ania-ania1 19.01.06, 22:54 Czy ktoś zna i wypróbował kosmetyczkę? Jestem nowa w Toruniu u nie wiem, gdzie warto pójść, kogo polecacie (njlepiej centrum) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milus75 Re: Kosmetyczka ? 22.01.06, 12:44 polecam Salon Urody Beauty Zone w Hotelu Filmar,czynny cały tydzień, www.beautyzone.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anemos Re: Kosmetyczka ? 23.01.06, 09:47 Pomorskie Centrum Medycyny Estetycznej! Kiedyś na Rubinkowie teraz chyba na Strumykowej. Najlepsi fachowcy! Moją cerę zeregenerowali i przywrócili jej świietność! Super dermatolog i kosmetyczki które naprawdę wiedzą jak pomóc skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
scotie Re: Kosmetyczka ? 25.01.06, 12:00 PCME jest na Prostej 35, też polecam, mają świetnych fachowców i komfortowe warunki Odpowiedz Link Zgłoś
bossa5 Re: Kosmetyczka ? 26.01.06, 01:15 Świetna jest na ulicy Lelewela w pawilonie, gabinet Eska, pani Mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazum Re: Kosmetyczka ? 29.07.21, 13:01 Podbije temat. Może się komuś przyda. Ja sama od niedawna mieszkam w Toruniu i szukałam dobrego gabinetu kosmetycznego. No i wreszcie znalazłam. Spokojnie mogę polecić Miracle Beauty na ul Broniewskiego. Bardzo ładny gabinet. Profesjonalna kosmetyczki. Korzystają z dobrej jakości kosmetyków. Zrobiłam sobie u nich ostatni manicure jestem mega zadowolona. Polecam tez masaż można się zrelaksować. Odpowiedz Link Zgłoś