Gość: plishka Re: dobra kosmetyczka w toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:12 Krzysztofa Rygier w PCME na Prostej albo Mariola w Filmarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noana Re: dobra kosmetyczka w toruniu IP: *.torun.mm.pl 10.02.05, 10:45 ja chodze do PCME na prostej do pani kasi. jest super sympatyczna i solidna w pracy. nigdy nie pojde do innej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: dobra kosmetyczka w toruniu IP: *.akademiki.uni.torun.pl 15.03.05, 22:51 Marzena Trzeciak sw Katarzyny 4. Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
beluszka nigdy do Venus!!! 16.03.05, 10:06 kobieto tylko przypadkiem nie wybierz się do VENUS na Żeglarskiej!!! nad lodziarnią! przed ślubem byłam u nich a efekt!? szkoda gadać, są niesolidni, a przede wszystkim nie uczciwi! biorą kasę ogromną i nic poza tym a o reklamacji możesz zapomnieć. zrobili mi oczyszczanie twarzy. wróciłam do domu patrzę a u mnie tyle samo syfów co było! złożyłam reklamację wiesz co mi zaproponowała właścicielka??? że za dwa tygodnie może mi w ramach reklamacji zrobić drugi zabieg z 20% rabatem! za te dwa tygodnie to już byłam po ślubie, a syfy sama wycisnęłam... tak w ogóle to im się tam wydaje, że one są najważniejsze a nie klient, a ciebie ocenią według zawartości portfela! Odpowiedz Link Zgłoś
marzena75 Ceny zabiegów 16.03.05, 11:58 A możecie podać ceny, np takich podstawowych zabiegów kosmetycznych? Chciałabym zrobić oczyszczenie twarzy (kaszaki) a nie mam pojęcia jaki jest średni koszt takiego zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Ja chodze do Majki na Grunwaldzkiej 13 IP: *.geofizyka.torun.pl 16.03.05, 12:28 Jest technikiem uslug kosmetycznych, ma super ceny i jest bardzo mila. Mam jej ulotke- henna 8; zabieg pielegnacyjny 40; masaz twarzy 15; oczyszczanie(w tym peeling, maska, krem) 45 zł; depilacja woskiem 15; manicure 15, przedluzanie paznokci 50 zl, zdobienie od 5 zl. Tel. 66 00 875 Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiagaa Re: dobra kosmetyczka w toruniu 31.03.21, 09:52 Polecam gabinet Miracle Beauty na Broniewskiego. Mają w ofercie szeroki zakres usług. Obsługa sympatyczna i fachowa i używają dobrych materiałów, No i gabinet jest przyjemny i komfortowy. Ostatnio zrobiłam sobie mezoterapię igłową super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
igamiggga Re: dobra kosmetyczka w toruniu 24.09.21, 11:09 Jeżeli chodzi o gabinet kosmetyczny to spokojnie polecić wwwmiracle-beauty.pl/. Korzystam z ich usług od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Mają szeroki zakres usług. Pracują na dobrych kosmetykach. Obsługa jest miła i profesjonalna. Można się zrelaksować i upiększyć:) Odpowiedz Link Zgłoś