elfhelm 14.06.04, 21:13 mandat dają wyborcy a nie Pan Bóg. czy jest konkurs na najbrzydszą (p) osłankę??? chyba prowadzi Filek (SLD) przed Sobecką:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Happy Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: 158.75.8.* 15.06.04, 09:51 Huuurrraaaa Jak to dobrze, że w Polsce wygrywają takie osoby jak Pani Sobecka. Gratulacje!!! Tak trzymać! A komentarzem "elfhelm" niech się Pani nie przejmuje, no coż różne osoby od czasu, do czasu się pojawiają. Mocne są tylko w pisaniu i obrażaniu, wtedy czują się bardzo pewnie! Życie pokazuje, że w życiu codziennym, są to osoby słabe i zagubione, a swoje kompleksy ukrywają pod maską bezczelności.Gratuluje całemu ugrupowaniu LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: 213.77.40.* 15.06.04, 12:40 O teraz szczesliwy, ale ty masz rozczworzenie jazni.Jaki idol taki fan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: 158.75.8.* 15.06.04, 13:51 Wiesz co, nie wiem kim jesteś, ale bawisz mnie. Nie rozumiem Twojego słownictwa, bo co to jest "rozczworzenie". A różowych fruwających słoni, to przypadkiem nie widzisz, albo białych biegających myszek? Wiesz co powiem Ci jedno, zazdrościsz i tyle, pisz sobie co chcesz, ale taka prawda. Dobre jest to nasze polskie przysłowie, uderz w stół, a nożyce się odezwą.Rzucasz się, bo Twój kandydat nie wygrał i przy okazji obrażasz innych i wszystkich tych którzy głosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happiejszy Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.nll.se 15.06.04, 14:52 Co za slowotok.... Rozumiem, ze nie rozumiesz co to jest rozczworzenie (wskazowka: czworo) Rozumiem, ze nie rozumiesz tego co piszesz (nozyce i inne belkoty) Nie rozumiem, ze nie pojmujesz, tego, ze moze byc ktos lepszy od zenujacej kandydatki Sobeckiej, to przeciez tak nietrudno... A juz zupelnie nie rozumiem, czemy jestes Happy, skoro Twoja kandydatka nie pojedzie do PE, zostanie w Polsce, w zakrystii ojca rydzyka, swoja droga, wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu... Wstyd mi ylko, ze pochodze z tego samego miasta co Sobecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: 158.75.8.* 15.06.04, 15:06 To wynoś się z tego miasta.Debil jest z Ciebie, obojętnie co napiszesz, jesteś głupi.Won , wyemigruj daleko, nie będziemy Cię opłakiwać.I tak na marginesie, radość pochodzi z prostego faktu, że w wyborach do Sejmu RP i tak wygra mój kandydat i tak. A Twój - śmiech na sali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happiejszy Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.telia.com 15.06.04, 18:48 Czytaj ze zrozumieniem! Napisalem, ze pochodze z Torunia, nie, ze tam mieszkam. Wynioslem sie z niego i mieszkam za granica wlasnie dzieki takim "geniuszom" jak Sobecka, Rydzyk, Lepper, Rywin, Jakubowska, Czarzasty i dlugo by jeszcze wymieniac. Geniuszom macenia w glowach prostych ludzi, dzieki czemu zawsze moga liczyc na glosy frustratow i nieudacznikow. Takich jak ty. Swoja droga, niezla ortografia. Jestes jedynym zwolennikiem LPR/Samoobrony, ktory w czterech zdaniach nie zrobil bledu ortograficznego. Zgaduje, ze jestes emerytowanym/emerytowana nauczycielem/nauczycielka polskiego. Zgadlem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 21:06 Happiejszy! Odczep się od emerytowanych nauczycielek języka polskiego! Jestem nią i nie życzę sobie, abyś nazywał mnie frustratem i nieudacznikiem i powielał niesprawdzone twierdzenia. Nie jestem ani frustratką, ani nieudacznikiem, ani zwlaszcza miłośniczką A. Sobeckiej: daleko mi i do jej poglądów, i do jej środowiska. Widzę, że masz niemiłe wspomnienia szkolne - pewno nie byłeś orlem z polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: 62.244.137.* 15.06.04, 15:51 Nie zlicze juz pod iloma wystepujesz nickami, to właśnie przykład problemu z okresleniem siebie.Dzialasz jak taki stary SBek prowokator!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 15.06.04, 18:49 Uwaga, uwaga... Uciek psychol z zamkniętego oddziału... Ukrywa się pod pseudonimem :"Maciej".. Wariata czym prędzej wywieść z tego miasta... Lepiej będzie się oddychało... Co za czubek... Że z takim trzeba mieszkać w jednym mieście :WSTYD!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 12:52 Gdyby to naprawdę wyborcy przyznawali mandaty, pani Sobecka byłaby eurodeputowaną (najwięcej głosów w okręgu). Ale tak niestety nie jest i (dopóki nie wprowadzimy okręgów jednomandatowych) nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: 62.244.137.* 15.06.04, 15:53 Fakt okregi jednomandatowe!!!!I jeszcze jedno pozamykac wszystkich oszolomow wlasnie typu Sobecka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.chello.pl 15.06.04, 16:51 Ależ ona ma cycki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happiejszy Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.telia.com 15.06.04, 18:50 Noooo, do kolan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 15.06.04, 18:52 Panie M - Ty jesteś oszołomem, to tak ku wyjaśnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 15.06.04, 21:03 Poczytaj siebie, ile w Tobie nienawisci.Wszystkich wyrzucasz z Torunia, a ja nie z tego szanownego grodu, mieszkam obok.Tak wiec powietrze masz czyste bo czujesz swoj smrod, ale on juz tobie bliski tak wiec nie zaczadzisz sie. A oszolomow wielu w LPR. Widac po Romeczku, Anulce i wielu takich papierowych wysoko ksztalconych. ps. szkolony, kształcony, a gamoń! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Wywiad z Anną Sobecką 16.06.04, 11:43 niech sia pani nie martwi że nie zdobyła pani euromandatu..pani Urszula Krupa tam pojedzie i myślę że ten problem eutanazji będzie jej szczególnie bliski jako że jest lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wywiad z Anną Sobecką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 21:18 Krupa do Kruppa ? Armaty będzie robić ? lol Odpowiedz Link Zgłoś