwać tego po polsku? Pewnie w Londynie świętują pod hasłem "magiczne ognie". Ha, ha, ha. Im bardziej zapyziałe miasto, tym bardziej "z angielska" świętuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimoar Re: Festiwal fajerwerków - zamknięte ulice IP: *.szczecin.mm.pl 09.08.09, 20:10 www.forumszczecin.a5i.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voland Re: Festiwal fajerwerków - zamknięte ulice IP: *.chello.pl 09.08.09, 00:06 Ci debile nie dają mi spać, za moje pieniądze zakłócają mi cisze nocna. Frajerstwo kompletne. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Festiwal fajerwerków - zamknięte ulice 09.08.09, 12:01 Po raz kolejny widac mentalnosc ciecinian: zamkniecie jednej z glownych drog na polnoc, aby mogla "dziac sie rozrywka".. Tak trzymac i zęby w sciane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Magiczna Pyra IP: 94.254.209.* 09.08.09, 12:32 Znowu porażka młotki z tej budy na pl.Dzierżyńskiego. Towarzyszu Raducha z tym drugim kmiotkiem , posiadacie jakieś wykształcenie , znaczy ,czy fach w rękach macie. Dlaczego jak Piechota wstawił was do tego koryta , to jak poszedł na prywatkę, to was towarzyszu nie zabrał ze sobą? I teraz my musimy słuchać Józefa Skrzypka do fajerwerków , czyli w skrócie Magiczna Pyra. Podrzucę za friko do waszych zlasowanych mózgów nową nazwę dla kolejnej hucpy: flejtingGruzStocznia -upadek Controlowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinomaniak Ja kur*a nie wierzę w to co czytam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 14:52 Co brały wasze matki w czasie ciąży, że spłodziły takich idiotów. To chyba kwestia jakiegoś treningu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elorado Re: Ja kur*a nie wierzę w to co czytam. IP: 79.175.253.* 09.08.09, 14:54 Kwasa, albo dużo piły. Odpowiedz Link Zgłoś