roman_ 17.10.13, 09:32 Wydaję się że forum zostało odpięta od artykułów na tema wydarzeń z miasta. Zastanawiam się dlaczego. Czy ktoś może zna przyczynę tej zmiany? Roman Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.grzegorz Re: Forum "odpięte' o artykułów 17.10.13, 10:28 Właśnie, właśnie. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_ Re: Forum "odpięte' o artykułów 17.10.13, 11:09 czyli moja obserwacja się potwierdza. Państwo dziennikarze bez komentowanie waszej pracy toruńskie forum czeka raczej marna wegetacja. Dostają się wam czasami razy ale to chyba nie powód żeby likwidować nasz toruński Hyde Park. Dacie radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka Re: Forum "odpięte' o artykułów 17.10.13, 16:27 Było, że po dwóch wPISach temat automatycznie pojawiał się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Forum "odpięte' o artykułów 18.10.13, 20:00 myślę, że to za karę;) Odpowiedz Link Zgłoś
savo_r Re: Forum "odpięte' o artykułów 18.10.13, 20:28 pewnie masz rację, za mało lajków i sami "hejterzy" piszą Odpowiedz Link Zgłoś
roman_ Re: Forum "odpięte' o artykułów 20.10.13, 19:16 > myślę, że to za karę;) Na pewno nie za to: >A teraz zmierzcha tak, jakby z nieba ktoś przykrywał nas czarnym dachem. tylko na horyzoncie jeszcze kawałek nieba widać. Nie wiem czy nie należy uciekać w tamtym kierunku, zanim dach dociśnie nas do gruntu. Odpowiedz Link Zgłoś