lubie_kujawy 26.08.12, 01:02 Bardzo fajnie bylo tym razem, z roku na rok show zyskuje na jakosci. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zustoformapodatku Re: Skyway 2012 w Toruniu- opinie 26.08.12, 01:53 Abstrahując od Skyway. Umieszczając w sygnaturce link do własnej firmy - reklama, Pana komentarz traci na obiektywności. Tzn. nie może Pan wyrazić się negatywnie, szczerze. Tylko pozytywnie - bo negatywna wypowiedz źle by kontestowała z reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_kujawy Re: Skyway 2012 w Toruniu- opinie 26.08.12, 15:48 hej, nie jestem panem, tylko pania- a akurat Pan z sygnaturki ponad rok temu mi pomogl w bardzo ciezkim rozwodzie na tyle, ze kiedy tylko znalazlam jego strone, zdecydowalam sie go polecac. Jesli jest to niezgodne z regulaminem, to poczekam na maila od moderatorow i sygnaturke zlikwiduje. A skyway w tym roku byl naprawde swietny- i np. bylo o wiele wiecej ludzi niz w zeszlym roku. Szkoda tylko, ze nie bylam juz targetem koncertow- np. w zeszlym roku (prosze, oto negatywna opinia) bylam z okazji Skyway na koncercie Fisza Emade i nie dosc, ze chlopacy spoznili sie o ponad 2 godziny, to jeszcze support byl masakryczny- tak wiec w tym roku zadnego koncertu nie zaryzykowalam, poszlam tylko na pokaz swiatel- i tutaj pelen sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_kujawy Re: Skyway 2012 w Toruniu- opinie 26.08.12, 15:52 Aha, i jeszcze jedno, miasto Torun jest moim ukochanym miastem- i fajnie by bylo, gdyby to forum troche bardziej rozkrecic, rowniez pozytywnie, bez odnosnikow do artykulow, bez narzekan, tylko zwrocic uwage na cos pozytywnego, co dzieje sie w miescie- a takich akcji jest naprawde sporo i sa one bardzo atrakcyjne nie tylko dla mieszkancow Torunia- czesto sa jedyna rozrywka w okolicy dla mieszkancow z calego regionu- np. w takim Janikowie, skad jestem ja, nie dzieje sie nic- dlatego niemal co weekend jezdze wlasnie do Torunia, zeby nacieszyc sie oferta kulturalna jaka oferuje to miasto. Ale oczywiscie, na forach trudno uwierzyc w czyjes dobre intencje.. Odpowiedz Link Zgłoś
zustoformapodatku Re: Skyway 2012 w Toruniu- opinie 26.08.12, 18:28 Rozumiem, popieram. Co do linka - po prostu tak wiele firm, osób się reklamuje ORAZ pozycjonuje swoją www w sieci. Krótki lajtowy post + sygnaturka z linkiem... Stąd moja "alergiczna" reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś