radca 12.04.01, 23:17 Zdrowych i Radosnych Swiät.Smacznego jajka,wesolego baranka. Wesolego ALELUJA. Dobrego DYNGUSU. Wszystkim mieszkancom Torunia zyczy Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dziekacz Re: WIELKANOCNE ZYCZENIA IP: *.spokn1.wa.home.com 13.04.01, 18:23 Dziekuje senatorze za zyczenia Jestem z Toba. na pewno nie bede skreslal. Wyplyn, a co Ty sie tylko jeden na to nadajesz. Twoj znajimy . Zgadnij kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: WIELKANOCNE ZYCZENIA 13.04.01, 23:02 Gość portalu: dziekacz napisał(a): > Dziekuje senatorze za zyczenia > Jestem z Toba. > na pewno nie bede skreslal. > Wyplyn, a co Ty sie tylko jeden na to nadajesz. > Twoj znajimy . Zgadnij kto??? odpowiedz: Pozdrawiam Ciebie i calä Twojä rodzine.Dziekuje za zaufanie,czynie co moge. Nie wiem Kim jestes? Jesli jest to Ameryka - to moge sie domyslac. Jestesmy z Wami i pozostaniemy. pozdrawiam Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutysia Re: WIELKANOCNE ZYCZENIA IP: 38.210.7.* 26.04.01, 05:12 Alleluja przez dwa "l" Odpowiedz Link Zgłoś