Dodaj do ulubionych

Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia

IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.01.04, 19:32
Żałosne jednostki z patologicznych rodzin wypełzły na ulice i szukają nazizmu
i faszyzmu w Polsce.Poczytajcie pajace skąd wywodzą się te ideologie i wtedy
nie będziecie protestowali przeciwko czemuś ,co z Polską nie ma nic
wspólnego. Ale jak macie myśleć logicznie , skoro świat przysłania
wam "antyfaszyzm". Żałosne , naćpane odpady, produkt uboczny tzw. demokracji.
Obserwuj wątek
    • Gość: luke Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 20:02
      Cóż.....Nie mam nic przeciwko różnym poglądom ale zaczepianie w większej
      grupce pojedyńczych osób uważam za debilizm i oznakę kretyństwa....A właśnie
      tak owi panowie czynią - pod przykrywka jakichś głupich haseł (polska dla
      polaków, precz z żydami itp) starają się udowodnić jacy to są z nich wspaniali
      polacy i narodowcy, choć tak naprawdę są szmaciarzami i dzieciakami które
      uwolniły się z pod kurateli rodziców wyjeżdżając na studia....
      jak tak dalej pójdzie trzeba się będzie zebrać i wklepać wam ciecie.....
    • Gość: błahaha Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 80.55.70.* 30.01.04, 20:07
      Tak, tak, pieknie powiedziane. Popatrzcie państwo na okaz prawdziwego Polaka
      tryskającego mądrością życiową. Świetna logika wywodu i doskonała argumentacja
      tez. A cóz za inteligentne i wysublimowane inwektywy. Naprawde extra. Napisz
      proszę coś jeszcze, oświeć mnie jakimis pieknymi ideami, ktorymi kierujesz sie w
      zyciu! Pokaz opozycje wobec tych żałosnych zaślepionych robaków!
      • Gość: Stahlgewitter Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.01.04, 20:23
        Przepraszam trochę mnie poniosło. Jasne ,że są w Polsce naziści, dziesiątki
        tysięcy, a co roku w czasie wakacji organizują obozy na których szkolą następne
        dziesiątki tysięcy. Można o tym przeczytać w publikacjach tygodnika Wprost i
        niesamowicie opiniotwórczym piśmie "Nigdy Więcej" . Jednym słowem brunatny
        terror, strach aż wyjść na ulice.
        P.S. Te inwektywy to w waszym przypadku komplementy.
        • Gość: haha hhaha Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 80.53.137.* 30.01.04, 20:54
          Właśnie! Jest Was tak mało, a tu jeszcze organizują jakieś pochody przeciwko
          Wam! Zakompleksieńcy zaślepieni kłamliwy donosami z żYDOWSKICH gazet! Na dodatek
          panikarze, od czasu do czasu ktoś zostanie pobity w imię Narodowego Odrodzenia
          Polski a tu zaraz krzyczą, że terror jakiś bojówki. Dzięki Stahlgewitter (cóż za
          słowiański nick!- wymyśl proszę jakiś dla mnie) jestem gotowy na następną porcję
          wrażeń i kolejnych klocków prawdziwej prawdy!
          • Gość: Stahlgewitter Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.01.04, 20:59
            To są jakieś żydowskie gazety w Polsce? Niewiarygodne. Nie wiedziałem ,że
            trzeba mieć słowiańskie nicki - jakieś nowe prawo? Poszukaj nazizmu w lodówce.
            • Gość: hmmm Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 80.55.70.* 30.01.04, 21:10
              No nie. To Ty o wszystkim nie wiesz? O żydokomunie? Kurcze, no miałem nadzieję,
              że rozmawiam z jednym ze sławnych Obrońców Polskości. Może jednak? To jak to
              jest? Bo przecież z twego pierwszego postu bije smutek człowieka niesłusznie
              oskarżonego...
              • Gość: S. Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.01.04, 21:20
                Krynico Mądrości!!!!!Oświeć mnie jeszcze.... Ilu jest tych nazistów? Podobno
                nawet mordują ludzi? A ci z NOP, to bardziej faszyści czy naziści?
                • Gość: :) Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 80.55.70.* 30.01.04, 21:29
                  Przecież to ja pierwszy poprosiłem o oświecenie... [Odp na pytanie: Co do
                  nazistów to jest już pewnie niewielu- wymarli tak jak ten poroniony system. A co
                  do tych, przeciwko którym ta akcja była wymierzona to choćby był jeden taki, to
                  będzie o jednego za dużo. A ci z NOP, to raczej bardziej debile i to raczej tacy
                  bardziej żałosi.] Więc proszę przekaż nam Prawdę!
                  • Gość: Antifa ha ha Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.01.04, 21:49
                    ...o jednego za dużo. Przewidujecie może jakiś mały holocaust neonazistów.
                    Gdzie ta wasza tolerancja? Ale jak mawiali jakobini: Nie ma wolności dla wrogów
                    wolności, prawda?
                    • Gość: chwila refleksji Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 80.53.137.* 30.01.04, 22:03
                      No zaraz się rozpłaczę nad Tobą. Jacy Wy biedni i zastraszeni. Chcą Wam odebrać
                      wolność do krzywdzenia innych. No co za niesprawiedliwość... Uderzmy się w
                      pierś! Ludzie! Gdzie się podziała nasza tolerancja!
                      • Gość: Antifa ha ha Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: *.akademiki.uni.torun.pl 30.01.04, 22:07
                        Jak to wam? Faszyści i antyfaszyści , razem jesteście siebie warci.
                        • Gość: zaskoczenie Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 80.53.137.* 30.01.04, 22:15
                          Jej, przepraszam. Czy już nie rozmawiam z stahl cos tam? Powoli zmieniał nick, a
                          ip to samo...
                        • Gość: ... Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 80.55.70.* 31.01.04, 00:05
                          Tutaj nie chodzi o faszyzm, tylko o to, że naprawdę nie było źle w Toruniu,
                          kiedy nie było grupy ludzi, która napada na ludzi za ich sposób ubierania się,
                          poglądy lub też bez powodu i to w imię czego? Patriotyzmu?
                          • Gość: ala bieda, glupota, nadmiar wolnego czasu IP: *.client.comcast.net 31.01.04, 03:35
                            O czym ta demonstracja? Piesci walace w sfastyki? Ludzie czy was porabalo?
                            Problemem polski jest glupota obywateli i czerwonych wladz, ktorym z taka
                            ufnoscia oddali wladze. naprawde, w polsce jest bardzo malo madrych ludzi, w
                            wiekszosci to przepici idioci. Polska nie ma szans, na nic.
                            • Gość: apl Re: bieda, glupota, nadmiar wolnego czasu IP: 80.53.137.* 31.01.04, 10:58
                              Problemem jest też to że zbyt długo nie świeci słońce, że prawica nie jest wcale
                              lepsza od "czerwonej" lewicy, a już na pewno nie powiększy jej szans tałatajstwo
                              napadające na ludzi.
    • Gość: szteter Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: *.malpa.komp.pl 30.01.04, 20:07
      wiesz co stahl coś tam jesteś żałosny tak samo jak oni razem was trzeba jakoś
      zwalczyć ... wasze poglądu wprowadzone w życie obojętnie które kiche jeszcze
      wieksza niz teraz by zrobily ...na nic dobrego was nie stac ...ja mamwas
      gdzies! i was i was!
    • Gość: pl co to znaczy kolorowo ubranych? IP: *.client.comcast.net 31.01.04, 05:11
      Co to znaczy zaczepiaja wszystkich kolorowo ubranych? Co to za kolorowe ubrania?
      • Gość: apl Re: co to znaczy kolorowo ubranych? IP: 80.55.70.* 31.01.04, 10:54
        Którego słowa nie rozumiesz? Kolorowe czy ubrania?
        • Gość: surt Re: co to znaczy kolorowo ubranych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 18:42
          "kolorowy" oznacza wiele barw, "ubrania" to tzw. okrycie wierzchnie. Jeszcze za
          trudne?
    • Gość: toruniak Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 62.244.143.* 31.01.04, 15:18
      demo było spoko!! w słusznej sprawie!! ich jest niewielu i silni są tylko w
      grupkach...widzialem ostatnio jednego ...patrzyl na mój "inny" ubiór i nic nie
      zrobił .....gdyby ich było conajmniej dwóch...byli by
      pewnie "odwazniejsi"....NIE MA TOLERANCJI DLA NIETOLERANCJI!!!
      • Gość: MalcolmX Nazi skini - WON Z TORUNIA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 17:09
        ja też czasami kilku widuję - samotnych i w grupkach - jak mogą zaczepić kogoś
        samotnego a jest ich co najmniej kilku nie wachają się - to wszak bardzo
        męskie, szlachetne i honorowe .....Ale gdy są sami lub idziesz z kumplmai
        schodzą z drogi bez szemrania....Wielcy polacy - tfu - TO JEST BYDŁO - I DO
        TEGO STUDENCI - z kim studiują nasi żacy???

jest do tego kilku niedorobionych szczyli w okolicach ul Kościuszki - to z
        kolei są niedorozwinięte dzieciaki z głowami nabitymi kompleksami (np niejaki
        Przemo - w komedii o sredniowieczu mógłby grać wioskowego idiotę....)
    • Gość: Zasymilowany Re: Marsz przeciw przemocy przez centrum Torunia IP: 80.53.175.* 31.01.04, 19:36
      Cenrum dowodzenia neonazistów znajduje się podziemiach Radia Maryja.
      Kto czytał art.we "Wprost" z ostatniego poniedzałku p.t. "Gdzie jest Dwużydzian
      Polaków"
      Oszalały z nienawiści Rydzyk knuje w podziemiach spiski,dla niego to "Tygodnik
      Powszechny to Żydownik Powszechny"
      • Gość: V.C. Zdjęcia + video z manifestacji : IP: *.puzaka.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 00:52
        www.pl.indymedia.org/pl/2004/01/3811.shtml
    • Gość: cortez NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: *.alfa.pl 01.02.04, 01:44
      Pokażcie mi strony prawdziwie faszystowskie w necie@! Miałem kilka linków-
      nieaml wwszystkie poblokowane, a ile jest lewactwa z sierpem i młotem? Żydzi
      (nie w znaczeniu pejoratywnym ale ze względu na naczelneg) z GW zrobili
      reklamę Combat 18 - wiadomo zagrozenie najbardziej jednoczy, z kilku palantów
      z Combat z18 robiona niemal bin ladena.... a nikt nie widzi naćpanych śmieci
      (punk) napadajacych na łaziennej za 3 złote na wino, mój pies ma większa
      godność.... ale to lewactwo jest bardziej groźne, przecież 99 porcent
      terorystów na swiecie to wyznawcy lenina, bakunina, trockiego, pol pota i tym
      poodbnych kreatur... to jest prawdziwy problem a nie wymyslenie kilku nazistów
      w toruniu wolętrzech torunskich nazistów niż 100 najaranych palantów z lewicy
      z reszta ja też pewnie jestem faszystą, gdyż wsztsko na prawo od unii wolnosci
      pachnie, śmierdzi albo po prostu jest faszyzmem
      chorzy z
      • Gość: alp Re: NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: 80.53.137.* 01.02.04, 10:15
        To zorganizuj akcję anty-lewacką i po kłopocie. Acha zwróć uwagę, że nie byłoby
        takiej akcji w Toruniu gdyby chodziło tylko o przekonania grupki rasistów.
        Problemem jest to, że z powodów ideowych (hahaha) napadają na innych. Na tym
        polega wolność, że każdy może myśleć co chce, a wnioskując z treści twego listu
        to Ty masz chyba jakiś kłopot z nienawiścią do tych co mają inne poglądy.
        • Gość: cortez Re: NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: *.alfa.pl 02.02.04, 02:23
          tak mam w nienawiśći poglądy wyznawców zarówno Hitlera jak i trockiego i che
          Guevary gdyż sągroźni właśnie dla wolności człowieka.i w tym jest problem, wy
          lewacy niby promujecie wolność, anarchizm ,ale to wasi ojcowie zbudowali
          gułag, obozy na kubie, to wasz przyjaciel z Franc. Partii Komun. niejaki pol
          Pot przy duchowym wsparciu nauk Sartre wymordował swój naród, to wasi bracia w
          Korei Pólnocnej głodząi gazują naród. to wasi ojcowie strzelali do robotników
          w 1970 roku, to wasi towarzysze stworzyli komnda śmierci zwane np czerwonymi
          brygadami albo np RAK..... mam dalej wymienić? marksizm a w konsekwencji
          leninzm, staliznim, komunizm wraz z lightowąwersją socjalistyczną jest
          odpowiedzialna za zło tego świata w zeszłym stuelceiui w tym takze na to sie
          zanosi.... więć nie mów mi ze mam problemy z nienawiścią. bo ja jąmam, bo
          niechę by moja córka żyła pod czerwonym terrorem który nam szykujecie w imię
          wolności, a faszyzm jest dla was wymówką, bo faszystów w Polsce jest jeszcze
          mniej niż żydów, więc jesteście bardziej komiczni niż antysemici ale rónież
          znacznie bardziej niebezpieczni, i jak tylko będęmógł będę się wam
          przeciwstawiał, będę nawet brutalnie zabraniał wam głosic nienawiści do
          człowieka w imię kolektywu... o nie!!! nos pasaramos
          • Gość: alp Re: NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: 80.55.70.* 02.02.04, 13:55
            Bardzo proszę- nie obrażaj mnie. Nie jestem lewakiem, także nie do mnie te
            inwektywy. Nie zgadzam się z ideami Trockiego bo on też doprowadziłby do takiego
            gówna jak Lenin, a później Stalin. Komunizm to kontrola życia obywatela pod
            płaszczykiem idei równości i(?) wolności, a ludzie noszący naszywkę che Gevary
            na ubraniu najczęściej nie wiedzą, że tam gdzie "wywalczył wolność" tej wolności
            wcale nie było, a były masowe egzekucje. Anarchizm to osobna sprawa, ale uważam,
            że każdy anarchista powinien równie chętnie protestować przeciwko ideom
            faszystowskim jak i komunistycznym. (nie wiem jak jest w rzeczywistości). Jeśli
            mówiąc o zielonych masz na myśli ekologów, a nie opcje polityczną ( z którą też
            się nie do końca zgadzam, choć nie widzę w niej zagrożenia powrotu do komuny),
            to szczerze powiedziawszy Cię nie rozumiem. Moja niechęć do komunizmu jest taka
            sama jak do faszyzmu, choć jeśli o ludzi identyfikujących się z tymi ideami
            (szczególnie młodszych) to ciągle wierzę, że Ci niezaangażowani lewicowcy nie
            widzą poprostu jaka jest prawda. Ale za cholerę nie mogę zrozumieć, dlaczego
            skoro komunizm jest gównem, miałbym przyjąć to, że grupa pseudo-skinów napada na
            ludzi. Niechęć do faszyzmu nie musi się przecież wiązać z lewactwem.
          • Gość: alp Re: NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: 80.55.70.* 02.02.04, 14:06
            Acha, i jeszcze jedno. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale jeśli zostawi się
            sprawę tych dekli to to zdziw się, jeśli twoja córka zostanie kiedyś skopana...
            bez powodu, zupełnie. Wystarczy, że będzie szła z kimś z szalikiem w kolorach
            reggae itp. i urazówka pewna. Tak, więc jeśli chcesz się godzić na tą sytuację
            to już zacznij kontrolować jak się twoją córka ubiera i z kim się zadaje-
            dozwolona czerń, kolory narodowe, choć oczywiście czerowne sznurówki odpadają,
            no i jak najdalej od żółtego i zielonego- będzie super miasto z Torunia.
            • Gość: herman Re: NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: *.alfa.pl 02.02.04, 23:32
              a myślisz ze jej nie nic grozi ze strony lewaków i anarchistów? że jej nie
              skopią za to ze nie dała im na jabola? równie prawdopodobne jak agresja skinów
              a nawet bardziej zważywszy na proporcje ilosciowe... nie iwem ale w toruniu na
              1 łysego przynajmniej przypada ze 20 "śmieci"... dlatego nie rozumiem Pana
              panie alp... z jedenj strony werbalnie wyraża pan niezgodę na obie formacje
              ale to tylko jednej z nich tak naprawdę przypisuje pan agresję i nienawiść
              • Gość: cortez Re: NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: *.alfa.pl 02.02.04, 23:43
                herman znaczy się ja ewnetualnie hernan
              • Gość: alp Re: NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: 80.55.70.* 03.02.04, 15:01
                Agresja na kimś za to, że "nie chce mu dać na jabola" nie jest żadną domeną
                anarchistów i lewicowców, za to bicie ludzi o innych poglądów jest powszechną
                praktyką rasistów. Dostrzega Pan tą subtelną różnicę?(zresztą co tu się
                oszukiwać- to wyraźna różnica). Nie zdziwiłbym się, gdyby nie, bo z Pana
                wypowiedzi kipi nienawiść do ludzi o lewicowych i anarchistycznych poglądach-
                chociażby to ciągłe rzucanie "śmieciami". Muszę pogratulować argumentu o
                proporcjach ilościowych. Rzeczywiście "łysych" (w znaczeniu rasistów) jest o
                wielu wielu mniej. O pobiciach przez anarchistów ani lewicowców przez wiele
                lat nie było żadnej mowy. Nigdzie. Ani na forach, ani w gazetach, ani od
                znajomych. Byłem kilkanascie, a pewnie i wiecej razy zaczepiany o "składkę" na
                jabola, ale nigdy, przenigdy nie spotkałem się z agresją ani fizyczną ani
                słowną, a już na pewno nie za przekonania (a byłaby do tego okazja, chociażby na
                festiwalu s.o.s). No i teraz najlepsze- skoro "łysych" jest tak mało a mają na
                koncie o wiele więcej napadów i pobić, a anrchistów i lewaków tak dużo a ilość
                napadów znikowa, to chyba NORMALNE, że to pseudoskinom przypisuję agresję i
                nienawiść- widzi Pan to? - ich jest MAŁO pojawili się NIEDAWNO w Toruniu, a
                SKRZYWDZILI sporo osób, a młodzież alternatywna (której Pan zapewne w większości
                przypisuje lewicowe poglądy, co nomen omen jest totalną bzdurą) była przez WIELE
                WIELE lat w Toruniu i był SPOKÓJ. Mam nadzieję, że argumentacja była dość jasna.
                • Gość: cortez mir Re: NAZISTA=LEWAK-chore z nienawisci śmieci IP: *.alfa.pl 06.02.04, 22:25
                  wybacz ale argumentacja twoja nie dociera do mnie... anarchisci, lewactwo i
                  śmiecie (uzywam tego pojęcia tłumacząc slowo punk, które chyba jest bliskie
                  smieciom, wiec nie rozumię zarzutu o rzucanien śmieciami) biją także za
                  poglądy ,stosują agresję do wszystkich! do PO za zgniły imperialny kapitalizm,
                  a na wszystko od PO na prawo to faszyści jawni bądź ukryci (stosuję siatkę
                  partyjną dla jasnosci wywodu a nie jako przykład upolitycznienia czy
                  upartyjnienia), będąc w tłumie podczas manifestacji gdy zgadałam jednego z
                  aktywistów rozdajacego ulotki zapropoował mi po chwili rozmowy bym przyszedł o
                  22 do pillona bo będą się tam formoać mini oddziały do wypadu na miasto by lać
                  łysych... mam świadka tej rozmowy... nie wiem jak to się skończyło bo
                  oczywiscie nie poszedłem tamj a z łysmyi mogło być ciężko bo pewnie policja
                  już ich wyłapała (czuli wszystkich 8!!!!), któzy od rana mieli czaiuć się na
                  dworcach i wyłapywaćlewactwo by ich tłuc... czym więc oni się różnią???
                  Choć i radykalnie odrzuca pan moje spostrzeżenie co do statystyki
                  liczebnościowej łysych kontra lewactwo to sam się nią Pan posługuje
                  przytaczając argument, że nie słyszy się o pobiciach łysych przez anarchistów
                  itp.. Zgadzam sie bo się nie słyszy. Dlaczego? To wymagałoby odpowiednich
                  badań empirycznych gdyż statystycznie tego nie uchwycimy bo takich przypadków
                  nie odnotowuje prasa ani policja. Po pierwsze bo łysy jak dostanie wpier.al to
                  nie leci na komendę tak jak to czyni płaczliwy lewak a po drugie czołowe media
                  (czyli wyborcza i jej stadko naśladowców w postaci mediów loklanych)
                  zdecydowanie sprzyja lewicy podtrzymujac od czasu do czasu poczucie zgrożenia
                  jeśli juz nnie wprost polskim faszyzmem to napewno antysemityzmem i populizmem
                  a w gruncie rzeczy dla lewactwa to tylko subtelne różnice nic nie znaczące
                  (zachecam do lektury "dr" sergiusza Kowalskiego z GW a po przeczytaniu jego
                  wypocin będzie sie Pan moze bał wyjść na ulicę widząc w sklepie, w parku
                  autobusie ziejęcych z nienawiści antysemitów, katolików, radiomaryjowców i tym
                  podobne odrażajace zoologiczne stwory. O to jest problem w tym kraju. Tożsamy
                  z zagadniem wokół którego uważam warto sie głębiej zastanowiać. Nad kreoaniem
                  dla własnych potrzeb wrogam zgrozenia. To wspiera integracje, daje powody do
                  reakcji i działania nawet ludziom z zewnatrz..

a co do "młodzieży allternatywnej", nie lubię tego pojęcia bo wprowadza już
                  pewnien schemat, ale myślę że zaliczyłby mnie Pan do tego grona (długie włosy,
                  glany...)oprócz mego ulubionego metalowegop uderzenia bardzo lubię posłuchać
                  punka! Od kultowej siekiery zaczynając a na Nauce o Gównie kończąc (notabene
                  bardzo cenię NoG za prostąmuzykę i za często racjonalny przekaz, choc wiadomo
                  pomiezy jabolami i coś rozsądnego też można stworzyć.
                  pozdrawiam i przepraszam, że tak długo nic nie pisałem ale mi net odcieli
      • Gość: NOS PASARAMOS NAZISTA=LEWAK- !!!!popieram!!!! IP: *.torun.mm.pl 01.02.04, 11:58
        lewactwo to najgorsza zaraza tego świata! bo w odróżnieniu od faszystów otacza
        ich romantyczna aura wytworzona przez wszelkiej maści "intelektualistów" która
        zafałszowuje ich prawdziwe, niebezpieczne i fanatyczne oblicze. m.in. przez
        gazete i inne lewicowe media przyznanie się do lewackości nie wiąże się z
        odrzuceniem w wielu towarzystwach, jak to sie dzieje w przypadku faszyzmu. a
        przecież to jeden pies... lewacy to bezwględni, fanatyczni psychole zdolni do
        wszystkiego w imię swej chorej idei...

NOS PARAMOS! (przeszliśmy!)
    • Gość: lew trocki lepszy UŻYTECZNI IDIOCI PROTESTUJĄ TYLKO PRZECIW KOMU? IP: *.torun.mm.pl 01.02.04, 14:44
      Kilku użytecznych idiotów czyli lewaków zachęciła zdezorientowaną, naiwna
      młodzież do zamanifestowania przeciw przemocy. Normalny, uczciwy człowiek nie
      używa przemocy, nie lubi przemocy.tak więc młodzież chetnie przyłączyła sie do
      tej akcji. Kochani czy wiecie gdzie jest żródo zła i pzremocy?To sld i ich
      rózni koalicjanci ,groteskowe przybudówki młodzieżowe,anarchiści, zieloni i
      antyglobaliści. Komunizm i jego popłuczyny to tatalitarna, ohydna przemoc. To
      oni są od lat ojcami i nosnikami antydemokratycznych, antycywilizacyjnych
      zachowań.To post komuniści z ul rozbrat potrzebuja uzytecznych idiotów do
      takich manifestacji.
      • Gość: alp Re: UŻYTECZNI IDIOCI PROTESTUJĄ TYLKO PRZECIW KOM IP: 80.55.70.* 01.02.04, 22:31
        Ot, znalazła się recepta na zło tego świata! Wybijmy lewaków, anarchistów (?),
        zielonych (toć przecież chcą zniszczyć ludzki gatunek!) i zapanuje miłośći
        sprawiedliwość...
        • Gość: usa co to znaczy kolorowo ubranych IP: *.client.comcast.net 02.02.04, 07:55
          powaznie, co jest z tymi ubraniami? Ja tego nie rozumie. Ludzie sa atakowani za
          ubranie? Przeciez to jest smieszne. ja swojego czasu dostalem po mordzie w
          toruniu, bo w czasach solidarnosci darlem sie na starowce: "niech zyje zwiazek
          radziecki". No ale ja podpuszczalem ludzi, i kilku patriotow sie znalazlo. Z
          czego bylem w sumie zadowolony. No ale za ubrania? Jestem zawiedziony. Chyba te
          dzieciaki glupieja.
        • sdb Re: UŻYTECZNI IDIOCI PROTESTUJĄ TYLKO PRZECIW KOM 02.02.04, 10:28
          w ktorys z ostatnich sobotnich wieczorow zawitalem w Przepompowni. kierujac sie
          od razu do pomieszczenia z dartami katem oka zbystrzylem w glownej sali silna
          ekipe pod wezwaniem. okolo 12 lysoglowych chlopow w za krotkich dzinsach,
          glanach, czarnych t-shirtach albo wojskowych zielonych koszulach, ze
          zwisajacymi bialymi szelkami. zanim ostatecznie zdecydowalem sie zostac mialem
          niezla myslowke bo widok ten mnie przerazil. nie mialem ich caly czas na
          widoku, zerkajac raz po raz w ich strone widzialem ze dobiegajacym co chwile
          niewiadomej tresci okrzykom w pewnym momencie zaczely towarzyszyc zbiorowe
          tance bez koszulek :) w innym przypadku wygladalo by to smiesznie ale tych
          facetow szczerze sie balem. zreszta chyba nie tylko ja bo kiedy kolega poszedl
          rozmienic forse przy barze uslyszal "za pol godziny zamykamy" a bylo cos kolo
          polnocy- to nie jest normalna pora w ktorej Przepompownia konczy prace. mialem
          wrazenie ze to jakis zlot bo nigdy wczesniej albo juz naprawde bardzo dawno nie
          widzialem takiej ekipy w naszym miescie. moze faktycznie nie byli zle
          nastawieni ale cykor oblecial mnie straszny.
          • Gość: toruńczyk.... Bandycki motłoch.... IP: *.szpital-bielany.torun.pl 02.02.04, 11:25
            Ja się natknąłem na podobnych kolesi ostatnio.......Wyglądali jakby komuś
            chcieli wlać, i jakby nie było dla nich ważne czy to chłopak czy
            dziewczyna....I WY TEPOGŁOWI KRETYNI Z TEGO FORUM SŁUCHAJCIE !!!- JEŚLI
            POZWOLIMY TAKIM CIEMNIAKOM TERRORYZOWAĆ NIEWINNYCH LUDZI WYROSNĄ NAM POD BOKIEM
            WIĘKSZE BOJÓWKI..... Jakoś nie słyszałem aby lewacy czy punkowcy ostatnio kogoś
            dotkliwie pobili w Toruniu, a tacy "łysogłowi" wprost przeciwnie - sam
            widziałem jak spokojnych ludzi wciagnęli w zaułek.....Oczywiście grupką 6 osób
            (bo tak pewnie raźniej....)
            • Gość: szteetr Re: Bandycki motłoch.... IP: *.uci.uni.torun.pl 02.02.04, 15:08
              e torunczyk poczekaj poczekaj jescze tyroszke a z pewnościa usłyszysz o
              pobiciach przez lewaków ..wpsomnisz te słowa ...nie spodoba im sie ze ktoś
              bedzie chcial kupic coś w mak snmierci, pracować w hipemarkecie toalbo szyby
              powybijają albo zleją tych ludzi... a jak nie tych to wyżyja sie na młodych
              policjantach z prewencji bo im sie nie spodoba ze chca trochę grosza zarobic
              utrzymując jakotaki porzacdek w tym syfie tu...
              faszysci,lewacy, femiunistki, czarni homoseksualiści, pederaści bandyci dajcie
              nam świety spokój...!
              na pochybel czarnym i czerwonym na pochybael im wszystkim!
    • Gość: adam PUNK`S NOT DEAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 15:26
      Stahlgewitter jesteś chorym człowiekiem ,w moim mieście jest wyśmienity
      szpital psychiatryczny,zgłoś się!!!
      • Gość: Folkatka Re: PUNK`S NOT DEAD IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 01:12

A ja na Micku non stop widuje łysych i nic mi nie robia, mimo ze czasem
        ubieram sie jak pankowa
        • morciasz Re: PUNK`S NOT DEAD 04.02.04, 18:36
          Gość portalu: Folkatka napisał(a):
          > A ja na Micku non stop widuje łysych i nic mi nie robia, mimo ze czasem
          > ubieram sie jak pankowa

a ja w telewizji tez ciagle widze lysych - Dziewulski, Oleksy, Savalas...
        • Gość: 07(Janek Błąd) Re: PUNK`S NOT DEAD IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 06.02.04, 22:41
          Folkatko, jeśli mieszkasz na Podgórzu to uważaj. Tam podobno łysi leją panków.
          Najbezpieczniej jest na Rubinkowie.
          • folkatka Re: PUNK`S NOT DEAD 07.02.04, 01:05
            Gość portalu: 07(Janek Błąd) napisał(a):

> Folkatko, jeśli mieszkasz na Podgórzu to uważaj. Tam podobno łysi leją
            panków.
            > Najbezpieczniej jest na Rubinkowie.
            --------------------------
            Mizszkam na Mickiewicza. Jest kupa łysych, ale mi sie nic jeszcze nie stało,
            choć moja kumpela niedawno uciekała przez Mickiewicza do Tramwajów na
            Sienkiewicza, żeby sie tam schować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka