rogalpa 22.03.10, 23:10 zdjęcia Bydgoskiej 50, można zobaczyć tutaj bydgoskie.blox.pl/2010/03/Bydgoska-50.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harcownik-online We wtorek zapadnie decyzja w sprawie eNeRDe 22.03.10, 23:18 Brawo Pan Paweł Kołacz, Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_gw Panie Wiśniewski 23.03.10, 00:50 Panie Wiśniewski. Szanuję Pana zdanie, ale z wypowiedzi Pana widać, że temat został Panu podsunięty do "publicznego zaopiniowania". Miasto NIE LIKWIDUJE klubu, klubowi zostaje wypowiedziana jedynie umowa najmu - właściciele dalej będą mogli prowadzić klub w innym miejscu, także w innym miejscu na Starówce być może. Odpowiedz Link Zgłoś
jamapii Re: Panie Wiśniewski 23.03.10, 07:21 Za Stalina tak samo tłumaczono deportacje. " Możecie dalej żyć tyko ze na Syberii" Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_gw Re: Panie Wiśniewski 23.03.10, 20:29 jamapii napisał: > Za Stalina tak samo tłumaczono deportacje. " Możecie dalej żyć tyko ze na Syber > ii" Nieadekwatne porównanie. Nikt nikogo na Syberię nie zsyła - zaznaczam to dla ustalenia faktów, gdyż kolejna osoba wypowiada się a widocznie nie wie czego dotyczy sprawa. Nie życzę źle klubowi. Zwróciłem jedynie na błąd w wypowiedzi p. Wiśniewskiego, który jest przekonany, że klub jest likwidowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jamapii Re: Panie Wiśniewski 24.03.10, 07:35 Rzeczywiście - przesadziłem . Fałata to świetna lokalizacja dla takiego klubu. Na dodatek miejsce kultowe- dawna drogeria. Mogli zaproponować gorszą lokalizację, np Abisynia lub Kociewska - tuż koło wysypiska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hecer Re: Panie Wiśniewski 24.03.10, 07:46 :))) może na Lipnowskiej? Albo Otłoczyńskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_gw Re: Panie Wiśniewski 24.03.10, 11:52 jamapii napisał: > Rzeczywiście - przesadziłem . Fałata to świetna lokalizacja dla takiego > klubu. Na dodatek miejsce kultowe- dawna drogeria. Mogli zaproponować gorszą > lokalizację, np Abisynia lub Kociewska - tuż koło wysypiska :))) Dużo lepsza lokalizacja niż Syberia. Poza tym to była propozycja. Można negocjować. Jak się nie wypełnia w-ków umowy (np. opłaty czynszu), to należy się liczyć z wypowiedzeniem. Nawet jak się wypełnia w-ki umowy to należy się liczyć z wypowiedzeniem umowy. Wynajęty lokal to nie mieszkanie własnościowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jamapii Re: Panie Wiśniewski 24.03.10, 14:49 Oczywiści wszystko się zgadza. Urzędnicy miejscy mogą wszystko. Mogą pozamykać wszystkie kluby, restauracje, zakazać ruchu pieszego na Szerokiej itd. Tylko po co? sytuacja tego klubu dokładnie pokazuje poziom naszych GOSPODARZY. Zaściankowych prezesików GS-ów ( sory MSM-u )bez wyobraźni. To miasto mogło by ubiegać się o tytuł ESK ale nie z takim prezydentem dyrektorem -menagerem i im podobnymi urzędnikami których horyzonty myślowe nie sięgają granic własnego biurka. Odpowiedz Link Zgłoś
pereubu Re: Panie Wiśniewski 24.03.10, 17:47 Urzednicy nie moga wszystkiego. Ten kto wynajmuje moze protestowac, i robi to. A gdybym tam ja mieszkal i miasto wypowiedzialoby mi umowe? To by sie pies z kulawa noga nie zainteresowal. Klub jest wazny? No jest. Ale skoro funkcjonuje na wolnym rynku to niech sie dostosuje. Zreszta daj im inne miejsca do wyboru. Ale nie, bo trzeba na starowce, bo trendi jest. A wlasnie na Falata zeby i tam kaganek sztuki (o sorry SZTUKI) niesli. Odpowiedz Link Zgłoś
www.pzr.org.pl Re: We wtorek zapadnie decyzja w sprawie eNeRDe 24.03.10, 08:37 i tu www.pzr.org.pl/Galeria/enerde-w-csw.html pzr Odpowiedz Link Zgłoś