adamowski1 Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 02:41 W sumie rzeczy to Jarusiowi i jego zgrai zawdzięczamy to że ludzie mają już dosyć tego cyrku jaki wyprawiają PIS-orki w sprawie tej katastrofy,a więc się nie dziwię że w społeczeństwie krążą żarty na ten temat,czy jak w tym przypadku ktoś robi niezbyt mądry plakat. Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 05:30 Nie rozumiem, o co jest ten szum? Studenci wywiesili plakat informujący, że brzoza Pana Mana jest zła. Smoleńskie oszołomy we wszystkim doszukują się prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
majk64 Re: Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańc 06.04.13, 08:56 Nie rób z siebie idioty jak te "studiujące " intelektualnie małolaty . Chyba , że już nim jesteś ...? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzlav Niedobra mana 06.04.13, 06:31 96 rodzin straciło bliskich. Pewnie przez wzgląd na nich powinno się powstrzymać od szydzenia z tematu, gdyby nagminnie nie był stosowany jako chwyt polityczny. Politycy z PiSu nie chcą, aby to była ich prywatna sprawa, w której trzeba im współczuć. Chcą, aby to była sprawa wszystkich Polaków, muszą więc się pogodzić z negatywną reakcją części społeczeństwa. Nachalne wmawianie ludziom, że ten wypadek był ważnym wydarzeniem w ich życiu może sprowokować do szyderstw. Sekta smoleńska próbująca nadać kurs całej polskiej polityce wykorzystuje temat tragedii do manipulowania przekazem na poziomie emocjonalnym. To zła mana. Odpowiedz Link Zgłoś
ar_ska Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 06:35 No to jest bardzo złe. Ale taniec 10-go każdego miesiące na grobach tych zabitych to dobre? Czy te pożal się boże marsze 10 każdego miesiąca tych malutkich ludzików są już dobre? Ta brzoza (wybacz mi Panie, że wymieniłem to słowo, wszak przecież teraz tego nie wono już robić) jest niby symbolem czegoś, ale marsze są dozwolone ? Z pochodniami, z nienawiścią, z plakatami i różnbymi flagami> Miejcie umiar we wszystkim Młodzi mają prawo robić to, co robią. Teraz nad sobą niech zastanowią się ci, co tak głośno protestują i przeszkadza im brzoza na plakacie!! Odpowiedz Link Zgłoś
malutkipistolecik Re: Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańc 06.04.13, 06:48 Bogu dzięki, bo przy wszystkich wadach jest zdrowy psychicznie, a światem rządziło już wystarczająco dużo szaleńców. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkipistolecik Re: Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańc 06.04.13, 06:51 Dla Ciebie jest to polska, dla mnie Polska, ukochana ojczyzna ze świętym językiem. Ojczyzna moich pradziadów. A Kaczyński ze swoja bandą chce ją ludziom obrzydzić i zawłaszczyć resztki dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rejestr06 Re: Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańc 06.04.13, 08:15 A to Polska właśnie. Zapytany przez byłego posła Nowaka Lech Kaczyński o pochodzenie - nie chciał odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkipistolecik Re: Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańc 06.04.13, 06:54 Gdzie się płodzą takie ludzkie świnie i śmiecie jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
rts44 Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 07:00 to co na plakacie to szczera prawda do bólu.Społeczeństwo nasze oszolomy pisowskie podzieliły tak jak na plakacie.Czy to powinno być afiszem imprezy?Może choć nie musi.Nie powinno się jednak robić wielkiej szopki z tego plakatu bo szopkę mamy co miesiąc,co rok... Pan rzecznik UMK niech zluzuje gacie bo aż nieładnie tak się nadymać.Młodzież ma prawo się pobawić Odpowiedz Link Zgłoś
distepfano Bomba na brzozie. 06.04.13, 07:26 Teraz to naprawdę po takiej imprezie ci studenci uwierzą , że na czubku brzozy była umocowana bomba, którą zdalnie odpalono, by doprowadzić do katastrofy samolotu naprowadzonego przez Rosjan na daną ścieżkę. Po takim chlaniu i zabawie , to każdy by już uwierzył we wszystko co przedstawi nawet Antek Policmajster przy pomocy jeszcze niezlustrowanego o. Tadeusza przez papieża Franciszka. NO DO DO CHLANIA DRODZY STUDENCI ! Potraficie - wierzymy w Was ! Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 07:32 Prezes może co miesiąc na Krakowskim Przedmieściu urządzać uliczny kabaret a studentów piętnuje się za plakat. Dziki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
distepfano Ile HA, HA, HA ... ? 06.04.13, 07:49 Aby się dobrze uśmiać z pedała wystarczy teraz 10 HA ! Odpowiedz Link Zgłoś
distepfano Tu brzoza, tu brzoza. Czy mnie słyszysz ? 06.04.13, 08:01 Smoleńska brzoza podzieliła nie tylko polskie społeczeństwo, ale i podzieliło nawet mniejsze grupy w tym ugrupowania polityczne istniejące po czerwonej stronie barykady. Jedni są za napisem ZŁA MANA, drudzy za napisem ZŁAMANA, choć ja jestem za trzecią opcją w wersji Z Ł A M A N A, czyli oddzieleniu każdego z tych członków, by już nie było żadnej partyjnej świni. Ani po lewej i także po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
buk-humor-dziczyzna Re: Tu brzoza, tu brzoza. Czy mnie słyszysz ? 06.04.13, 08:22 tu moher!tu moher -słyszę anielskie głosy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buk-humor-dziczyzna Re: Ile HA, HA, HA ... ? 06.04.13, 08:23 tu moher! tu moher! słyszę anielskie pienia! Odpowiedz Link Zgłoś
jg-k Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 08:02 A ja z przyjemnością. Musimy w końcu przejść do normalności w tej sprawie. Nie przypominam sobie abyśmy opłakiwali z taką intensywnością poległych pod Cedynią a to też byli Polacy. Podobnie gen. Sikorski też chyba czuje się odrzucony. Odpowiedz Link Zgłoś
b.lange Re: Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańc 06.04.13, 10:14 Od Cedyni już trochę czasu minęło, od śmierci Sikorskiego też, natomiast katastrofa smoleńska to dla wielu osób nadal w miarę świeża sprawa. Nie twierdzę, że 10ego nie można się bawić bo nikt tego nie broni, ale impreza w tym terminie, pod takim hasłem, z takim plakatem to trochę jak bal pijanych kierowców przed zakładem pogrzebowym. Niesmaczne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tokrz1 Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 08:18 Bardzo trafny i artystyczny plakat. A o jakim tańczeniu na grobach mowa.Tańczenie na grobach to impreza masowa ze sceną estradową na Krakowskim Przedmieściu organizowana przez Jarka Opentańca. Czemu nie odwiedzi brata w rocznicę śmierci tylko robi coroczne paskudne show. Odpowiedz Link Zgłoś
buk-humor-dziczyzna wciskać ciemnotę i tak ciemnym moherom to smaczne? 06.04.13, 08:20 wciskać ciemnotę i tak ciemnym moherom to smaczne? Odpowiedz Link Zgłoś
imaman.pl Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 08:24 Czy to uczelnia dyr.R? Kretynow,ktorzy w dniu zmarlych w Smolensku,katastrofa reklamuja jajca,mozna znalezc w Toruniu.Bardzo NIEPOWAZNY osrodek akademicki.Absolowenci przygotowani do prac zespolowych wsrod bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 08:32 No bardzo ładny plakat:) Bicie o niego piany jest śmieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
japlakalempopapiezu To się chyba nazywa cenzura:-( 06.04.13, 08:50 1. Wolno było nie płakać po Papieżu, w dobrym tonie było lansowane przez GW hasełko, "nie płakałem po Papieżu". Ja (dla odmiany) nie rozpaczam po tzw. katastrofie smoleńskiej więcej niż po ofiarach klażdego innego wypadku komunikacyjnego. Gdyby pijany autobus wjechał do rzeki, też żal byłoby mi ludzi, którzy zginęli. Odmawianie młodym ludziom prawa do wypowiedzi w tej sprawie jest zupełnie nieuzasadnione. 2. Przecież 10.04 będzie seria manifestacji "patriotycznych" pod hasłem "Jarosław Polskę zbaw". W czasie tych manifestacji premier Tusk będzie nazywany mordercą, prezydent Komorowski, komoruskim. To zaś będzie w porządku i tych imprez nikt nie odwoła ani nie potępi. GW w głębi serca kocha Jarka za jego homo-charyzmę. 3. Przecież zespół Macierewicza ustalił, że żadnej brzozy nie było, więc o co tyle hałasu. Odpowiedz Link Zgłoś
szary_user Paranoicy 06.04.13, 08:52 Przecież złamana brzoza nie ma nic wspólnego z tragedią w której zginęli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnen bardzo dobry plakat 06.04.13, 08:54 I hasło też ok. W Polsce gdzie staniesz tam obraza uczuć religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
maggorlo Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 09:10 Bardzo dobry plakat. Trafny. Dobrze skomponowany. Sugestywny. A to jak jest odbierany to problem odbiorców, a nie plakatu. Odpowiedz Link Zgłoś
ergosumek Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 09:18 Studenci historii...Trzeba mieć nieźle nasrane w baniaku, żeby taki malunek wydalić. Wdać nachalna propaganda zrobiła plakaciście niezły bałagan w głowie. Po prostu brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
realistas Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 09:23 Mają poczucie humoru i traktują tę katastrofę jak traktuje ją PiS. Jako lep przyciągający. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-boro Modły do kupy ruskiego złomu to kabaret. 06.04.13, 09:24 Nikt normalny nie traktuje już tego na poważnie. Brzoza, mgła, strzały ;) Tak to jest, jak grymaśny pajac szantażuje pilota. Smoleńska sekta nie zasługuje już nawet na politowanie. Mimo całej oczywistej tragedii, można się z nich tylko śmiać. Plakatowi z "kotła" daję lajka. Odpowiedz Link Zgłoś
ergosumek Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 09:25 No i mamy "POkłosie" medialnej i politycznej antypisowskiej propagandy....tańce na grobach, kompromitacja, dobrze, ze ktoś sie puknął w czerep i usunął to gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
costa3500 Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 09:36 Dzielnice rozpusty w krajach zachodnich oznakowane czerwoną latarnią,a w Polsce oznaczyć brzozą,myślałem że studenci nie potrafią myśleć lub są reprezentantami ogłupiałych moherów. Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańcówkę 06.04.13, 09:38 Plakat super Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Re: Smoleńska brzoza reklamowała studencką potańc 06.04.13, 09:39 Cenzura działa.... bardziej aktywna niż za komuny Odpowiedz Link Zgłoś