Gość: spartan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:40 .... banda frajerow z Torunia strach ich ogarnia i tyle Karwan trzyma w reku wszystkie atuty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kowal Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 23:47 To mi się podoba. Nareszcie męska decyzja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:07 Co za syf...!!! Tarnów się pęka Apatora? Uważajcie sąsiedzi, jak się nie zgodzicie, prezesik rafinerii odetnie Wam prąd, gaz i wodę, i wtedy będą jaja. A tak poza tym, to Gollob i Rudy zrobią po 23 pkt. i Tarnów ma zwycięstwo w kieszeni. Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:09 Pamiętaj, mecz przyjaźni!!! Nie unoś się, bo ci żyłka pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTŻ Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:15 Hampel pojedzie 20 czerwca w Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
raszido Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany 09.06.04, 00:25 trzeba nauczyc beniaminka porzadku... sami czynili podobnie, nie chcac np puscic Golloba na kryterium do BDG, bo mieli wazny sparing .. to teraz Apator ma wazny mecz ... i koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unia ale Leszno Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:49 I tu widać jak kluby potrafią sie dogadać Taka błacha sprawa przelożenie meczu. A co tu dopiero myslec jak wszystkie kluby mają jakies walne zebranie i mają podejmować ważne decyzje.Cóż taki to jest urok naszych prezesów.I jak ma byc lepiej w zużlu to jest po prostu nie możleiwe.pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apator fan Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.amb.bydgoszcz.pl 09.06.04, 12:21 Nie wiem o co Tarnow robi tyle szumu. Przeciez Kolodziej nie stanowi o sile Unii. maja jeszcze rempalow i wardzale - oni u siebie sa mocni zawsze. Niech Unia przestanie czarowac bo sobie pomysle ze sie boja:) swoja droga Bajer zawsze jezdzil bardzo ladnie w tarnowie wiec i tym razem bedzie podobnie. Jesli nasi juniorzy zdolaja zdobyc we dwojke ok. 8-10 pkt to mozemy sie pokusic o zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.06.04, 17:37 Tarnow nie robi szumu,tylko sie pyta,czy mozna przelozyc mecz.Apator nie chce,to zrozumiale,jak Unia pojedzie bez Janusza bedzie wieksza szansa z nia wygrac,bo mimo wszystko jego brak to duze oslabienie a Apator jest mimo wszystko grozna druzyna,wiec lepiej miec jak najmocniejszy sklad na ten pojedynek.poza tym kontuzje ma Burza,wprawdzie bedzie mogl juz jezdzic Jacek G,ale to nie wielkie pocieszenie.uwazam,ze ten pojedynek bylby bardziej widowiskowy dla kibicow z Januszem,to jeden +, drugi+,ze jesli by sie Apator zgodzil bylo by to bardziej po sportowemu,ale dzialacze chyba zapomnieli ze to jest sport,i to nie tylko dzialacze Apatora,ale i reszty klubow(preparowanie torow,zmiana przepisow na takie jakie pasuja bogatym,glosowania,czy klub powinien jezdzic w ekstraklasie,czy nie-powinny chyba o tym mowic przepisy). jesli Apator by sie zgodzil,a Janusz sie na eliminacjach nie pojawil(jest kontuzjowany i sam mimo,ze kibicuje Unii nie bardzo wierze w jego start w tych eliminacjach)Unia powinna poniesc kare w postaci zakazu wystepu Kolodzieja w meczu z Apatorem+kare pieniezna.pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makumba Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.06.04, 18:03 A ja dalej uwazam, ze tarnow robi sztuczne problemy. a jak bysci eprzegrali z apatorem u siebie to byloby to tylko z korzyscia dla dalszych rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:16 Tarnów ma prawo prosic o przełożenie meczu, a Toruń miałby prawo pójść Unii na ręke, ale nie wlasnym kosztem- jeżeli np. Crump miałby trudności z dojechaniem na ten mecz to nie ma sie chyba co dziwić że Toruń sie na ten termin nie zgadza. Wiadomo ze jako Australijczyk z meczu ligi angielskiej zrezygnowac nie moze. Moim zdaniem nie ma co roztrząsac tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaarroo Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.petrus.com.pl 09.06.04, 22:03 zupełnie się z tobą zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaarroo Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.petrus.com.pl 09.06.04, 22:02 jesteś niezły łosiu i mało wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re re Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.06.04, 23:21 spartan, co za debilne pierdolenie uprawiasz!! interesem uni jest ustawic termin pod siebie a apatora pod siebie, wiec mi tu nie pieprz ze sportowym zachowaniem, grą fair czy innymi pierdolami. oprocz sportu jest tez polityka a ona nie przewiduje dostosowywania sie do konkurencji bo jej tak wygodnie. jest termin- jest mecz, a jak apa sie nie godzi na przelozenie to morda w kubel i nie ma o czym dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanni Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:20 Widze tu prawie samych dupków co lubią mielic jęzorem choć nie wiedzą o czym. Jeżeli Kołodziej wystartuje 20.06 w 1/2IMŚ ( nie musi jechać,wystarczy,że zgłosi się do zawodów) to Unia nie musi jechać meczu X kolejki i zgoda Torunia nie jest im potrzebna. Nawet Karwan tego nie przekręci. Tarnów nie chce jechać bo po co ma ryzykować kiedy w zespole szpital. Im później data tego meczu tym dla nich lepiej.Pozbierają się Kołodziej,Burza,J.Gollob.Toruń chciałby wykorzystać osłabienie Tarnowa ale nic nie przekręci. Ma w plecy i musi bardzo się starać bo górna czwórka odjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie mielic! Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.06.04, 22:11 o, cfaniak wszechwiedzacy sie przyplatał! skoro unia jest w takiej komfort sytuacji,że nie musi o nic nikogo i nikt jej nie podskoczy, to po kija prosi o przełożenie? wytłumacz mi cfaniak bo to mi sie nie układa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic żużla Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: 158.75.219.* 10.06.04, 08:54 dlaczego wszyscy czepiają się P.Karwana ,który ma pieniądze i chce się w to wszstko bawić bo wcale nie musi ,doceńmy to bo niedługo może zabraknąć takich ludzi jak on w żużlu i co wtedy? proste żużla najpierw nie będzie w Toruniu później może nawet może go zabraknąć też w Tarnowie przecież to dopiero pierwszy sezon w ekstralidze ,może Rafineria się pogniewać że np.Tarnów będzie 2-gi,Bydgoszczy prawie żużla już nie ma a ma 100% mieszkańców więcej i firm także,reszta klubów też ledwo zipie.proponuję trochę pokory.Idźmy na stadiony i kibicujmy zawodom żużlowym puki jeszcze je mamy w Polsce!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zal mi ciebie!!! Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.06.04, 23:38 Kolejny tarnowski śmieć rozkręca wątek,na toruńskim forum!!!Nie skomentuje tego bo myślałem,że chociaz jeden klub moge dażyć szacunkiem,a teraz widze,ze najbliżej mi chyba do zwaśnionej od lat Bydgoszczy,z czego się też ciesze!!! Spartan ty półinteligencie,mam nadzieje,że ten mecz odbedzie się w czystej atmosferze i każda ze stron w odpowiedni sposób sie zachowa i dogada w sportowy sposob chociaż jak słysze takie wypowiedzi na temat Marka Karwana to mnie po prostu strzela!Spasuje z wyjazdu do Tarnowa bo to jeszcze chyba wieksza popelina niz jechać do niż obciachowego Leszna!!!Spartan pomodle się dzisiaj za lepsze zmysły,moiże się jakoś rozwiniesz i wychylisz w bardziej ambitny sposob- frajerze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Uczyc sie!!! IP: .53.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 11:31 Karty zawsze rozdaje lepszy. Pochodze z Bydgoszczy i malo co mnie obchodzi wynik Apatora i Unii, ale skoro Crump nie moze jechac w inny dzien, to dlaczego Apator mialby isc wam na reke? Moze Apator powinien poczekac, az wszyscy w Tarnowie wylecza kontuzje? WTEDY DOPIERO TO BY BYLO ZACHOWANIE GODNE NASLADOWANIA. Obudzcie sie to nie piknik tylko ekstraklasa. Nie podoba sie to mozecie zaprotestowac. Trzymam kciuki za Torun, gdyz to miasto zasluzylo na wywalczenie jak najlepszej pozycji w tym roku. Wiem ze duzo ludzi z Torunia rowniez nam kibicuje za co serdecznie DZIEKUJE! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Uczyc sie!!! 14.06.04, 15:35 a jednak radio dzis mowilo ze sie podobno dogadali na 20 czerwca. hmmm ciekawe co wplynelo na taka decyzje zarzadu Apatora. a co jezeli wtedy niezdolny do jazdy bedzie ktorys z naszych(pukpukpuk) zawodnikow? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś