Dodaj do ulubionych

Ludzie co sie ze mna dzieje?

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:44
W ciagu ostatnich dwoch tygodni trzy razy snilo mi sie ze wypada mi ząb albo
sie kruszy. Juz dwie osoby powiedzialy mi ze jak sie snia wypadajace zeby to
oznacza to jakas chorobe. Jestem przerazony nigdy nic takiego mnie nie
spotkalo. Moze ktos z was mial tez cos takiego? No co? Mam isc do lekarza i
poprosic zeby mnie zbadal bo zeby mi sie snia? Troche glupia sprawa nieprawdaz?
Obserwuj wątek
    • b3ut Re: Ludzie co sie ze mna dzieje? 20.03.02, 21:57
      nie jedz więcej niż 3 dziki przed snem
    • Gość: polonus Re: Ludzie co sie ze mna dzieje? IP: 198.138.227.* 20.03.02, 22:25
      Gość portalu: SDB napisał(a):

> W ciagu ostatnich dwoch tygodni trzy razy snilo mi sie ze wypada mi ząb albo
      > sie kruszy. Juz dwie osoby powiedzialy mi ze jak sie snia wypadajace zeby to
      > oznacza to jakas chorobe. Jestem przerazony nigdy nic takiego mnie nie
      > spotkalo. Moze ktos z was mial tez cos takiego? No co? Mam isc do lekarza i
      > poprosic zeby mnie zbadal bo zeby mi sie snia? Troche glupia sprawa nieprawdaz?

totalnie nie wierze w sny przesady wierzenia i madrosci ludowe, znaki zodiaku to
      sredniowieczny bull shit.
      Sny to stany nieustalone mozgu nic wiecej, te stany tak jak w przypadku urzadzen
      elektonicznych o niczym nie swiadcza, szkoda czasu na takie glupoty zycie to
      ustalone jest za krotkie!

• Gość: SDB Re: Ludzie co sie ze mna dzieje? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 09:45
        Polonus ja tez nie wierze w zadne przesady ale to mi daje jak na razie duzo do
        myslenia. W pierwszej kolejnosci wybieram sie do denstysty i to jak
        najszybciej.
        • robert_wl Re: Ludzie co sie ze mna dzieje? 21.03.02, 12:17

> Polonus ja tez nie wierze w zadne przesady ale to mi daje jak na razie duzo do
          > myslenia. W pierwszej kolejnosci wybieram sie do denstysty i to jak
          > najszybciej.
          To znaczy, że śni Ci się to co aktualnie dzieje się w świecie rzeczywistym? Skoro
          śnią Ci się problemy z uzębieniem, a teraz piszesz, że musisz iść do dentysty, to
          oznacza, że żadna poważna choroba Ci nie grozi. Musisz po prostu wyleczyć te
          zeby, które Ci się w śnie zepsuły, i tyle. Zapewniam Cię, że to nie wróży nic
          złego, no chyba że za takie uznasz wizytę u 100 ma to loga.

• Gość: polonus Re: rada laika IP: 198.138.227.* 21.03.02, 14:54

> Polonus ja tez nie wierze w zadne przesady ale to mi daje jak na razie duzo do
          > myslenia. W pierwszej kolejnosci wybieram sie do denstysty i to jak
          > najszybciej.
          moze miales ostatnio bole zeba, potwornie boisz sie dentysty, i ten wlasnie
          strach wyzwolil u ciebie reakcje podswiadomosci objawiajaca sie takimi wlasnie
          snami (w takie rzeczy wierze). Rada do dentysty i popros o podwojny zastrzyk, da
          ci to dwie zalety, nie bedzie bolalo i po drugie uraz do dentysty ci sie
          zmienijszy.
          Jeli moja rada ma sie jak piernik do wiatraka w twoim przypadku wez pod uwage ze
          znam sie na psycholigii jak baba na technice :)))

• Gość: SDB Re: rada laika IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 15:07
            Gość portalu: polonus napisał(a):

> Gość portalu: SDB napisał(a):
            >
            > > Polonus ja tez nie wierze w zadne przesady ale to mi daje jak na razie duz
            > o do
            > > myslenia. W pierwszej kolejnosci wybieram sie do denstysty i to jak
            > > najszybciej.
            > moze miales ostatnio bole zeba, potwornie boisz sie dentysty, i ten wlasnie
            > strach wyzwolil u ciebie reakcje podswiadomosci objawiajaca sie takimi wlasnie
            > snami (w takie rzeczy wierze). Rada do dentysty i popros o podwojny zastrzyk, d
            > a
            > ci to dwie zalety, nie bedzie bolalo i po drugie uraz do dentysty ci sie
            > zmienijszy.
            > Jeli moja rada ma sie jak piernik do wiatraka w twoim przypadku wez pod uwage z
            > e
            > znam sie na psycholigii jak baba na technice :)))

Juz dawno nie mialem problemow z zebami- ostatni raz chyba z 5 lat temu to jezeli
            chodzi o prochnice. Od tamtej pory mialem je regularnie kontrolowane, zwlaszcza
            ze w ciagu ostatnich 2,5 roku chodzilem pod przymusem bo najpierw pol jedynki
            sobie wybilem i musieli mi dorabiac a rok temu wybilem to co dorobili mi wtedy :)
            z tego co sie orientuje to wlasnie dzis mija rok od ostatniej wizyty u dentysty
            moze czas na kontrol? Dentysty sie nie boje wlasnie dlatego ze nie mialem
            wiekszych problemow. Za to zastrzykow boje sie od zawsze i nie wyobrazam sobie
            zebym dal sobie zrobic iniekcje w dziaslo brrrrrrr nikt mnie nie namowi :) a dwa
            to juz w ogole takze Polonus nie trafiles z radą :)
            • Gość: polonus Re: rada laika IP: 198.138.227.* 21.03.02, 17:21
              > zebym dal sobie zrobic iniekcje w dziaslo brrrrrrr nikt mnie nie namowi :)
              ten zastrzyk to pikus podlug tortur jakie mozna zaznac bez niego!!!!!!!

> to juz w ogole takze Polonus nie trafiles z radą :)
              uprzedzalem ze moge nie trafic :((

• robert_wl Re: rada laika 22.03.02, 11:07

> moze czas na kontrol?

I to jest przyczyną tych intrygujących snów.
                • Gość: SDB No i masz!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 14:16
                  Czwarty dzien boli mnie gardlo i mam nieciekawy katar. nieciekawy bo
                  intensywniejszy od tego zwyklego(katar mam przez caly rok nawet jak jestem
                  zdrowy). poza tym czuje ze cos nie tak z moim uchem. kurcze mowilem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka