franconus Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:15 Głupota ludzka (polska?) nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęci 22.05.12, 11:37 Szkoda, że głupota związkowa nie potrafi latać... może przemieściłaby się na jakieś inne tereny.. Odpowiedz Link Zgłoś
fedex70 Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:15 Moim zdaniem ten człowiek na to nie zasługuje!!!Zawdzięczamy mu naprawdę dużo.Ci ,którzy go opluwają ,w tym czasie używali pampersów.Wiedzę czerpią z tabloidów itp.Łatwo oceniać,trudniej DOCENIĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czartwj Re: Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęci 22.05.12, 11:17 Czego można oczekiwać od prymitywów z tzw "Solidarności". I uwaga techniczna : żeby dobrze porównać trzeba obrócić zdjęcie świni w lewo tak aby patrzyła w tę samą stronę. Wymaga to jednego kliknięcia w Photoshopie ale nawet tego te tumany nie potrafią :) Odpowiedz Link Zgłoś
szafir51 Znalazłem różnice !!! 22.05.12, 11:17 Świnia nie udaje, że jest kimś innym niż tylko świnią !!! Gość na drugim obrazku udaje nie-świnię. "Ktoś ich wybrał, to są przedstawiciele narodu, więc nie mogą pozwolić na opluwanie i bijatykę" Zostali wybrani i zdradzili - nie reprezentują wyborców, nie realizują obietnic wyborczych (o programie nie wspomnę, bo go po prostu nie mieli). Zdrajców należy rozliczyć - i blokada była bardzo delikatnym sposobem powiedzenia "Dość! Uważajcie, bo miarka się przebrała" Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Znalazłem różnice !!! 22.05.12, 11:34 Nie słyszałem o jakimś programie związków! Nie słyszałem o sukcesach związków - w wyciągnięciu zakładu z biedy, czy innych problemów! Nie słyszałem o tym, aby związkowcy chcieli coś ulepszać - prócz własnych pensji! To nie są ludzie pracy (związki) - to są jak księża - nic nie robią, a biorą! Więc o co kaman - kogo zamierzamy bronić? Takich samych nieudaczników jak Wałęsa - i wszystkich tych, co wzięli się z solidarności? Śmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan261261 Re: Znalazłem różnice !!! 22.05.12, 12:31 jestes zwyklym glabem juz ci to nieraz pisalem, idz na strone zwiazkow to mozesz o programach przecztac. zaklady z biedy maja zwiazki wyciagac? najlepiej przez dobrowolne zrzeczenie sie wynagrodzen za talerz zupy co? i po roku ten talerz bedzie dla pracodawcow tez za duzo!!!!!! zwiazki sa jakie sa, ale bez nich to bedzie naprawde cienko!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Znalazłem różnice !!! 22.05.12, 12:41 > zaklady z biedy maja zwiazki wyciagac? Każdy, przedsiębiorca - który jest i związkowcem, i szefem - musi to robić codziennie! I programy związków - to jak programy kandydatów do sejmu! Mają się nijak do faktów - po 4 latach, albo dwóch! :) przestańmy bronić tych debili, na budżetowej pensji (zabierają kasę - od zysków, których raczej nie wypracowali siedząc w swoich biurach, pracusie - jak za komuny!). Odpowiedz Link Zgłoś
vc.0 Re: Znalazłem różnice !!! 22.05.12, 13:06 akurat zwiazkowcy glosowali na PIS w przewazajacej czesc. przegrali te wybory i nie potrafia tego uznac. sila wymuszaja prawa dla siebie. to niedemokratycznie. powinni dostac neidemokratyczna odpowiedz. Pałami was powinni pogonic ku... do samej stoczni, kopalni i gdzie tam jeszcze udajecie ze pracujecie. Pisze tu o zwiazkowcach co prawdziwa robote widzieli jak swinia niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
jedruch Podwójna moralność Wałęsy 22.05.12, 11:17 Wystarczy przypomnieć sobie jego szacunek do wybranego śp. prezydenta Kaczyńskiego i wybranej władzy w wyborach 2005. Gratuluję pamięci panie prezydencie... Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Podwójna moralność Wałęsy 22.05.12, 11:40 Czy twierdził, że prezydent został wybrany prze pomyłkę? Czy może uwięził prezydenta w jego kancelarii? Odpowiedz Link Zgłoś
tadek1300 Re: Podwójna moralność Wałęsy 22.05.12, 11:40 jedruch napisał: > Wystarczy przypomnieć sobie jego szacunek do wybranego śp. prezydenta Kaczyński > ego i wybranej władzy w wyborach 2005. Gratuluję pamięci panie prezydencie... Zapomniałeś biedaku o spaleniu kukły prezydenta przez tych, których on wyniósł na szczyty, a którzy się na niego obrazili, bo nie chciał być ich figurantem? SZACUNEK DLA PREZYDENTA? Odpowiedz Link Zgłoś
amicht Re: Podwójna moralność Wałęsy 22.05.12, 12:12 A Ty przypomij sobie,że Wałęsa był wówczas w sporze sądowym z Kaczyńskimi,którzy obrażali go i pomawiali o bycie kapusiem.Wyroki sądowe są jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
vc.0 Re: Podwójna moralność Wałęsy 22.05.12, 13:14 Konkretnie to co masz na mysli? krytyka Komorowskiego i reszty parlamentarnej opozycji miescila sie w granicach demokracji. nie uzywano sily ani chamskich wyzwisk. miala miejsce jedynie konstruktywna krytyka ktora dala swoj wyraz w przyspieszonych wyborach z reszta za sprawa PIS i Samoobrony. nikt nie nawolywal do puczu, nikt nie palil opon i nikt nie bil poslów. Tyle ze Panowie PISiory nie przeprowadzili w kraju zadnych potrzebnych reform a tylko pobawili sie w szeryfow na granicy prawa pod publiczke i zlapali jedna kurewke z platofrmy wlazac jej niemalze w majtki i jakiegos postkomunistycznego biznesmena. 3 lata ich kruwa gonili za pomoca "apolitycznych" instytucji powolanych na zlecenie Jarka Kaczynskiego. Widzisz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
walkaklas Świnia jest inteligentniejsza ! 22.05.12, 11:17 proszę nie obrażać tych zacnych zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Świnia jest inteligentniejsza ! 22.05.12, 11:41 Ty inteligentny nigdy nie będziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
eesensja Przepraszamy wszystkie świnie, 22.05.12, 11:18 które POczuły się dotknięte tym POrównaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda_r *** ale po ktorej stronie jest Walesa? Powiedzcie* 22.05.12, 11:18 ... to dopiero bede mogl poszukac roznic. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy-trend Naprzeciw ciebie 22.05.12, 21:09 Za wysokie progi dla takiego łachudry jak ty. Poproś waszego szeryfa da ci namiary na nowe prochy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Autopromocja torunskiej "solidarnosci" 22.05.12, 11:18 Najprostszym i najtanszym sposobem promocji w Polsce jest szokowanie wlasnymi pogladami i wypowiedziami (prasa, radio, tv, internet). "Torunska solidarnosc" objawia sie jako zwykly brukowiec i brak jej podstawowego smaku - wyczucia tego, co jest dobre a co jest zle. Widocznie ci, którzy maja cos wspolnego z Toruniem nie posluguja sie wlasnym mózgiem tylko "znana rozglosnia", która zamienia im mózg w odchody... To przykre i jednoczesnie zastanawiajace, ze tak latwo mozna szkalowac nasze narodowe symbole - jakim jest dla wiekszosci Lech Walesa... ...czy nie mozna tego jakos zatrzymac? Odpowiedz Link Zgłoś
easy.teraz Re: Autopromocja torunskiej "solidarnosci" 22.05.12, 12:28 art. 216 § 1 Kodeksu karnego, zgodnie z którym „kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności”. Tyle, że w tym kraju prawo sobie a wymiar sprawiedliwości sobie..., no chyba, że nie płaci się podatków lub obraża aktualnie sprawującą władzę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ae-ode Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:19 na focie brakuje koryta Odpowiedz Link Zgłoś
yoda84 Demokraci esteci :)) 22.05.12, 11:19 no to teraz za te jakże niesmaczne żarty (osobiście żal mi trochę świnki to przecież sympatyczne zwierzęta) należy na związkowców wysłać nie jakieś tam jednostki policji ja proponuję wynająć najlepszych komandosów Gromu, a co. w imię demokracji tak jak w Iraku, wyborcza wtedy tez stanęła po słusznej "demokratycznej" stronie, kto wie może związkowcy maja jakąś broń chemiczną Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Demokraci esteci :)) 22.05.12, 11:44 Przypomnij mi, kto chciał iść na wojnę z Niemcami (na początek dyplomatyczną) za obrazki w trzeciorzędnym brukowcu? Odpowiedz Link Zgłoś
yoda84 Re: Demokraci esteci :)) 22.05.12, 13:16 ale co chcesz stwierdzić? że spora część muzułmanów to maksymalna konserwa i reakcja i co to zmienia w ocenie wojny w Iraku? nie lepiej zresztą jest z chrześcijanami że o katolikach nie wspomnę no i taka mała różnica nikt na "Niemcy" (chyba jednak chodziło o Danię tak dla ścisłości) nie napadła a na Irak mieliśmy regularna imperialistyczną napaść ale wiadomo my "demokratyczny" zachód możemy wiadomo że nasze bomby są demokratyczne nie to co "ich" które oczywiście są dyktatorskie Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Demokraci esteci :)) 22.05.12, 13:46 Widzę, że nie dotarło... Jeżeli napisałem Niemcy, to znaczy, że chodziło mi o kraj ze stolicą w Berlinie leżący między Polską, a Francją. A teraz przypomnij sobie, kto odwołał swój wyjazd na obrady "Trójkąta Wiemarskiego" z powodu karykatur w die tageszeitung? Odpowiedz Link Zgłoś
yoda84 Re: Demokraci esteci :)) 22.05.12, 14:46 to o takie pierdoły chodzi hahahaha chłopaku ja mam w dupie den wasz śmieszny pseudo spór POPiSowski i pewnie dlatego nie patrzę na wszystkie wydarzenia polityczne i społeczne przez jego pryzmat. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Demokraci esteci :)) 22.05.12, 17:59 Skoro masz to w dupie, to po jakiego ch.ja się produkujesz. Czy zawsze tyle energii poświęcasz na sprawy, które cię nie interesują? Bez odbioru.. Odpowiedz Link Zgłoś
121uchatka Re: Demokraci esteci :)) 22.05.12, 23:22 Mam nadzieję, że tylko podkocnik jadowity(znam ze służby zasadniczej) lub pięciotlenek razowego chleba - też groźny(śmierdzi mocniej) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:20 ...dzis ,,solidarnosc,,piszemy malymi literami na nic wiecej nie zasluguja... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:21 Żeby zabłysnąć samemu ,trzeba zniszczyć to co błyszczy !!! Jeśli jest się wyjątkowym sukin synem niszczy się nawet ikony!! Odpowiedz Link Zgłoś
mignik Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:22 Nie, nie, no, naprawdę lepiej byłoby zestawić Wałęsę z zomowcem, świnie jednak nie każą pałować innych świń. Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa współpracuj z SB, otrzymaj nobla 22.05.12, 11:22 to recepta wałęsy recepta obamy to : otrzymaj nobla po obiecaniu zaprzestania wojen, podsycaj te wojny. pokojowy nobel xD also, dziadek z wermachtu lepsze nagrody dostawał od III rzeszy i furhera. Odpowiedz Link Zgłoś
vdziwny Re: współpracuj z SB, otrzymaj nobla 22.05.12, 11:51 głupiś do bólu i nie znasz najnowszej wspaniałej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin5520 Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:23 Panowie "związkowcy" czym wam to zwierzę zawiniło? Odpowiedz Link Zgłoś
2anexton Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:23 "Solidarność" stała się związkiem zawodowym działaczy związkowych. Członków będących zwyczajnymi pracownikami najemnymi jest mało i coraz mniej. Nic dziwnego, że chwytają się każdej okazji, by zaistnieć. Ale to przegrana sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
neronek1 Działacze to jakaś polityczna mafia. 22.05.12, 11:24 Lechu wytknął im to co każdy polityk boi sie im powiedzieć ! A zrobił to tak jak zawsze ostro , i po bandzie .inaczej te ciołki nie zrozumieli by o co idzie walka ! Najwyższy czas zmienić ustawę o związkach zawodowych ! Działacze to jakaś polityczna mafia.Zakłady pracy muszą płacić haracze tym Panom działaczom i to nie małe jak wiemy te nieroby zarabiają krocie ! czas to zmienić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:24 To najlepiej wyjaśnia kto przejął ten związek i jaka moralność jest tych ludzi.Teraz na słowo solidarność natychmiast kojarzy się kibol,cham,osiłek ,chuligan,pijak itd do czego doprowadzono dumę narodu,zwycięstwo i uznanie świata i wolność okupowanego wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
niewolnica.z.pisu Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:26 spasiony luksusem lechu ja tam nie widze żadnej różnicy, no ,może jedna z trudem Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:27 Świnia jest inteligentniejsza,o kulturze osobistej już nie wspomnę,a tak poza tym ten sam uśmiech i wyraz twarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
netbigzbig Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:29 Jacy ludzie takie artykuły, na miejscu Wałęsy nawet nie splunęłabym na to chamstwo! Szkoda tylko, że mienia sią SOLIDARNOŚCIĄ, bo to ŚWINIODARNOŚĆ ze swoimi portretami! A jeśli to żart, to boki zrywać będą tylko takie głupole i świnie jak autorzy tego gówna! Odpowiedz Link Zgłoś
reniek13 Re: Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęci 22.05.12, 12:41 Zgadzam się w 100%. To już nie pełna poświęceń stara Solidarność tylko ŚWINIODARNOŚĆ, która w ogóle nie myśli perspektywicznie, bo po prostu nie umie i nie wiem dlaczego Ci, którzy tej ŚWINIODARNOŚCI przyklaskują nie sią w stanie tego zauważyć! Szacunek dla Pana Lecha Wałęsy, dzięki odwadze którego mamy otwarte granice i możemy komentowac głupoli na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
machnik53 Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:31 Dosadnie i trafnie! Podobieństwo oczywiste! Odpowiedz Link Zgłoś
fctheduck Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:31 Bydło i tyle. Co tu komentować - żanujące wyskoki nieudaczników walczacych o poklask plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
1andre2 Solidarność porównuje wałęsę do świni [zdjęcie] 22.05.12, 11:31 Nie wiem czy nasze państwo jest praworządne czego jeszcze można oczekiwać od debili,co Pan robi Panie Seremet ? Odpowiedz Link Zgłoś