Dodaj do ulubionych

Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:40
.... banda frajerow z Torunia strach ich ogarnia i tyle Karwan trzyma w reku
wszystkie atuty
Obserwuj wątek
    • Gość: kowal Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 23:47
      To mi się podoba. Nareszcie męska decyzja!
    • Gość: Lolo Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:07
      Co za syf...!!! Tarnów się pęka Apatora? Uważajcie sąsiedzi, jak się nie
      zgodzicie, prezesik rafinerii odetnie Wam prąd, gaz i wodę, i wtedy będą
      jaja. A tak poza tym, to Gollob i Rudy zrobią po 23 pkt. i Tarnów ma
      zwycięstwo w kieszeni. Hehe
    • Gość: Lolo Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:09
      Pamiętaj, mecz przyjaźni!!! Nie unoś się, bo ci żyłka pęknie.
    • Gość: BTŻ Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 00:15
      Hampel pojedzie 20 czerwca w Bydgoszczy!
      • raszido Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany 09.06.04, 00:25
        trzeba nauczyc beniaminka porzadku...

sami czynili podobnie, nie chcac np puscic Golloba na kryterium do BDG, bo
        mieli wazny sparing ..

to teraz Apator ma wazny mecz ... i koniec dyskusji.

• Gość: Unia ale Leszno Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:49
          I tu widać jak kluby potrafią sie dogadać Taka błacha sprawa przelożenie meczu.
          A co tu dopiero myslec jak wszystkie kluby mają jakies walne zebranie i mają
          podejmować ważne decyzje.Cóż taki to jest urok naszych prezesów.I jak ma byc
          lepiej w zużlu to jest po prostu nie możleiwe.pozdrówka
          • Gość: apator fan Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.amb.bydgoszcz.pl 09.06.04, 12:21
            Nie wiem o co Tarnow robi tyle szumu. Przeciez Kolodziej nie stanowi o sile
            Unii. maja jeszcze rempalow i wardzale - oni u siebie sa mocni zawsze. Niech
            Unia przestanie czarowac bo sobie pomysle ze sie boja:) swoja droga Bajer
            zawsze jezdzil bardzo ladnie w tarnowie wiec i tym razem bedzie podobnie. Jesli
            nasi juniorzy zdolaja zdobyc we dwojke ok. 8-10 pkt to mozemy sie pokusic o
            zwyciestwo.
    • Gość: fazi Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.06.04, 17:37
      Tarnow nie robi szumu,tylko sie pyta,czy mozna przelozyc mecz.Apator nie
      chce,to zrozumiale,jak Unia pojedzie bez Janusza bedzie wieksza szansa z nia
      wygrac,bo mimo wszystko jego brak to duze oslabienie a Apator jest mimo
      wszystko grozna druzyna,wiec lepiej miec jak najmocniejszy sklad na ten
      pojedynek.poza tym kontuzje ma Burza,wprawdzie bedzie mogl juz jezdzic Jacek
      G,ale to nie wielkie pocieszenie.uwazam,ze ten pojedynek bylby bardziej
      widowiskowy dla kibicow z Januszem,to jeden +, drugi+,ze jesli by sie Apator
      zgodzil bylo by to bardziej po sportowemu,ale dzialacze chyba zapomnieli ze to
      jest sport,i to nie tylko dzialacze Apatora,ale i reszty klubow(preparowanie
      torow,zmiana przepisow na takie jakie pasuja bogatym,glosowania,czy klub
      powinien jezdzic w ekstraklasie,czy nie-powinny chyba o tym mowic przepisy).
      jesli Apator by sie zgodzil,a Janusz sie na eliminacjach nie pojawil(jest
      kontuzjowany i sam mimo,ze kibicuje Unii nie bardzo wierze w jego start w tych
      eliminacjach)Unia powinna poniesc kare w postaci zakazu wystepu Kolodzieja w
      meczu z Apatorem+kare pieniezna.pozdrowienia.
      • Gość: makumba Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.06.04, 18:03
        A ja dalej uwazam, ze tarnow robi sztuczne problemy. a jak bysci eprzegrali z
        apatorem u siebie to byloby to tylko z korzyscia dla dalszych rozgrywek.
      • Gość: Jazon Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:16
        Tarnów ma prawo prosic o przełożenie meczu, a Toruń miałby prawo pójść Unii na
        ręke, ale nie wlasnym kosztem- jeżeli np. Crump miałby trudności z dojechaniem
        na ten mecz to nie ma sie chyba co dziwić że Toruń sie na ten termin nie
        zgadza. Wiadomo ze jako Australijczyk z meczu ligi angielskiej zrezygnowac nie
        moze. Moim zdaniem nie ma co roztrząsac tematu.
        • Gość: mmaarroo Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.petrus.com.pl 09.06.04, 22:03
          zupełnie się z tobą zgadzam
    • Gość: mmaarroo Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.petrus.com.pl 09.06.04, 22:02
      jesteś niezły łosiu i mało wiesz
    • Gość: re re Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 09.06.04, 23:21
      spartan, co za debilne pierdolenie uprawiasz!! interesem uni jest ustawic
      termin pod siebie a apatora pod siebie, wiec mi tu nie pieprz ze sportowym
      zachowaniem, grą fair czy innymi pierdolami. oprocz sportu jest tez polityka a
      ona nie przewiduje dostosowywania sie do konkurencji bo jej tak wygodnie. jest
      termin- jest mecz, a jak apa sie nie godzi na przelozenie to morda w kubel i
      nie ma o czym dyskutowac
    • Gość: fanni Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 00:20
      Widze tu prawie samych dupków co lubią mielic jęzorem choć nie wiedzą o czym.
      Jeżeli Kołodziej wystartuje 20.06 w 1/2IMŚ ( nie musi jechać,wystarczy,że
      zgłosi się do zawodów) to Unia nie musi jechać meczu X kolejki i zgoda Torunia
      nie jest im potrzebna. Nawet Karwan tego nie przekręci. Tarnów nie chce jechać
      bo po co ma ryzykować kiedy w zespole szpital. Im później data tego meczu tym
      dla nich lepiej.Pozbierają się Kołodziej,Burza,J.Gollob.Toruń chciałby
      wykorzystać osłabienie Tarnowa ale nic nie przekręci. Ma w plecy i musi bardzo
      się starać bo górna czwórka odjedzie.
      • Gość: lubie mielic! Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.06.04, 22:11
        o, cfaniak wszechwiedzacy sie przyplatał! skoro unia jest w takiej komfort
        sytuacji,że nie musi o nic nikogo i nikt jej nie podskoczy, to po kija prosi o
        przełożenie? wytłumacz mi cfaniak bo to mi sie nie układa.
    • Gość: kibic żużla Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: 158.75.219.* 10.06.04, 08:54
      dlaczego wszyscy czepiają się P.Karwana ,który ma pieniądze i chce się w to
      wszstko bawić bo wcale nie musi ,doceńmy to bo niedługo może zabraknąć takich
      ludzi jak on w żużlu i co wtedy? proste żużla najpierw nie będzie w Toruniu
      później może nawet może go zabraknąć też w Tarnowie przecież to dopiero
      pierwszy sezon w ekstralidze ,może Rafineria się pogniewać że np.Tarnów będzie
      2-gi,Bydgoszczy prawie żużla już nie ma a ma 100% mieszkańców więcej i firm
      także,reszta klubów też ledwo zipie.proponuję trochę pokory.Idźmy na stadiony i
      kibicujmy zawodom żużlowym puki jeszcze je mamy w Polsce!!!!!!!
      • Gość: Zal mi ciebie!!! Re: Konflikt Unii Tarnów i Apatora/Adriany IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.06.04, 23:38
        Kolejny tarnowski śmieć rozkręca wątek,na toruńskim forum!!!Nie skomentuje tego
        bo myślałem,że chociaz jeden klub moge dażyć szacunkiem,a teraz widze,ze
        najbliżej mi chyba do zwaśnionej od lat Bydgoszczy,z czego się też ciesze!!!
        Spartan ty półinteligencie,mam nadzieje,że ten mecz odbedzie się w czystej
        atmosferze i każda ze stron w odpowiedni sposób sie zachowa i dogada w sportowy
        sposob chociaż jak słysze takie wypowiedzi na temat Marka Karwana to mnie po
        prostu strzela!Spasuje z wyjazdu do Tarnowa bo to jeszcze chyba wieksza
        popelina niz jechać do niż obciachowego Leszna!!!Spartan pomodle się dzisiaj za
        lepsze zmysły,moiże się jakoś rozwiniesz i wychylisz w bardziej ambitny sposob-
        frajerze!!!
    • Gość: Pawel Uczyc sie!!! IP: .53.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 11:31
      Karty zawsze rozdaje lepszy. Pochodze z Bydgoszczy i malo co mnie obchodzi
      wynik Apatora i Unii, ale skoro Crump nie moze jechac w inny dzien, to dlaczego
      Apator mialby isc wam na reke? Moze Apator powinien poczekac, az wszyscy w
      Tarnowie wylecza kontuzje? WTEDY DOPIERO TO BY BYLO ZACHOWANIE GODNE
      NASLADOWANIA. Obudzcie sie to nie piknik tylko ekstraklasa. Nie podoba sie to
      mozecie zaprotestowac. Trzymam kciuki za Torun, gdyz to miasto zasluzylo na
      wywalczenie jak najlepszej pozycji w tym roku. Wiem ze duzo ludzi z Torunia
      rowniez nam kibicuje za co serdecznie DZIEKUJE! POZDRAWIAM
      • sdb Re: Uczyc sie!!! 14.06.04, 15:35
        a jednak radio dzis mowilo ze sie podobno dogadali na 20 czerwca. hmmm ciekawe
        co wplynelo na taka decyzje zarzadu Apatora. a co jezeli wtedy niezdolny do
        jazdy bedzie ktorys z naszych(pukpukpuk) zawodnikow? pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka