Dodaj do ulubionych

Koszykarze z Włocławka pojadą na piąty mecz do ...

IP: *.ar.wroc.pl 29.04.04, 15:26
A jednak cuda się zdarzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: Koszykarze z Włocławka pojadą na piąty mecz d IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 29.04.04, 16:27
      jestem dumny z postawy ANWILU, ale niestety wiem że wejście do finału jest
      bardzo wątpliwe. ANWIL nie wygra z sedziami udało sie raz i zdobyliśmy
      mistrza.KARTY ZOSTAŁY ROZDANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Urlepiarz KONTUZJE - BAJERY ROWERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 17:58
      Więcej w tym polityki niż sport. Anwil mataczy!
      • brombergman Re: KONTUZJE - BAJERY ROWERY 29.04.04, 21:27
        I Prokom mataczy ! Coś mi się wydaje, że wszyscy mataczą, a sportu w tym jakoś
        mało !!!
    • Gość: Alwin alibi IP: 213.17.164.* 30.04.04, 09:38
      Prawda jest taka, że sponsor obciął na ten sezon kasę, z której i tak lwią
      część zgarnia trener, więc na zawodników już nie starczyło. Kasy mniej ale
      oczekiwania i presja te same więc trzeba mieć alibi jak się nie uda. Kontuzje
      zawodników pasują więc czemu nie. A jak się przypadkiem uda w Sopocie to już we
      Wrocku bedzie 4:0 więc nadal kontuzje, szpital, szmery bajery. A jak się nie
      uda w Sopocie i Wawie to też kontuzje, szpital itd. Tak czy inaczej to nie my,
      to kontuzje, szpital, Prokom, krasnoludki, ufoludki, komisarz Nowak (kretyn
      swoją drogą - pięć razy czytałem jego tekst do Anwilu, ile tam błędów, max),
      zorza polarna, WSZYSTKO I WSZYSCY, ale nie my (w tym na 1 miejscu dupek
      Krygier, co sponsorów znaleźć nie umie).
      • Gość: mag Re: alibi IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 03:33
        krótko: PLk - czysta korpcja , puscił farbę działacz prokomu i co? czisza
        wszyscy czekają na kasę prokomu,współczyję śląskowi ( bo przecież "zwycięstwo z
        anwilem juz prokom kupił)kasa i tylko kasa liczy się dla działaczy plk
    • Gość: mała Re: Koszykarze z Włocławka pojadą na piąty mecz d IP: *.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 12:30
      szczerze mówiąc wygrali by ale przeszkodziły im te
      kontuze..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka