on 21.02.04, 20:02 Czołem i jak - kto z Was pisze piórem wiecznym? Pzdr on Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonchild69 ja piszę... 21.02.04, 21:55 i czarnym atramentem...a czasem czerwonym... :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarne piórko Re: Kto z Was pisze piórem?? IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.INTELINK.pl 22.02.04, 08:56 A co chcesz założyć klub? pisanie piórem jest przyjemniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUK Re: Kto z Was pisze piórem?? IP: *.torun.mm.pl 22.02.04, 10:37 Piszę piórami marki SHEAFEER, WATERMAN i PELIKAN. pozdrawiam PUK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07(Janek Błąd) Re: Kto z Was pisze piórem?? IP: *.wlan.pl 22.02.04, 11:23 Piszę tylko przy pomocy komputera (dużo). Piórem się tylko podpisuję. (Pelikanem - dobre i stosunkowo tanie) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Kto z Was pisze piórem?? 22.02.04, 13:15 dlugi czas pisalem piorem ale od jakiegos roku jak popsul se moj Waterman znow uzywam dlugopisow- nie bardzo przywiazuje do tego wage Odpowiedz Link Zgłoś
moonchild69 Re: Kto z Was pisze piórem?? 22.02.04, 21:19 a to nieładnie... pisanie piórem to element jakiejś... kultury i - no nie wiem - patetycznie brzmi... filozofii. pisalam Parkerem, ale stwierdzialm, ze ma za szeroka stalowke i teraz skrobie jakims czyms nieokreslonym, ale pisze bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Kto z Was pisze piórem?? 25.02.04, 09:51 Miałam kiedyś wspaniałego Watermana ale mi rąbneli. Teraz mam Pelikany. Pozdrawiam wszystkich piszacych piórem. To naprawde wspaniale że jeszcze tacy ludzie istnieją. Nienawidze długopisów. Na pohybel z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Kto z Was pisze piórem?? 04.03.04, 02:26 sdb napisał: > dlugi czas pisalem piorem ale od jakiegos roku jak popsul se moj Waterman znow > uzywam dlugopisow- nie bardzo przywiazuje do tego wage na watermana masz dozywotnia gwarancje jako pierwszy wlasciciel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUK Re: Kto z Was pisze piórem?? IP: *.torun.mm.pl 25.02.04, 18:51 No - zapomniałem oczywiście dodać , że nie może to byc pióro kólkowe - :-) pozdrawiam PUK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka Re: Kto z Was pisze piórem?? IP: *.net 26.02.04, 09:56 parker, jest śliczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Kto z Was pisze piórem?? 03.03.04, 15:54 pisze wiecznym piorem, ale marka nieoreslona... obecnie mam caly sloiczek zielonego atramentu :D pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Kto z Was pisze piórem?? 04.03.04, 02:26 on napisał: > Czołem i jak - kto z Was pisze piórem wiecznym? > Pzdr on ja :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś