Dodaj do ulubionych

o subkulturach

15.08.01, 17:11
ludzie!! nalezycie do jakichs subkultur? bo wg mnie 95% tych ludzi jest
biednymi, zakompleksionymi stworkami szukającymi na siłę grupy do
identyfikacji. plus jescze wiele ideologii, zarowno legaliza marychy,
anarchia, wolny sex, faszyzm (to juz w ogole) jest bezdennie glupich!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ochman Re: o subkulturach IP: 194.203.162.* 15.08.01, 17:23
      ja kiedys (dawno, dawno temu) bylem punkiem
      i nie zaluje :-)))
      • Gość: maxen ave punks IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.08.01, 21:04
        ja również i też nie żałuję
        poza tym aby byc prawdziwym punxem a nie jabolpunxem to trzeba mieć trochę
        oleju w głowie i tak jest prawie we wszystkich subkulturach , nie odejmując a
        wręcz wskazując skinheadów - dobry skin to redskin (myslący) , zły skin to
        naziskin )bezmyslny nazista)
        howgh
    • Gość: remix Re: o subkulturach IP: 10.10.73.* 15.08.01, 17:32
      Niech sobie subkultury istnieją, byle nie były agresywne i nie domagały się dla siebie szczególnych praw. Szlag
      mnie trafia jak na murach widzę bazgroły grafitowców, szalikowców, anerchistów, skinów i diabli wiedzą kogo
      jeszcze, którzy nie potrafią zaistnieć inaczej jak przez �znakowanie� swojego terenu. Ciężko mi wtedy
      aprobować takie subkultury, bo one nie torlerują mojej - ludzi zapracowanych i nie muszących na murach
      udowadniać swojego istnienia.
      • Gość: On Re: o subkulturach IP: *.szpital-bielany.torun.pl 16.08.01, 10:22
        O to chodzi, o to chodzi...
        • Gość: Bolek Re: o subkulturach IP: *.pl 16.08.01, 15:45
          Nie naleze do zadnej, ale mam stycznosc z wieloma.
          Za pozytywne uwazam punkowa, bo nalega na decydowanie samemu, a nie poddawanie
          sie trendom lansowanym przez pop kulture. Mam na mysli jednak punkow myslacych,
          a nie pijacych jabole w bramie.
          Ludzie sluchajacy reggae - przyjazn do wszystkich istot i to nie bynajmniej
          poprzez palenia marihuany.
          Nie lubie hippisow i bluesmanow - ich luz i sformuloania o wolnosci mnie
          draznia.
          Hip - hop? Poczatkowo mialem nadzieje, ze to moda, ale niestety to kolejny akt
          pop kultury. Tak jak tech
          • Gość: remix Re: o subkulturach IP: 10.10.73.* 16.08.01, 18:10
            Ja nie lubie techno. NIe obrażając wyznawców tej muzyki i stylu życia, uważam, że jet to nieco
            prymitywne, mimo że głośne i kolorowe.
            • Gość: debet Re: o subkulturach IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 18:40
              Czy za subkulturę można też uznać dresiarzy? Jeżeli tak, to jest to najbardziej
              prymitywna subkultura młodzieżowa.
              • Gość: Bolek Re: o subkulturach IP: *.pl 17.08.01, 15:55
                W Ketrzynie na murze przeczytlem

PO CO MI MOZG, SKORO MAM DRESY?

• Gość: mary Re: o subkulturach IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 13:25
                  ano wlasnie. a w ogole, to wiadomo, ze wszedzie mozna znalezc i palantow, i
                  elity. no, ja nie szukalabym elit wsrod skinow i dresiarzy...
    • Gość: Agrafa Re: o subkulturach IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 17:17
      Ja jestem punkometalem, nie żałuje. Często wyzywają mnie od brudasów, wiedźm,
      nawiedzonych... ale ja sie oczywiście nie przejmuje, mi to ni salicylu, ni
      denaturatu nie wypija. Każdy jest inny a wszyscy są równi. ;-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka