Gość: przemo IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 19:10 Kolejny niewypał. Jak Cocks , Mazić i Bortelova Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frijok Re: Koszykarka z Czarnogóry zagra w Enerdze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.11, 11:44 Cocks nie była niewypałem! Poprostu u nas grała na nie swojej pozycji a i tak radziła sobie lepiej niz teraz Bortelova. Co do nowej zawodniczki to ma być to tylko uzupełnienie składu a nie wzmocnienie.Powodzenia jutro dziewczyny i mam nadzieje że zobaczymy już ten nowy nabytek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prozak Koszykarka z Czarnogóry zagra w Enerdze IP: *.torun.mm.pl 12.01.11, 13:01 A kto to powiedzial ze ma byc uzupelnieniem skladu? Dzieki zaoszczedzonej kasie po Gulak i Mazic mogli zakontraktowac kogos naprawde dobrego kto gralby pierwsze skrzypce a nie kogos kto rzuca 3,2 pkt/mecz i jest juz po trzydziestce. Przy wybuchowym charakterze Jeleny i kontuzjogennej Verze nie widze takiej zawodniczce "ciagnacej" zespol do przodu. Mogli sciagnac kogos na pierwsza piatke a ja jej nie widze w pierwszej. Wierze tylko ze trener wie co zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: Koszykarka z Czarnogóry zagra w Enerdze IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 11:42 dokładnie. Za gulak i Mazić i zaoszczędzonej kasie POWINNI zatrudnić kogoś super a nie babcie po 30-tce która nie mieściła się składzie. A pan prezes i pani dyrektor byli wczoraj w pizzerii Montenegro - było to wieczorem ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś