Dodaj do ulubionych

Kolejny toruński koszykarz leci za ocean

IP: *.torun.mm.pl 11.08.04, 17:48
Super! Malpa, gratulacje! Teraz amerykanom bedziesz latal !
Obserwuj wątek
    • Gość: Byly zawodnik Zryw Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.wlan.pl 11.08.04, 18:06
      Kłosos tak sie dobrze wypowiada a robi Małpie same problemy. Prezes Zrywu jest
      FAŁSZYWY.........szkoda słow na niego.
      • Gość: torunczyk Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.torun.mm.pl 12.08.04, 00:39
        Haha.Torunska koszykowka ma male szanse zeby sie odrodzic.W takim klimacie jak
        tu istnieje bez szans.Wlasnie takie wypowiedzi.Wszyscy sa pewni w zaslonie.W
        internecie wszyscy sa pewni siebie ale jak maja cos zrobic dla basketu w tym
        miescie to zaczyna sie karuzela.Glowny powod : niezgoda i niewiadomome zascie
        miedzy dzialaczami, brak wsparcia przez miasto,itp.Problem torunksiego basketu
        zniknie wraz z przyjsciem nowych ludzi.Moze dobrym pomyslem jest polaczenie
        wszystkiego w jeden klub??Teraz jest wiele klubikow.Jeszcze kilka w miare
        funkcjonuje, wlasnie ZRYW czy Pacyfik.Przy tych dotacjach to i tak maja dobre
        wyniki.Ale jak 2. miejsce Apatora uznaje sie za sukces<hahaha>.Na to sie daje
        pieniadze a dzieiom...Najlepiej gdybysmy sami placili za wszystko.Szkoda, bo
        napewno wiele chentych jest na obejrzenie spotkan z najlepszymi zeposlami z EBL
        czy nawet w lidze nizszej - 1 lidze.Ale my przeciez nic nia mamy, tyfusy
        przynajmniej jakas hale, Wloclawek tez.Kurcze, ale wioska
        jestesmy.Narazie;...Co do tego goscia, to nie znam go.Ale slyszalem ze i jest
        wyjerany w kosmos i takze niezle pojerany...<hahaha>moze jakis gosc z torunia
        sie wybije, po tych co juz byli(Klosowski i Przybyszewski).
      • Gość: 2 Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.08.04, 16:34
        dobrze tobie malpi huju ze jedziesz w koncu przestanie smierdziec jeszcze
        grabowskiego wyjebiem z torunia i nie bedzie sepow w miescie!klimat psuja w
        druzynie takie lizydupy jak malp huj malpa!!!!!!!ninadwidze ciebie gnoju!
        pozdrow swoja laske i powiedz jej ze dobrze ciągnie druta
        • Gość: Brat Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: 213.17.208.* 16.08.04, 15:46
          Tylko wiesz.Małpa nie wyjechał dlatego, że rzucał po 30 punktów w drużynce u
          Urbana, tylko dlatego, że zdobył uznanie w oczach coachów ze Stanów-oni nie
          sprawdzali statystyk z 3 ligi, hehe, tylko widzieli go w akcji na Polish
          Shootout, gdzie był najlepszy...A wy gdzie wtedy byliście???-pewnie w kiblu i
          czytaliście ten artykuł heheheheeh.
          POZDROOOOOOOOOO
    • Gość: Działacz Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.wlan.pl 11.08.04, 18:14
      Romanie! :) brak ci klasy.....nieładnie być taką fałszywa mendą! Jakos Fuksem
      udało ci sie jeszcze nie spasc ze stołka, ale wkrótce cala plska dowie sie KTO
      jest odpowiedzialny za rozpad koszykowki w Toruniu. W tym roku Torun miał
      potencjał aby odrodziła sie tu koszykowka. Artykuł jest tego dobrym
      przykładem ........ Małpa powodzenia!!!

Roman K.kup sobie nowy zajebisty garnitur bo bedziesz w TV :)
      • Gość: znajomy Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.torun.mm.pl 11.08.04, 23:06
        powodzenia malpa...szkoda tylko ze caly rok straciles.bez studiow bez
        niczego.haha......profesjolne podejscie do sezonu miales. mozna powiedziec ze
        rok w plecy masz. mogles cos zrobic dla calego torunia.no ale oczywscie
        odezwala sie glowka.pieknie zachowanie w kilku meczach.ciekawe czy mozesz spac
        po takich wybrykach jakich sie dopuszczales.chyba nie trzeba wymieniac.z waszym
        zespolem, warunkami...posmiewisko ze odpadliscie w 1/2 MP juniorow
        starszych.hahaha.gwiazdy.pokazaliscie.a no i III liga takze ladnie poszlo w
        wojewodztwie. no ale dalej z kim przeegraliscie... haha.gniewkowo... wielkie
        brawo dla ciebie i twojego espolu.dalej grajcie swoje i ladujcie.to wam jeszcze
        jakos wychodzi.z gra jest gorzej.tak sie rozpada koszykowka w toruniu.no ale
        wygrywa ten co ma troche intelegincji w glowie a co do ciebie to nie jestem
        przekonany.teraz tylko pytanie czy to nie bedzie wycieczka dla ciebie???bo to
        nie jest wycieczka.w stanach trzeba walczyc o swoje.napewno masz warunki zeby
        zaistniec ale wszystko nalezy do ciebie.tylko czy ty znasz angielski.nie
        zapomnij ze tam jest inny jezyk. przyda ci sie znajomosc jezyka obcego. no to
        powodzenia mozemy ci zyczyc.trzymaj sie.przynajmniej bedizemy mogli sie
        poczytac o jakims torunczyku co gra gdzies.
        • Gość: koszykarrz mks Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 12.08.04, 06:36
          a tam torun to pojebane miasto!zryw to byl klub kotry mogl w tym roku zrobic
          duzo ale jak to sie mowi UTP urban ty palo trener poprostu wyjebany szkoda
          tylko ze nie wpuszczal nikogo!wiecie co wkur...mnie cos takiego ze kazdy tylko
          leci na kase kurwa ludzie zarobcie cos dla nas czyli dla zawodnikow polonczcie
          sie czy kazdy ciągnie tylko do koryta!mogli bysmy miec 2 lige spokojnie nawet 1
          sponsor tez by sie znalazl kwestia czasu !tylko to wy musicie pomysle wy
          musicie chcice !narazie powiem wam jedno jestescie pojebani (mam na mysli
          wszystkich trenerow dzialaczy np.karnowskiego urbana klosowskiego no i terenow
          waksu i wogole klubow w naszym miescie)jak cos sie zmini zmienie zdanie!!!!
        • Gość: 222 Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 12.08.04, 06:37
          malpa ale z cioebi zjeb jest kurwa takiego sepa to ja w rzuciu nie
          widzialem !!!!jestes hujem i tyle sepem a takich nikt nie lubi no chyba ze
          twoja dziwka wlasnie ta szmata co mi loda robila!!!!jestes huj
    • Gość: kibic Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.wlan.pl 12.08.04, 09:03
      Małpa, tak trzymaj! I nie przejmuj sie tmi beznadziejnymi opiniami
      przesiaknietymi zazdroscia! Z jednej strony mowia ze jestes egoista a z drugiej
      strony to tylko w tobie wszyscy pokladali jakies nadzieje na odrodzenie
      koszykowki w Toruniu.O co chdzi?!Swoje i tak zrobiłes a cała reszta to już nie
      twoj problem.Poco ci jakas tam druga liga. powinienes juz dawno grac wyzej. Kto
      jak kto ale ty masz leb do koszykowki i potrafili to docenic poza toruniem. a
      tu? Odzywaja sie jedynie zalosne glosy zazdrosnych dzialaczy i kolegow. trzymaj
      sie! i nie daj sie murzynom :)
    • Gość: Tecławski Re: OPANUJ EMOCJE KOSZYKARSKI NARODZIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:33
      1.Kłosek nigdy nie jest działaczem, a tym bardziej byłych drużyn ekstraklasy-On
      zawsze z koszykówki żyje a nie "działa" na jej rzecz, jedej taki nam już
      wcześniej "odszedł", inni komentują z lożuy szederców lub jako wybitni
      trenerzy i menadżerowie.W zrywie też na niego narzekają ale jakoś nikt go nie
      odwołał. Gdy Miasto odrzuciło rozliczenie zrywu z dotacji to też nikt mu nic
      nie zrobił.
      2. oby małpie poszło w tej Hameryce, ale pamiętajmy, że on wcale nie jest taki
      najmłodszy . czy dotychczas wszyscy byli w Polsce ślepi ,że go kupili , nawet
      do solidnej drugiej ligi-o pierwszej nie wspomnę. Takich zmarnowanych ,
      niedocenianych Małp jest pełno w sporcie -nic wielkiego nie osiągneli ,a szumią
      wokół siebie, marudzą o swoich nieszczęściach itp.NBA to jeszcze nie jest.
      I co z tego dla koszykówki toruńskiej,że kolejny wyjechał do Hameryki-nic to
      nam nie daje poza stratą pieniędzy na wyszkolenie od sponsorów i z dotacji- w
      tym kontekście to zwykłe oszustwo i naciąganie środowiska.
      3.jeśliidzie o "słynnąkoncep[cję jednego klubu zjednoczeniowego" to czysta
      poranoja pomysł osób albo głupich,albo nie znających się na sporcie i
      koszykówce, albo osób, które poprostu chcą załatwić swoje tylko interesy-
      nakraść.
      Przecież musi być kilka klubów na różnym poziomie szkolenia-ligi ,aby nasza
      mlodzież mogła masowo grać, anie tylko klub dla kilkunastu wybrańców , który
      zabierze wszystkie pieniądze na szkolenie.Zależ tylko czy kluby miedzy sobą
      wypracują dobrowolnie i za porozumieniem sposób współpracy z korzyścią dla
      całego środowiska . Do tej współpracy muszą dojrzeći przyłożyć się zawodnicy-
      muszą skończyć z listą żadań a wziąść się do pracy długotrwałej,bo teraz wolą
      narzekać ,grać za czpkę gruszek/zawodowcy co uważ ają że za ich klika
      centymetrów należ im się dostatnie życie nawet w 3 czy 2 lidze/ w
      brognicy ,gniewkowie,czy innych potęgach koszykówki reginalnej-muszą podjąć
      wysiłek aby dla siebie i dla innych zawod. stworzyć ciężką pracą drużynę i
      miejsce pracy-egzystencji.A dlaczego muszą Bo nikt ich nie porywa do super
      zespołów i taka jest ich wartość rynkowa. W Polsce jes około 30 tyś. osób
      które w mlodości myśląże uda im się grać i zarabiać na życie , a finał tego
      jestb już całkiem nieżyczeniowy ,.to twarde realia.trz4eba pracy,wytrwalości i
      pokory-wtedy jest szansa na ewentualny jakiś sukces.
      4.TYLKO SPOKÓJ,POKORA ,PRACA DŁUGOFALOWA I SZEROKA DA JAKĄŚ SZANSĘ-i to wcale
      nie jest pewne to przecież tylko sport.
      5. NAJWIĘKSZE ZAGROŻENIA TO; PRYWATA, ZAWIŚĆ I ZŁOŚLIWOŚĆ DZIAŁACZY WZGLĘDEM
      SIEBIE, RODZICE KTÓRZY MYŚLĄ JAK TO NA DZIECKU ZAROBIĆ, NIEDOUCZENI
      SZKOLENIOWCY, BRAK DOBRYCH SĘDZIÓW Z TORUNIA,WŁADZEMIASTA I URZĘDNICY KTÓRZY
      NIE CHCĄ KOSZA WC TORUNIU-POMIMO ŻE MÓWIĄ CO INNEGO-BRAK OGÓLNODOSTĘPNEJ HALI
      SPORTOWEJ.
      6. ALE RAZEM MOŻEMY COŚ DOBREGO ZROBIĆ . ZAPRASZEM WSZYSTKICH I TO OD
      ZARAZ ABY SPRÓBOWAĆ PRZEŁAMAĆ TEN IMPAS-POCHYLMY TROCZĘ SWOJE
      GŁOWY,POSYPMY POPIOŁEM IWEŹMY SIE DO CIĘŻKIEJ UCZCIWEJ PRACY A EFEKTY BĘDĄ.JA
      JESTEM GOTOTY I CZEKAM NA PROPOZYCJE JUŻ OD ZARAZ.POZDRAWIAM -NIE PORZUCAJCIE
      NADZIEJI.
      • Gość: Xtream Re: OPANUJ EMOCJE KOSZYKARSKI NARODZIE IP: *.torun.mm.pl 12.08.04, 15:02
        Wisniewski talentu nie ma wielkiego za to jest widowiskowy, moze sie mu udac. W
        sumie sie zdziwilem, gralem z nim kiedys, nikt nawet o tym nie mowil, Zebym tu
        nie zajrzal, to nawet bym nie wiedzial, ze koles ktory mnie tak ogral jedzie
        sobie do stanow. Niech ci tam alleye wchodza :-)
        A pan Klosowski to taki siwy starszy pan maly? Bo nie jestem pewny
        • Gość: Debel Re: OPANUJ EMOCJE KOSZYKARSKI NARODZIE IP: 213.17.208.* 16.08.04, 15:17
          A co ty k... wiesz o talencie jak sam ledwo grasz
      • Gość: Mike Re: OPANUJ EMOCJE KOSZYKARSKI NARODZIE IP: 213.17.208.* 16.08.04, 15:06
        Kolego
        Zgadzam się z Tobą w dużym stopniu, ale nie do końca.Nie chce mi się z resztą
        tu pisać farmazonów, i w ogóle mi się nie chce za wiele pisać, bo w tych
        tematach już się chyba przynajmniej tu w regionie wypisałem i wygadałem.
        Jestem byłym do niedawna zawodnikiem, min. toruńskiego AZS-u, oraz jednym z
        tych, którzy w 1997roku, wygrali dla tego miasta Mistrzostwo Polski Juniorów.
        Piszesz, że do odniesienia sukcesu jest potrzebna praca, że młodzież robi z
        siebie przedwcześnie gwiazdy, za dużo żąda, a za mało trenuje-wszytsko
        racja.Ale.....Jest też inna strona medalu.Wiesz co my dostaliśmy, za nasze
        medale(złoto i w następnym roku srebro, kila złotych medali z Akademickich
        Mistrzostw Polski Uniwerków)Otóż my dostaliśmy wielkie G.....Jest to kolejny
        wielki skandal, o którym tylko kilka osób potrafiło nieśmiało głośno w Toruniu
        powiedzieć.Te wszystkie Brodnice, Gniewkowa i inne miasteczka poprostu coś nam
        dawały-przyjemność z gry, DOCENIENIE(co jest bardzo ważne), oraz jakieś może
        małe ale stałe profity finansowe.Z drugiej strony mogliśmy być ,,wyróżnieni"
        siedzeniem na ławce rezerwowych w toruńskiej ,,ekstraklasie", bądź robienie za
        treningowych murzynów dla toruńskich trenerów ,,ekstraklasy".
        Mam wielki żal do tych wszystkich ludzi, bo nikt, poprostu nikt nie był wstanie
        zzrobić czegoś pozytywnego z tak utytułowaną drużyną, ze zbiorem niewątpliwych
        koszykarskich talentów.Zamiast ciągle kupować amerykanów i przeciętnych
        polaków, mogliby zainwestować we własną młodzież, i dać nam poprostu szansę,
        oraz dać jasno odczuć, że jesteśmy szanowani jako zawodnicy, a nie traktowani
        jako zło konieczne w swym macierzystym klubie.,,Taka praca z młodzieżą" ma
        niesty swoich wiernych naśladowców w całej Polsce, dlatego polska koszykówka
        wygląda tak marnie, a reprezentacja przegrywa z Białorusią czy z Czechami.
        Będzie tak dopóty w koszykówce bedą obecni tacy ludzie jak Kłosowski(,,prezes")
        czy (na szczęście już odszedł i przestał robić nam wszystkim krzywdę-pan.
        Wawrzyński.)O reszcie wspominać nie będę choć też dorzucili swoją cegiełkę do
        tego aby utalentowana młodzież w Toruniu była wiecznie niedoceniana, gnębiona i
        oszukiwana. Nieudacznictwo ludzi, którzy zajmowali się, a co niektórzy zajmują
        sie koszykówką do dziś w Toruniu, spowodowało iż tak poprostu to wszystko
        wygląda.
        Wracając zaś do połączenia się kilku jklubów w jeden, to być moze nie
        zrozumiałeś dokładnie całej idei.Klub miałby być jeden-seniorski(a nie 5
        seniorskich grających w 3lidze)to chyba bardziej logiczne.Natomiast powinno być
        kilka innych pomniejszych klubów współpracujących z tym jednym dużym, mających
        obowiązek przekazywania mu najbardizej utalentowanych młodych juniorów(mogłoby
        to się odbywać za drobnym ekwiwalentem pieniężnym).Klub seniorski powinien być
        dotowany przez miasto, prezydent powinien miec w nim swego człowieka-
        prawdziwego fachowca-młodego, z otwartym umysłem i spojrzebniem na świat.I tak
        to wszystko mniej więcej powinno wyglądać.No ale niestety.Były już podejmowane
        takie próby, nie wioem czy io nich wiedziałeś, czy sam w nich
        uczestniczyłeś.Powiem jedo, i powtórzę się.Dopóki zawiść wśród
        miejscowych ,,trenerzyn" oraz prezesów lub pseudo prezesów(takich jak Kłosowski)
        nie ustanie, dopóty nasze toruńskie ,,polskie piekiełko", będzie trwać-niestety
        znowu ku zmartwieniu kibiców, i dobru młodych zawodników.
        Pozdrawiam
        • Gość: Tecławski Re: Do MIKE-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 10:46
          Mike masz dużo racji, ale jeśli pozostawimy tamte nienormalne czasy, kiedy
          koszykówka w całej Polsce była postawiona na głowie to musimy dojść do
          stwierdzenia ,że no niestety jednym z największych błędów systemu jest też to
          że zawodnicy młodzi często dają się wpuszczać w takie myślenie że zkoszykówki
          należy jakoś żyć już od Trzeciej ligi, a młodzi powinni mieć przede wszystkim
          szansę solidnego treningu, sporo minut gry i spokoju w szkoleniu przez 12
          miesięcy-dużo meczy ,kontaktów sportowych, a kasa-stypendium to na końcu. gdyby
          taka mentalność była u młodych zawodników to nie opłacało by się sprowadzać
          tanich i dość niezłych zawodników z zagranicy, którzy blokują miejsca na
          parkietach młodym. Ale tu duża wina jest postronie biznesu koszykarskiego,tych
          agentów ,trenerów którzy handlują młodymi -patrz ziółek,rodziców ktorzy chcą
          szybko zarobić przy synku itp.
          Mam propozycję, widzę że Mike dość dobrze rozumie kosz, więc proponuję aby
          namówił kilku ,którzy porzucą kasiorę na prowincji, ciężko popracują z nami/nie
          licząc od razu na profity/ 12-18 miesięcy i wtedy bez oglądania się na miasto-
          a co będzie jak nie dadzą kiedyś dotacji-,Piwońskiego,Jargiełłę,Kłosków i inne
          wybitne autorytety będziemy mieć solidny zespół 2 lub 1 ligi -to pewne.Tylko
          powściągliwość ,praca ipokora przed sportem da nam szybkie efekty.I wtedy mamy
          szansę na udział w koszykówce na kilka lat,na dobrym poziomie i przy okazji
          zawodnicy będą mogli zarobić przyzwoicie,czy też stale promować się na
          boiskach. Szkoda czasu i gadania-do pracy. To trzeba zbudować na całkiem innych
          zasadach i do tego razem
    • Gość: teclawski psie malpa smierdzi IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 13.08.04, 07:08
      wiesz co klubow powinno byc w naszym miescie najwyzej 2 nie kurde 5 pwiniedzy
      nie mam na nic w toruniu na gowno na nic nie ma wiaduk robia 2 lata most
      planuja budowac pewnioe skonczą za 100lat ale widzisz w toruniu zeby cos bylo
      potrzebny jest jedne klub jeden trene r kotry dotrze do nas zawodniikow bedzie
      naszym przyjacielem i wogole bedzie atmosferka i gra na luzie wtedy bedzie szlo
      bedzie kasa nie moze byc tylu klubow!!!jak bysmy nazbierali z kadej druzyny po
      3najlepszych to by byla wyjebna a druzyna na 2 lige powiedzial bym ale tu kurwa
      ludzie czeba sie zgadac powinnismy otworzyc oficjalna stronke koszykowki
      meskiej w toruniu i na niej opisac dzieje i przesalac do nowowsci niech sie
      ktos tym zaineresuje! a malpa jak by byl dobry to by nie sepij jak pies tylko
      zamiast z 40 punktow na mecz kotre rzucal oczywiscie rzucal on 150 zrazy a
      trasfil 20 bo on nie potrafi rzucac!rzucal by 20 wiecejby podawal to bylo by
      luz!no i oczywiscie ten grzyb brzydal rabowski gdyby tak nie sepil! rabos jesli
      to zytasz wiedz ze jestes brzydki i nie masz talentu do gry jestes sepem a to
      nie gra indywidualnosci tylko calej druzyny hamie!
      • Gość: Brat Re: malpa smierdzi IP: 213.17.208.* 16.08.04, 15:13
        Kolego
        Ciekawe czy wygrałbyś z małpą jeden na jeden.....heheh, bo ja wątpie
        I dam ci jeszce jedną radę-rozumiem, że próbujesz pogrywać w kosza. Tak więc
        zamiast narzekać i obrażać Rabosia i małpę, weż jaja w garść i weź się za
        solidna pracę, a nie wypłakuj swoich kompleksów na tym forum, bo to wstyd
        poprostu.
        Pozdrawiam Cię, i szczerzę życzę udanej kariery, ale pamiętaj zawiść nie popłaca
    • Gość: Malpa Re: IP: *.wlan.pl 13.08.04, 14:58
      dobrze ze jest ten Internet bo dzieki temu kazdy z was moze wylac swoje
      zale... bye bye :)
    • Gość: Przyjaciel Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.torun.mm.pl 13.08.04, 19:49
      To, ze Malpa ucieka za ocean to tylko pokazuje co sie dzieje z ludzmi
      zwionaznymi z koszykowka w tym miescie
      Czasami dobrze tylko poogladac zdjeca z meczow zespolu Szczechowiaka (co on
      teraz robi?) i jak sie z Dojlidamy bilismy o miejsce w lidze
    • Gość: koszykarz Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.olsztyn.mm.pl 13.08.04, 23:48
      trzymam kciuki za malpe. mam nadzieje ze ci sie uda osiagnac cos wiecej.
      bedziesz jednym z niewileu torunczykow z rocznika 84 ktory ma na to szanse bo
      nam koszykarzom z torunia zostala juz tylko nadzieja na lepsze czasy.
      pozdrawiam/ nie daj sie czarnuchom!!!
    • Gość: Przyjaciel Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: *.torun.mm.pl 16.08.04, 08:25
      Podobno Rabos tez chce wyjechac, to prawda?
    • Gość: Roman Kłosowski Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: 213.17.208.* 16.08.04, 15:30
      No nie mówcie tak źle o mnie.Przecież nic złego nie robię.Trochę tylko kradnę i
      oszukuję, ale to chyba nic złego.A to, że Małpie utrudniałem życie w klubie
      cały czas, to przecież też normalne-przynajmniej u mnie w rodzinie.
      A tak na koniec wiecie co?-Przecież to ja załatwiłem mu ten wyjazd, hehe.
      Pozdrawiam wszystkich moich sympatyków
      Romek
    • Gość: Dr.Dre Re: Kolejny toruński koszykarz leci za ocean IP: 213.17.208.* 16.08.04, 15:37
      Do wszystkich zawistnych nieudaczników.Małpa to zajebisty gracz, największy
      talent w Toruniu od kilku lat.To, że grał sam albo tak się wam wydawało, było
      spowodowane tylko tym, ze Wy nieudacznicy(nie wszyscy) mieliście kupę w majtach
      jak mieliście rzucać, a jak wam coś nie wychodziło zrzucaliście na
      Łukasza.Chodziłem często na mecze i widziałem jak to wyglądało-niby małpa gra
      sam, ale jak jest ,,gorący" moment to do kogo podawaliście???-do małpy, bo on
      przynajmniej wiedział co z tą piłką zrobić...A wy co teraz cioty...Nie wstyd
      wam? Zresztą wam zostały już tylko zabawy w Hipnozie i udawanie wśród pustych
      laseczek, że jesteście Goście-koszykarze od siedmiu boleści, heheh
      Trzymajcie sie nieudacznicy
      Narka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka