Dodaj do ulubionych

Tears for Fears

25.04.11, 22:19
Witam.

www.youtube.com/watch?v=728o3osYo3o&feature=BFa&list=MLGxdCwVVULXfyhZucVzFT7tLSVre1N2sH&index=30
Od ponad 25 lat nosiłem w sobie dźwięki tego kawałka, który przypadkiem usłyszałem gdzieś na imprezce. Pamiętam że tańczyłem wtulony w dziewczynę ( obecną małżonkę) i miałem wtedy kompletny odlot. :)
Szukałem kilkakrotnie ten utwór na wiele sposobów ale bezskutecznie bo nie wiedziałem jak się nazywa. Tears for Fears polubiłem od dawna dlatego koniecznie chciałem usłyszeć ten ałaśnie kawałek raz jeszcze. Dzisiaj mi sie to udało. :))

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • krakus.mp Mech 27.04.11, 21:36
      www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_578301&feature=iv&v=o_tYuQ43xyo
      Kultowa formacja polskiej sceny rockowej lat 80 tych, tzw. muzyki młodej generacji jak w radio określano rodzącego się w Polsce rocka.
      Obok zespołówRepublika, Maanam, Turbo, Bank, Krzak czy Azylu P jedna z najciekawszych grup.
      • tomek854 Re: Mech 27.04.11, 23:30
        Ooooo! To mi się podoba.

Co prawda jak postawiłeś z tym w jednym rzedzie Azyl P, który jednak z niewiele więcej niż Małą Maggie się kojarzy to trochę z obawą klikałem, ale to jest kawał dobrej muzy! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka